str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Πόσα ξέρεις εσύ!!!!!!
Εγώ εμπίπτω στην κατηγορία του βλακός και αμορφώτου και δεν τα γνωρίζω αυτά!
(Τώρα βέβαια μου θύμισες το μόνο σχετικό που είχα διαβάσει ποτέ. Δεν είμαι των θετικών επιστημών και το διάβασα γιατί είχε κάποια σχέση με άλλα πράγματα που έγραφα τότε. L. Krauss: The Fifth Essence, The search for dark matter in the universe. εκεί έλεγε για κβαντομηχανική και τά κύματα που διαμορφώνουν το σύμπαν. Δεν τα θυμάμαι και καλά πάνε 14 χρόνια που τα διάβασα)
Φίλε Στούντιαν, διάβασε "Η αυτοβιογραφία του Φωτός" του Γραμματικάκη...Από τις πιο σωστές εκλαϊκευμένες αποδόσεις της συγχρονης φυσικής..Για στριπτιτζάδικα βέβαια δε λέει τίποτα...
Από τον οδηγό επιβίωσης του Σοφο (παρεπιπτόντως πολύ καλό μπλογκ και καλή πένα ο τύπος) θα σταθώ στο "Γιατί πάμε"...
Ανάλογα με το λόγο για τον οποίο πας, έχεις και διαφορετικό "οδηγό επιβίωσης"...
ʼλλες οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του τακτικού πελάτη και άλλες του "πάω μια φορά το μήνα για να κόψω κίνηση"- κατηγορία στην οποία συγκαταλέγω τον εαυτό μου...
Ως προσωπικό οδηγό επιβίωσης για τον περιστασιακό χρήστη θα έλεγα τα εξής: 1) Πήγαινε καθημερινές και νωρίς- απόφυγε δια ροπάλου το ΠΣΚ εκτός αν πας μετά τις 4.00 για να κλείσεις ωραία μια μάλλον αποτυχημένη βραδυά...
2) Να έχεις αποφασίσει από πριν πόσα θα φας και εν αναγκη να έχεις μόνο αυτό το ποσό στο πορτοφόλι σου..
3) Δεν κερνάς ποτά- από τη στιγμή που θα ξαναπάς μετά από μήνα και βάλε η όποια γνωριμία θέλεις να καλλιεργήσεις με την κοπέλα είναι ανευ αντικρίσματος αν δεν υπάρξει άμεση συνέχεια...
4) Δεν αφήνεις πουρμπουάρ αλλά και δεν κάνεις σκηνή με 2 ή 3 ευρώ ρέστα...
5) Δεν ξεχνάς ποτέ, όντας περιστασιακός πελάτης, ότι δεν "ανήκεις" σε αυτό το μαγαζί, είσαι απλός περαστικός...Οι γκόμενες τύπους σαν εσένα τους τρώνε για πρωινό και το προσωπικό του μαγαζιού έχει αντιμετωπίσει πολύ πιο σκληρούς μάγκες από εσένα- οι οποίοι έκαναν σε ένα δίωρο λογαριασμούς όσους εσύ σε 2 χρόνια....Όποτε δεν παραμυθιαζόμαστε και δεν τσαμπουκαλευόμαστε γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα βγούμε χαμένοι και ίσως δαρμένοι...
Τα παραπάνω ισχύουν για άτομα που πάνε αραιά και που σε στριπτιτζάδικα....