Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Εννοώ ότι το Μάιο φάνηκε στον ορίζοντα η πιθανότητα πρωτιάς του Συ.Ριζ.Α και της εναλλακτικής πρότασης που αυτός κόμιζε.

Όποιος δεν ήθελε Μνημόνιο, Σαμαρά, Βενιζέλο, διαπλεκόμενα, προδότες του λαού κτλ, ψήφιζε Συ.Ριζ.Α. Σωστό; Σωστό.

Τί έκαναν λοιπόν όλοι αυτοί τον Ιούνιο when it mattered the most;  :grin:

Επισκέπτης
Εννοώ ότι το Μάιο φάνηκε στον ορίζοντα η πιθανότητα πρωτιάς του Συ.Ριζ.Α και της εναλλακτικής πρότασης που αυτός κόμιζε.

Όποιος δεν ήθελε Μνημόνιο, Σαμαρά, Βενιζέλο, διαπλεκόμενα, προδότες του λαού κτλ, ψήφιζε Συ.Ριζ.Α. Σωστό; Σωστό.

Τί έκαναν λοιπόν όλοι αυτοί τον Ιούνιο when it mattered the most;  :grin:

Έχει δίκιο ο χάρος.
Γάμα το, δεν οδηγεί πουθενά..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Eίναι και μπέρμπερι ;;;;;;
Θα ταίριαζε σε έναν κοτεράτο
που αράζει στις καλύτερες ρεμίζες των Σπετσών και Μυκόνου !!!!!!!!

Υπομονή !!!!!!!!!
Σύντομα έρχεται η ώρα μας.

ρεμετζο το λενε ρε λακη οχι ρεμιζα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έχει δίκιο ο χάρος.
Γάμα το, δεν οδηγεί πουθενά..

Α, εννοείς την επιπόλαια θεώρηση των πραγμάτων που έχουν όλοι αυτοί όταν τους δίνεται η ευκαιρία να δείξουν τη δύναμή τους (στη μυστική και καθολική ψηφοφορία).

Όντως, δεν οδηγεί πουθενά.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Καλά ρε, προσπαθείς να κάνεις σοβαρό διάλογο με τη νατσούλα; Αυτή σαν κλασική καλομαθημένη ελεεινίδα μόλις δει ότι κάποιος δε συμφωνεί μαζί της ή πάει να τη στριμώξει τότε δύο πράγματα θα κάνει:

1)Θα σε βγάλει μαλάκα και φασίστα (και αμέσως θα βγουν τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας να συμφωνήσουν μαζί του).

2)Θα αναγγείλει με ύφος κακογαμημένης γκόμενας ότι δεν αξίζει να ασχολείται μαζί και ως "δείγμα ανωτερότητας" θα λακίσει.

Εσυ μωρη κακογαμημένη πασόκω, τι εχεις να πεις επι του θέματος?  :zfuck:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά ρε, προσπαθείς να κάνεις σοβαρό διάλογο με τη νατσούλα; Αυτή σαν κλασσική καλομαθημένη ελεεινίδα μόλις δει ότι κάποιος δε συμφωνεί μαζί της ή πάει να τη στριμώξει τότε δύο πράγματα θα κάνει:

1)Θα σε βγάλει μαλάκα και φασίστα (και αμέσως θα βγουν τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας να συμφωνήσουν μαζί του).

2)Θα αναγγείλει με ύφος κακογαμημένης γκόμενας ότι δεν αξίζει να ασχολείται μαζί και ως "δείγμα ανωτερότητας" θα λακίσει.

Ώρες-ώρες λακίζει πάντως...

Μια φορά την έλεγα στο lakis33 για το φανατισμό του και κάτι άλλα και ο nacho_70 μπερδεύτηκε και άρχισε να μου ζητάει ποστ που έλεγε αυτά που εγώ κατηγορούσα το lakis33...  :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εσυ μωρη κακογαμημένη πασόκω, τι εχεις να πεις επι του θέματος?  :zfuck:

ΕΣΥ να μας πεις τί έχεις να πεις.

