voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Δεν είναι και ο Θρούλης εδώ να πάρει έγκυρες πληροφορίες.
Ειναι σαν να ρωτας τον Νανοπουλο ποσο κανει 1 + 1..
Αυτα..
ΥΓ - Διαβασε τα 1000'αδες των σχετικων μηνυματων που εχουν γραφτει ολα αυτα τα χρονια, πηγαινε αλλες 5-6 φορες σε αυτα τα μαγαζια και μετα εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε σε οτι αποριες σου εχουν μεινει αλυτες.
δικιο εχει το παιδι!υποτιθεται οτι το σαιτ ειναι για να παιρνουμε πληροφοριες για πραγματα που δεν ξερουμε τοσο καλα.εγω οσο αναφορα τα στριπτιτζαδικα δεν ειναι το φορτε μου και θελω να μαθω καποια πραγματα εφοσον δεν εχω τα λεφτα να πηγαινω.ας πουμε στα μπουρδελα ειμαι αρκετα κατατοπισμενος.αν δεν μπρειτε να μας πληροφορησετε οι γνωστες τοτε καλυτερα ας το κλεισουμε το μαγαζι
φιλε μου ευχαριστω.ομως οι υπολοιποι γιατι μου απαντησαν με τετοιο τροπο?εγω δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να πηγαινω στα στριτιτζαδικα και θελω τη φορα που θα παω να ειμαι οσο το δυνατον ενημερωμενος και κατατοπισμενος
ναι φιλε θελω μασημενη τροφη.εχεις κανενα προβλημα; δεν εχω λεφτα να πηγαινω στα στριπ.τα οικονομικα μου φτανουν μονο για μπουρδελα.
αντε γεια!
τριφυλλαρα!!!!!!!
καλη επιτυχια στην παναθα!
Τωρα που τελειωσε η ΑΕΚ, εχω να σου πω οτι ουδεις σου απαντησε παραξενα. Αντιθετα σου ειπαν να διαβασεις τα 1000'αδες των σχετικων μηνυματων ωστε την αλλη φορα που θα πας, να εισαι καπως πιο ενημερωμενος.
Ο λογος που γραφτηκαν αυτα τα 1000'αδες των μυνυματων, δεν ηταν να αποδειχθει οτι ορισμενοι χαιρονται να βαρανε τα πληκτρα του keyboard, αλλα ορισμενοι νεοι να βρουν ετοιμη και μασημενη τροφη.
Τωρα εσυ ερχεσαι και ζητας, αυτην την τροφη να στην βαλουν και στο στομα..
Μηπως θα ηθελες να την χωνεψουν κιολας για σενα ?
Αντε..τωρα σε αφηνω γιατι σε λιγο ξεκινα ο Βαζελος.
Αυτα..