Νέα

Οι χειρότερες πουτανοεμπειρίες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αφου θα σας  :zfuck: στον διαγωνισμο....

OP
OP
S

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Μια αλλη καριόλα που θυμηθηκα τωρα,ητανε πριν τρια χρονια περιπου στο Φυλης 54 ανω,ρουμανα γυρω στα 22,δε θυμαμαι πως τη λεγανε,αυτη  μολις πηγε να παρει την πιπα,μου  τραβαει μια δαγκωνια στην ουρηθρα  μπροστα με ολη της τη δυναμη,εγω μαλιστα στην  αρχη δεν το  πολυπηρα χαμπαρι τι ακριβως ειχε κανει,μετα  ο πονος δυναμωσε σιγα-σιγα,και αυτο κρατησε  τρεις βδομαδες περιπου να τσουζει.
Εννοειται οτι και στο γαμισι μηδεν,αλλα το αλλο  ηταν το τραγικωτερο.
Αργοτερα διαβασα  οτι κυκλοφορουσε στη  φυλης μια και την ελεγαν ναταλι  η πουτσοφαγος,που εκανε συνεχεια  αυτη  τη  δουλεια,αλλα δεν ξερω αν  σιγουρα ηταν  αυτη που λεω.
Παντως  η καριόλα  αυτη ειναι  σιγουρα  ψυχοπαθης,ουτε ξερω αν συνεχιζει να δουλευει.

dnmntpns

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βαζω αυτο ,αφου  και το αντιθετο ήδη υπάρχει...
Και κανω  πρωτος σεφτε,με την εμπειρία  μου,πολυ παλια (1982) με μιΑ ΚΑΡΙΌΛΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΌΤΑΝ ΣΤΟ  ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗς κΑΛΎΜΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ιΟΥΛΙΑΝΟΠΥ 71.
αΥΤΗ ,ΛΟΙΠΟΝ ΉΤΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟ ΎΨΟς,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΏΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΚΑΣΤΑΝΗ, ΜΕ ΚΑΠΩς ΜΕΓΆΛΟ ΚΕΦΆΛΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΔΈΡΜΑ.αΛΛΑ  ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΊΖΕΙ ΉΤΑΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΕς ΒΥΖΆΡΕς ΤΗς,ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΉΤΑΝΕ ΚΑΙ  Ο  ΚΡΆΧΤΗς ΓΙΑ Να ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΘΎΜΑ Ο ΠΕΛΆΤΗς,ΔΙΌΤΙ,ΜΟΛΙς ΕΜΠΑΙΝΕς ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ  ΕΡΧΌΤΑΝΕ,(γαμω,τοση ωρα κεφαλαια ειχα πατησει,παει τοχασα με τους μπινεδες τους πολιτικους),αρχιζε  να παγωνει το σύμπαν ,ητοι,μαγκες μου,μολις και  εκανες ετσι να πιασεις τη βυζάρα,αρχιζε τι κανεις εκει,τι ειναι  αυτα,δεν μπορω και τετοιες μαλακιες.
Μετα σου βαραγε μια  μαλακια και  εφευγες,για να μη χασεις και τα λεφτα σου τελειως.Οποτε και γω της λεω ,εδω σε λιγο θα μας ληστεύετε και  δε θα μιλαμε κιόλας,οποτε κανει τη θυμωμενη και  αρχιζει να μου πεταει ο,τι εβρισκε μπροστα της,εκμεταλλευόμενη το  οτι ημουνα γυμνός.Μπαινει μεσα η τσατσα και  αρχισε να  της λεει ,να ετσι  μου  ειπε κλπ,την πηρε  εξω , δε θυμαμαι πια  τι μου πεταξε στο κεφαλι και εγινε πληγη μεγάλη.
Αυτη  βεβαια ειχε κομπλεξ που  εκανε αυτη  τη δουλεια και μετα λιγο καιρο  εξαφανιστηκε (2-3 χρονια).
Και δεν ειμαι απαιτητικος ουτε δυσκολος πελατης,σκεφτειτε τι  θα εκανε με τετοιους...Και επειδη ειχα και  σχεσεις με ιεροδουλες κοπελες ,ειχα παντα  ενα σεβασμο  απεναντι  τους...
Λοιπον αυτη ητανε η χειροτερη πουτανα που εχω γνωρισει,ισως μερικοι  με την περιγραφη να καταλαβουνε ποια λεω,ας γραψουν αν ξερουν κατι παραπανω...
Καριόλα ,οπου και νασαι,να σε γαμαει  η ζωή!

ο τυπος που εγραψε αυτο (πανε κ χρονια) ειναι σχεδον η ιδια  ιστορια που μου συνεβη εμενα γυρω στα  1996-1999, δεν θυμαμαι καθολου!
οπως δεν θυμαμαι κ σε ποιο μπουρδελακι!
παντως ειχα πληρωσει 2 χιλιαρικα, δραχμες εννοειτε, το μωρο ηταν γυρω στα 18,19 με δυο υπεροχες βυζαρες θεεικες, που κοιτουσαν θεο, πολυ σφικτο κορμι κ με μεγαλο σκουρο περιθηλιο(το στρογγυλο ντε)! δεν με αφηνε να πιασω ουτε νιμου, ουτε ζιβυ, ουτε τιποτα, απλα μου τον επεζε με πολλα νευρα, ξυνιλες κ κοιτουσε ταβανι!!!! ελληνογερμανιδακι που το εκανε για καποια αρπαχτη μαλλον. ισως επειδη ηταν 4 -5 το πρωι κ σχολουσε η δεν ξερω τι,(ειχε φαει  τιποτα μαπες απο πελατη πριν;) :s&m_3: καριολες γερμανοελεεινιδες! :s&m_1:
το εχω ξαναγραψει, οτι μαλωσαμε κ εφυγε κ της εχυσα τα σεντονια φορα παρτιδα!

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
μου ειχε τυχει μια μαγκεσ στο <<βυρωνοσ 19>>στα μπουρδελα τισ λαρισσασ σκετο κομοδινο λαουρα την ελεγαν απο πολωνια και απο εμφανιση χαλια  :S :S :S :jerking: :jerking: :tickedoff: :helpplea: :booty: :booty: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Χειρότερη εμπειρία  το  1988  με μια  μαλάκω πίσω  απο  το θέατρο Περοκέ που μου βάρεσε τόσο δυνατά μαλακία που μου μελάνιασε ολόκληρος ! μία άλλη εμπειρία  αηδιαστική περισσότερο αλλά τώρα που το θυμάμαι γελάω , ήταν με μια πολωνέζα κωφάλαλη στά πρώτα νούμερα τής Φυλής το 1990 που με έκλασε ! μιλάμε ή βρώμα σάπια φασόλια !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom