Άχρηστοι Γιαπωνέζοι που μας έχουν γεμίσει τους δρόμους με τα κωλοχόντα τους και το διάστημα με τα κωλοκαβασάκια τους,Κορεάτες τις θάλασσες με τα κωλοχιουντάι τους,Κινέζοι με τα κωλοκινητά τους...Εμπειρικά και τους Ασιάτες τους βλέπω αρκετές στροφές πνευματικά πιο πίσω! Με τις υπόλοιπες φυλές όλα καλά μην με πείτε και ρατσιστή ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 447K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Είναι σαν να μου λες πως οι Γερμανοί είναι οι πιο ευφυείς Ευρωπαίοι διότι έχουν Μερσεντες, BMW και VW...Άχρηστοι Γιαπωνέζοι που μας έχουν γεμίσει τους δρόμους με τα κωλοχόντα τους και το διάστημα με τα κωλοκαβασάκια τους,Κορεάτες τις θάλασσες με τα κωλοχιουντάι τους,Κινέζοι με τα κωλοκινητά τους...
Ετοιμος είσαι να πεις και την αριστερή μαλακία σου πως οι Έλληνες είμαστε οι χειρότεροι και πρέπει να ανακατευτούμε με μαυρους για να γίνουμε καλύτεροι!
Πες το "αγόρινα μου" .. μην το κρατάς ... αφου δεν μπορεις...
Είναι σαν να μου λες πως οι Γερμανοί είναι οι πιο ευφυείς Ευρωπαίοι διότι έχουν Μερσεντες, BMW και VW...
Ετοιμος είσαι να πεις και την αριστερή μαλακία σου πως οι Έλληνες είμαστε οι χειρότεροι και πρέπει να ανακατευτούμε με μαυρους για να γίνουμε καλύτεροι!
Σου απαντάω με βάση τη δική σου τοποθέτηση για τεχνολογία που χρειάζεται μελέτη και ευφυία.Για την ασιατική φιλοσοφία και λογοτεχνία δεν έχω άποψη,μπορεί κάποιος άλλος να απαντήσει.Ναι τύπε ! Βγαίνουν και έξυπνοι γι αυτό διακρίνονται και σε σπορ τύπου ...σκάκι, φόρμουλα και ότι άλλο χρειάζεται λίγο μυαλό...
Με τρέξιμο, αλμα και δύναμη θα πάει μπροστά η τεχνολογία και η κοινωνία ...
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
Την κορη του ΦΑΣΟΥΛΑ την γαμαει ενας σκυλαραπας . Κυκλοφορούν φωτός
Σωστός.Είναι σαν να μου λες πως οι Γερμανοί είναι οι πιο ευφυείς Ευρωπαίοι διότι έχουν Μερσεντες, BMW και VW...
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Τότε λοιπόν θα πρέπει να ψάξεις μέσα στα εργαστήρια του κάθε κολοσσού και εκεί που δημιουργείται η τεχνολογία των επόμενων γενεών και πιστεύω πως θα βρείς κατά 99% λευκούς και όχι παρδαλούς! Χωρίς να είμαι μέσα εχω τις ιστορικές ενδείξεις πως τα τελευταία 3000 χρόνια οι Λευκοί Καυκάσιοι ήταν πάντα πολύ πιο μπροστά τεχνολογικά!Σου απαντάω με βάση τη δική σου τοποθέτηση για τεχνολογία που χρειάζεται μελέτη και ευφυία.Για την ασιατική φιλοσοφία και λογοτεχνία δεν έχω άποψη,μπορεί κάποιος άλλος να απαντήσει.
Παραδέχομαι και τους Ίνκας ασχέτως αν δεν μπόρεσαν να αποκρούσουν τους Ευρωπαίους!
Ένα παιδάκι με μια Χιλιανή, ή αν μια Ελληνίδα βρει Χιλιανό, πιστευω πως θα ήταν ένα έξυπνο και ωραίο Παιδάκι!
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.272
- Πόντοι
- 2.356
Βρωμάει σκατίλα και καλτίλα τούτο το νήμα.
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
Τότε λοιπόν θα πρέπει να ψάξεις μέσα στα εργαστήρια του κάθε κολοσσού και εκεί που δημιουργείται η τεχνολογία των επόμενων γενεών και πιστεύω πως θα βρείς κατά 99% λευκούς και όχι παρδαλούς! Χωρίς να είμαι μέσα εχω τις ιστορικές ενδείξεις πως τα τελευταία 3000 χρόνια οι Λευκοί Καυκάσιοι ήταν πάντα πολύ πιο μπροστά τεχνολογικά!
Παραδέχομαι και τους Ίνκας ασχέτως αν δεν μπόρεσαν να αποκρούσουν τους Ευρωπαίους!
Ένα παιδάκι με μια Χιλιανή, ή αν μια Ελληνίδα βρει Χιλιανό, πιστευω πως θα ήταν ένα έξυπνο και ωραίο Παιδάκι!
Τύπε, με αφορμή την κόρη του Φασούλα. Εάν αύριο μεθαύριο υποθετικά, σου παρουσίαζε η κόρη σου για αμόρε έναν μαύρο πως θα αντιδρούσες ;
:S :S :S
Είναι σαν να μου λες πως οι Γερμανοί είναι οι πιο ευφυείς Ευρωπαίοι διότι έχουν Μερσεντες, BMW και VW...
Τότε λοιπόν θα πρέπει να ψάξεις μέσα στα εργαστήρια του κάθε κολοσσού και εκεί που δημιουργείται η τεχνολογία των επόμενων γενεών και πιστεύω πως θα βρείς κατά 99% λευκούς και όχι παρδαλούς! Χωρίς να είμαι μέσα εχω τις ιστορικές ενδείξεις πως τα τελευταία 3000 χρόνια οι Λευκοί Καυκάσιοι ήταν πάντα πολύ πιο μπροστά τεχνολογικά!
Ένα παιδάκι με μια Χιλιανή πιστευω πως θα ήταν ένα έξυπνο και ωραίο Παιδάκι!
Αφού λοιπόν καταλήξαμε ότι αποκλείονται ασιάτες και μαύροι από την ευφυία που είναι απαραίτητη για την τεχνολογική πρόοδο,κι αφού οι γερμαναράδες με τα BMW τους,τα MERCEDES τους και όλη τη φιλοσοφία τους και την ποίησή τους με Καντ,Γκαίτε κλπ δεν είναι ο πιο ευφυής λαός της Ευρώπης,με ποιούς κατά τη γνώμη σου επιτρέπεται να έρθουμε σε φυλετική και πνευματική αλληλεπίδραση ο περιούσιος λαός των Ελλήνων;
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Ετσι--->
:S :S :S
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.272
- Πόντοι
- 2.356
Ελληναράδες
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Βαλκάνιοι πουτσαράδες καλύτερα! Διαβάστε λίγο ανατολικά νήματα να μάθετε μπαλίτσα!Ελληναράδες
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Έχεις νοητικό πρόβλημα? Σου έδωσα το παράδειγμα της Ελληνίδας με Χιλιανό που δεν θα με ένοιαζε!Απορία ψάλτου βηξ...
Μήπως είσαι Μαυρούκος και επιμένεις?
Πες το μην ανησυχείς .. Φιλόζωοι είμαστε!
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Όχι μόνον πάνε, αλλά το απολαμβάνουν κι όλας ... προσωπική μου άποψη: πολύ καλά κάνουν, αφού έτσι γουστάρουν.
Τι ακριβώς έχει να αντιπαραθέσει ο έλληνας πχ 25χρονος σε επίπεδο αρρενωπότητας, ανδρικού στερεότυπου και ψυχικής συγκρότησης σε σχέση με έναν νιγηριανό, αφγανό κτλ?
Από τη μια ο μπούλης μαμάκιας χαραμοφάης ελληναράς που στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν έχει κολλήσει ένα ένσημο και ασκείται στην εκ του ασφαλούς παπαρολογία του φραπέ με τα λεφτά του μπαμπά, και από την άλλη το κομμάντο που ξενιτεύτηκε υπό συνθήκες εξπρές του μεσονυκτίου διανύοντας την μισή υδρόγειο και καταφέρνοντας να επιβιώσει υπό συνθήκες ψυχολογικού στρές, κινδύνων και σωματικής καταπόνησης που θα οδηγούσαν το 99% των συνομηλίκων του ελλήνων στο ψυχιατρείο ...
Θα μου πεις, άλλο το να παίζεις στα 5 σου με μπλοκαρισμένα κλείστρα από AK74 και θραύσματα οβίδων αντί για βόλους στα στενοσόκακα της καμπούλ και άλλο να σκούζεις στην αγκαλιά της μαμάκας σου γιατί το δώρο που σου πήρε η νονά από τον "μουστάκα" δεν ήταν του γούστου σου ...
Τι να κάνουμε μάγκες, ευτυχώς που υπάρχουν και οι μπουκαδόροι λαθρομετανάστες για να μας θυμίζουν ότι A-male δεν σημαίνει 10 πήχες γένια, χαμηλοκάβαλο παντελόνι, σώβρακο Calvin Klein και τρέντυ κινητό αγορασμένο με τα λεφτά του μπαμπά ...
Τι ακριβώς έχει να αντιπαραθέσει ο έλληνας πχ 25χρονος σε επίπεδο αρρενωπότητας, ανδρικού στερεότυπου και ψυχικής συγκρότησης σε σχέση με έναν νιγηριανό, αφγανό κτλ?
Από τη μια ο μπούλης μαμάκιας χαραμοφάης ελληναράς που στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν έχει κολλήσει ένα ένσημο και ασκείται στην εκ του ασφαλούς παπαρολογία του φραπέ με τα λεφτά του μπαμπά, και από την άλλη το κομμάντο που ξενιτεύτηκε υπό συνθήκες εξπρές του μεσονυκτίου διανύοντας την μισή υδρόγειο και καταφέρνοντας να επιβιώσει υπό συνθήκες ψυχολογικού στρές, κινδύνων και σωματικής καταπόνησης που θα οδηγούσαν το 99% των συνομηλίκων του ελλήνων στο ψυχιατρείο ...
Θα μου πεις, άλλο το να παίζεις στα 5 σου με μπλοκαρισμένα κλείστρα από AK74 και θραύσματα οβίδων αντί για βόλους στα στενοσόκακα της καμπούλ και άλλο να σκούζεις στην αγκαλιά της μαμάκας σου γιατί το δώρο που σου πήρε η νονά από τον "μουστάκα" δεν ήταν του γούστου σου ...
Τι να κάνουμε μάγκες, ευτυχώς που υπάρχουν και οι μπουκαδόροι λαθρομετανάστες για να μας θυμίζουν ότι A-male δεν σημαίνει 10 πήχες γένια, χαμηλοκάβαλο παντελόνι, σώβρακο Calvin Klein και τρέντυ κινητό αγορασμένο με τα λεφτά του μπαμπά ...
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.272
- Πόντοι
- 2.356
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Παιξε μπαλίτσα στο γήπεδο αγορίνα μου...Εδώ είμαστε ίσοι ..Κόκκινη δεν έχεις πάρει ακόμα !Μήπως διατελείς εν συγχύσει κι έχεις τρικυμία εν κρανίω;Είναι λογική απάντηση αυτή με βάση όλα τα προηγούμενα;
Συνημμένα
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Εσύ τύπε μου που πήγες Ουκρανία που οι γκόμενες γουστάρουν A male ..τις έβγαλες βλάχες και πουτάνες την ίδια ώρα που μας έλεγες πως για να γαμήσεις πρέπει να μπορείς να συνεννοηθείς μαζί με τη γκόμενα σε επίπεδο μητρικής γλώσσας!Όχι μόνον πάνε, αλλά το απολαμβάνουν κι όλας ... προσωπική μου άποψη: πολύ καλά κάνουν, αφού έτσι γουστάρουν.
Το ίδιο και οι Ελλεινίδες σου που τις γαμάνε τα Α-Male Πακια ... με την πνευματικότητά τους...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 461
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 582
- Εμφανίσεις
- 108K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις