εεελα!!!!!!!!!χαλασε η γυαλινη σφαιρα της και εχασε την τραπουλα ταρω?!
εσυ εχεις περιοδο εεεε???? τα εχεις παρει ασχημα
στο ξαναλεω..αυτα στα χαπατα!
το οτι σου μοιαζω γ ηλιθια δε σημαινει οτι ειμαι κιολας.
απλα εχω υποκριτικο ταλεντο.
αυτα που λες ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!
ρε φιλε δε τα εχεις μαζι μου...χεστηκα ουσιαστηκα...Ε αμα σου φαινεται ρε κοπελα μου οτι την αγαπαω κ θελω και μ βγαινει δλδ ν γαμαω κιαλλες παραξενο ε τι να σου πω.την αληθεια σ λεω ρε ανοητη δεν σ λεω παπαριες γμ την πουτανα μου μεσα
Εδώ είπε οτί έχει θέμα με το σεξ,δηλαδή το αίσθημα δεν κάνει όσα θέλει αυτός αλλά την αγαπάει(συναίσθημα).
αρχιδια πολυγαμικα ειστε!μαλακιες!!!
και μεις πολυγαμικα οντα ημαστε...
δε τον πειραζει φανταζομαι να του κανει τα ιδια ετσι;
Απλά βγαίνει το φεμινιστικό της!!!εσυ εχεις περιοδο εεεε???? τα εχεις παρει ασχημα
απο το πρωι!ποσο καιρο εχεις μωρη να μανικωθεις και εισαι μεσα στα νευρα? :o
κοιτα, εχω πιει δυο σαουθερν, αλλα δε καταλαβα τιποτα ρε μαγκα αποτι ειπες...
επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Απλά βγαίνει το φεμινιστικό της!!!
Σοβαρά τώρα έχει δίκιο η Λουκ,δεν είναι να κοιτάμε μόνο την πάρτυ μας=πούτσα μας πάντα!!!
για μεναπολυ ειναι,δεν πολυπινω....ακουγεται φλωρικο αλλα πιστεψε με ειναι πλεονεκτημα να εχεις ξεκαθαρο μυαλο οταν ολοι οι αλλοι ειναι ντιρλα ;)τι να σου κανουνε μωρε δυο σαουθερν ?
sprite ή coca cola ?
απο το πρωι!
αλλα τσατιζομαι με κατι τετοια!!!
παω γ ποτο!!!!
επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ειναι φενιστικο!!!
εχω βρισει κ γκομενες γ τον ιδιο λογο!!!
το πουτανι την φιλη της δε την σχολιαζω καν!
εσυ δεν εισαι ο υπολοιπος κοσμος, εισαι ο μονος στον κοσμο σου!(κοσμαρα καλυτερα)οταν ο υπολοιπος κοσμος σαν και εμενα γυρνα σπιτι του........ η λουκ παει για ποτο
Απλά βγαίνει το φεμινιστικό της!!!
Σοβαρά τώρα έχει δίκιο η Λουκ,δεν είναι να κοιτάμε μόνο την πάρτυ μας=πούτσα μας πάντα!!!
εσυ δεν εισαι ο υπολοιπος κοσμος, εισαι ο μονος στον κοσμο σου!(κοσμαρα καλυτερα)
1.σε βιασερε λουκ...γαμω την πουτανα μ μεσα..οταν ερχεται κ μ τριβεται πανω στην ψωλη μου δλδ τι να κανω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τα γαμησω ολα
Την αγαπαει ,αλλα δεν ειναι ερωτευμενος μαζι της .Αυτη ομως θελει να πιστευει πως τη εχει ερωτευτει .Στον ερωτα ομως δεν χωρανε ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ .Εδώ είπε οτί έχει θέμα με το σεξ,δηλαδή το αίσθημα δεν κάνει όσα θέλει αυτός αλλά την αγαπάει(συναίσθημα).
Οπότε για να είσαι <<σωστός>> μάλλον από κάπου πρέπει να κόψεις:σεξ ή συναισθήματα.ναι ρε νικο.ναι μεν την αγαπαω..εχουμε ζησει στιγμες ρε μαλακα..καταλαβαινεις και τις εκτιμαω..αλλα δ μου βγαζει αυτο π θα ηθελα ως γυναικα μην γαμησω μεσα δλδ ελεος ελληνικα μιλαω
ξεκολα ρε μαριε, γαμησες?ρε καρμιρη μην μου χαλας την διαθεση πλακα κανουμε