Ειμαι σε παρκο το βραδακι. Καθομαι στο παγκακι. Μπροστα μου καταφθανει ζευγαρακι. Ελληνιδα στα εικοσικατι ψηλη λεπτη ωραιοτατη με αραπη ψηλο λεπτο ψηλο αφανα, πιασμενοι χερακι. Ο ματακιας γνωριζει αμεσως γιατι ηρθανε.
Εκατσα λοιπον και ειδα την ελληνιδα πρωτα να του παιρνει τσιμπουκι και μετα να τον καβαλαει μεχρι να χυσει. Οσο καθομουν εκει ηρθε δυο φορες η αστυνομια να με τσεκαρει. Ευτυχως δεν εχουμε φτασει ακομα στο σημειο να σε διωχνουν για να γαμησει ωραια ο αραπης, και ετσι με αφησαν ησυχο.
Οταν εχυσε ο μαυρος στο μουνι της ελληνιδας μουγκρισε σαν πιθηκος. Η κραυγη του ειχε αυτο το μπασο που εχουν οι νεγρικες φωνες και εκανε κατι σαν τριλια. Φανταστειτε το Γουκι απο τον πολεμο των αστρων μαζι με νεγρικο υποηχο.
Αυτα θελουν στο μουνι τους. Ενω κανονικα θα επρεπε να ξενερωνουν με την πιθηκισια κραυγη.
Φιλοι πρεπει να καταλαβετε οτι ζουμε σε εποχη μητριαρχικη.
Σε τι διαφερει απο την πατριαρχια; Μονο στο οτι οι κυβερνουν οι γυναικες;
Οχι.
Οταν κυβερνανε οι αντρες φτιαχνουν κανονες.
Οι γυναικες δεν φτιαχνουν κανονες. Στην Ελληνιδα αν πεις για τους αραπηδες, οτι δεν υπαρχει ουτε ενας που να ζευγαρωνει με μαυρη, θα σε φλομωσει στα προοδευτικα, οτι ειναι σωμα της, επιλογη της, καλα κανει, ελευθερια, αντιρατσισμος κλπ.
Αν παει ο Ελληνας να καμακωσει, αμεσως πεφτουν επανω του να τον φανε. Ανωμαλε, ανηθικε, σατιρε, μπηχτη, διαφθορεα και οτι μαλακια θυμηθουν απ τη δεκαετια του 50.
Και ξερετε ποια ειναι η πρωτη γυναικα που θα πεσει να σας φαει αν καμακωσετε;
Σας αφηνω να το σκεφτειτε λιγο.
Η ελληνιδα μανα. Η μανα της ελληνιδας!
Γιατι; Γιατι θελει η ιδια την αραπικη ψωλη. Δε μπορει να την εχει και καθοδηγει την κορη να την τρωει.
Ετσι αντι να γαμαμε εγω, ο Πικερ ή ο σαντμαν τις γκομενιτσες, τις γαμανε οι αραπηδες!
Δεν εχω δει ακομα αραπη να γαμαει μαυρη. Οι δε μαυρες δεν πανε με λευκους, αλλα και να πηγαιναν, οι περισσοτερες ειναι μπαζα, και αυτες που δεν ειναι μπαζα εχουν ζωωδη συμπεριφορα και σε ξενερωνουν.
Ουτε ρατσισμος ειναι αυτο που λεω, ουτε αδικο. Να μας φερει ο ξενος γυναικα αξιολογη να γαμησουμε, να παρει μια ελληνιδα. Οχι να ερχονται να μας κλεβουν.
Αυτα δημιουργησαν οι πολιτικοι που ψηφησατε.