Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
ρωτησα την κοπελα μου(25 χρ) και μου ειπε οτι σχεδον ολες της οι φιλες εχουν παει..
Αν πιστευαμε οτι έχει και γκόμενα ...........Αν πιστεύαμε τις μαλακίες που λένε οι γκόμενες.
Τυπε προσεχε, απευθυνεσαι στον σκληρο και ακουραστο χυστη του σαιτ.
Τωρα με τα νεα μετρα, δεν θα μπορει να ξεπηδα πισω απο τα λαχανα στο μαναβικο του σουπερ μαρκετ και να τη πεφτει στα μουνετα κοστουμαρισμενος, οποτε εχει λιγο τα νευρα του.
:S :S :S
με το κορυφαιο του σακακι boss (εχει ανεβασει σχετικη φωτογραφια)
είναι κριτηριο αυτό????τύπε των 8425 μηνυμάτων στο bou... καταλάβαμε ποιος δεν έχει σίγουρα γκόμενα..
φιλάκια..
Χτες είδα Θεσσαλονίκη ελλεεινίδα χοντροκώλα με μαύρο.Αυτός 1.90 λεπτός,αυτή μέχρι τον ώμο του και μιλούσαν ελληνικά μεταξύ τους,άρα ο τύπος θα έχει μεγαλώσει εδώ.Πρέπει να'ταν γύρω στα 25 κι οι δύο.Σταματήσαν σε μια βιτρίνα,αυτή προσπαθούσε να τον φιλήσει κι αυτός τραβιόταν
Σε πολλές και κάπως αδιάκριτες για κάποιους ερωτήσεις κλήθηκε να απαντήσει η Έλενα Κρεμλίδου στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not».
Μία από τις πρώτες που δέχθηκε ήταν αν έχει ροζ video ή ακατάλληλες φωτογραφίες στο κινητό της, δίνοντας την εξής απάντηση: «Όχι και αυτά που βλέπω κατά καιρούς να κυκλοφορούνε… Sorry παιδάκια, δεν είμαι εγώ, σας το χαλάω. Λυπάμαι».
Στη συνέχεια με αφορμή μία ερώτηση σχετικά με τους άνδρες που προτιμά, ρωτήθηκε για το αν ισχύει αυτό που λένε σχετικά με το «Once you go black, you never go back» και το πόσο προικισμένοι είναι οι μαύροι.
Εκεί λοιπόν με απόλυτη ειλικρίνεια απάντησε: «Σχεδόν ναι».
[/quote]Οι γυναίκες έχουν μεγάλη "περιέργεια". Θα δοκιμάσουν λοιπόν, έστω και για one night stand:
1. Με μαύρο
2. Με μουστακαλή
3. Με τύπο φέτες
4. Με κοντό-χοντρό
5. Με ψηλό-χοντρό
6. Mε πολύ αδύνατο
7. Με δύο
8. Με αθλητή
9. Με κάποιον που έχει μεγάλη μύτη
10.Με δασύτριχο