Πάλκα, πάλκα σκεφτείτε τι θα τάβανε και αυτοί οι μαύροι με τη κάθε τσοντόπληκτη να περιμένει να ρουφήξει κάτι σαν αυτό
Και να έχουν αυτό
Μηπως ο δευτερος μαυρισε απο ηλιοθεραπεια;
ικρό πέος δεν αποτελεί πρόβλημα για μια γυναίκα. Θα σας πω όμως το παράπονό μου.
Αρχίζεις να βγαίνεις με έναν άντρα. Λες τι ωραία , Όλα σούπερ! Φτάνεις στο κρεβάτι και εκεί σε περιμένει... μια έκπληξη. Εσείς βλέπετε το στήθος, τον κωλο. Ξέρετε περίπου τι να περιμένετε. Εμείς, Πώς πρέπει να αντιδράσουμε στο μικρό μέγεθος?
Και αυτοί, οι μικροτσοϋσουνοι άντρες, έχουν τόσο καλή συμπεριφορά...σου ανοίγουν την πόρτα, σου κρατάνε την ομπρέλα, γαλαντόμοι... Ξερω πολύ καλά τι λέω, είχα πέσει στην μικρή παγιδιτσα τους, είχα πιαστεί με το μικρό τους αγκίστρι.
Αυτό με έκανε κομπλεξικη. Όταν ο άντρας μου φέρεται καλά, αμέσως στο πονηρό πάει το μυαλό μου. Αχά, σκέφτομαι, ξέρω τι ελάττωμα έχει.
Αν δεν με πιάσει από τα μαλλιά να με κολλήσει στον τοίχο και να με κάνει να ξεχάσω το όνομα μου, άντε γειά! Όταν μου γράψει κάποιος στο τιντερ, Γεια σου βρώμα, πότε θα σε δω? - καταλαβαίνω αμέσως, αυτός είναι ο άντρας των ονείρων μου.
Και φυσικά, όλοι άντρες του σάιτ, τον έχουν μεγάλο και χοντρό. Τόσα βρωμολογα άκουσα, δε μπορεί να είναι αλλιώς.