Επισκέπτης
Σιγά ρε στο νετ είμαστε!!!anyway ρε μαλακα αμα ειχα βρισει εσενα sorry αυτο ηθελα να πω
Σιγά ρε στο νετ είμαστε!!!anyway ρε μαλακα αμα ειχα βρισει εσενα sorry αυτο ηθελα να πω
Δεν χρειαζεται να βριζεις κανενα ,ουτε στο νετ.Σιγά ρε στο νετ είμαστε!!!
Ναι σαφώς απλά αδιαφορώ και όταν με βρίζουν αυτό λέω.Δεν χρειαζεται να βριζεις κανενα ,ουτε στο νετ.
Αυτοι που βριζουν ,πολυ απλα, δεν εχουν επιχειρηματα .Εξαλλου για να φχαριστηθεις την βρισια ,πρεπει να την πεις σε καποιον καταμουτρα.Ναι σαφώς απλά αδιαφορώ και όταν με βρίζουν αυτό λέω.
Aυτό ακριβώς και επειδή δεν το νιώθω στο νετ,απλά δεν βρίζω!!!Αυτοι που βριζουν ,πολυ απλα, δεν εχουν επιχειρηματα .Εξαλλου για να φχαριστηθεις την βρισια ,πρεπει να την πεις σε καποιον καταμουτρα.
Μήπως έχει παραγίνει λίγο η δουλειά με κάποια θηλυκά ( και όχι μόνο ) μέλη του φόρουμ ?
Δεν ξέρω αν η ιστορία του παιδιού είναι αληθινή η όχι,και δεν 'εχει σημασία,μερικές αντιδράσεις προσωπικά δεν μου άρεσαν.Σίγουρα δεν 'εκανε καλά με το να πηδάει δύο,αλλα-και αναφέρομαι σε πολύ συγκεκριμένα άτομα όπως η λουκ-ποιοί είστε εσείς,που κάθε φορά που προκύπτει τέτοια ιστορία κάνετε τους ηθικολόγους και τους κριτές των πάντων ? Εσύ δηλαδή έχεις λύσει όλα τα προβλήματα της ζωής σου ? Ήσουν τέλεια πάντα στην ζωή σου,δεν έχεις κάνει ποτέ μαλακίες,και οι σχέσεις σου ήταν πάντα ξεκάθαρες ? Και αν ήταν,έχεις κάνει σχέση άνω των 6 μηνών ?
Ήμουν αντίθετος με την νοοτροπία του thread των ελλεηνίδων,και δεν υποστήριζα τις απόψεις εκεί,αλλα όποτε βλέπω "ηθικολογους" κάτι παθαίνω.Ακόμα και αν ο condemned έχει κάνει μαλακία,μην κάνεις την "θυμωμένη" και οτι εσύ είσαι κάτι μεταξύ Ιησου-Βούδα και καλόγριας,γιατι τέτοια έχω ακούσει απο πολλούς και έχω δει τι κάνουν στην πράξη.
Δεν έχω διάθεση προσωπικής επίθεσης,αλλα δεν μου αρέσουνε οι απόλυτες απόψεις.
φιλε, οποιος κανει κριτικη στους παντες πυροβόλησέ τον..Μήπως έχει παραγίνει λίγο η δουλειά με κάποια θηλυκά ( και όχι μόνο ) μέλη του φόρουμ ?
Δεν ξέρω αν η ιστορία του παιδιού είναι αληθινή η όχι,και δεν 'εχει σημασία,μερικές αντιδράσεις προσωπικά δεν μου άρεσαν.Σίγουρα δεν 'εκανε καλά με το να πηδάει δύο,αλλα-και αναφέρομαι σε πολύ συγκεκριμένα άτομα όπως η λουκ-ποιοί είστε εσείς,που κάθε φορά που προκύπτει τέτοια ιστορία κάνετε τους ηθικολόγους και τους κριτές των πάντων ? Εσύ δηλαδή έχεις λύσει όλα τα προβλήματα της ζωής σου ? Ήσουν τέλεια πάντα στην ζωή σου,δεν έχεις κάνει ποτέ μαλακίες,και οι σχέσεις σου ήταν πάντα ξεκάθαρες ? Και αν ήταν,έχεις κάνει σχέση άνω των 6 μηνών ?
Ήμουν αντίθετος με την νοοτροπία του thread των ελλεηνίδων,και δεν υποστήριζα τις απόψεις εκεί,αλλα όποτε βλέπω "ηθικολογους" κάτι παθαίνω.Ακόμα και αν ο condemned έχει κάνει μαλακία,μην κάνεις την "θυμωμένη" και οτι εσύ είσαι κάτι μεταξύ Ιησου-Βούδα και καλόγριας,γιατι τέτοια έχω ακούσει απο πολλούς και έχω δει τι κάνουν στην πράξη.
Δεν έχω διάθεση προσωπικής επίθεσης,αλλα δεν μου αρέσουνε οι απόλυτες απόψεις.
οχι!!!λες πιπες!!!
το τσιγαρο μου τελειωσε...ο αντρας που εχω εδω ντυθηκε...παω γ ποτο...
θα τα πουμε αυριο..καλα να περασετε...
σορρυ γ τα νευρα αλλα οτι ειπα το πιστευα!
νυχτες!
στο μεταξύ τι σκατά, τι ωράρια είναι αυτά στη σαλόνικα?
και η ερι και η λουκ 2-3 η ώρα σηκώνονται να πάνε για ποτό...
ή εγώ έχω γεράσει ή είναι αλλιώς ο αέρας εκεί πάνω :S
εχεις ζαλισει τα αρχιδια του κοσμου καθε φορα με το "ηρθε ο αντρας" "ντυθηκε ο αντρας" "εκανε μπανιο ο αντρας" και μαλακιες. Μεχρι του χρονου να το λες μπορει τελικα και να πιστεψεις οτι εχεις αντρα το φαντασμα του πατρικ σουειζυ. Αλλους μη περιμενεις να πεισεις.
Εισαι πραγματικα για λυπηση, ισως πρεπει να σταματησω να σε βριζω...
εσυ τελικα εισαι η ηλιθια και η πανιλιθια μαζι. 2 σε 1..οχι!!!λες πιπες!!!
το τσιγαρο μου τελειωσε...ο αντρας που εχω εδω ντυθηκε...παω γ ποτο...
θα τα πουμε αυριο..καλα να περασετε...
σορρυ γ τα νευρα αλλα οτι ειπα το πιστευα!
νυχτες!
φιλε, οποιος κανει κριτικη στους παντες πυροβόλησέ τον..
edit: γαμω το σεξ και δε σιτυ και τα μουνοχειλα σου, ζντούπεργούμαν..
εσυ τελικα εισαι η ηλιθια και η πανιλιθια μαζι. 2 σε 1..
εχεις εκει τον αντρα και ντυνεται να πατε για ποτο και μεχρι να βαλει το βρακι του, καθεσαι και ποσταρεις στο bourdela.tv και του λες ''μισο λεπτο αντρα, να απαντησω σε κατι, σφιξε μονος τη γραβατα..'' κλπ κλπ....
και ολα αυτα στις 2:30 το βραδυ !!!!!!!!
ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΙΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ????
edit: γαμω το σεξ και δε σιτυ και τα μουνοχειλα σου, ζντούπεργούμαν..
Ωρες ωρες γραφεις κατι πολυ καλα παναθεμα σε..
Αυτα..
για σενα τα γραφω θειοοοοοοοοο....
Ωρες ωρες γραφεις κατι πολυ καλα παναθεμα σε..
Αυτα..