Επισκέπτης
Μονο κατι χοντρες πανε με μαυρους μην ακουτε τον βαν νορντεν δεν ξερει τι λεει
Μονο κατι χοντρες πανε με μαυρους μην ακουτε τον βαν νορντεν δεν ξερει τι λεει
ψιλομπαζο συριζαια φαινεται τυπε.
Κανονικο μπαζο, οχι ψιλομπαζο.
Πηγαινε να καλιμπραρεις μια εγχρωμη και εσυ για να ισοφαρισεις..Μου έτυχε παρόμοιο περιστατικό πριν λίγο... Τι να πω; Απογοήτευση. Μου χάλασε η διάθεση. Δε ξέρω πως να το χαρακτηρίσω. Σκεφτόμουν για τσάρκα απόψε και με αυτό που είδα, ξενέρωσα.
θα μας πηδανε τα κοριτσοπουλα και θα βατευουμε τους οφορικουε; Να πηδηξουμε και καμια προβατινα τοτε.Πηγαινε να καλιμπραρεις μια εγχρωμη και εσυ για να ισοφαρισεις..
Και τι θες να κανεις, τον μουνοφυλακα της καθε καμμενης ελλεεινιδας που δεν εμαθε απο την μανα της - να μην βαζει ξενα αρχιδια στο μουνι της; (Μονο με τους ελληνες ηταν το προβλημα, να μην το δινει ευκολα, για να μην την πουν πουτ*να.)θα μας πηδανε τα κοριτσοπουλα και θα βατευουμε τους οφορικουε; Να πηδηξουμε και καμια προβατινα τοτε.
μου λες για μαυρους με ελληνιδες "χοντρες και ασχημες" το 2019; Αντε γεια!Και ειπα εγω δε τα ειδες Δουκα; Λεω κι εγω τι βλεπω. Η γουσταρεις να βλεπεις μονο μαυρους με λευκες και στη χαλασα; Και λευκους με μαυρες, κι αυτο υπαρχει.
ψιλομπαζο συριζαια φαινεται τυπε.
Aπορία.... Για να δες φωτο στο unsee πρέπει να έχεις λογαριασμό;Μονο κατι χοντρες πανε με μαυρους μην ακουτε τον βαν νορντεν δεν ξερει τι λεει
Εγω είδα τυχαία στο κέντρο μία ''τέτοια'' να πηγαίνει το αφρικανάκι στο σχολείο το πρωί.μου λες για μαυρους με ελληνιδες "χοντρες και ασχημες" το 2019;
Ειμαι σε παρκο το βραδακι. Καθομαι στο παγκακι. Μπροστα μου καταφθανει ζευγαρακι.
Ειμαι σε παρκο το βραδακι. Καθομαι στο παγκακι. Μπροστα μου καταφθανει ζευγαρακι. Ελληνιδα στα εικοσικατι ψηλη λεπτη ωραιοτατη με αραπη ψηλο λεπτο ψηλο αφανα, πιασμενοι χερακι. Ο ματακιας γνωριζει αμεσως γιατι ηρθανε.
Εκατσα λοιπον και ειδα την ελληνιδα πρωτα να του παιρνει τσιμπουκι και μετα να τον καβαλαει μεχρι να χυσει. Οσο καθομουν εκει ηρθε δυο φορες η αστυνομια να με τσεκαρει. Ευτυχως δεν εχουμε φτασει ακομα στο σημειο να σε διωχνουν για να γαμησει ωραια ο αραπης, και ετσι με αφησαν ησυχο.
Οταν εχυσε ο μαυρος στο μουνι της ελληνιδας μουγκρισε σαν πιθηκος. Η κραυγη του ειχε αυτο το μπασο που εχουν οι νεγρικες φωνες και εκανε κατι σαν τριλια. Φανταστειτε το Γουκι απο τον πολεμο των αστρων μαζι με νεγρικο υποηχο.
Αυτα θελουν στο μουνι τους. Ενω κανονικα θα επρεπε να ξενερωνουν με την πιθηκισια κραυγη.