Νέα

Οι χοντροί γαμάνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 500
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Παπαζολη σμαϊλ, ειναι η καντιτ καμερα!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ναι σαφώς απλά αδιαφορώ και όταν με βρίζουν αυτό λέω.
Αυτοι που βριζουν ,πολυ απλα, δεν εχουν επιχειρηματα .Εξαλλου για να φχαριστηθεις την βρισια ,πρεπει να την πεις σε καποιον καταμουτρα.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Μήπως έχει παραγίνει λίγο η δουλειά με κάποια θηλυκά ( και όχι μόνο ) μέλη του φόρουμ ?

Δεν ξέρω αν η ιστορία του παιδιού είναι αληθινή η όχι,και δεν 'εχει σημασία,μερικές αντιδράσεις προσωπικά δεν μου άρεσαν.Σίγουρα δεν 'εκανε καλά με το να πηδάει δύο,αλλα-και αναφέρομαι σε πολύ συγκεκριμένα άτομα όπως η λουκ-ποιοί είστε εσείς,που κάθε φορά που προκύπτει τέτοια ιστορία κάνετε τους ηθικολόγους και τους κριτές των πάντων ? Εσύ δηλαδή έχεις λύσει όλα τα προβλήματα της ζωής σου ? Ήσουν τέλεια πάντα στην ζωή σου,δεν έχεις κάνει ποτέ μαλακίες,και οι σχέσεις σου ήταν πάντα ξεκάθαρες ? Και αν ήταν,έχεις κάνει σχέση άνω των 6 μηνών ?

Ήμουν αντίθετος με την νοοτροπία του thread των ελλεηνίδων,και δεν υποστήριζα τις απόψεις εκεί,αλλα όποτε βλέπω "ηθικολογους" κάτι παθαίνω.Ακόμα και αν ο condemned έχει κάνει μαλακία,μην κάνεις την "θυμωμένη" και οτι εσύ είσαι κάτι μεταξύ Ιησου-Βούδα και καλόγριας,γιατι τέτοια έχω ακούσει απο πολλούς και έχω δει τι κάνουν στην πράξη.

Δεν έχω διάθεση προσωπικής επίθεσης,αλλα δεν μου αρέσουνε οι απόλυτες απόψεις.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μήπως έχει παραγίνει λίγο η δουλειά με κάποια θηλυκά ( και όχι μόνο ) μέλη του φόρουμ ?

Δεν ξέρω αν η ιστορία του παιδιού είναι αληθινή η όχι,και δεν 'εχει σημασία,μερικές αντιδράσεις προσωπικά δεν μου άρεσαν.Σίγουρα δεν 'εκανε καλά με το να πηδάει δύο,αλλα-και αναφέρομαι σε πολύ συγκεκριμένα άτομα όπως η λουκ-ποιοί είστε εσείς,που κάθε φορά που προκύπτει τέτοια ιστορία κάνετε τους ηθικολόγους και τους κριτές των πάντων ? Εσύ δηλαδή έχεις λύσει όλα τα προβλήματα της ζωής σου ? Ήσουν τέλεια πάντα στην ζωή σου,δεν έχεις κάνει ποτέ μαλακίες,και οι σχέσεις σου ήταν πάντα ξεκάθαρες ? Και αν ήταν,έχεις κάνει σχέση άνω των 6 μηνών ?

Ήμουν αντίθετος με την νοοτροπία του thread των ελλεηνίδων,και δεν υποστήριζα τις απόψεις εκεί,αλλα όποτε βλέπω "ηθικολογους" κάτι παθαίνω.Ακόμα και αν ο condemned έχει κάνει μαλακία,μην κάνεις την "θυμωμένη" και οτι εσύ είσαι κάτι μεταξύ Ιησου-Βούδα και καλόγριας,γιατι τέτοια έχω ακούσει απο πολλούς και έχω δει τι κάνουν στην πράξη.

ετσι ειναι η λουκ.... :rolleyes:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157

φιλε, οποιος κανει κριτικη στους παντες πυροβόλησέ τον..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οχι!!!λες πιπες!!!
το τσιγαρο μου τελειωσε...ο αντρας που εχω εδω ντυθηκε...παω γ ποτο...
θα τα πουμε αυριο..καλα να περασετε...
σορρυ γ τα νευρα αλλα οτι ειπα το πιστευα!
νυχτες!

εχεις ζαλισει τα αρχιδια του κοσμου καθε φορα με το "ηρθε ο αντρας" "ντυθηκε ο αντρας" "εκανε μπανιο ο αντρας" και μαλακιες. Μεχρι του χρονου να το λες μπορει τελικα και να πιστεψεις οτι εχεις αντρα το φαντασμα του πατρικ σουειζυ. Αλλους μη περιμενεις να πεισεις.
Εισαι πραγματικα για λυπηση, ισως πρεπει να σταματησω να σε βριζω...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
στο μεταξύ τι σκατά, τι ωράρια είναι αυτά στη σαλόνικα?
και η ερι και η λουκ 2-3 η ώρα σηκώνονται να πάνε για ποτό...
ή εγώ έχω γεράσει ή είναι αλλιώς ο αέρας εκεί πάνω  :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
στο μεταξύ τι σκατά, τι ωράρια είναι αυτά στη σαλόνικα?
και η ερι και η λουκ 2-3 η ώρα σηκώνονται να πάνε για ποτό...
ή εγώ έχω γεράσει ή είναι αλλιώς ο αέρας εκεί πάνω  :S

ασε ρε με τις μουφες. τα αυτονοητα δε τα ρωτανε  :uglystupid:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εχεις ζαλισει τα αρχιδια του κοσμου καθε φορα με το "ηρθε ο αντρας" "ντυθηκε ο αντρας" "εκανε μπανιο ο αντρας" και μαλακιες. Μεχρι του χρονου να το λες μπορει τελικα και να πιστεψεις οτι εχεις αντρα το φαντασμα του πατρικ σουειζυ. Αλλους μη περιμενεις να πεισεις.
Εισαι πραγματικα για λυπηση, ισως πρεπει να σταματησω να σε βριζω...

μακαβριο μεν αλλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρεστ ιν πισ πατρικ. :-

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αναφορά στην ταινία είναι ρε, με τον εραστή-φάντασμα  :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
οχι!!!λες πιπες!!!
το τσιγαρο μου τελειωσε...ο αντρας που εχω εδω ντυθηκε...παω γ ποτο...
θα τα πουμε αυριο..καλα να περασετε...
σορρυ γ τα νευρα αλλα οτι ειπα το πιστευα!
νυχτες!
εσυ τελικα εισαι η ηλιθια και η πανιλιθια μαζι. 2 σε 1..

εχεις εκει τον αντρα και ντυνεται να πατε για ποτο και μεχρι να βαλει το βρακι του, καθεσαι και ποσταρεις στο bourdela.tv και του λες ''μισο λεπτο αντρα, να απαντησω σε κατι, σφιξε μονος τη γραβατα..'' κλπ κλπ....
και ολα αυτα στις 2:30 το βραδυ !!!!!!!!

ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΙΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ????

edit: γαμω το σεξ και δε σιτυ και τα μουνοχειλα σου, ζντούπεργούμαν..

Επισκέπτης
εσυ τελικα εισαι η ηλιθια και η πανιλιθια μαζι. 2 σε 1..

εχεις εκει τον αντρα και ντυνεται να πατε για ποτο και μεχρι να βαλει το βρακι του, καθεσαι και ποσταρεις στο bourdela.tv και του λες ''μισο λεπτο αντρα, να απαντησω σε κατι, σφιξε μονος τη γραβατα..'' κλπ κλπ....
και ολα αυτα στις 2:30 το βραδυ !!!!!!!!

ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΙΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ????

edit: γαμω το σεξ και δε σιτυ και τα μουνοχειλα σου, ζντούπεργούμαν..

:rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom