Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
και ο τυπος ρουφους θελει να χυσει στο κεφαλι καραφλου call girl
και ο τυπος ρουφους θελει να χυσει στο κεφαλι καραφλου call girl
Εσύ ξέρεις πολλά και υποψιάζομαι ότι δεν είσαι ο Λάκης που όλοι πιστεύουμε...χμμμ
Οι ρωσοποντιες γουσταρουν αραπικη ψωλη!!!Παιδιά όντως υπάρχουν αρκετές πού γουστάρουν μαύρους.Μια βόλτα σε λάτιν μπαράκια ή μαγαζιά που παίζουν kizomba θα σας πείσει.Εγω παρατρίχα γλίτωσα με μια από δαύτη που έψαχνε να γκαστρωθεί(ευτυχώς με είχε ενημερώσει φιλαράκι για την αδυναμία της στους μαύρους) γιατί είχαν αρχίσει και περνάγανε κ τα χρονάκια της. Τώρα είναι εγγυος από μαύρο χάχα την γλίτωσα.Βέγγος στο τρενο Αμάν.....Ο καζαμπούμπου!!!!!
IQ 25 ?? παντως δεν ηταν και πολυ αστειο το σαχλο σου σχολιο.μαυρους?
δηλαδη δυστυχισμενους ελληνες?
CM 25IQ 25 ?? παντως δεν ηταν και πολυ αστειο το σαχλο σου σχολιο.
ελα ρε σοβαρα. αντε κουφαλα βροχη τα πμ τωρα απο τις ψωλες του φορουμ
θα υπαρχουν και τετοιοι ανωμαλοι μαυροι τυπεοκ συμφωνω με τον φιλο, για μενα το θεμα ειναι αν οι μαυροι πανε με ελληνιδες........
θα υπαρχουν και τετοιοι ανωμαλοι μαυροι τυπε
'Ωντας κατοικος Λονδινου για πολλα χρονια, εχω να πω το εξης: Το στυλακι των μαυρων περναει παρα πολυ στις λευκες κοπελες για το απλουστατο λογο οτι ειναι καπως απαγορευμενο και εξωτικο. Δεν εχει να κανει με τι σωμα εχουν η' πως χορευουν, αλλα το ολο υφος του ματσο τυπου.
Αυτο, εχει χαθει απο τους βορειο-ευρωπαιους, αλλα οχι απο τους Ελληνες (ακομα). Οι Ελληνιδες δεν πανε τοσο πολυ με μαυρους διοτι απλα εχουν ματσο αντρες που πεφτει που και που καμμια σφαλιαρα (απαλη, να μη ματωσει) αμα μαλακιζονται. Τωρα, απο τη πλευρα των μαυρων, οι λευκες γκομενιτσες, ειναι ευκολη λεια μιας και ψαρωνουν ευκολα σε κολπα seduction, σε σαλσα/λατιν φασεις κλπ. Μιας και εγω περασα απο μια τετοια φαση που συχναζα σε τετοια μερη, εχω δει αρκετες milfares να εχουν διαλυσει γαμο και να τα φτιαχνουν με τον μαυρο latin δασκαλο τους. Φυσικα, αυτο δε κρατουσε πολυ και μετα γυρνουσαν στον αντρα τους. Τωρα, ποιος θα τη δεχτει πισω, εγω παντως οχι!
Γενικα, δεν υπαρχει λογος να παιζει κομπλεξ. οι μεγαλες πουτσες ειναι ψιλομυθος, αλλα και να μην ηταν, σιγα το πραγμα! αμα μια γκομενα παει με εναν τυπο για την πουτσα του, καλη φαση, αλλα το καλο κρεββατι θελει και αλλα κολπακια ;) ανεξαρτητου χρωματος.
Εν κατακλειδι, οσο πιο κτητικος και ζηλιαρης εισαι (σε λογικα και σωστα πλαισια), τοτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Οι γκομενες αυτο γουσταρουν και οχι το χρωμα, τη κινηση και αλλες παπαριες που υποτιθεται οτι τις εξιταρει.
Π
και με μαυρους πανε και αλβανους πανε....και παρα πολυ στην επαρχεια
ουτε καρπουζα να τρογεόντος στην επαρχεια ειναι πολύ της μόδας να τις μαυροι.
Μια κουμπάρα του περιπτερά μου έκαμε δυο αραπάκια
όντος στην επαρχεια ειναι πολύ της μόδας να τις μαυροι.
Μια κουμπάρα του περιπτερά μου έκαμε δυο αραπάκια
τι μερα που καστροθικε θα κανε ιλιοθεραπιακι ενταξει να γκαστρωθεις απο Αλβανο δεν τρεχει κατι, αυτη η κακομοιρα ομως που γκαστρωθηκε απο αραπη αντε να πεισει τον κερατα οτι τα παιδια ειναι δικα του :S