Νέα

Οι χοντροί γαμάνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 500
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
στο ξαναλεω..αυτα στα χαπατα!
το οτι σου μοιαζω γ ηλιθια δε σημαινει οτι ειμαι κιολας.
απλα εχω υποκριτικο ταλεντο.
αυτα που λες ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!
εεελα!!!!!!!!!χαλασε η γυαλινη σφαιρα της και εχασε την τραπουλα ταρω?!

ποσο καιρο εχεις μωρη να μανικωθεις και εισαι μεσα στα νευρα? :o

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ε αμα σου φαινεται ρε κοπελα μου οτι την αγαπαω κ θελω και μ βγαινει δλδ ν γαμαω κιαλλες παραξενο ε τι να σου πω.την αληθεια σ λεω ρε ανοητη δεν σ λεω παπαριες γμ την πουτανα μου μεσα
ρε φιλε δε τα εχεις μαζι μου...χεστηκα ουσιαστηκα...
την κοπελια λυπαμαι μονο...
ποσο καιρο"ειστε μαζι"?

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εδώ είπε οτί έχει θέμα με το σεξ,δηλαδή το αίσθημα δεν κάνει όσα θέλει αυτός αλλά την αγαπάει(συναίσθημα).

ναι ρε νικο.ναι μεν την αγαπαω..εχουμε ζησει στιγμες ρε μαλακα..καταλαβαινεις και τις εκτιμαω..αλλα δ μου βγαζει αυτο π θα ηθελα ως γυναικα μην γαμησω μεσα δλδ ελεος ελληνικα μιλαω

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μαλακιες!!!
και μεις πολυγαμικα οντα ημαστε...
δε τον πειραζει φανταζομαι να του κανει τα ιδια ετσι;
αρχιδια πολυγαμικα ειστε!
τις μαλακιες και τα κερατωματα τα κανετε γιατι νομιζετε οτι χειραφετειστε ετσι!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Απλά βγαίνει το φεμινιστικό της!!! :cheesy:

Σοβαρά τώρα έχει δίκιο η Λουκ,δεν είναι να κοιτάμε μόνο την πάρτυ μας=πούτσα μας πάντα!!! :headbang:
επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ειναι φενιστικο!!!
εχω βρισει κ γκομενες γ τον ιδιο λογο!!!
το πουτανι την φιλη της δε την σχολιαζω καν!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τι να σου κανουνε μωρε δυο σαουθερν ?

sprite ή coca cola ? :rockon: :rockon: :rockon:
για μεναπολυ ειναι,δεν πολυπινω....ακουγεται φλωρικο αλλα πιστεψε με ειναι πλεονεκτημα να εχεις ξεκαθαρο μυαλο οταν ολοι οι αλλοι ειναι ντιρλα ;)

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ειναι φενιστικο!!!
εχω βρισει κ γκομενες γ τον ιδιο λογο!!!
το πουτανι την φιλη της δε την σχολιαζω καν!

ρε λουκ...γαμω την πουτανα μ μεσα..οταν ερχεται κ μ τριβεται πανω στην ψωλη μου δλδ τι να κανω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:τα γαμησω ολα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Απλά βγαίνει το φεμινιστικό της!!! :cheesy:

Σοβαρά τώρα έχει δίκιο η Λουκ,δεν είναι να κοιτάμε μόνο την πάρτυ μας=πούτσα μας πάντα!!! :headbang:

οχι δεν εχω μπει καν στο νοημα της συζητησης απλως τα νευρα της σχολιασα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε λουκ...γαμω την πουτανα μ μεσα..οταν ερχεται κ μ τριβεται πανω στην ψωλη μου δλδ τι να κανω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:τα γαμησω ολα
1.σε βιασε
2.εισαι αβουλο ον χωρις προσωπικοτητα.
3.εισαι απλα ο τυπος του αντρα που το πανω κεφαλι ειναι διακοσμητικο.
4.ολα τα παραπανω.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εδώ είπε οτί έχει θέμα με το σεξ,δηλαδή το αίσθημα δεν κάνει όσα θέλει αυτός αλλά την αγαπάει(συναίσθημα).
Την αγαπαει ,αλλα δεν ειναι ερωτευμενος μαζι της .Αυτη ομως θελει να πιστευει πως τη εχει ερωτευτει .Στον ερωτα ομως δεν χωρανε ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ .
Οπως κανεις ,με κανενα τροπο ,δεν μπορει να σου επιβαλει ποια μουσικη θα σου αρεσει , ετσι δεν μπορεις να ερωτευτεις απο φιλανθρωπια .Ο ερωτας εμπνεεται ,δεν επιβαλλεται ,ουτε ειναι θεμα "φιλοτιμου" .

Επισκέπτης
ναι ρε νικο.ναι μεν την αγαπαω..εχουμε ζησει στιγμες ρε μαλακα..καταλαβαινεις και τις εκτιμαω..αλλα δ μου βγαζει αυτο π θα ηθελα ως γυναικα μην γαμησω μεσα δλδ ελεος ελληνικα μιλαω
Οπότε για να είσαι <<σωστός>> μάλλον από κάπου πρέπει να κόψεις:σεξ ή συναισθήματα.
Συνεπώς την χωρίζεις και βρίσκεις καμία πουτανιάρα(που την έχεις έτοιμη κιόλας) ή την κρατάς και αρκείσαι σε λιγότερο καλό σεξ(διευκρινίζεις αν θες εδώ για ελεύθερη σχέση).
Πάντως την σχέση κ εγώ την αντιλαμβάνομαι σαν την Λου,δηλαδή μονιμότητα.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν σας φαινεται περιεργο ρε παιδες το γεγονος  οτι ειμαι με μια τυπισσα π την αγαπαω μεν αλλα δ με εκφραζει πλεον σεξουαλικα..ε τι να πω...κ αν νομιζετε οπως η λουκ οτι ειμαι εγω ο υπευθυνος κ οτι την δουλευω...γαμησετα ρε λουκ γαμωτη σου μεσα.δ ειμαι κανα παιδακι.παντελονια φοραω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom