Νέα

Οδηγός του Μετρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Σωστός ο παίκτης. Όλοι φωνάζουν πως είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά, όμως όλοι όταν βρουν την ευκαιρία την αξιοποιούν.

Το συστημα αυτης της χωρας σε αναγκαζει γιατι ετσι ειναι δομημενο και δεν θα αλλαξει ποτε.

grousouzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το συστημα αυτης της χωρας σε αναγκαζει γιατι ετσι ειναι δομημενο και δεν θα αλλαξει ποτε.

Και όσοι θέλουν να κινηθούν διαφορετικα, δεν τα καταφέρνουν, αλλάζουν νοοτροπία και γίνονται στο τέλος χειρότεροι από τους υπόλοιπους

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όσον αφορά τους εργαζομένους στο μετρό,είναι βύσματα του Βερελή,όπως είναι και στον προαστιακό (η προαστιακός Α.Ε έχει απορροφηθεί από τον ΟΣΕ),όπου οι εργαζόμενοι είναι τόσο του Βερελή όσο και του Λιάπη.Ναι πρόλαβε και ο κ.Μισέλ να βάλει παιδιά του στον προαστιακό...

Τι έκανε λέει, η Προαστιακός ΑΕ απορροφήθηκε από τον ΟΣΕ;;;;;;
Πότε έγινε αυτό;;

Πάλι, ως συνήθως, τα μπερδεύεις.
Εδώ ανεξαρτοποιήθηκε η Τραινοσέ και εσύ μας λες ότι απορρόφησε την Προαστιακός ΑΕ;;;;
Αει, καλά.........

Επισκέπτης
Αυτός ο "1" είναι ο πιο τυχερός.Ποιος είναι ικανός σε αυτή τη χώρα;Ο μαθητής με το 18-19 που δεν πέρασε στο πανεπιστήμιο και έμεινε με το απολυτήριο λυκείου (μιλάω για το σύστημα των δεσμών που ίσχυε παλιότερα);Μήπως είναι ικανός ο καθηγητής που μπήκε με την επετηρίδα;Μήπως είναι ικανός ο ιδιωτικός υπάλληλος που μπήκε επειδή ο υπεύθυνος για τις προσλήψεις είναι φίλος του;Τι ψάχνεις για ικανούς σε μια χώρα σαν την Ελλάδα;Ικανότητα δεν υπάρχει.Απλώς...

ε αυτο ειναι το point μου στα ποστς μου.Οτι στην Ελλαδα υπαρχει αναξιοκρατια.Γιατι ο νεος να σπαταλισει σχεδον δεκα χρονια απο τη ζωη του(+ τα εξοδα) για να σπουδασει κ να γινει επιστημονας?Μπορει απλα απο μικρη ηλικια να χωθει σε κομματικες νεολαιες κ να μαθει να γλυφει κωλους κ βρακια κ μετα τα 20 να τον χωσουν στο δημοσιο κ να συνεχισει να παιζει πασιεντζα κ ναρκαλιευτη για το υπολοιπο της ζωης του...

υγ.πλεον με το συστημα των κατευθυνσεων κανεις δεν μενει απεξω.Στο μηχανογραφικο μπορεις να δηλωσεις πολλες σχολες αναλογα με τη σειρα προτιμησης σου

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Και όσοι θέλουν να κινηθούν διαφορετικα, δεν τα καταφέρνουν, αλλάζουν νοοτροπία και γίνονται στο τέλος χειρότεροι από τους υπόλοιπους

Τι να κινηθεις διαφορετικα στην Ελλαδα........???????

Αλλαζεις χωρα.....ποιος τη χεζει την Ελλαδα...........

Τα εργοστασια που εφυγαν βουλγαρια η αλλου τα ειδες..........
Αυτο θα γινει και με αλλες επιχηρησεις.......

Εδω μια επιχειρησουλα και του παιρνουν τα σωβρακα του ανθρωπακου του Ελληνα...........

grousouzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ε αυτο ειναι το point μου στα ποστς μου.Οτι στην Ελλαδα υπαρχει αναξιοκρατια.Γιατι ο νεος να σπαταλισει σχεδον δεκα χρονια απο τη ζωη του(+ τα εξοδα) για να σπουδασει κ να γινει επιστημονας?Μπορει απλα απο μικρη ηλικια να χωθει σε κομματικες νεολαιες κ να μαθει να γλυφει κωλους κ βρακια κ μετα τα 20 να τον χωσουν στο δημοσιο κ να συνεχισει να παιζει πασιεντζα κ ναρκαλιευτη για το υπολοιπο της ζωης του...

υγ.πλεον με το συστημα των κατευθυνσεων κανεις δεν μενει απεξω.Στο μηχανογραφικο μπορεις να δηλωσεις πολλες σχολες αναλογα με τη σειρα προτιμησης σου

Μα... αυτό είναι πλέον το νόημα για την πλειοψηφία των φοιτητών. Όσοι πάνε μπροστά, το κάνουν επειδή είναι μέλη της ΔΑΠ, του ΠΑΣΠ και της μαλακίας που τους δέρνει. Μην μου πει κανείς πως δεν έχει ακούσει ποτέ ότι ο Χ καθηγητής είναι (κομματικά) "δικός μας" και θα μας δώσει τα θέματα ή ότι θα μας περάσει. Δυστυχώς ή ευτυχώς εμείς ευθυνόμαστε για κάθε μαλακία που μας δέρνει και για κάθε μαλάκα που μας κυβερνάει.

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αυτο με τις δεσμες και το καινουργιο συστημα το εχω παρατηρησει και εγω.Ρε παιδια με το συστημα των δεσμων εμπαινε Αει 1 στους 5 τωρα οι μισοι περνανε Αει.Αμα βγαινουνε συνεχεια πτυχιουχοι και τιγκαρει,που θα αποροφφηθουνε ολοι αυτοι.Μετα δε βρισκει κανεις δουλεια και σου λεει κατσε να κανουμε μεταπτυχιακο να ξεχωρισουμε.Εχει τιγκαρει ομως και το μεταπτυχιακο και σε λιγο θα τιγκαρει και το διδακτορικο..Και μετα ολοι καταλαβαινουμε οτι κανανε μαλακια τοσα χρονια γιατι δε μετρανε οι σπουδες αλλα το γλυψιμο και οι γνωριμιες.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6

Τελικά αυτό που κατάλαβα(το "αναλύω" επειδή είχα "απαντήσει" διαφωνόντας σε ένα posts σου για τους μισθούς)είναι πως συμφωνούμε απόλυτα.απλά εσύ το θέτεις ατην απολύτως ρεαλιστική του διάσταση,ενώ εγώ-βασιζόμενος στην "αδικία" όπως την χαρακτήρισες του υψηλού για τα Ελληνικά δεδομένα μισθού τους-σε μια πιο "ονειρική" διάσταση.

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα...

μια ερωτισουλα έχω να κάνω αν ξέρει κάνεις να μ πει..

ο υπάλληλος εισιτήριων πόσα  περίπου βγάζει?? στο ΜΕΤΡΟ πάντα..

crazydevil

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Ο Εκδοτης εισητηριων περνει 870€ φιλε ziggolo[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Ο Εκδοτης εισητηριων περνει 870€ φιλε ziggolo[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

Καθολου ασχημα,εδω τα μηχανηματα εισιτηριων δε παιρνουν τιποτα... :2funny:
Μονο μια φορα το μηνα χαλιεται οταν βγαινουν οι μηνιαιες καρτες,που εχει πολυ δουλεια

nfotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τι έκανε λέει, η Προαστιακός ΑΕ απορροφήθηκε από τον ΟΣΕ;;;;;;
Πότε έγινε αυτό;;

Αυτό έγινε πέρυσι (ενσωμάτωση Προαστιακού στον ΟΣΕ).

Η ΤΡΕΝΟΣΕ έγινε επίσημα ανεξάρτητη από τον όμιλο ΟΣΕ στις 23 Δεκεμβρίου (περιλαμβάνει και Προαστιακά τραίνα, εμπορικά, κτλ.).
Από ότι θυμάμαι στις εφημερίδες έγραφαν ότι κοντεύει να εξαντλήσει το μετοχικό κεφάλαιο και εκτιμάται ότι θα 'μπει μέσα' τουλάχιστον 150 εκατ. Ευρώ μέχρι τέλος του χρόνου (ενώ έχει ήδη προικοδοτηθεί με τροχαίο υλικό που δεν πλήρωσε, ούτε πλήρωσε Ευρώ τσακιστό στον ιδιοκτήτη του δικτύου για συντήρηση - λέγε με ΕΔΙΣΥ)

Θεωρητικά, ως Α.Ε. θα έπρεπε να ετοιμάζεται για κλείσιμο...

Ν.Φ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom