Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Εγω νομιζω σιγουρα οτι αν τους τυχει μαυρος σιγουρα θα τον αρπαξουν για να δοκιμασουν δηθεν το διαφορετικο!
οπως μια γκομενα ενος φιλου μου τον χωρισε και τα εφτιαξε με ενα βορειοαφρικανο αιγυπτιο η τυνησιο δεν θυμαμαι και ο φιλος είχε παθει τραμπακουλο.Εχω καει απο μαυρο της Φωκιωνος Νεγρη.
Συζουσα καποτε εκει με μια κοπελα ομορφη και καλη.
Ο μαυρος ερχοταν συχνα στη πολυκατοικια τον εβλεπα.
Ωσπου η κοπελα μου με χωρισε μια μερα λεγοντας διαφορες μαλακιες "ασυμφωνια χαρακτηρων"και μαλακιες
Ε και μετα 2 βδομαδες τους ειδα αγκαλια να φιλιουνται σε γνωστη καφετερια της φωκιονος...κι επαθα πλακα.
Αστα να πανε.
οπως μια γκομενα ενος φιλου μου τον χωρισε και τα εφτιαξε με ενα βορειοαφρικανο αιγυπτιο η τυνησιο δεν θυμαμαι και ο φιλος είχε παθει τραμπακουλο.Εχω καει απο μαυρο της Φωκιωνος Νεγρη.
Συζουσα καποτε εκει με μια κοπελα ομορφη και καλη.
Ο μαυρος ερχοταν συχνα στη πολυκατοικια τον εβλεπα.
Ωσπου η κοπελα μου με χωρισε μια μερα λεγοντας διαφορες μαλακιες "ασυμφωνια χαρακτηρων"και μαλακιες
Ε και μετα 2 βδομαδες τους ειδα αγκαλια να φιλιουνται σε γνωστη καφετερια της φωκιονος...κι επαθα πλακα.
Αστα να πανε.
ρε προμοτορα εσυ εβαλες το πουτσακι σου φωτογραφια στο νημα με τις γυμνες φωτογραφιες των γυναικων μας,εγω φταιω?εσυ ειχες βαλει που το τσιμπουκωνε η ταχα γκομεννα σου κολγκιρλ ηταν και ηταν ισα με το δαχτυλο της εγω φταιω ρε μαλακα η εσυ που το εβγαλες στη φορα?Οι πεινασμένες θελουν αραπαδες οι χορτασμενες δεν τους νοιαζει μιας και εχουν δοκιμασει απειρες ψωλες.
Ολες οι αγαμητες ονειρευονται φαντασιωσεις και μαυρα μεγαλα πουλια.
Μην μασατε ακομα και οι μικροτσουτσουνοι σαν τον προμοτορα πηδατε και απαξιωστε το τι λενε για το πουλι σας.
Αν πηδηξετε 50 γκομενες θα σας απασχολει αν οι 20 λενες οτι το το πουλι σας ειναι μικρο?
μια χαρά την έβρισκες την πούτσα όταν σε γάμαγε...μετά έκανες κριτικές...
δεν σε ξαναπηδάω μην κωλοτρίβεσαι.
στις αφέντρες σου να σου δίνουν και καμια ψιλή....
ρε προμοτορα εσυ εβαλες το πουτσακι σου φωτογραφια στο νημα με τις γυμνες φωτογραφιες των γυναικων μας,εγω φταιω?εσυ ειχες βαλει που το τσιμπουκωνε η ταχα γκομεννα σου κολγκιρλ ηταν και ηταν ισα με το δαχτυλο της εγω φταιω ρε μαλακα η εσυ που το εβγαλες στη φορα?Οι πεινασμένες θελουν αραπαδες οι χορτασμενες δεν τους νοιαζει μιας και εχουν δοκιμασει απειρες ψωλες.
Μην μασατε ακομα και οι μικροτσουτσουνοι σαν τον προμοτορα πηδατε και απαξιωστε το τι λενε για το πουλι σας.
Αν πηδηξετε 50 γκομενες θα σας απασχολει αν οι 20 λενες οτι το το πουλι σας ειναι μικρο?
μη χαλιέσαι που γαμάω κι άλλες.
έχεις τα στραπόν και τις αφεντρες σου εσύ...
Νομίζω μετά από αυτό ο αγαπητός Ζαν θα κάνει αίτηση στον αντισθένη να απαγορεύσει να τραβάνε screenshot στο μπου.ρε προμοτορα εσυ εβαλες το πουτσακι σου φωτογραφια στο νημα με τις γυμνες φωτογραφιες των γυναικων μας,εγω φταιω?εσυ ειχες βαλει που το τσιμπουκωνε η ταχα γκομεννα σου κολγκιρλ ηταν και ηταν ισα με το δαχτυλο της εγω φταιω ρε μαλακα η εσυ που το εβγαλες στη φορα?Οι πεινασμένες θελουν αραπαδες οι χορτασμενες δεν τους νοιαζει μιας και εχουν δοκιμασει απειρες ψωλες.
γτ ρε δεν κρυβομαι,ναι εχω παει με αφεντρες γτ μ αρεσει η βια και εχω εφαρμοσει σαδισμο πανω σε αφέντρα.ρε προμοτορα εσυ εβαλες το πουτσακι σου φωτογραφια στο νημα με τις γυμνες φωτογραφιες των γυναικων μας,εγω φταιω?εσυ ειχες βαλει που το τσιμπουκωνε η ταχα γκομεννα σου κολγκιρλ ηταν και ηταν ισα με το δαχτυλο της εγω φταιω ρε μαλακα η εσυ που το εβγαλες στη φορα?Οι πεινασμένες θελουν αραπαδες οι χορτασμενες δεν τους νοιαζει μιας και εχουν δοκιμασει απειρες ψωλες.
Χαχαχααχαχαχα μπατμαν εισαι χαζοβιολης.Ένας φίλος μου είχε δώσει μια εξήγηση γιατί οι μαύροι έχουν μεγάλα καυλιά και οι μαύρες μεγάλο αιδοίο. Από ότι μου είπε, ο λόγος είναι λόγω της τοποθεσίας που μεγάλωσαν. Για να προστατεύσουν οι γυναίκες τις ωοθήκες τους από την πολύ ζέστη, τις έκρυβαν πιο βαθειά στο σώμα τους. Έτσι, οι άντρες ανέπτυξαν πιο μεγάλα τσουτσούνια (διάλεκτος ζαν) για να μπορούν να φτάνουν τις ωοθήκες όταν εκσπερματώνουν.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτή η εξήγηση, αλλά έχει μια λογική.
Με το να καθεστε να επιχειρηματολογειτε
αν και που υστερουν η υπερτερουμε εμεις, ριχνετε τον ανδρισμο σας
και θετετε εαυτον σε συγκριση. Καλυτερα να γραφετε περιστατικα να γελαμε.
για να επιτευχθει η καταστροφη σε μια χωρα μικρη οπως η Ελλαδα,δε θελει παραπάνωΜια γενια αρκει
για να επιτευχθει η καταστροφη σε μια χωρα μικρη οπως η Ελλαδα,δε θελει παραπάνωΜια γενια αρκει
οι λαθρο δεν θα φυγουν απο εδω οτι και να γινει...αν και το θελουν...ο λογος ειναι οτι εδω ειναι η χωρα αραγματος τους αφου αυτα εχει υπογραψει με Τα Δουβλινο 1 και 2 ο Σημιταρας τουρκοφαγοςγια να επιτευχθει η καταστροφη σε μια χωρα μικρη οπως η Ελλαδα,δε θελει παραπάνωΜια γενια αρκει
Εμεις εχουμε τελειωσει ηδη, δεν εχει κατι αλλο η χωρα να δωσει. Ο μονος τροπος να αναστηθει ειναι να γινει τεραστιας εκτασης φυσικη καταστροφη να φυγουν ολοι οι λαθρο μακρια.
Μία διόρθωση. Τουρκολάγνος το προσωνύμιο αυτού του δίποδου τέρατοςοι λαθρο δεν θα φυγουν απο εδω οτι και να γινει...αν και το θελουν...ο λογος ειναι οτι εδω ειναι η χωρα αραγματος τους αφου αυτα εχει υπογραψει με Τα Δουβλινο 1 και 2 ο Σημιταρας τουρκοφαγοςγια να επιτευχθει η καταστροφη σε μια χωρα μικρη οπως η Ελλαδα,δε θελει παραπάνωΜια γενια αρκει
Εμεις εχουμε τελειωσει ηδη, δεν εχει κατι αλλο η χωρα να δωσει. Ο μονος τροπος να αναστηθει ειναι να γινει τεραστιας εκτασης φυσικη καταστροφη να φυγουν ολοι οι λαθρο μακρια.
Υπερβολές .ικρό πέος δεν αποτελεί πρόβλημα για μια γυναίκα. Θα σας πω όμως το παράπονό μου.Πάλκα, πάλκα σκεφτείτε τι θα τάβανε και αυτοί οι μαύροι με τη κάθε τσοντόπληκτη να περιμένει να ρουφήξει κάτι σαν αυτό
Και να έχουν αυτό
Μηπως ο δευτερος μαυρισε απο ηλιοθεραπεια;
Αρχίζεις να βγαίνεις με έναν άντρα. Λες τι ωραία , Όλα σούπερ! Φτάνεις στο κρεβάτι και εκεί σε περιμένει... μια έκπληξη. Εσείς βλέπετε το στήθος, τον κωλο. Ξέρετε περίπου τι να περιμένετε.
Ναι καλά,με τις πλαστικές,τα wonderbra,τους κορσέδες και τα χίλια δυο μύρια κόλπα των γυναικών σε βυζιά και κώλο,περιμένουν πάντα εκπλήξεις τον αφελή άντρα.Μη μιλήσουμε για την εμφάνιση της γκόμενας το πρωί χωρίς μέικ απ.Τις τριχάρες αν δεν έχει φροντίσει να ξυριστεί κτλ.
Άσχετο με το θέμα αλλά οκ,θα το πω.Πού 'σαι μάγκα, και τον Κερμανίδη, Πόλυ τον ελέγανε αλλά δεν ήταν ανατρεπόμενος...ικρό πέος δεν αποτελεί πρόβλημα για μια γυναίκα. Θα σας πω όμως το παράπονό μου.Πάλκα, πάλκα σκεφτείτε τι θα τάβανε και αυτοί οι μαύροι με τη κάθε τσοντόπληκτη να περιμένει να ρουφήξει κάτι σαν αυτό
Και να έχουν αυτό
Μηπως ο δευτερος μαυρισε απο ηλιοθεραπεια;
Αρχίζεις να βγαίνεις με έναν άντρα. Λες τι ωραία , Όλα σούπερ! Φτάνεις στο κρεβάτι και εκεί σε περιμένει... μια έκπληξη. Εσείς βλέπετε το στήθος, τον κωλο. Ξέρετε περίπου τι να περιμένετε. Εμείς, Πώς πρέπει να αντιδράσουμε στο μικρό μέγεθος?
Και αυτοί, οι μικροτσοϋσουνοι άντρες, έχουν τόσο καλή συμπεριφορά...σου ανοίγουν την πόρτα, σου κρατάνε την ομπρέλα, γαλαντόμοι... Ξερω πολύ καλά τι λέω, είχα πέσει στην μικρή παγιδιτσα τους, είχα πιαστεί με το μικρό τους αγκίστρι.
Αυτό με έκανε κομπλεξικη. Όταν ο άντρας μου φέρεται καλά, αμέσως στο πονηρό πάει το μυαλό μου. Αχά, σκέφτομαι, ξέρω τι ελάττωμα έχει.
Αν δεν με πιάσει από τα μαλλιά να με κολλήσει στον τοίχο και να με κάνει να ξεχάσω το όνομα μου, άντε γειά! Όταν μου γράψει κάποιος στο τιντερ, Γεια σου βρώμα, πότε θα σε δω? - καταλαβαίνω αμέσως, αυτός είναι ο άντρας των ονείρων μου.
Και φυσικά, όλοι άντρες του σάιτ, τον έχουν μεγάλο και χοντρό. Τόσα βρωμολογα άκουσα, δε μπορεί να είναι αλλιώς.