Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.703
Πόντοι
2.606
για τον πουτσο ειναι μερικοι ε  :2funny:

δε ξερουν τι να πουν κι αρχιζουν ''κανεις το μαγκα'' κτλ  :2funny:
-ρε συ οπως θα ερχεσαι στην παραλια, που θα μας τραγουδησει παπακων.ο κοζα και συ θα μας διαβασεις αποσπασματα απο το fight club,πιασε και 2 εξαδες μπυρες μεγαλε,μην ξεμεινουμε!

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
-ρε συ οπως θα ερχεσαι στην παραλια, που θα μας τραγουδησει παπακων.ο κοζα και συ θα μας διαβασεις αποσπασματα απο το fight club,πιασε και 2 εξαδες μπυρες μεγαλε,μην ξεμεινουμε!
:2funny: συνεχισε φιλε με διασκεδαζεις  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Επειδή το θέμα του βίντεο το κουράσαμε και σε κάθε περίπτωση το εξαντλήσαμε θα δεχθούμε όλοι πως ασφαλώς και παρατύπως-παρανόμως οι μπάτσοι "φυτεύουν" τις μολότωφ στον τύπο ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΣΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ KATA ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!
Σε κάθε περίπτωση δεν ακούγεται λογικό επέλεξαν τον οποιονδήποτε, δεν είχαν κανένα λόγο εξ άλλου.
Προφανώς και αυτόν που τις είχε και τις μετέφερε θα ενδιαφέρονταν τα ενοχοποιήσουν, αλλιώς πως διάλο "στοχοποίησαν" αυτόν;  

Αλλά ας μου πει κάποιο ξύπνιο παληκάρι αλήθεια. Αν οι μπάτσοι έλεγαν στην κατάθεσή τους την αλήθεια πως "Αυτές είναι οι μολώτωφ που κουβαλούσε ο τύπος, αυτή είναι η τσάντα που τις κουβαλούσε, τις ξεφορτώθηκε κατά την σύλληψη και εμείς, ο Α,Β,Γ μπάτσος τις μαζέψαμε και τις φέρνουμε σαν πειστείρια μαζί με την τσάντα", τότε μήπως ΔΕΝ ήταν παράνομοι-παράτυποι, αλλά σωστοί;
Ξέρουμε τί κατέθεσαν, ή μήπως είχαν καμιά άλλη τσάντα πρόχειρη και καταλληλότερη για να τις μεταφέρουν;

Αντιλαμβάνομαι πως όταν η ανόητη προπαγάνδα εξευτελίζεται με απλούς λογικούς συνειρμούς και καθίσταται μπούμεραγκ, τότε οι προπαγανδιστές έχουν κάθε λόγο να σιωπούν...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.703
Πόντοι
2.606
Ή εσένα να εκθειάζεις τις αλητείες των οπαδών σας που τόσο έχουν κοστίσει σε χρήμα κα ιτιμωρίες στην ομάδα σας.

Αλήθξεια, τί έγινε τις προάλλες στο Ελ Πάσο; Ξέρεις, εκεί με τους 1.500 καμικάζι τεμαχια εγραψα αλλα εσυ πετουσες "αετο" :2funny:
-αληθεια ,για πες μου εσυ τι εγινε?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
...εγραψα σε αλλο θρεντ για ταινιες οτι μου αρεσε το fight club κι ο τρυπας απο δω το λεει συνεχεια λες κι εχει καμμια σχεση  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.703
Πόντοι
2.606
Ξεκινα απο τα βασικά.

Τι σημαίνει αναρχία.

Αναρχία λοιπόν σημαίνει παντελής έλλειψη αρχής, ακυβερνησία κλπ.

Τώρα εάν εσείς καταλαβαίνετε άλλα απο αυτά που χρησιμοποιείτε είναι ένα θέμα που πρέπει να το κοιτάξετε.
-μη με απογοητευεις ρε συ κουρτινα!
--Προφανως(θες να μας πεισεις οτι δεν ξερεις) η λεξη αναρχια σου φερνει στο μυαλο εικονες απο,μαντ μαξ ,μπαρτερ ταουν και τετοια?ΤΟ να υπαρξει μια κοινωνια αυτοργανωμενη,ασφαλης και δικαιη,με αποφασεις που λαμβανονται απο τα μελη της για τα μελη της οχι πισω απο κλειστες πορτες "αρχων",αλλα φανερα ,σου μοιαζει αστειο σαν να ακους τον αχαχουχα να περιγραφει ποσο καλος προπονητης ειναι ο γιαννακης....ΕΧΩ παρει γραμμη οτι εισαι για πολυ παραπανω απο αποψη αντιληψης της πραγματικοτητας.... ΤΟ γραφω πολυ συνοπτικα....μη με βαζεις να το κανω πενηνταρακια....

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
--Προφανως(θες να μας πεισεις οτι δεν ξερεις) η λεξη αναρχια σου φερνει στο μυαλο εικονες απο,μαντ μαξ ,μπαρτερ ταουν και τετοια?ΤΟ να υπαρξει μια κοινωνια αυτοργανωμενη,ασφαλης και δικαιη,με αποφασεις που λαμβανονται απο τα μελη της για τα μελη της οχι πισω απο κλειστες πορτες "αρχων",αλλα φανερα ,σου μοιαζει αστειο σαν να ακους τον αχαχουχα να περιγραφει ποσο καλος προπονητης ειναι ο γιαννακης....ΕΧΩ παρει γραμμη οτι εισαι για πολυ παραπανω απο αποψη αντιληψης της πραγματικοτητας.... ΤΟ γραφω πολυ συνοπτικα....μη με βαζεις να το κανω πενηνταρακια....

Αλλο Μάρξ Αλλο Μπακουνιν
Αλλο Ενγκελς άλλο Λένιν
Αλλο Τρότσκι άλλο Κροπότκιν

Η ιδεολογία της αναρχίας έχει περίπου καμμιά 20αριά εκφράσεις.

Μέχρι και αναρχοκαπιταλισμό έχουμε.

Στην ίδια την λέξη υπάρχει αρνητισμός ο οποίος δρά αντινομικά σε κοινωνικές οργανώσεις και δομές.

Η αυτοοργάνωση είναι σύστημα που οδηγεί κατευθείαν στην αποτυχία.

Το απολυτο κοινωνικό σύστημα είναι εκείνο όπου η αναρχία είναι παντελώς αχρηστη. Ομως, δεν είναι η αναρχία αυτή που θα λύσει τα προβλήματα μια κοινωνίας.

Τώρα, οι παλαιοί αναρχικοί ήταν ενάντια στις τότε συστημικές δομές εξουσίας. 

Η κοινωνία προχωρά.
Το 2013 οι κολλεκτίβες έχουν τόση σχέση με τη σημερινή παγκοσμιοποίηση όση ο Τσίπρας με τους κομμουνιστές.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

με αυτες τις :jerking: :jerking: σας μπουγαδιαζουν τα αφαντα μυαλα σας στα "πολιτιστικα κεντρα";

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
...εγραψα σε αλλο θρεντ για ταινιες οτι μου αρεσε το fight club κι ο τρυπας απο δω το λεει συνεχεια λες κι εχει καμμια σχεση  :2funny: :2funny:

Το 'χεις καταλάβει το νόημα της ταινίας, μπράβο

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
-ωραιος ισως,ασχετος ομως?....αντε ξαναγραψε μας τωρα απο την αρχη,"ας μην πηγαινε να μην του της βαζανε"
αστο φιλε αστο...ξαναδιαβασε τις προηγουμενες σελιδες τι εχω γραψει και ιιιισως καταλαβεις κατι :2funny:
Το 'χεις καταλάβει το νόημα της ταινίας, μπράβο
για πες το μου εσυ (προβλεπεται μεγαλο γελιο)

Επισκέπτης
Κι εσύ, για αυτό σε αφήνω να γράφεις και δε σε παραθέτω ποτέ.

Να μας διασκεδάζεις
δευτερος τραμου μα
Κι εσύ, για αυτό σε αφήνω να γράφεις και δε σε παραθέτω ποτέ.

Να μας διασκεδάζεις
Σαν τον τραμου κανεις  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom