Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Όσο για τα μπουκάλια, φαίνεται να τα βάζουν άρον-άρον σε μια τσάντα δεν ξέρω κι εγώ γιατί. Εσύ γιατί λες; <--- σε αυτό θα ήθελα απάντηση

Ρε σύ δουλειά της αστυνομίας δεν είναι αν κάποιος πολίτης χάνει κάτι να του το επιστρέφει, αν βρίσκεται;

Αν ας πούμε τα μπουκάλια τα είχε ο εν λόγω μέσα στην τσάντα του και πάνω στη αναμπουμπούλα του είχαν πέσει δεν θα έπρεπε να του τα επιστρέψουν; :cheesy:

Δηλαδή και τη δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι και τους τη λέτε κι όλας; :grin: :grin:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πάλι άλλα αντί άλλων γράφεις.

Δεν είπε κανείς γιατί τον έβαλαν κάτω. Άμα πέταγε πέτρες ας πρόσεχε. Εσύ υποστηρίζεις ότι είναι άξιος συλλήψεως διότι βρισκόταν στη Σταδίου εκείνη την ώρα. Λες και είναι απαγορευμένη περιοχή. Πού ήταν; Σε γιάφκα ή στη Βίλα Αμαλία; Σε διαδήλωση πήγε. Ξέρεις οι Έλληνες επιτρέπεται να συνέρχονται ησύχως και αόπλως...

Σου ξαναλέω ότι δουλεύει κόσμος εκεί.

Όσο για τα μπουκάλια, φαίνεται να τα βάζουν άρον-άρον σε μια τσάντα δεν ξέρω κι εγώ γιατί. Εσύ γιατί λες; <--- σε αυτό θα ήθελα απάντηση
αντε ας τα παρουμε ενα-ενα για να δειτε οτι γραφετε γενικοτητες και αρλουμπες:

1.αμεσως συμφωνησες οτι αμα πεταγε πετρες καλα του κανανε...οτι ειπα εγω δηλαδη στην αρχη ...

2.στη σταδιου και γενικως στο κεντρο οταν γινονται ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ οπως φαινεται καθαρα στο βιντεο(της πουτανας γινοτανε,κοσμος ετρεχε κλ) απλα ΔΕΝ ΠΑΣ.ειναι αντιθετο στη λογικη.σαφως και επιτρεπεται οπως λες να συνερχονται οι ελληνες ΑΛΛΑ που ξερεις αν αυτος ηταν ησυχος και αοπλος? ε? εκτος αυτου,δεν ειπα οτι δεν δουλευει κοσμος εκει,σαφως και δουλευει ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να τραβηξαν ας πουμε εναν τυπο που δουλευει στο τυροπιταδικο της γειτονιας και να τον ξαπλωσαν κατω ετσι για πλακα... :jerking:

3.κι οσο για τα μπουκσλια που λες ,σκεψου λιγο:ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ? ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ?  :jerking: γι αυτο λεω οτι τα βιντεο τετοιου ειδους κανουν μπαμ οτι ειναι στημενα απο καποιους για να δειξουν οτι και καλα οι μπατσοι ενοχοποιουν αθωους. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΩ?

4.τα μπουκαλια (που κατα πασα πιθανοτητα τα πεταγε ο τυπος στους μπατσους ) τα μαζεψαν αρον αρον οπως λες για να τον πανε αυτοφωρο και να τα εχουν ως αποδεικτικα.απλο

5.δεν υποστηριξα ποτε (οπως λες) οτι ηταν αξιος συλληψεως ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ  :jerking: ειπα οτι δεν ειχε δουλεια εκει ενας σοβαρος πολιτης τη στιγμη που γινονται ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. κι επειδη θα πεις γι αυτους που δουλευουν εκει,ΛΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΑΡΑΧΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αντε ας τα παρουμε ενα-ενα για να δειτε οτι γραφετε γενικοτητες και αρλουμπες:

4.τα μπουκαλια (που κατα πασα πιθανοτητα τα πεταγε ο τυπος στους μπατσους ) τα μαζεψαν αρον αρον οπως λες για να τον πανε αυτοφωρο και να τα εχουν ως αποδεικτικα.απλο

Ρε φίλε έλεος πρωινιάτικο. Άμα πετάξεις ένα μπουκάλι θα σπάσει. Εσύ λες να μείνει ανέπαφο; Ή να έκαναν ακροβατικά οι ματατζήδες να τα πιάνουν στον αέρα; Ίσως τα είχε στην τσάντα του και αυτή του έπεσε στην προσπάθεια διαφυγής, ίσως την έριξε να μην την βρουν επάνω του, ίσως τα πήραν από άλλον ίσως τα βρήκαν σε καμμιά κρυψώνα, ξέρω κι εγώ; Φαίνεται πάντως ξεκάθαρα ότι δεν ανήκαν στην τσάντα που τοποθετούνται.

5.δεν υποστηριξα ποτε (οπως λες) οτι ηταν αξιος συλληψεως ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ  :jerking: ειπα οτι δεν ειχε δουλεια εκει ενας σοβαρος πολιτης τη στιγμη που γινονται ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. κι επειδη θα πεις γι αυτους που δουλευουν εκει,ΛΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΑΡΑΧΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ?

Ναι. Όταν 30 μέτρα πιο δίπλα πέθανε κόσμος από ασφυξία διότι οι αλήτες του δρόμου έκαψαν το κτίριο της Μαρφιν, και δίνεται σήμα εκκένωσης του κτιρίου που δουλεύεις, βγαίνεις έξω και δεν πάει να είναι μπάτσοι, μολοτωφάδες και ο Θεός ο ίδιος. Εκείνη την ώρα βγαίνεις έξω.

Προσοχή, δεν λέω να μετάσχεις σε επεισόδια. Αλλά γίνεται να βρεθείς εκείνη την ώρα στο χώρο των επεισοδίων και να τυγχάνει να είσαι σοβαρός άνθρωπος.

Επισκέπτης
εεε και??? 6000-7000 νοματαίοι κατεβήκανε (κατά πάσα πιθανότητα όλοι)...
Τα σαιτ και τα καναλια το μεσημερι εμφανιζαν την πορεια σαν 500-600 ατομα,βεβαια μετα ανασκευασανε και ειπαν για 5-6 χιλιαδων κοσμου,στην πραγματικοτητα ηταν πανω απο 10 χιλιαδες ο κοσμος.
Μηπως φοβουνται κατι και γραφουν πλασματικα νουμερα???

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε φίλε έλεος πρωινιάτικο. Άμα πετάξεις ένα μπουκάλι θα σπάσει. Εσύ λες να μείνει ανέπαφο; Ή να έκαναν ακροβατικά οι ματατζήδες να τα πιάνουν στον αέρα; Ίσως τα είχε στην τσάντα του και του έπεσε, ίσως τα πήραν από άλλον ίσως τα βρήκαν σε καμμιά κρυψώνα, ξέρω κι εγώ; Φαίνεται πάντως ξεκάθαρα ότι δεν ανήκαν στην τσάντα που τοποθετούνται.

Ναι. Όταν 30 μέτρα πιο δίπλα πέθανε κόσμος από ασφυξία διότι οι αλήτες του δρόμου έκαψαν το κτίριο της Μαρφιν, και δίνεται σήμα εκκένωσης του κτιρίου που δουλεύεις, βγαίνεις έξω και δεν πάει να είναι μπάτσοι, μολοτωφάδες και ο Θεός ο ίδιος. Εκείνη την ώρα βγαίνεις έξω.

Προσοχή, δεν λέω να μετάσχεις σε επεισόδια. Αλλά γίνεται να βρεθείς εκείνη την ώρα στο χώρο των επεισοδίων και να τυγχάνει να είσαι σοβαρός άνθρωπος.
επειδη εχω δουλεια τωρα επανερχομαι σε καμμια ωρα .

παντως το βιντεο ετσι οπως το δειχνουν δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ για τον απλο λογο που ειπα πιο πανω,οτι αν τους πεταγε πετρες η τους εβριζε η ο,τιδηποτε εχουν καθε δικαιωμα να τον πανε αυτοφωρο.

τωρα τα μπουκαλια ειναι αλλη ιστορια.αλλα εγω πιστευω οτι ανετα μπορει να τα ειχε αυτος στην τσαντα του και να τον επιασαν με αυτα,εξαλλου απ το βιντεο δεν καταλαβαινεις και πολλα ετσι οπως το δειχνουν.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Τώρα, πέραν πάσης πλάκας, ο τύπος ευρέθη στη Σταδίου σε ώρα διαδήλωσης με ταξιδιωτική τσάντα (θα πήγαινε διαποκές φαίνεται, ήταν και τέλος Ιουλίου  :grin:) και άλλη πλαστική τσάντα δεμένη πάνω σε αυτήν. Μπορεί βέβαια στην πρώτη να είχε τα ρούχα του και στην δεύτερη τρόφιμα για το ταξίδι. Μόνο που στο τέλος φαίνεται πως και οι δύο ήταν ΑΔΕΙΕΣ! ;)
Οπότε τί στο καλό είχε εκεί μέσα πριν αδειάσουν; Και ήταν και τόσα πολλά που χρειαζόταν και την πλαστική εκτός από αυτήν του ταξιδιού; :huh:

Και εν τέλει γιατί τους τις "φύτεψαν" του συγκεκριμένου τις μολότωφ κι εμένα δεν μου έχουν "φυτέψει" τίποτα; Μήπως διότι όντως αυτός τις μετέφερε πριν τις πετάξει όταν κατάφεραν να τον σταματήσουν;

Αν κάποιος αστυνομικός κυνηγάει κάποιον που είχε πυροβολήσει και σκοτώσει κάποιον τρίτο και κρατάει ακόμα το όπλο στο χέρι του αλλά όταν βλέπει πως θα τον πιάσουν το πετάει στο παρακείμενο χαντάκι, δεν ξέρω αν είναι τόσο "ανήθικο" όταν τον πιάσουν να του "φυτέψουν" και το όπλο που κουβαλούσε πριν, ιδίως αν π.χ. φορούσε γάντια και δεν θα έχει πάνω του αποτυπώματα.
Ίσως να είναι παράτυπο και κανονικά να έπρεπε να πουν την αλήθεια πως τον είχαν δει να το κρατάει και να πυροβολεί κλπ, αλλά έτσι ενδεχομένως κάποιο γατόνι δικηγόρος και να κατάφερνε να τον αθώωνε λόγω ανεπαρκών αποδείξεων, οπότε εγώ αν ήμουν ο μπάτσος που τον είχε δει να πυροβολεί και μετά τον συνελάμβανα θα το έκανα. Θα του το "φύτευα" του πούστη!

Επισκέπτης
Τώρα, πέραν πάσης πλάκας, ο τύπος ευρέθη στη Σταδίου σε ώρα διαδήλωσης με ταξιδιωτική τσάντα (θα πήγαινε διαποκές φαίνεται, ήταν και τέλος Ιουλίου  :grin:) και άλλη πλαστική τσάντα δεμένη πάνω σε αυτήν. Μπορεί βέβαια στην πρώτη να είχε τα ρούχα του και στην δεύτερη τρόφιμα για το ταξίδι. Μόνο που στο τέλος φαίνεται πως και οι δύο ήταν ΑΔΕΙΕΣ! ;)
Οπότε τί στο καλό είχε εκεί μέσα πριν αδειάσουν; Και ήταν και τόσα πολλά που χρειαζόταν και την πλαστική εκτός από αυτήν του ταξιδιού; :huh:

Και εν τέλει γιατί τους τις "φύτεψαν" του συγκεκριμένου τις μολότωφ κι εμένα δεν μου έχουν "φυτέψει" τίποτα; Μήπως διότι όντως αυτός τις μετέφερε πριν τις πετάξει όταν κατάφεραν να τον σταματήσουν;

Αν κάποιος αστυνομικός κυνηγάει κάποιον που είχε πυροβολήσει και σκοτώσει κάποιον και κρατάει το όπλο στο χέρι του αλλά όταν βλέπει πως θα τον πιάσουν το πετάει στο παρακείμενο χαντάκι, δεν ξέρω αν είναι τόσο "ανήθικο" όταν τον πιάσουν να του "φυτέψουν" και το όπλο που κουβαλούσε πριν, ιδίως αν π.χ. φορούσε γάντια και δεν θα έχει πάνω του αποτυπώματα.
Ίσως να είναι παράτυπο και κανονικά να έπρεπε να πουν την αλήθεια πως τον είχαν δει να το κρατάει και να πυροβολεί κλπ, αλλά έτσι ενδεχομένως κάποιο γατόνι δικηγόρος και να κατάφερνε να τον αθώωνε λόγω ανεπαρκών αποδείξεων, οπότε εγώ αν ήμουν ο μπάτσος που τον είχε δει να πυροβολεί και μετά τον συνελάμβανα θα το έκανα. Θα του το "φύτευα" του πούστη!
Ερωτηση
Αν εχεις ενα γνωστο που σου εχει πει μια φορα ψεματα για να σε βλαψει θα τον ξανα εμπιστευοσουν?

