You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 53K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ οτι αυτο το βιντεο δεν αποδεικνυει ΤΙΠΟΤΑ γιατι ειναι με τετοιο τροπο σκηνοθετημενο ωστε να μην ξερεις τι ακριβως εγινε με τα μπουκαλια,ουτε φυσικα να ξερεις τι εκανε ο αλλος και τον ξαπλωσαν...τοσο απλα
Τώρα μιλάς σωστά.
Ούτε τί έκανε ο τύπος πριν βλέπεις, ούτε που βρήκαν τα μπουκάλια οι αστυνομικοί, ούτε και τί τα έκαναν αργότερα.
Επισκέπτης
Γεια σου μαγκα του pcαρχισαν τωρα οι αναρχικοι του κωλου με τα συνθηματα
παρτε και κιθαρες και πατε σε καμμια παραλια να τραγουδησετε παπακωνσταντινου
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τοση ωρα αυτο ελεγα αλλα προφανως καποιοι ειναι της λογικης η εισαι φασιστας η εισαι αριστερος δε λεω προσωπικα για σενα, γενικα μιλαωΤώρα μιλάς σωστά.
Ούτε τί έκανε ο τύπος πριν βλέπεις, ούτε που βρήκαν τα μπουκάλια οι αστυνομικοί, ούτε και τί τα έκαναν αργότερα.
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
-Ποιος ειναι υπερ μιας τετοιας ανουσιας επαναστασης,αληθεια?ΠΟΙΟΣ θελει να αλλαξει το συστημα με συστημα?
ΥΣ η ταινια που προτεινες ειναι ενα κακογυρισμενο φιλμ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΦΥΕΣ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ομως....φωτογραφια της κοινωνιας 100%
Μου αρκεί που κατάλαβες πλήρως την αλληγορία.
Εγώ θέλω να αλλάξει το καθεστώς με σύστημα όπου η αναρχία θα είναι άχρηστη έκφραση.
Το κατάλαβες τώρα ή θες να στο εξηγήσω περαιτέρω;
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
γεια σου και σενα βλακα που γραφεις ασχεταΓεια σου μαγκα του pc
Επισκέπτης
Εσενα ποιος σε ρωτησε καταρχην, και δευτερον... μετα απο αυτη την απαντηση θα το αποσυρουμε το συνθημαΤελείως γελοίο και αμόρφωτο σύνθημα.
Η ασφάλιση είναι έκφραση οργανωμένων κοινωνιών και όχι αναρχίας.
Ο,τι να ναι δλδ.
Αναρχικοί. Βοτρ Μποτε του χειμώνα.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.706
- Πόντοι
- 2.606
-να ερθεις και συ σπερες να μας διαβασεις βιβλια απο τον αγαπημενο σου καναδο....αρχισαν τωρα οι αναρχικοι του κωλου με τα συνθηματα
παρτε και κιθαρες και πατε σε καμμια παραλια να τραγουδησετε παπακωνσταντινου
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Νομιζεις οτι το θεμα ειναι ελληνικο και μονο....800 τρις αερα παγκοσμιως οταν το παγκοσμιο αεπ ειναι 80,ποιος νομιζεις οτι θα κληθει να πληρωσει τον αερα?
Το πως το χρηματοοικονομικό σύστημα έχει ξεφύγει και "μοχλεύει" υπερβολικά χρήματα που δεν υπάρχουν και δεν έχουν παραχθεί είναι αληθές.
(Παρεπιπτόντως ακριβώς το ίδιο έκανε ο μακαρίτης ο ΑΓΠ! Τότε βέβαια αυτό εθεωρείτο σοσιαλιστικό και κοινωνική κατάκτηση, αλλά τέλος πάντων)
Τώρα αν η "φούσκα" σπάσει (υποθέτω δε πως ορισμένοι το εύχονται αυτό!) ο θεός (αν υπάρχει, που αμφιβάλω) να μας λυπηθεί!
Σε κάθε περίπτωση κανένας δεν θα μπορέσει να πληρώσει ή να περισώσει τίποτα.
Επειδή όμως το σύστημα έχει μηχανισμούς αυτοπροστασίας υποθέτω (ίσως απλά να ελπίζω) πως θα αυτοελεγχθεί, απλά περιορίζοντας λίγο την φούσκα, ούτως ώστε απλά να μην σπάσει...
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εσενα ποιος σε ρωτησε καταρχην, και δευτερον... μετα απο αυτη την απαντηση θα το αποσυρουμε το συνθημα
Αυτόν που ρώτησες εσύ για να βάλεις αυτή τη φωτό.
Στα παλαιότερα των υποδημάτων μου τι θα κάνετε.
Υ.Γ.
Του χρόνου στη νέα κολεξιόν να είστε πιο ευρηματικοί και να δείξετε τουλάχιστον ότι γνωρίζετε τι σημαίνει αναρχία.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μου αρκεί που κατάλαβες πλήρως την αλληγορία.
Εγώ θέλω να αλλάξει το καθεστώς με σύστημα όπου η αναρχία θα είναι άχρηστη έκφραση.
Το κατάλαβες τώρα ή θες να στο εξηγήσω περαιτέρω;
Εγώ θα ήθελα μια συνοπτική πλην ουσιώδη επεξήγηση.
Επισκέπτης
Ετσι μπραβο συνεχισε να κανεις τον μαγκα απο το pcγεια σου και σενα βλακα που γραφεις ασχετα
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ποτε σου εκανα εγω το μαγκα ρε τρυπα? πηγαινε παραπερα να παιξεις κι ασε τα σχολια γιατι δε το χεις μεγαλεΕτσι μπραβο συνεχισε να κανεις τον μαγκα απο το pc
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Anarchy is not useless... It can be used as a bad example!!!
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Ετσι μπραβο συνεχισε να κανεις τον μαγκα απο το pc
γιατί εσύ τον μάκα που τον κάνεις???
αει παίξε παραπέρα ρε σουμπερίτη
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.706
- Πόντοι
- 2.606
-Προφανως(θες να μας πεισεις οτι δεν ξερεις) η λεξη αναρχια σου φερνει στο μυαλο εικονες απο,μαντ μαξ ,μπαρτερ ταουν και τετοια?ΤΟ να υπαρξει μια κοινωνια αυτοργανωμενη,ασφαλης και δικαιη,με αποφασεις που λαμβανονται απο τα μελη της για τα μελη της οχι πισω απο κλειστες πορτες "αρχων",αλλα φανερα ,σου μοιαζει αστειο σαν να ακους τον αχαχουχα να περιγραφει ποσο καλος προπονητης ειναι ο γιαννακης....ΕΧΩ παρει γραμμη οτι εισαι για πολυ παραπανω απο αποψη αντιληψης της πραγματικοτητας....Τελείως γελοίο και αμόρφωτο σύνθημα.
Η ασφάλιση είναι έκφραση οργανωμένων κοινωνιών και όχι αναρχίας.
Επισκέπτης
παλι μαλακιες εγραψεςγιατί εσύ τον μάκα που τον κάνεις???
αει παίξε παραπέρα ρε σουμπερίτη
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
-Προφανως η λεξη αναρχια σου φερνει στο μυαλο εικονες απο,μαντ μαξ ,μπαρτερ ταουν και τετοια?ΤΟ να υπαρξει μια κοινωνια αυτοργανωμενη,ασφαλης και δικαιη,με αποφασεις που λαμβανονται απο τα μελη της για τα μελη της οχι πισω απο κλειστες πορτες "αρχων",αλλα φανερα ,σου μοιαζει αστειο σαν να ακους τον αχαχουχα να περιγραφει ποσο καλος προπονητης ειναι ο γιαννακης....
Ή εσένα να εκθειάζεις τις αλητείες των οπαδών σας που τόσο έχουν κοστίσει σε χρήμα και τιμωρίες στην ομάδα σας.
Αλήθεια, τί έγινε τις προάλλες στο Ελ Πάσο; Ξέρεις, εκεί με τους 1.500 καμικάζι
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
-Προφανως η λεξη αναρχια σου φερνει στο μυαλο εικονες απο,μαντ μαξ ,μπαρτερ ταουν και τετοια?ΤΟ να υπαρξει μια κοινωνια αυτοργανωμενη,ασφαλης και δικαιη,με αποφασεις που λαμβανονται απο τα μελη της για τα μελη της οχι πισω απο κλειστες πορτες "αρχων",αλλα φανερα ,σου μοιαζει αστειο σαν να ακους τον αχαχουχα να περιγραφει ποσο καλος προπονητης ειναι ο γιαννακης....
Ξεκινα απο τα βασικά.
Τι σημαίνει αναρχία.
Αναρχία λοιπόν σημαίνει παντελής έλλειψη αρχής, ακυβερνησία κλπ.
Τώρα εάν εσείς καταλαβαίνετε άλλα απο αυτά που χρησιμοποιείτε είναι ένα θέμα που πρέπει να το κοιτάξετε.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 1K
?