Επισκέπτης
Οι ελληνιδες στο εξωτερικο ξυριζουν καθε μερα το μουνι τους ωστε να ειναι ανα πασα στιγμη ετοιμες για σεξ.
Πάντως μια καλή μουνάρα ελληνίδα παντρεύτηκε τον Ζουέλα που έπαιζε στην Ξάνθη
https://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/sites/default/files/field/image/125421qwewqeqw1123.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
κλασσικα εκανε παιδι με τον λαθρο η 40αρα Ελληνιδα και το παιδι βγηκε εννοειται μαυρο :-. Γιατι δεν παει στο χωριο του Ιθαγενη του Αμαζονιου να ζησει την ερωτα της Θα ξυριζει το μουνι της με το ακοντιο :S :S :SΜεγάλη χαρά θα πήρε ο πατέρας της νύφης!
το κέντρο είναι γεμάτο Ελληνίδες ζευγαρι με Αφρικανούς και σπρώχνουν καροτσάκια με μαυρακια,το πάσοκ τα ρήμαξε όλα σε αυτή τη χωρακλασσικα εκανε παιδι με τον λαθρο η 40αρα Ελληνιδα και το παιδι βγηκε εννοειται μαυρο
Σωστή η σκέψη σου παίκτη. Για να ζήσει το πλήρες πακέτο του ζούγκλικου έρωτα.κλασσικα εκανε παιδι με τον λαθρο η 40αρα Ελληνιδα και το παιδι βγηκε εννοειται μαυρο :-. Γιατι δεν παει στο χωριο του Ιθαγενη του Αμαζονιου να ζησει την ερωτα της Θα ξυριζει το μουνι της με το ακοντιο :S :S :S
μην δεις θεμα με λαθρο αμεσως σου τρεχουν τα σαλια μωρη τρελη :- :S :S :Sο Νιο ποιο πρώην μέλος είναι πάλι?
μην δεις θεμα με λαθρο αμεσως σου τρεχουν τα σαλια μωρη τρελη :- :S :S :S
Της λεει ενας συναδελφος, <Τι τον θες αυτον; Ειναι σαν σαφριακιασμενος αστεγος.> Και απανταει εκεινη <Εμενα μου αρεσει, ετσι κι αλλιως δε παω ποτε με λευκο.>
Γιατι να μην πανε ρε κομπλεξικα ζωα? Υπαρχουν κι μαυροι μορφωμενοι ωραια σωματα εχουν αμα ειναι καλα παιδια γιατι να μη πανε? Οταν εμεις παντρευομασταν ρωσιδες ηταν καλα? Προτιμω η κορη μου να μου φερει ενα μαυρο μορφωμενο εργατικο και καλο παιδι παρα λευκο κωλοπαιδο που ξεζουμιζει τα λεφτα της,οικογενειας του και δεν εχει στον ηλιο μοιρα
Το ότι δεν πάει ποτέ με λευκό δεν σου έκανε κάποια εντύπωση;Γιατι να μην πανε ρε κομπλεξικα ζωα? Υπαρχουν κι μαυροι μορφωμενοι ωραια σωματα εχουν αμα ειναι καλα παιδια γιατι να μη πανε? Οταν εμεις παντρευομασταν ρωσιδες ηταν καλα? Προτιμω η κορη μου να μου φερει ενα μαυρο μορφωμενο εργατικο και καλο παιδι παρα λευκο κωλοπαιδο που ξεζουμιζει τα λεφτα της,οικογενειας του και δεν εχει στον ηλιο μοιρα
Το ότι δεν πάει ποτέ με λευκό δεν σου έκανε κάποια εντύπωση;
Διότι όπως έχουμε, πλέον, εμπεδώσει το να γαμιεται η ελληνίδα με αραπαδες και Ινδούς είναι διαστροφή και κατάντια ενώ το να ταξιδεύει ο Ελληναρας σε ουκρανιες και Ρωσιες μοστραροντας για να γαμησει 500αρικα στις βλαχαρες που το πατρικό τους είναι ξύλινο καλύβι με την χεστρα στα χωράφια και που οι ίδιες ζουν σε διαμερίσματα τρύπες που στην Ελλάδα δεν βάζουμε ούτε σκύλο είναι πορνομοτεναστευση και βαλκανοπουτσιστικη ανωτερότητα.