Επισκέπτης
τον κάθε μέσο έλληνα...
Τι θέλει να πει ο ποιητής λέγοντας κάθε μέσο έλληνα??
τον κάθε μέσο έλληνα...
Επομένως δεν έχεις τί να κάνεις Σαββατόβραδο και την πέφτεις όπως να' ναι σε εμένα.
Αμα έχεις κάτι να υποστηρίξεις τον στρουθοκαμηλισμό μου, γράψε το.
Αλλιώς, γάμα με, ακούω Σαμπαθ τώρα
κολητε μου με ολο το σεβασμο και χωρις να θελω να θιψω την Αυτου Μεγαλειοτις εννουσα την φοτο με τα παρασημα του επαναστατη της μνημονιακης ελλαδας.ξερεις ποια.
κομμαντο ο πανος τυπε
μην τον παρεξηγείς τον πόντικα... τοχουν οι σουμπερίτες στο DNA τους...
Κομμαντο με ομπρελα απο πισω... Θεος
κομμαντο ο πανος τυπε
Άκου μαν. Κι εσυ νάτσοπαλιάτσο .
Έχω Πηλειορίτικο τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο που μου έφερε ένας φίλος μου.
Το φόρτωσα στον πατέρα μου μπας και σταματήσει την όψιμη πασοκική αντιμνημουνιάδα.
Μιλάμε είναι τόσο δυνατό που μου θυμίζει νέφτι, διαλυτικό κολλας κτλ. Όμοιό του δεν έχω ξαναμυρίσει. :S
Όποτε ξαναγίνει υπογίτικη συνάντηση θα φέρω ένα 50ράκι.
Τι θέλει να πει ο ποιητής λέγοντας κάθε μέσο έλληνα??
Όταν φορεθούν τα ποκάμισα
οι αναρχοάπλυτοι θα φεύγουν από παντού πακέτο .....
http://[URL unfurl="true"]www.awise.org/files/productsimages/BS_C/35137.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτη ειναι η μπουγατσα με αναρχικο;
Αυτη ειναι η μπουγατσα με αναρχικο;
δεν φταίμε εμείς αν εσύ είσαι φλώρος
Κομμαντο με ομπρελα απο πισω... Θεος
Μη μου αρχίσεις το βηχαλάκι στην πρώτη γουλιά όμως
Ο ηλιθιος που ενημερωνεται απο συμβουλους εταιριων οπλικων συστηματων (Ολγα Τρεμη) εχει γνωμη και προσπαθει να την επιβαλει στους συνομιλητες του,να σε ενημερωσω οτι η σημερινη πορεια του Α/Α χωρου ηταν η μαζικοτερη των τελευταιων χρονων.Αλλη μια πορεια σημερα που συνταραξε το κυνοβουλιο και βοηθησε τα εμπορικα καταστηματα του κεντρου.
Ζητημα να ηταν 300 με 400 ατομα που με την πορεια αναγκασε την Αστυνομια να αποκλισει δρομους και να κλεισει σταθμους.
Να δουμε ποτε θα πανε εξω απο το σπιτι του Δενδια και λοιπων;
Ο ηλιθιος που ενημερωνεται απο συμβουλους εταιριων οπλικων συστηματων (Ολγα Τρεμη) εχει γνωμη και προσπαθει να την επιβαλει στους συνομιλητες του,να σε ενημερωσω οτι η σημερινη πορεια του Α/Α χωρου ηταν η μαζικοτερη των τελευταιων χρονων.
Eδω εχουμε αλλο ενα κλασικο δειγμα [size=20pt]ΗΛΙΘΙΟΥ[/size],ενω η πορεια ηταν ξεκινησε 2 απο τα προπυλαια ο ηρωας μας ηταν στο Συνταγμα (αγνωστη ωρα) και εχει αποψη.Περασα σημερα απο το Συνταγμα. Ουτε οι φυστικαδες δεν ειχαν κατεβει να πουλησουν κανα λιοσπορο.
Αλλα ειχε παλμο, αγωνιστηκοτητα, και 30 μηχανακια...
Σε αντιθεση με τη συναυλια των The Smiths ημουν εκει. Και την κεφαλη της πορειας ειδα και το κοσμο εξω απο το κυνοβουλειο.Ο ηλιθιος που ενημερωνεται απο συμβουλους εταιριων οπλικων συστηματων (Ολγα Τρεμη) εχει γνωμη και προσπαθει να την επιβαλει στους συνομιλητες του,να σε ενημερωσω οτι η σημερινη πορεια του Α/Α χωρου ηταν η μαζικοτερη των τελευταιων χρονων.
Ρε μιλαμε εγινε λαικος ξεσηκωμος που τα μεσα μαζικης εξημερωσης απεκρυψαν.Eδω εχουμε αλλο ενα κλασικο δειγμα [size=20pt]ΗΛΙΘΙΟΥ[/size],ενω η πορεια ηταν ξεκινησε 2 απο τα προπυλαια ο ηρωας μας ηταν στο Συνταγμα (αγνωστη ωρα) και εχει αποψη.
Η φαρετρα ηλιθιων του bou ειναι ανεξαντλητη...