Αλλά τί λέω; Αρκεί που έχεις συμμαχίσει με μπαχαλάδες, καψοσημαιάδες, αλήτες του δρόμου, ληστές και λοιπές τρομοκρατικές δυνάμεις

Επισκέπτης
ρεμετζο το λενε ρε λακη οχι ρεμιζα.

Βρε παπάρα (που ψάχνεις αφορμή να μου την πεις)
σε κάποια χωριά ΛΕΝΕ ΡΕΜΙΖΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (ΟΧΙ ΠΛΟΙΩΝ, ΑΠΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ) και αυτό ανέφερα για να κάνω πλάκα.

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΩΝ ΚΟΤΕΡΑΤΩΝ ΤΡΕΝΤΟ-ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ !!!!!!!!!!

Ο εγγονός του Στρατηγού Καμμένου.
Ο παππούς του συμμετείχε στο κίνημα του Βενιζέλου
και αμέσως μετά βρέθηκε να αγοράζει ... καράβια ...........

Στην ελλάδα που έρχεται λίαν συντόμως
δεν θα έχουν θέση τέτοιοι κοπρίτες.

(Για να μην αρχίσεις τις μαλακίες περί κοτεράδικης ορολογίας,
δεν ξέρω τίποτε σχετικά, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο ηλιθιος που ενημερωνεται απο συμβουλους εταιριων οπλικων συστηματων (Ολγα Τρεμη) εχει γνωμη και προσπαθει να την επιβαλει στους συνομιλητες του,να σε ενημερωσω οτι η σημερινη πορεια του Α/Α χωρου ηταν η μαζικοτερη των τελευταιων χρονων.

εεε και??? 6000-7000 νοματαίοι κατεβήκανε (κατά πάσα πιθανότητα όλοι)...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
το λυσατε τελικα το θεματακι σας?  :2funny:

ρε εξυπνοι σκεφτειτε λιγο παραπανω,αν ο τυπος που τον ειχανε κατω τους πεταγε μπουκαλια (πολυ πιθανο) η ο,τιδηποτε αλλο λετε να τον αφηναν να συνεχισει?  :idiot:

που ξερετε εσεις ρε τσακαλοι τι εγινε?  :uglystupid: αλλα αφου το λεει ενα βιντεο στο ιντερνετ ε θα ειναι αληθεια  :jerking:

και τα μπουκαλια  ο μπατσος που τα εβαλε στην τσαντα που τα βρηκε,τα κουβαλαγε απ την καβα της γειτονιας του?  :headbang: λεω εγω τωρα...

καλημερες...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το λυσατε τελικα το θεματακι σας?  :2funny:

ρε εξυπνοι σκεφτειτε λιγο παραπανω,αν ο τυπος που τον ειχανε κατω τους πεταγε μπουκαλια (πολυ πιθανο) η ο,τιδηποτε αλλο λετε να τον αφηναν να συνεχισει?  :idiot:

που ξερετε εσεις ρε τσακαλοι τι εγινε?  :uglystupid: αλλα αφου το λεει ενα βιντεο στο ιντερνετ ε θα ειναι αληθεια  :jerking:

και τα μπουκαλια  ο μπατσος που τα εβαλε στην τσαντα που τα βρηκε,τα κουβαλαγε απ την καβα της γειτονιας του?  :headbang: λεω εγω τωρα...

καλημερες...

Πάλι άλλα αντί άλλων γράφεις.

Δεν είπε κανείς γιατί τον έβαλαν κάτω. Άμα πέταγε πέτρες ας πρόσεχε. Εσύ υποστηρίζεις ότι είναι άξιος συλλήψεως διότι βρισκόταν στη Σταδίου εκείνη την ώρα. Λες και είναι απαγορευμένη περιοχή. Πού ήταν; Σε γιάφκα ή στη Βίλα Αμαλία; Σε διαδήλωση πήγε. Ξέρεις οι Έλληνες επιτρέπεται να συνέρχονται ησύχως και αόπλως...

Σου ξαναλέω ότι δουλεύει κόσμος εκεί.

Όσο για τα μπουκάλια, φαίνεται να τα βάζουν άρον-άρον σε μια τσάντα δεν ξέρω κι εγώ γιατί. Εσύ γιατί λες; <--- σε αυτό θα ήθελα απάντηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom