P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
για πες μας τι μαλακια ειχαν πάνω τους οι μαυροι και οι ελληνες.
την ιδια π εχειςς κ εσυ! Αντε γεια!
για πες μας τι μαλακια ειχαν πάνω τους οι μαυροι και οι ελληνες.
Τι σου εκανε ο ανθρωπος και του μιλας ετσι?την ιδια π εχειςς κ εσυ! Αντε γεια!
οτι πήγαν με την πενταγιοτισα.για πες μας τι μαλακια ειχαν πάνω τους οι μαυροι και οι ελληνες.
εχει τα ψυχολογικά της και αυτη.
τις πιάνουνε που και που τα ψυχοσωματικά τους μη νομιζεις.
Τι σου εκανε ο ανθρωπος και του μιλας ετσι?
ενταξει, καταλαβαμε.Εχω κανει σχεση με μαυρο βρετανο, με μαυρο απο Καραιβικη και με μαυρο απο Αφρικη
Α για αυτο απάντησες ετσι;
Για πόσες φυλές έχεις άποψη;Εχω κανει σχεση με μαυρο βρετανο, με μαυρο απο Καραιβικη και με μαυρο απο Αφρικη το συμπερασμα ειναι οτι ολοι ειναι μαλακες! Μακρια! Χωρις βεβαια να εκθειασω τους Ελληνες..και οσους Ελληνες γνωρισα μαλακες ηταν. Μεχρι στιγμης οι μονο αξιολογοι που εχω συναντησει ειναι εκ Βαλκανιων.
Για πόσες φυλές έχεις άποψη;
Εχω περιοδο
Ακόμα.δεν εχω αποψη για ασιατεςς
σε τρολαρω μικρε
θα σου μαστιγωσω το κωλαράκι
Ελα ΜΟΥΝΙ στον Τοπο σου! Τα Βαλκανια και οχι στη μεση ανατολη.Εχω κανει σχεση με μαυρο βρετανο, με μαυρο απο Καραιβικη και με μαυρο απο Αφρικη το συμπερασμα ειναι οτι ολοι ειναι μαλακες! Μακρια! Χωρις βεβαια να εκθειασω τους Ελληνες..και οσους Ελληνες γνωρισα μαλακες ηταν. Μεχρι στιγμης οι μονο αξιολογοι που εχω συναντησει ειναι εκ Βαλκανιων.
Ελα ΜΟΥΝΙ στον Τοπο σου!
Κοιτα που εχουμε και γυναικα? Βαλκανιοπουτσιστρια! Φωναχτε τον αρχηγο!
οι νεγροι, κατα μοντε νεγρο, μηπως ηταν απο την ιδια γειτονια? γκετο?
οι βαλκανιοι, μηπως ηταν αλβανοι?...γιατι δεν σε κοβω και για σερβους!
Προσεχε μην παθεις τα ιδια! ηθελε εγχρωμους!!!
ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΔΡΑΣΤΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA
Βρετανίδα κρατείτο ως σκλάβα του σεξ στην Ιταλία- Γλίτωσε πηδώντας από το παράθυρο
ΥΓ. εγω παντως εχω την λυση στα προβληματα σου. περιλαμβανει και αφθονο σεξ. ρωτησε με σε πμ οποτε θες, οχι αποψε ομως!
Ακομα χειροτερα! Προδοσες την φυλη σου με σκοπιανο εαμοβουλγαρο του βμρο!οπου Βαλκανια βλεπε Μακεδονια