Επισκέπτης
Πάψε μωρή και εσύ,δεν καταλαβαίνεις την αντρική ψυχολογία!!!
Κοίτα condemned έτσι και αλλιώς αργά ή γρήγορα θα το μάθει ή θα βαρεθεί η άλλη το κρυφτό,οπότε κάτι θα χάσεις.
τι ακριβως δε μπορεις να αποτρεψεις?το νοιωθω ρε νικο αλλα δ μπορω να το αποτρεψω και δ ξες ποσο ασχημο ειναι την ωρα π εξπερματωνεις με την αλλη την κουφαλιτσα να φανταζεσαι οτι τελ με αυτην που αγαπας.ειναι δραμα φιλος δ ειναι ευκολο κ γ μενα
ζεις ενα δραμα τυπε?
Κοίτα condemned έτσι και αλλιώς αργά ή γρήγορα θα το μάθει ή θα βαρεθεί η άλλη το κρυφτό,οπότε κάτι θα χάσεις.
φιλαρακι οσο κ αν θες να το διακομωδησεις..μην σου τυχει τπτ αλλο
αμα "τυχει"και στην κοπελα σου να της συμπαρασταθεις.φιλαρακι οσο κ αν θες να το διακομωδησεις..μην σου τυχει τπτ αλλο
τι ακριβως δε μπορεις να αποτρεψεις?
να χυσεις?
ποσα θες να μας τρελανεις ρε φιλε?
ε ναι ο χειροτερος εφιαλτης μου να γαμαω δυο ταυτοχρονα!φιλαρακι οσο κ αν θες να το διακομωδησεις..μην σου τυχει τπτ αλλο
Η φίλη της παίζει κρυφό παιχνίδι δηλαδή;!φιλαρακι οσο κ αν θες να το διακομωδησεις..μην σου τυχει τπτ αλλο
ε ναι ο χειροτερος εφιαλτης μου να γαμαω δυο ταυτοχρονα!
ξου ξου λεμε
Ακού το στόρυ:βαλε με στο κλιμα και εμενα αδερφε να βρισουμε την λουκ μετα παρεα
Δεν γαμας γκομενα ,κλαιγεσαι .Τωρα που γαμας ΔΥΟ γκομενες ,
παλι κλαιγεσαι ? Μηπως κοροϊδευεις τους παντες στο φορουμ ?
οχι!!!λες πιπες!!!το γεγονος οτι θελω να [size=10pt]Ειμαι μαυτην που αγαπαω και εν τελη δεν μπορω να ειμαι...[/size]
αυτο...το καταλαβαινεις?????????????????????????????????
Γινε μουσουλμανος ,για να τις εχεις και τις δυο .αυτο καταλαβες?? εφιαλτης ειναι να εισαι με καποια π πραγματικα αγαπας..και θες ν εισαι μαζι της..αλλα σεξουαλικα εισαι αλλου.
[size=10pt]ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΕΜΟ[/size]
τι δεντρα εχει στο δρομο σου τυπε?[size=10pt]ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΕΜΟ[/size]