Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πού θα βγουν να πάνε;

Και γιατί είσαι σίγουρος ότι θα είμαι υπέρ μιας επανάστασης που δεν κάνει την κοινωνία καλύτερη αλλά την χειροτερεύει;
Μην κοροιδευεις τον εαυτο σου...δεν παρακαλαω κανεναν,ουτε εσενα.

Οτι θα παρεις θεση ειπα,οχι οτι θα παρεις θεση υπερ μιας επαναστασης.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
-ΤΑ 800τρις αερα -που καλεισαι εσυ τωρα να καλυψεις-που οδηγουν σε εξαθλιωση εκατομμυρια ανθρωπους - που εχουν στειλει τον νομικο σου πολιτισμο σε καποιο χρονοντουλαπο(δεν υπηρξε ποτε  βεβαια),ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ?

Διάβασε ξανά τη θέση μου.

Το ότι δεν ταυτίζομαι με τη θέση σου ή του αντιπάλου σου αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχω θέση.

απλά είσαστε αρκετά ακραιοι για να θεωρείτε καθετί μετριοπαθές και πολιτισμένο απολιτικ.

Λες και πρέπει διαρκώς να είμαστε σε πόλεμο με τους Τούκρους τους δεξιούς τους αριστερούς τους μπάτσους κλπ.

Κλείνοντας: Μέχρι και οι Βικινγκς και οι απογονοί τους βρήκαν τρόπο να έχουν το νομικό πολιτισμό των Σκανδιναβικών κρατών.

Τελικά μήπως είμαστε βαρβαρότεροι των βαρβάρων;

Επισκέπτης
Eνδιαφερον θα ειχε και η αποψη των δημοκρατικων δυναμεων του σαιτ για τις πρακτικες της ΕΛ.ΑΣ,η δικαιολογια για μεμονομενα περιστατικα δεν να ληφθει σαν επαρκης

Επισκέπτης
-ΤΑ 800τρις αερα -που καλεισαι εσυ τωρα να καλυψεις-που οδηγουν σε εξαθλιωση εκατομμυρια ανθρωπους - που εχουν στειλει τον νομικο σου πολιτισμο σε καποιο χρονοντουλαπο(δεν υπηρξε ποτε  βεβαια),ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ?
Τα εχουμε πει αυτα εδω και καιρο...και η μη θεση κλπ.

ΤΟΤΕ βεβαια χαλιοντουσαν μερικοι,η μαλλον δεν θελαν να βγουν στη σεντρα.

Επισκέπτης
sorry για την ενοχληση  :grin:

νέα εκδήλωση για την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013.

συνέλευση αλληλεγγύης
Θεσσαλονικη, Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013, 18:00
στάλθηκε από ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης
Ακριβής τοποθεσία: Φυσικομαθηματικό
Διοργάνωση: ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης

Η ανοιχτή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο εργατικό κέντρο θεσσαλονίκης πέμπτη και παρασκευή καλεί σε συνέλευση στο φυσικομαθηματικό για να συζητήσουμε και να εκτιμήσουμε την κατάσταση της επίθεσης στις καταλήψεις, τους αυτοοργανωμένους χώρους και τη γενικότερη επίθεση στους αγωνιζόμενους.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μην κοροιδευεις τον εαυτο σου...δεν παρακαλαω κανεναν,ουτε εσενα.

Οτι θα παρεις θεση ειπα,οχι οτι θα παρεις θεση υπερ μιας επαναστασης.
Θέση έχω ήδη πάρει.

Είπα ότι δεν είμαι με κανέναν σας.

Απλά βάσει νομικού πολιτισμού που επικαλούμαι η διοίκηση έχει ΣΑΦΩΣ μεγαλύτερες ευθύνες απο τον διοικούμενο, άλλο εάν αυθαιρετεί όπως και αυτός ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ.

Οποτε θα ξεκινήσω ζητώντας ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Τελεία.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εφόσον το δίκαιο στο νομικό μας πολιτισμό εχει οικονομική επέκταση ναι έτσι ακριβώς είναι.

Αστικές ευθύνες είναι αυτές. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως κράτος για τη ζημιά που του προξενήθηκε. Την ΑΔΙΚΗ ζημιά.

Τώρα για ποινικές ευθύνες, δεν ξέρω εάν ο τύπος έχει ψαχτεί. Αλλά τί να το κάνεις να πάει φυλακή ο άλλος. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αποθαρρυνθούν μεταγενέστεροι ράμπο από το να πέφτουν 500 πάνω σε 1 και να βαράνε ακινητοποιημένο άνθρωπο.

Πάντως εννοείται ότι τα πάντα στις αστικές ευθύνες μεταφράζονται σε € και κυρίως ο χρόνος. Εάν πιάσεις και με σπάσεις στο ξύλο και με αφήσεις ανάπηρο θα πρέπει να μου πλερώ όλα αυτά που αποδεδειγμένα θα έβγαζα μέχρι να πεθάνω σύμφωνα με τους τρέχοντες πίνακες θνησιμότητας συν τα έξοδα στα οποία θα μπω για λόγους υγείας κτλ κτλ. Εάν έχω παιδιά θα τους εξασφαλίσεις σπουδές κτλ κτλ κτλ σνα να μην είχες κάνει αυτό που έκανες.