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα, πέραν πάσης πλάκας, ο τύπος ευρέθη στη Σταδίου σε ώρα διαδήλωσης με ταξιδιωτική τσάντα (θα πήγαινε διαποκές φαίνεται, ήταν και τέλος Ιουλίου  :grin:) και άλλη πλαστική τσάντα δεμένη πάνω σε αυτήν. Μπορεί βέβαια στην πρώτη να είχε τα ρούχα του και στην δεύτερη τρόφιμα για το ταξίδι. Μόνο που στο τέλος φαίνεται πως και οι δύο ήταν ΑΔΕΙΕΣ! ;)

Αν κάποιος αστυνομικός κυνηγάει κάποιον που είχε πυροβολήσει και σκοτώσει κάποιον και κρατάει το όπλο στο χέρι του αλλά όταν βλέπει πως θα τον πιάσουν το πετάει στο παρακείμενο χαντάκι, δεν ξέρω αν είναι τόσο "ανήθικο" όταν τον πιάσουν να του "φυτέψουν" και το όπλο που κουβαλούσε πριν, ιδίως αν π.χ. φορούσε γάντια και δεν θα έχει πάνω του αποτυπώματα.

Ανήθικο δεν ξέρω αν είναι είναι όμως σίγουρα παράνομο.

Γενικά στη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας φταίει βασικά το ΠΑΣΟΚ κυρίως γιατί η δεξιά δηλώνοντας ότι είναι ασπιλη και άμεμπτη, κάνει εις το διηνεκές απίστευτα εγκλήματα και παρανομιες.
Και καλά ο αναρχοάπλυτος είναι λογικό να είναι παράνομος και ανήθικος.

Αλλά ρε γαιδούρια, (ναι εσείς που σας έπιασε ο πόνος για τη βιλλα των αναρχοάπλυτων), ποσο αλήτης και ανήθικος μπορεί να είναι αυτός που ψηφίσατε για να μας σώσει απο την ανηθικότητα και την απλυσιά;

Ο Άδωνις, το βιβλιοπωλείο και το λουκέτο

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013, 10:43

Καταγγελία για το βιβλιοπωλείο του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη έκανε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής.

Σε επιστολή που απέστειλε στη zougla.gr, αναφέρει μεταξύ άλλων τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους μπήκε λουκέτο στο βιβλιοπωλείο:

Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα το «κλάμα» του Άδωνι Γεωργιάδη για το κλείσιμο του βιβλιοπωλείου του. Και το πόσο υπερήφανος δηλώνει ότι αισθάνεται για το γεγονός πως δεν απέλυσε κανέναν υπάλληλό του, παρά μόνο τους έκανε μετάταξη στη μητρική εταιρεία.

Προφανώς, τα όσα ακούγονται ή γνωρίζει, για επικείμενο ανασχηματισμό της Τροϊκανής κυβέρνησης, επιβάλλουν να δείξει ένα πρόσωπο συμπαθητικό και ανθρώπινο. Δεν ξεγελά όμως κανέναν. Παραμένει το ίδιο αποκρουστικός όσο και τα 3 μνημόνια που ψήφισε.

Στις 23/11/12 δημοσιεύεται ένα σχόλιο στον «βηματοδότη», ότι ο Ά. Γεωργιάδης ακούστηκε να λέει σε συναδέλφους του για το πώς αναγκάστηκε να κλείσει το βιβλιοπωλείο, αλλά επειδή είναι καλός εργοδότης δεν απέλυσε κανέναν υπάλληλο. Το σχόλιο του «βηματοδότη» κάνει τη δουλειά του. Την ίδια κιόλας μέρα η είδηση αναπαράγεται σε δεκάδες blogs και sites με τίτλους που αναδεικνύουν τη φιλεργατική στάση του εργοδότη, βουλευτή και πιο φανατικού υποστηρικτή του μνημονίου στη χώρα (σύμφωνα με δικές του δηλώσεις, δεν χρησιμοποιούμε δηλώσεις των πολιτικών του αντιπάλων). Η δουλειά έγινε, το συγκρότημα προώθησε άλλον έναν εκλεκτό του, ακόμη κι αν χρειάστηκε να θυσιαστεί η αλήθεια.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή. Ο εν λόγω βουλευτής επικαλείται οικονομικούς λόγους, ενώ παράλληλα τρώει μαζί με συναδέλφους του σε εστιατόριο του Χίλτον για να πνίξει τον πόνο της ζημιάς που έπαθε, η οποία, όπως λέει, ήταν πάνω από 400.000 ευρώ.

Το βιβλιοπωλείο δεν το έκλεισε ο Άδωνις Γεωργιάδης λόγω των εμπρησμών. Το συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο λειτουργούσε έναν περίπου χρόνο, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, και δεν υπέστη καμιά ζημιά. Ούτε φυσικά το έκλεισε λόγω οικονομικής κρίσης.

Το βιβλιοπωλείο το έκλεισε διότι ο υπάλληλος που το λειτουργούσε δεν δέχθηκε την εργοδοτική του αυθαιρεσία και προσέφυγε στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαίτησε, με το έτσι θέλω, να μετατρέψει το ωράριο εργασίας του υπαλλήλου από οκτάωρο σε τετράωρο και να του μειώσει στο μισό περίπου τον μισθό, χωρίς να τροποποιήσει και τη σύμβαση εργασίας. Ήθελε δηλαδή να δίνει στον υπάλληλο χαμηλό μισθό, αλλά ο υπάλληλος να του υπογράφει εκκαθαριστικά μισθοδοσίας με ολόκληρο τον μισθό! Μάλιστα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του βιβλιοπωλείου του παραδέχθηκε γραπτώς και ενυπόγραφα στην Επιθεώρηση Εργασίας πως αυτή την τακτική ο κύριος Γεωργιάδης την εφαρμόζει σε 14 συνολικά υπαλλήλους του!... Θαυμάστε το θράσος και τη σιγουριά της ατιμωρησίας!...

Φυσικά, όταν η Επιθεώρηση Εργασίας ζήτησε από το βιβλιοπωλείο να καταθέσει αναλυτικές μηνιαίες εξοφλητικές καταστάσεις μισθοδοσίας, τροποποιητικές συμβάσεις εργασίας μερικής απασχόλησης και καταστάσεις ωρών εργασίας των εργαζομένων, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποχώρησε αθόρυβα αλλά και μεθοδικά... Πλήρωσε τα χρήματα που όφειλε στον υπάλληλό του, αναγνωρίζοντας την ισχύ της σύμβασης εργασίας του, και κατόπιν απέστειλε στον υπάλληλο προειδοποίηση απόλυσης, ώστε και να απαλλαγεί από αυτόν αλλά και να του καταβάλει τη μισή αποζημίωση...

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος, έγγαμος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου, σήμερα είναι άνεργος και επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ. Το ίδιο και μια υπάλληλος του βιβλιοπωλείου η οποία έμεινε χωρίς εργασία ενώ εγκυμονούσε και γεννά εντός των ημερών... Και το βιβλιοπωλείο είναι κλειστό, με τη δικαιολογία της οικονομικής κρίσης και προς αποφυγή ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Επιθεώρηση Εργασίας, ΣΔΟΕ κ.τ.λ.).

Η συγκεκριμένη πρακτική αφήνει έκθετους για άλλη μια φορά εργαζόμενους, οι οποίοι γίνονται θύματα της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής κρίσης που βιώνουμε τόσο πολλά χρόνια, με αποκορύφωμα την τελευταία τετραετία.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ερωτηση
Αν εχεις ενα γνωστο που σου εχει μια φορα ψεματα για να σε βλαψει θα τον ξανα εμπιστευοσουν?

