Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ από χθες διαβάζω την απίστευτη μπαρούφα-πραπαγάνδα πως οι μπάτσοι ενοχοποιούν "αθώο" πολίτη (προφανώς για να "μπεί" ο καθένας αφελής εύκολα "στη θέση του"), ενώ το σωστό είναι προφανέστατα πως μαζεύουν και "φυτεύουν" τα ενοχοποιητικά στοιχεία σε ΕΝΟΧΟ πολίτη, που είχε σπέυσει να τα ξεφορτωθεί.

Ασφαλώς και είναι παράτυπο, αλλά φυσικά ΔΕΝ είναι το ίδιο!!

Να τελειώσουμε μ' αυτό (που είχε γίνει "σημαία" από χθες και μέχρι ο Φ.Π. είχε "τσιμπήσει") .και μετά να ασχοληθούμε και με τον Άδωνι.

Ξαναλέω.
Δεν είναι παράτυπο, είναι παράνομο.

Στις Η.Π.Α. ο νόμος είναι το ίδιο αυστηρός και με τη διοίκηση, γι αυτό και επειδή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο αστυνομικός τα δικαιώματα του κατηγορουμένου, ο κατηγορούμενος ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο αστυνομικός τον συλλάβει ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, δλδ χωρίς να ακολουθήσει τη ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Ξαναλέω.
Δεν είναι παράτυπο, είναι παράνομο.
Λαθος λεμε...ΗΤΑΝ παρανομο,ΕΙΝΑΙ απλα παρατυπο.

Βεβαιως,σε περιπτωση που υπαρξει ξανα χρημα(λεμε τωρα)οι γιανεβανοτραβατρομπηδες και φπουληδες θα ξαναρχισουν να ευλογανε τα γενια τους για τον"νομικο πολιτισμο"τους και τα ρεστα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δεν υπάρχει ηθική στο Δικαιο.

Επίσης υπάρχει πάντα παρανομία στην εφαρμοηγή του Δικαιου και όχι παρατυπία.

Η παρατυπια που επικαλείσαι ισούται με παρανομία που οδηγεί πχ σε άκυρη σύλληψη, ακυρη κράτηση, ή ακυρη ακροαματική διαδικασία, ή κακοδικία.

Σε όλες τις περιπτώσεις ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.

Αυτά και πάμε παρακατω τώρα.

Συμφωνώ πως το παραπάνω βίντεο θα αθώωνε πανηγυρικά τον συγκεκριμένο συλληφθέντα, αφού τα ενοχοποιητικά στοιχεία τα είχε ξεφορτωθεί και του τα φύτεψαν μετά την σύλληψή του.

Αλλά προσβάλει κανείς (ο κοντινός π.χ.) την νοημοσύνη μου, αν μην και την δική του, υποστηρίζοντας πως ο συγκεκριμένος ήταν τελείως άσχετος με αυτά που του "φύτεψαν" και πως αν κι εγώ περνούσα από εκεί ίσως μου τις "φύτευαν" εμένα.

Τώρα είμαι πια μεγάλος, αλλά αρκατά παλιά, όταν ενδεχομένως εσείς είσασταν αγέννητοι πήγαινα κι εγώ σε διαδηλώσεις. Αλλά μόνο φώναζα. Μολώτωφ δεν είχα ούτε μετέφερα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο φοιτητης λοιπον πηγε να πεταξει τα σκουπιδια και βρεθηκε στο δικαστηριο με κακουργημα γιατι ενας μπατσος εκτελουσε εντολες,στην "δημοκρατια" σας λοιπον που το δικαστηριο δεχετε με κλειστα ματια την μαρτυρια του καθε μπατσου βασιζομαστε καθαρα στην τυχη να βρεθει καποιος με φωταγραφικη για να γλυτωσεις την φυλακη (οποως και στην περιπτωση της ζαρντινιερας).
Αν δεν υπηρχε ο φωτογραφος στο σημειο θα μιλαγατε για μπαχαλακια η στην καλυτερη "καλα του κανανε,τι δουλεια ειχε αυτος εκει?"
Σε ξανα ρωταω τωρα,θα εμπιστευοσουν αυτους που αποδεδειγμενα λειτουργουν σαν παρακρατικη ομαδα και ενοχοποιουν αθωους?

πάντως τις φωτό αν τις βάλεις σε διαφορετική σειρά δείχνουν άλλα πράγματα

Επισκέπτης
Αν δεν υπηρχε ο φωτογραφος στο σημειο θα μιλαγατε για μπαχαλακια η στην καλυτερη "καλα του κανανε,τι δουλεια ειχε αυτος εκει?"
Και τωρα το λενε,η το σιγονταρουν εστω(το ιδιο κανει),παροτι υπαρχουν φωτογραφιες.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η ηθική κατάπτωση των τιμητών της νομιμότητας είναι ότι γουστάρουν με χίλια την χρήση παρανομίας προκειμένου να επιβάλουν την νομιμότητα.

Κατά συνέπεια και αντιπαρερχόμενος την αντινομία της ηθικής σου σου υπενθυμίζω

¨Το σημαντικότερο αξίωμα του νομικού μας πολιτισμού είναι: «καλύτερα ένας ένοχος ελεύθερος παρά ένας αθώος στη φυλακή»

Aand what about "Το δίκαιο δεν μπορεί να υποχωρεί μπροστά στο άδικο";

Όχι εδώ γενικώς λέω...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Λαθος λεμε...ΗΤΑΝ παρανομο,ΕΙΝΑΙ απλα παρατυπο.

Βεβαιως,σε περιπτωση που υπαρξει ξανα χρημα(λεμε τωρα)οι γιανεβανοτραβατρομπηδες και φπουληδες θα ξαναρχισουν να ευλογανε τα γενια τους για τον"νομικο πολιτισμο"τους και τα ρεστα...

ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.
στην τελική ούτε με τους μεν είμαι ούτε με τους δε.

Για έναν απλό λόγο.

Οτι και οι δύο σοδομίζουν το νομικό πολιτισμό μου ο καθένας με τις επιλογές του.

Η λύση δεν είναι ούτε να αθωώνω τον παρανομούντα ούτε να νομιμοποιώ τον παρανομούντα αστυνομικό.

Είναι τόσο απλό και οι δύο σας θα με έχετε πάντα απέναντί σας.

Εκφραζετε συνολικά και οι δύο την ίδια όψη της κατάπτωσης του νομικού πολιτισμού μιας ευνομούμενης κοινωνικής οργάνωσης.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Λαστ γηαρ αυτα.Η εστω πριν τον 10/2009.

Τωρα οσοι ειναι σα και σενα και εχουν πεντε δραμια μυαλο σιωπουν(με αλλα λογια απλα σιγονταρουν τη συγκυβερνηση).

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πρώτα θα εξασφαλίσεις "Το δίκαιο δεν μπορεί να υποχωρεί μπροστά στο δίκαιο";

και μετά θα συζητήσουμε την απορία σου.

Πάει να πει πως ό, τι και να πουν εάν δεν αποδειχθεί ότι εγώ είχα ανάμειξη με τις μολότωφ με αποτυπώματα ή αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο από κάμερα, απλά θα με κάνουν πλουσιότερο όπως το ζαρντινιέρα που τσίμπησε καμμια διακοσαρού χιλιάρικα διότι είχε δίκιο.

Κι αν δεν τσίμπησε, θα τσιμπήσει όταν τελεσιδικήσει το θέμα.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Λαστ γηαρ αυτα.Η εστω πριν τον 10/2009.

Τωρα οσοι ειναι σα και σενα και εχουν πεντε δραμια μυαλο σιωπουν(με αλλα λογια απλα σιγονταρουν τη συγκυβερνηση).

Μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που ποτέ δεν εχω χρησιμοποιήσει.

Μάλιστα είσαι η επιβεβαίωση αυτού ακριβώς πυο είπα προηγουμένως. Εισαι η ίδια όψη του αντιπάλου σου και των πρακτικών του.

Δλδ εξισώνεις με τον αντίπαλο κάθε έναν που διαφωνεί με τις πρακτικές σου.

Και επαναλαμβάνω. Δε θα με κάνεις ούτε να υπερασπιστώ τον αναρχικό που μένει στο Π. Ψυχικό και σπάει το περιπτερο του φουκαρά στην Πατησίων, ουτε τον ψυχικά αρρωστο αστυνομικό που πλακώνει στις μάπες πολίτες που διαδηλώνουν.

Μου είναι και οι δύο ιδιαιτέρως απεχθείς και τους θεωρώ και τους 2 νο1 κίνδυνο του πολιτισμού της κοινωνίας μου.

Επισκέπτης
Toτε γιατι ο μπατσος ανακαλεσε στο δικαστηριο και μιλησε για λαθος?? :think:
Δεν ηταν ποτε θεμα ατρανταχτων αποδειξεων και να"πειστει"ο καθε ενας...ουτε τοτε ηταν.

ΤΩΡΑ ομως αλλαξαν τα κοζια.ΤΩΡΑ μερικοι βγαινουν μπροστα.

Στο τελος βεβαια θα βγουν ΟΛΟΙ,ακομη και περιπτωσεις τυπου kurtinaitis.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πάει να πει πως ό, τι και να πουν εάν δεν αποδειχθεί ότι εγώ είχα ανάμειξη με τις μολότωφ με αποτυπώματα ή αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο από κάμερα, απλά θα με κάνουν πλουσιότερο όπως το ζαρντινιέρα που τσίμπησε καμμια διακοσαρού χιλιάρικα διότι είχε δίκιο.

Κι αν δεν τσίμπησε, θα τσιμπήσει όταν τελεσιδικήσει το θέμα.
Εφόσον το δίκαιο στο νομικό μας πολιτισμό εχει οικονομική επέκταση ναι έτσι ακριβώς είναι.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ηταν ποτε θεμα ατρανταχτων αποδειξεων και να"πειστει"ο καθε ενας...ουτε τοτε ηταν.

ΤΩΡΑ ομως αλλαξαν τα κοζια.ΤΩΡΑ μερικοι βγαινουν μπροστα.

Στο τελος βεβαια θα βγουν ΟΛΟΙ,ακομη και περιπτωσεις τυπου kurtinaitis.
Πού θα βγουν να πάνε;

Και γιατί είσαι σίγουρος ότι θα είμαι υπέρ μιας επανάστασης που δεν κάνει την κοινωνία καλύτερη αλλά την χειροτερεύει;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606

Για έναν απλό λόγο.

Οτι και οι δύο σοδομίζουν το νομικό πολιτισμό μου ο καθένας με τις επιλογές του.

Η λύση δεν είναι ούτε να αθωώνω τον παρανομούντα ούτε να νομιμοποιώ τον παρανομούντα αστυνομικό.

Είναι τόσο απλό και οι δύο σας θα με έχετε πάντα απέναντί σας.

Εκφραζετε συνολικά και οι δύο την ίδια όψη της κατάπτωσης του νομικού πολιτισμού μιας ευνομούμενης κοινωνικής οργάνωσης.
-ΤΑ 800τρις αερα -που καλεισαι εσυ τωρα να καλυψεις-που οδηγουν σε εξαθλιωση εκατομμυρια ανθρωπους - που εχουν στειλει τον νομικο σου πολιτισμο σε καποιο χρονοντουλαπο(δεν υπηρξε ποτε  βεβαια),ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ?

Επισκέπτης
Μάλιστα είσαι η επιβεβαίωση αυτού ακριβώς πυο είπα προηγουμένως. Εισαι η ίδια όψη του αντιπάλου σου και των πρακτικών του.
Αν ημουν η ιδια οψη του αντιπαλου μου και των πρακτικων του θα ΑΡΚΟΥΣΕ απλα να παιξω αμυνα,η εστω να σιωπησω(θα καθαριζαν αλλοι για παρτη μου:μπατσοι,δικαστες,ο αντωνακης ο σαμαρας...).

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Πού θα βγουν να πάνε;

Και γιατί είσαι σίγουρος ότι θα είμαι υπέρ μιας επανάστασης που δεν κάνει την κοινωνία καλύτερη αλλά την χειροτερεύει;
-δεν ειναι στο χερι μας, να βαλουμε το λιθαρακι μας, ωστε να μην....?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom