aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε μου με συγκινησες!!σε ολα ηταν τυπε
στρατο ξηρας
ναυτικο
αεροπορια
ειναι αρχιστρατηγος
δεν βλεπεις τα παρασημα?
τυπε μου με συγκινησες!!σε ολα ηταν τυπε
στρατο ξηρας
ναυτικο
αεροπορια
ειναι αρχιστρατηγος
δεν βλεπεις τα παρασημα?
Μα δεν χτυπιεμαι...κατι παλια ποστ του στυλ"με τη σταση σου χαριζεις κοσμο στη ΧΑ"θυμηθηκα...στο ξαναλεω,οσο και να χτυπιεσαι φασιστας δεν ειμαι.
Γκρεμισαμε τα τειχη τοτες...ολοκληρο χρυσο χαρισε στους εν ελλαδι αχαριστους. > >
πεταχτηκαν ολες οι πορδες μολις ειδαν μια μαλακια βιντεο αμεσως ομως
ξαναρωταω ,που ξερετε ρε τρομπες τι εκανε ο αλλος και τον ειχαν κατω? αμα δηλαδη τους πεταγε πετρες η μπουκαλια τι να τον κανανε? αλλα ετσι ειναι,ο καθενας οτι τον βολευει λεει.καλα κανανε και του τα φορτωσανε
με επιασε ενα ριγος τωρα.ουτε σε ταινια της βουγιουκλακη δεν νιωθω τετοια συγκινηση. :'( :'(Γκρεμισαμε τα τειχη τοτες...
ολοκληρο χρυσο χαρισε στους εν ελλαδι αχαριστους. > >
Το ειχε γονατησει και αυτο το γκομενακι...με επιασε ενα ριγος τωρα.ουτε σε ταινια της βουγιουκλακη δεν νιωθω τετοια συγκινηση. :'( :'(
ενα κοσμημα στο εντιμο σωμα των αθανατων των ολυμπιακων αγωνων.
Το ειχε γονατησει και αυτο το γκομενακι...
δηλαδή λες πως είναι τα μπουκάλια που είχε πετάξε προηγουμένως στους αστυνομικούς;
Tα ξαναμάζεψε για να τα ξαναπετάξει..
οχι για ανακυκλωση;;Tα ξαναμάζεψε για να τα ξαναπετάξει..
ΦΠουλη,μια απορια εχω...ο στρουθοκαμηλισμος σου ειναι ειλικρινης η εκ του πονηρου?ΆΛΛΟ ΤΙ ΈΚΑΝΕ και πήγαν να τον συλλάβουν και άλλο ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΈΧΕΙ ΕΚΕΙ.
Μπορεί να κατεβαίνει σε πορείες και δεν είναι ένοχος για αυτό. Ο λόγος που τον είχαν κάτω μπορεί να είναι σωστός ή λάθος. Δεν κρίνω αυτό. Άμα τους πέταγε πέτρες η μπουκάλια, ας αναλάβει την ευθύνη του.
Το ότι οι αστυνομικοί βάζουν άρον-άρον ενοχοποιητικά στοιχεία σε τσάντα είναι από μόνο του ύποπτο όπως και να έχει.
οχι για ανακυκλωση;;
ΦΠουλη,μια απορια εχω...ο στρουθοκαμηλισμος σου ειναι ειλικρινης η εκ του πονηρου?
ΦΠουλη,μια απορια εχω...ο στρουθοκαμηλισμος σου ειναι ειλικρινης η εκ του πονηρου?
Eπομενως ειναι εκ του πονηρου...Εννοείς την ειλικρινή τήρηση ίσων αποστάσεων και την αντικειμενικότητα;
Πού βλέπεις στροθοκαμηλισμό;
Eπομενως ειναι εκ του πονηρου...
Eπομενως ειναι εκ του πονηρου...