Time is money... ΜΕΓΑΛΟ ΑΞΙΩΜΑ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Επειδή το θέμα του βίντεο το κουράσαμε και σε κάθε περίπτωση το εξαντλήσαμε θα δεχθούμε όλοι πως ασφαλώς και παρατύπως-παρανόμως οι μπάτσοι "φυτεύουν" τις μολότωφ στον τύπο ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΣΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ KATA ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!
Σε κάθε περίπτωση δεν ακούγεται λογικό επέλεξαν τον οποιονδήποτε, δεν είχαν κανένα λόγο εξ άλλου.
Προφανώς και αυτόν που τις είχε και τις μετέφερε θα ενδιαφέρονταν τα ενοχοποιήσουν, αλλιώς πως διάλο "στοχοποίησαν" αυτόν;  

Αλλά ας μου πει κάποιο ξύπνιο παληκάρι αλήθεια. Αν οι μπάτσοι έλεγαν στην κατάθεσή τους την αλήθεια πως "Αυτές είναι οι μολώτωφ που κουβαλούσε ο τύπος, αυτή είναι η τσάντα που τις κουβαλούσε, τις ξεφορτώθηκε κατά την σύλληψη και εμείς, ο Α,Β,Γ μπάτσος τις μαζέψαμε και τις φέρνουμε σαν πειστείρια μαζί με την τσάντα", τότε μήπως ΔΕΝ ήταν παράνομοι-παράτυποι, αλλά σωστοί;
Ξέρουμε τί κατέθεσαν, ή μήπως είχαν καμιά άλλη τσάντα πρόχειρη και καταλληλότερη για να τις μεταφέρουν;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αστικές ευθύνες είναι αυτές. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως κράτος για τη ζημιά που του προξενήθηκε. Την ΑΔΙΚΗ ζημιά.

Τώρα για ποινικές ευθύνες, δεν ξέρω εάν ο τύπος έχει ψαχτεί. Αλλά τί να το κάνεις να πάει φυλακή ο άλλος. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αποθαρρυνθούν μεταγενέστεροι ράμπο από το να πέφτουν 500 πάνω σε 1 και να βαράνε ακινητοποιημένο άνθρωπο.

Πάντως εννοείται ότι τα πάντα στις αστικές ευθύνες μεταφράζονται σε € και κυρίως ο χρόνος. Εάν πιάσεις και με σπάσεις στο ξύλο και με αφήσεις ανάπηρο θα πρέπει να μου πλερώ όλα αυτά που αποδεδειγμένα θα έβγαζα μέχρι να πεθάνω σύμφωνα με τους τρέχοντες πίνακες θνησιμότητας συν τα έξοδα στα οποία θα μπω για λόγους υγείας κτλ κτλ. Εάν έχω παιδιά θα τους εξασφαλίσεις σπουδές κτλ κτλ κτλ σνα να μην είχες κάνει αυτό που έκανες.

Time is money... ΜΕΓΑΛΟ ΑΞΙΩΜΑ...

δες το εαν δεν το εχεις ηδη κανει

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Τα ποια;  :think:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Διάβασε ξανά τη θέση μου.

Το ότι δεν ταυτίζομαι με τη θέση σου ή του αντιπάλου σου αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχω θέση.

απλά είσαστε αρκετά ακραιοι για να θεωρείτε καθετί μετριοπαθές και πολιτισμένο απολιτικ.

Λες και πρέπει διαρκώς να είμαστε σε πόλεμο με τους Τούκρους τους δεξιούς τους αριστερούς τους μπάτσους κλπ.

Κλείνοντας: Μέχρι και οι Βικινγκς και οι απογονοί τους βρήκαν τρόπο να έχουν το νομικό πολιτισμό των Σκανδιναβικών κρατών.

Τελικά μήπως είμαστε βαρβαρότεροι των βαρβάρων;
-ΜΙΑ χαρα ξερω την θεση σου,για την ακριβεια δεν προκειται για θεση αλλα για αμφιταλαντωση μεταξυ θεσεων,ειναι καθαρα θεμα χρονου οι αντοχες σου να σε οδηγησουν καπου...δεν γινετε να αιωρεισαι για παντα...καποια στιγμη θα χορεψεις και συ!
ΟΣΟ για το τονισμενο συμφωνο απολυτα και το εχω γραψει...ο νο1 λογος και αιτια που οδηγει σε επαναστασεις δεν ειναι ουτε η πεινα ουτε η ανεχεια,αλλα το αισθημα ελλειψης ΔΙΚΑΙΟΥ....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
δες το εαν δεν το εχεις ηδη κανει

Αφού παίζει και το Αμαντάκι θα το δω κι εγώ  :cum:

amanda-seyfried-20080717031630846-000.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Toτε γιατι ο μπατσος ανακαλεσε στο δικαστηριο και μιλησε για λαθος?? :think:

εγώ μιλησα για το πόστ σου... δεν είπα ότι σώνει και καλά είναι λανθασμένη η σειρά... χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι κομμένη και ραμένη στα μέτρα που ο καθένας θέλει...

όσο για τον μπάτσο που ανακάλεσε στο δικαστήριο δεν ξέρω.. μπορεί να μην μπορούσε να το στηρίξει μπορεί όμως και να λαδώθηκε από τον δικηγόρο .....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
-ΜΙΑ χαρα ξερω την θεση σου,για την ακριβεια δεν προκειται για θεση αλλα για αμφιταλαντωση μεταξυ θεσεων,ειναι καθαρα θεμα χρονου οι αντοχες σου να σε οδηγησουν καπου...δεν γινετε να αιωρεισαι για παντα...καποια στιγμη θα χορεψεις και συ!
ΟΣΟ για το τονισμενο συμφωνο απολυτα και το εχω γραψει...ο νο1 λογος και αιτια που οδηγει σε επαναστασεις δεν ειναι ουτε η πεινα ουτε η ανεχεια,αλλα το αισθημα ελλειψης ΔΙΚΑΙΟΥ....

Εσυ ισχυριζεσαι ότι υπάρχει αμφιταλάντωση.

Η θέση μου είναι σαφής.

Δεν είμαι υπέρ καμμιάς επανάστασης που απλά θέλει να αλλάξει το καθεστώς με ένα άλλο καθεστώς.

Ας πούμε. Η επανάσταση των μπολσεβίκων δεν ήταν επανάσταση. Αλλγή φρουράς στην εξουσία ήταν.

Πιο σαφής δε μπορώ να είμαι.

Κλείνοντας, υπάρχει η ρεφορμιστική αριστερά, δλδ αυτή που αναζητά λύσεις στο ίδιο το σύστημα. Αυτή είναι πιο κοντά στις επιλογές μου όχι γιατί εχω ιδεολογική αγκύλωση αλλά γιατί η αλλη δε μου έχει δώσει επαρκείς απαντήσεις στις λύσεις που αναζητώ.

εάν το πράξει δεν εχω κανένα πρόβλημα να το ξανασυζητήσω.

Σημείωση προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: Η ρεφορμιστική αριστερά που επικαλούμαι δεν εχει αντιπροσώπευση απο καμμιά αριστερά που εκφράζεται σήμερα στην Ελλάδα με τη μορφή κομμάτων.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Επειδή το θέμα του βίντεο το κουράσαμε και σε κάθε περίπτωση το εξαντλήσαμε θα δεχθούμε όλοι πως ασφαλώς και παρατύπως-παρανόμως οι μπάτσοι "φυτεύουν" τις μολότωφ στον τύπο ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΣΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ KATA ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!
Σε κάθε περίπτωση δεν ακούγεται λογικό επέλεξαν τον οποιονδήποτε, δεν είχαν κανένα λόγο εξ άλλου.
Προφανώς και αυτόν που τις είχε και τις μετέφερε θα ενδιαφέρονταν τα ενοχοποιήσουν, αλλιώς πως διάλο "στοχοποίησαν" αυτόν;  

Αλλά ας μου πει κάποιο ξύπνιο παληκάρι αλήθεια. Αν οι μπάτσοι έλεγαν στην κατάθεσή τους την αλήθεια πως "Αυτές είναι οι μολώτωφ που κουβαλούσε ο τύπος, αυτή είναι η τσάντα που τις κουβαλούσε, τις ξεφορτώθηκε κατά την σύλληψη και εμείς, ο Α,Β,Γ μπάτσος τις μαζέψαμε και τις φέρνουμε σαν πειστείρια μαζί με την τσάντα", τότε μήπως ΔΕΝ ήταν παράνομοι-παράτυποι, αλλά σωστοί;
Ξέρουμε τί κατέθεσαν, ή μήπως είχαν καμιά άλλη τσάντα πρόχειρη και καταλληλότερη για να τις μεταφέρουν;
ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ οτι αυτο το βιντεο δεν αποδεικνυει ΤΙΠΟΤΑ γιατι ειναι με τετοιο τροπο σκηνοθετημενο ωστε να μην ξερεις τι ακριβως εγινε με τα μπουκαλια,ουτε φυσικα να ξερεις τι εκανε ο αλλος και τον ξαπλωσαν...τοσο απλα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Εσυ ισχυριζεσαι ότι υπάρχει αμφιταλάντωση.

Η θέση μου είναι σαφής.

Δεν είμαι υπέρ καμμιάς επανάστασης που απλά θέλει να αλλάξει το καθεστώς.

Ας πούμε. Η επανάσταση των μπολσεβίκων δεν ήταν επανάσταση. Αλλγή φρουράς στην εξουσία ήταν.
-Ποιος ειναι υπερ μιας τετοιας ανουσιας επαναστασης,αληθεια?ΠΟΙΟΣ θελει να αλλαξει το συστημα με συστημα?
ΥΣ η ταινια που προτεινες ειναι ενα κακογυρισμενο φιλμ ΜΕ ΕΝΑ  ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΦΥΕΣ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ομως....φωτογραφια της κοινωνιας 100%

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom