Νέα

Οι χοντροί γαμάνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 500
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
για μεναπολυ ειναι,δεν πολυπινω....ακουγεται φλωρικο αλλα πιστεψε με ειναι πλεονεκτημα να εχεις ξεκαθαρο μυαλο οταν ολοι οι αλλοι ειναι ντιρλα ;)

σιγα μωρε που ειναι φλωρικο... κι εμενα που δε με πιανει τι καταφερα ? να πληρωνω τον κωλο μου σε ποτα οποτε βγαινω εξω...

σαφως ειναι πλεονεκτημα το ξεκαθαρο μυαλο... αλλα και ξεμεθυστος να ειμαι , ουτε παλι το εχω... :idiot: :idiot: :idiot:

τουλαχιστον ας ημουν χοντρος με αισθηματα μπας και εβρισκα καμια γκομενα...αλλα ουτε...

καμμενο χαρτι ειμαι...

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οπότε για να είσαι <<σωστός>> μάλλον από κάπου πρέπει να κόψεις:σεξ ή συναισθήματα.
Συνεπώς την χωρίζεις και βρίσκεις καμία πουτανιάρα(που την έχεις έτοιμη κιόλας) ή την κρατάς και αρκείσαι σε λιγότερο καλό σεξ(διευκρινίζεις αν θες εδώ για ελεύθερη σχέση).
Πάντως την σχέση κ εγώ την αντιλαμβάνομαι σαν την Λου,δηλαδή μονιμότητα.

μα ρε παπακομ..θελω βαθος κ παραλληλα κ το αλλο....εκει ειναι π μπερδευομαι γμτ δεν τα συνδιαζουν ολα τελικα οι μαιμουνες

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
σιγα μωρε που ειναι φλωρικο... κι εμενα που δε με πιανει τι καταφερα ? να πληρωνω τον κωλο μου σε ποτα οποτε βγαινω εξω...

σαφως ειναι πλεονεκτημα το ξεκαθαρο μυαλο... αλλα και ξεμεθυστος να ειμαι , ουτε παλι το εχω... :idiot: :idiot: :idiot:

τουλαχιστον ας ημουν χοντρος με αισθηματα μπας και εβρισκα καμια γκομενα...αλλα ουτε...

καμμενο χαρτι ειμαι...
το λιπος κυβερνα λεμε!

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16

μαλκιες μ ελεγε το κοριτσακι η λουκ αλλα οκ δ τν παρεξηγω..απλα ημουν σε μια αναζητηση κ σε ενα ψαξιμο γενικοτερο κ ηθελα να το μοιραστω..

Επισκέπτης
μα ρε παπακομ..θελω βαθος κ παραλληλα κ το αλλο....εκει ειναι π μπερδευομαι γμτ δεν τα συνδιαζουν ολα τελικα οι μαιμουνες
Βρε οκ καταλαβαίνω αλλά δεν είναι έντιμο αυτό που της κάνεις,το νιώθεις άλλωστε και εσύ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν σας φαινεται περιεργο ρε παιδες το γεγονος  οτι ειμαι με μια τυπισσα π την αγαπαω μεν αλλα δ με εκφραζει πλεον σεξουαλικα..ε τι να πω...κ αν νομιζετε οπως η λουκ οτι ειμαι εγω ο υπευθυνος κ οτι την δουλευω...γαμησετα ρε λουκ γαμωτη σου μεσα.δ ειμαι κανα παιδακι.παντελονια φοραω.
δεν εχω κατι μαζι σου...απλα πορωθηκα με την κουβεντα..
αποδειξε το απλα....

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Βρε οκ καταλαβαίνω αλλά δεν είναι έντιμο αυτό που της κάνεις,το νιώθεις άλλωστε και εσύ.

καλα, εκτος αυτου, που ειναι αληθεια, εχω και αλλο ενα προβληματισμο...

αυτο το χαπατο, δεν εχει καταλαβει τιποταααα ? δεν υποτιθεται οτι οι γυναικες εχουν "αισθηση" η κατι τετοιο ?
τι διαολο πια ???

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16

το νοιωθω ρε νικο αλλα δ μπορω να το αποτρεψω και δ ξες ποσο ασχημο ειναι την ωρα π εξπερματωνεις με την αλλη την κουφαλιτσα να φανταζεσαι οτι τελ με αυτην που αγαπας.ειναι δραμα φιλος δ ειναι ευκολο κ γ μενα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το νοιωθω ρε νικο αλλα δ μπορω να το αποτρεψω και δ ξες ποσο ασχημο ειναι την ωρα π εξπερματωνεις με την αλλη την κουφαλιτσα να φανταζεσαι οτι τελ με αυτην που αγαπας.ειναι δραμα φιλος δ ειναι ευκολο κ γ μενα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλα, εκτος αυτου, που ειναι αληθεια, εχω και αλλο ενα προβληματισμο...

αυτο το χαπατο, δεν εχει καταλαβει τιποταααα ? δεν υποτιθεται οτι οι γυναικες εχουν "αισθηση" η κατι τετοιο ?
τι διαολο πια ???
επειδη πιτσιρικα το ειχα κανει κ γω..εθελοτυφλουσα να μην τον χασω!!!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

καλα, μην ειμαστε και υπερβολικοι... δραμα ειναι να μην εχεις γκομενα, και ουτε να γαμας καλα...

εσυ τα χεις και τα δυο , απλα σε διπλη συσκευασια δωρου... και αμα περνας δραμα, σταματα το το ρημαδι!!

παντως, νομοτελειακα, η φαση θα γινει κωλος και θα τις χασεις και τις 2 καποια στιγμη....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ζεις ενα δραμα τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom