Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε οντως αν ισχυει κατι τετοιο κακως μενουμε με σταυρωμενα τα χερια
πρεπει να αρχισουν οι χειραψιες ευγνωμοσυνης με τους Αφρικανους   :dancing:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πως εχω επανελημενα πει οι Ελεεινιδες ειναι τοσο συχαμενες που  και με Αραπαδες πηγαινουνε και με Αραβες και με Πακιστανους!Οι Ελεεινιδες ειναι η ντροπη της Ελλαδας!Εκτος απο τη ασχημια τους που ουτε για  :shit:δεν κανουνε!εκτος του οτι εχουν αθλια συμπεριφορα εκτος του οτι ειναι κακομαθημενες απο τους Πιρφορους,πηγαινουνε και με Αραπαδες! :rockon:

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Τυπε οντως αν ισχυει κατι τετοιο κακως μενουμε με σταυρωμενα τα χερια
πρεπει να αρχισουν οι χειραψιες ευγνωμοσυνης με τους Αφρικανους   :dancing:

Να ετοιμασουμε αντιπροσωπεια για τις ευχαριστιες τοτε Φιλε ..........Μαντεψε ποιον θα τοποθετησουμε  επικεφαλης της Αντιπροσωπειας .................. ;) ;) ;) ;)

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
πως εχω επανελημενα πει οι Ελεεινιδες ειναι τοσο συχαμενες που  και με Αραπαδες πηγαινουνε και με Αραβες και με Πακιστανους!Οι Ελεεινιδες ειναι η ντροπη της Ελλαδας!Εκτος απο τη ασχημια τους που ουτε για  :shit:δεν κανουνε!εκτος του οτι εχουν αθλια συμπεριφορα εκτος του οτι ειναι κακομαθημενες απο τους Πιρφορους,πηγαινουνε και με Αραπαδες! :rockon:
αφου πανε με σιχαμενουσ θα πιγενουν κε με χεστεσ που ινε οτι πιο σιχαμενο

εβγε μπραβο μονο εσι γιγαντα

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
αφου πανε με σιχαμενουσ θα πιγενουν κε με χεστεσ που ινε οτι πιο σιχαμενο

εβγε μπραβο μονο εσι γιγαντα

Φιλε λιγα με τον Πορνομεταναστη ...........Ειναι ΜΟΡΦΗ ο τυπος ......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να ετοιμασουμε αντιπροσωπεια για τις ευχαριστιες τοτε Φιλε ..........Μαντεψε ποιον θα τοποθετησουμε  επικεφαλης της Αντιπροσωπειας .................. ;) ;) ;) ;)

Τον Πικερ τύπε. Που θα του βγει και αυθορμητα
επειδη ειναι αδερφια του οι πορνοπάκηδες  :grin:

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Τον Πικερ τύπε. Που θα του βγει και αυθορμητα
επειδη ειναι αδερφια του οι πορνοπάκηδες  :grin:

Εγραψες Φιλε ..........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pickerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  Πατώνειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς    ??????????????????????????????????????????????????????????????????

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.380
Πόντοι
7.885
Σίγουρα πάνε και με αραπάδες και με πακηστανούς :jerking: :jerking:,απόδειξη το γεγονός ότι εγώ π.χ που σπάνια μπαίνω στον ηλεκτρικό έχω πετύχει ελλεινίδα χεράκι-χεράκι με αράπη και με πάκη :rockon: :rockon:.Τώρα από εμφάνιση μην τα ρωτάτε :headbang: :headbang:,σαν εμένα με περούκα που λέει και ο Μαύρος Θάνατος :2funny: :2funny:.Πάντως κάτι τέτοιοι βρωμιάρηδες αξίζουν σε όλες τις ελλεινίδες που το παίζουν και γκόμενες :birdman: :birdman:,σιχαμένες πατσαβούρες θα σας απαξιώσουμε όλες :rockon: :rockon:

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Να τις γαμανε καλυτερα απο μας ομως???????????????????

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Σίγουρα πάνε και με αραπάδες και με πακηστανούς :jerking: :jerking:,απόδειξη το γεγονός ότι εγώ π.χ που σπάνια μπαίνω στον ηλεκτρικό έχω πετύχει ελλεινίδα χεράκι-χεράκι με αράπη και με πάκη :rockon: :rockon:.Τώρα από εμφάνιση μην τα ρωτάτε :headbang: :headbang:,σαν εμένα με περούκα που λέει και ο Μαύρος Θάνατος :2funny: :2funny:.Πάντως κάτι τέτοιοι βρωμιάρηδες αξίζουν σε όλες τις ελλεινίδες που το παίζουν και γκόμενες :birdman: :birdman:,σιχαμένες πατσαβούρες θα σας απαξιώσουμε όλες :rockon: :rockon:
πολι σοστοσ καλιτερα να τα φιτιλιαζουμε στι μιχαλακοπουλου...

κε ολι μασ εχουμε μαμα ροσιδα ρουμανα σερβα βουλγαρα διμετρι κε κσανθια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τυπε ετοιμοι να κανετε καμακι εισασταν ομως την αλλη φορα  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
οι blackies γαμούν και δέρνουν και έχουν μεγάλη πέραση στις δικές μας. εχω 3 φίλες, άγνωστες μεταξύ τους αλλά η κάθε μία έχει τη δική της γυναικοπαρέα που τους γουσταρουν τρελα και τους πηδάνε τρελοτερα. ολες εχουν σχεση με ανυποπτους δικους μας αλλα μια φορα το μηνα την κανουν κρυφά στα μπαρ που συχναζουν και φορτωνουν/φορτωνονται αβερτα.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
οι blackies γαμούν και δέρνουν και έχουν μεγάλη πέραση στις δικές μας. εχω 3 φίλες, άγνωστες μεταξύ τους αλλά η κάθε μία έχει τη δική της γυναικοπαρέα που τους γουσταρουν τρελα και τους πηδάνε τρελοτερα. ολες εχουν σχεση με ανυποπτους δικους μας αλλα μια φορα το μηνα την κανουν κρυφά στα μπαρ που συχναζουν και φορτωνουν/φορτωνονται αβερτα.
φισικο ινε αφου αφτι τισ εχουνε τεραστιεσ κε εμισ γαριδακια

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Παντως επιτρεψτε μου να πιστευω και οχι χωρις λογο  οτι δεν ειναι μονο χοντρες και μπαζα που γαμιουνται με μαυρους ...........

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
οι φίλες μου πάντως ειναι άνω του μετρίου σε εμφάνιση. ειδικά η μια είναι αρκετά εμφανίσιμη.

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Οι κυρίες του σαιτ ας μας εκθεσουν και αυτες την αποψη τους παρακαλω ...................Αναμενουμε ...........

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
όσο για το μέγεθος, δεν είναι όλοι μαυρούληδες mandingo. οι περισσότεροι είναι κανονικοί. αυτό που τις τρελαίνει είναι όπως λένε ο τρόπος που το κάνουν και κυρίως ο ρυθμός που έχουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom