Επισκέπτης
Την πουτάνα εγώ θα σου έλεγα να κόψεις,όχι το αίσθημα.την αλλη δεν την εχεις σκεφτει αληθεια???καλα ρε??πλακα μ κανεις??ποια ειναι η λυση σου δλδ στην αμαρτια μου?????
Την πουτάνα εγώ θα σου έλεγα να κόψεις,όχι το αίσθημα.την αλλη δεν την εχεις σκεφτει αληθεια???καλα ρε??πλακα μ κανεις??ποια ειναι η λυση σου δλδ στην αμαρτια μου?????
Αφού ρε και εσύ νιώθεις αδιέξοδο αρά είναι αδιέξοδο!!!
Πάντως η φίλη ρε συ πολύ πουτανάκι!!!
Καλά αυτή το ξέρει και δεν νιώθει τύψεις;;;
Παπαζολ ,ο τυπος μας δουλευει ,και σεις τσιμπατε σαν ψαρακες .Σιγα μην νοιωθει ενοχες που γαμαει ΔΥΟ γκομενες !Την πουτάνα εγώ θα σου έλεγα να κόψεις,όχι το αίσθημα.
Η γαμιόλα γαμιέται και με άλλους λογικά ξέρεις;οχι ρε την γαμιολα μονο την μουνα της σκεφτεται κ με το εχει πει ρε μαλακακ εκει ειναι π με τρελαινει κ θελω να την ισοπεδωνω στην ΜΠΟΥΤΣΑ γτ τελικα καταλαβα οτι μονο Μπουτσα θελει
Παπαζολ ,ο τυπος μας δουλευει ,και σεις τσιμπατε σαν ψαρακες .Σιγα μην νοιωθει ενοχες που γαμαει ΔΥΟ γκομενες !
Η γαμιόλα γαμιέται και με άλλους λογικά ξέρεις;
Απλά τώρα το θέμα είναι οτί αν την διώξεις υπάρχει περίπτωση να σε καρφώσει για εκδίκιση,εκτός αν είναι χορτάτη από πούτσα και δεν την πολυνοιάζει.
Πάντως εγώ ψηφίζω να φύγει η γαμιόλα.
Και εγώ το ίδιο,φέρτε μου το αιδίο!!!Εγω ψηφιζω να γαμησει τη γαμιολα ο Παπαζολης!
Και εγώ το ίδιο,φέρτε μου το αιδίο!!!
να σου πω εσενα τι σχεση εχεις με ενα αλλο νικ που ειναι και αυτο θρησκευτικο και ειχαμε βριστει αγρια μια φοραΚαι εγώ το ίδιο,φέρτε μου το αιδίο!!!
Μας ξαγρύπνησες τώρα και φεύγεις;! :oεγω παλι λεω να την κανω ;) γτ βαρεθηκα..
Μας ξαγρύπνησες τώρα και φεύγεις;! :o
Nτροπή σου!!!
Ελά;;;να σου πω εσενα τι σχεση εχεις με ενα αλλο νικ που ειναι και αυτο θρησκευτικο και ειχαμε βριστει αγρια μια φορα
edit:giorgospapa
με εσενα ειχα βριστει τοτε στο θεμα με την μουσικη?Ελά;;;
Εγώ έναν λογαριασμό έχω,αυτόν!!!
Δεν ειμαι τοσο μαλακας ,για να πιστεψω οτι κλαιγεσαι πραγματικα .Απο το ιστορικο σου ,φαινεσαικαλα ερευνητη κομπαρσε......σαλτα κ γαμησου τελικα..πιστευα εισαι οκ ατομο αλλα τλκ μλκς εισαι
Ρε μαλάκα δεν θυμάμαι!!!με εσενα ειχα βριστει τοτε στο θεμα μα την μουσικη?
Ρε μαλάκα δεν θυμάμαι!!!
Εδώ δεν θυμάμαι με ποιους βρίζομαι εκτός νετ!!!
Ρε μαλάκα δεν θυμάμαι!!!
Εδώ δεν θυμάμαι με ποιους βρίζομαι εκτός νετ!!!