Όχι! Συνέχισε την Σωκρατική μέθοδο.
Μόνο στο τέλος να μου εξηγήσεις τί τις ήθελε τις δύο τσάντες ο τύπος πάνω στο μηχανάκι και πως στο καλό βρέθηκαν άδειες στο τέλος! ;)

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μόνο στο τέλος να μου εξηγήσεις τί τις ήθελε τις δύο τσάντες ο τύπος πάνω στο μηχανάκι και πως στο καλό βρέθηκαν άδειες στο τέλος! ;)
Και συ να μου εξηγήσεις γιατί ο Γεωργιάδης δεν εχει ακόμα περάσει απο έλεγχο και δικάσιμο.

εναμισυ εκατομμύριο άνεργοι και ο ντετέκτιβ μας ασχολείται με το εάν η τσάντα του αναρχοάπλυτου ήταν άδεια ή γεμάτη πριν τη σύλληψη.

Μέρκελ μέχρι τέλους.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ανήθικο δεν ξέρω αν είναι είναι όμως σίγουρα παράνομο.

Αυτό το είπα! Προτίμησα την έκφραση "παράτυπο", διότι το πως ακριβώς θα δρουν οι αστυνομικοί δεν νομίζω πως βρίσκεται αναλυτικά σε κάποιον νόμο, αλλά σε κάποιες εγκυκλίους που τις διαβάζουν από τα εγχειρίδια τους.
Τέλος πάντων δεν έχει και σημασία η έκραση. Σημασία έχει αν θα ήταν σωστό να τις σκαπουλάρει ένας δολοφόνος για τυπικούς λόγους;

Και πρόσεξα πως κι εσένα δεν σου "βγήκε" να το χαρακτηρίσεις ανήθικο. ;)

Επισκέπτης
Λοιπον η παραπανω τακτικη που ματαια προσπαθεις να δικαιολογησεις ειναι τακτικη παγεια της ΕΛ.ΑΣ,συλλαμβανουμε και ενοχοποιουμαι οποιον βρουμε μπροστα μας για να τα βλεπουν και οι αλλοι και μην βγαινουν στους δρομους.
Καραμπινατο περιστατικο στη Θεσσαλονικη με τον φοιτητη που πηγε να πεταξει τα σκουπιδια απ το σπιτι του.

[size=20pt]Τον έπιασαν με πιτζάμες του φόρτωσαν μολότοφ[/size]

Εικόνες καταλυτικές για τη σκευωρία που στήθηκε σε βάρος 23χρονου φοιτητή και κατατέθηκαν στην κύρια ανάκριση υποχρέωσαν τον κατήγορο αστυνομικό να ανακαλέσει «το κατηγορώ» του. Και ο κατηγορούμενος φοιτητής μετά από τρεις μέρες κράτησης με πιτζάμες αφέθηκε ελεύθερος. Ο Γ.Κ., την περασμένη Κυριακή, κατέβηκε από το σπίτι για να πετάξει τα σκουπίδια και βρέθηκε να κατηγορείται για κακούργημα.

Στο βίντεο φαίνεται αστυνομικός (δεξιά) να κουβαλάει σακίδιο με μολότοφ και να τις εναποθέτει δίπλα σε φοιτητή, που ήδη είναι ακινητοποιημένος, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Είχε κατεβεί να πετάξει τα σκουπίδια φορώντας πιτζάμες. Κρατήθηκε 3 μέρες και αφέθηκε ελεύθερος.
Συνελήφθη στο πλαίσιο των αστυνομικών επιχειρήσεων, στη Θεσσαλονίκη, για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και όπως προκύπτει από ερασιτεχνικά βίντεο που βρίσκονται στην κατοχή της «Ε» οι αστυνομικοί τού φόρτωσαν ένα σακίδιο με μολότοφ.

Με την κατηγορία της κατοχής εκρηκτικών υλών οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή για να απολογηθεί. Στη δικογραφία συμπεριλήφθηκε και το DVD με τις εικόνες που κατέγραψαν διαδηλωτές και αποδεικνύουν την αθωότητά του.[size=30pt] Ο αστυνομικός ανακάλεσε την αρχική του κατάθεση και μίλησε για... λάθος,[/size] ενώ ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Στα πλάνα που προέρχονται από λήψεις κινητού τηλεφώνου και κάμερας φαίνεται ξεκάθαρα ότι: Ο φοιτητής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, που κατάγεται από τη Χαλκίδα, παρακολουθεί από μακριά την πορεία στην περιοχή πίσω από την εκκλησία της Παναγίας Χαλκέων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Περπατάει αμέριμνος με τα χέρια στις τσέπες έχοντας περασμένο στο μέση του ένα μικρό τσαντάκι.

Στη συνέχεια, όπως φαίνεται στα βίντεο: Τον κυνηγούν αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» και τον συλλαμβάνουν μπροστά στην Αρχαία Αγορά. Ενας αστυνομικός της ίδιας ομάδας μεταφέρει από άλλο σημείο ένα άσπρο σακίδιο και το τοποθετεί δίπλα στον 23χρονο, ο οποίος είναι πεσμένος στα γόνατα και έχει δεμένα πισθάγκωνα τα χέρια με χειροπέδες, ενώ φαίνεται να απορεί με τη σύλληψή του. Ο νεαρός φοράει μια γαλάζια πιτζάμα με κίτρινα πουλάκια. Στο βίντεο ακούγονται φωνές που λένε «γιατί το πιάσατε το παιδί».

Ο φοιτητής με τις πιτζάμες βρέθηκε να κατηγορείται για κακούργημα
«Ο πελάτης μου δεν συμμετείχε στην πορεία. Παρακολουθούσε από μακριά και όταν είδε τους αστυνομικούς να χτυπούν μία κοπέλα διαμαρτυρήθηκε. Εκείνοι τον κυνήγησαν και τον συνέλαβαν. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Ούτε στη χειρότερη φαντασίωση του δημοκρατικού πολίτη αυτής της χώρας δεν θα μπορούσε να χωρέσει, ότι θα έρθει η αστυνομία να τοποθετήσει ένα σακίδιο με μολότοφ δίπλα στον κρατούμενο για να τον ενοχοποιήσει», επισήμανε ο δικηγόρος του 23χρονου, Θανάσης Τάρτης.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, μαζί με άλλους πολίτες, είναι και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παρασκευάς, ο οποίος επισημαίνει ότι «κάποιος άγνωστος που φορούσε κουκούλα και επέβαινε σε μηχανή χτυπάει το χέρι της γυναίκας μου που κατέγραφε το περιστατικό με το κινητό της τηλέφωνο και ρίχνει τη συσκευή στο έδαφος».
img041.jpg

img051.jpg

img061.jpg

img071.jpg

img081.jpg

img091.jpg

img101.jpg

img111.jpg

img121.jpg

img132.jpg

028049_09121011111.jpg

img011.jpg

img021.jpg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606

Αν κάποιος αστυνομικός κυνηγάει κάποιον που είχε πυροβολήσει και σκοτώσει κάποιον τρίτο και κρατάει ακόμα το όπλο στο χέρι του αλλά όταν βλέπει πως θα τον πιάσουν το πετάει στο παρακείμενο χαντάκι, δεν ξέρω αν είναι τόσο "ανήθικο" όταν τον πιάσουν να του "φυτέψουν" και το όπλο που κουβαλούσε πριν, ιδίως αν π.χ. φορούσε γάντια και δεν θα έχει πάνω του αποτυπώματα.
Ίσως να είναι παράτυπο και κανονικά να έπρεπε να πουν την αλήθεια πως τον είχαν δει να το κρατάει και να πυροβολεί κλπ, αλλά έτσι ενδεχομένως κάποιο γατόνι δικηγόρος και να κατάφερνε να τον αθώωνε λόγω ανεπαρκών αποδείξεων, οπότε εγώ αν ήμουν ο μπάτσος που τον είχε δει να πυροβολεί και μετά τον συνελάμβανα θα το έκανα. Θα του το "φύτευα" του πούστη!-Το παρων παραδειγμα αποτελει γενικευση και ακυρωσυνη της ΠΟΥΤΣΑΣ....
--ΣΕ 3 γραμμες αθελα σου(σιγουρα) λες ολη την αληθεια και εξηγεις το γιατι!ΤΙΣ "ΦΥΤΕΨΑΝ" ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ,εσενα οχι ,γιατι δεν εισαι ποτε "παρων"...και αυτο ακριβως θελουν....ΘΕΛΟΥΝ να κατσουν τον κοσμο σπιτι μπροστα απο την τιβι,ο σκοπος και το μηνυμα ειναι απλος....ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ,ΜΕΙΝΕ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΑ!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό το είπα! Προτίμησα την έκφραση "παράτυπο", διότι το πως ακριβώς θα δρουν οι αστυνομικοί δεν νομίζω πως βρίσκεται αναλυτικά σε κάποιον νόμο, αλλά σε κάποιες εγκυκλίους που τις διαβάζουν από τα εγχειρίδια τους.
Τέλος πάντων δεν έχει και σημασία η έκραση. Σημασία έχει αν θα ήταν σωστό να τις σκαπουλάρει ένας δολοφόνος για τυπικούς λόγους;

Δεν υπάρχει ηθική στο Δικαιο.

Επίσης υπάρχει πάντα παρανομία στην εφαρμοηγή του Δικαιου και όχι παρατυπία.

Η παρατυπια που επικαλείσαι ισούται με παρανομία που οδηγεί πχ σε άκυρη σύλληψη, ακυρη κράτηση, ή ακυρη ακροαματική διαδικασία, ή κακοδικία.

Σε όλες τις περιπτώσεις ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.

Αυτά και πάμε παρακατω τώρα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Και συ να μου εξηγήσεις γιατί ο Γεωργιάδης δεν εχει ακόμα περάσει απο έλεγχο και δικάσιμο.

εναμισυ εκατομμύριο άνεργοι και ο ντετέκτιβ μας ασχολείται με το εάν η τσάντα του αναρχοάπλυτου ήταν άδεια ή γεμάτη πριν τη σύλληψη.

Μέρκελ ΠΟΥΤΣΑ μέχρι τέλους.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Μέρκελ μέχρι τέλους.

Ρε συ από χθες διαβάζω την απίστευτη μπαρούφα-πραπαγάνδα πως οι μπάτσοι ενοχοποιούν "αθώο" πολίτη (προφανώς για να "μπεί" ο καθένας αφελής εύκολα "στη θέση του"), ενώ το σωστό είναι προφανέστατα πως μαζεύουν και "φυτεύουν" τα ενοχοποιητικά στοιχεία σε ΕΝΟΧΟ πολίτη, που είχε σπεύσει να τα ξεφορτωθεί.

Ασφαλώς και είναι παράτυπο, αλλά φυσικά ΔΕΝ είναι το ίδιο!!

Να τελειώσουμε μ' αυτό (που είχε γίνει "σημαία" από χθες και μέχρι ο Φ.Π. είχε "τσιμπήσει") .και μετά να ασχοληθούμε και με τον Άδωνι.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Η ηθική κατάπτωση των τιμητών της νομιμότητας είναι ότι γουστάρουν με χίλια την χρήση παρανομίας προκειμένου να επιβάλουν την νομιμότητα.

Κατά συνέπεια και αντιπαρερχόμενος την αντινομία της ηθικής σου σου υπενθυμίζω

¨Το σημαντικότερο αξίωμα του νομικού μας πολιτισμού είναι: «καλύτερα ένας ένοχος ελεύθερος παρά ένας αθώος στη φυλακή»

Επισκέπτης
Ο φοιτητης λοιπον πηγε να πεταξει τα σκουπιδια και βρεθηκε στο δικαστηριο με κακουργημα γιατι ενας μπατσος εκτελουσε εντολες,στην "δημοκρατια" σας λοιπον που το δικαστηριο δεχετε με κλειστα ματια την μαρτυρια του καθε μπατσου βασιζομαστε καθαρα στην τυχη να βρεθει καποιος με φωταγραφικη για να γλυτωσεις την φυλακη (οποως και στην περιπτωση της ζαρντινιερας).
Αν δεν υπηρχε ο φωτογραφος στο σημειο θα μιλαγατε για μπαχαλακια η στην καλυτερη "καλα του κανανε,τι δουλεια ειχε αυτος εκει?"
Σε ξανα ρωταω τωρα,θα εμπιστευοσουν αυτους που αποδεδειγμενα λειτουργουν σαν παρακρατικη ομαδα και ενοχοποιουν αθωους?

Επισκέπτης
¨Το σημαντικότερο αξίωμα του νομικού μας πολιτισμού είναι: «καλύτερα ένας ένοχος ελεύθερος παρά ένας αθώος στη φυλακή»
Αυτα ηταν ΠΡΙΝ την κριση...τωρα αλλαξε το τροπαρι:"Kαλυτερα αθωος και φυλακισμενος"λενε οι γιανεβανοτραβατρομπηδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom