Νέα

Οδηγός επιβίωσης σε στριπτιζάδικο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα studian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δεν είναι και ο Θρούλης εδώ να πάρει έγκυρες πληροφορίες.

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
καθομε και διαβαζω το θεμα οι νεολαιοι απο οτι καταλαβα τα θελουν ολα στο πιατο οπως φροντιζει η μαμα τους για λογαριασμο τους η πραγματικοτητα ειναι σκληρη τα κοριτσια πουλανε το κορμι τους δεν μας το χρωστανε. το λιγοτερο κακο να προσπαθουμεκαθε φορα  που μπαινουμε σε αυτο το παραμυθι.they sell we buy αν τοκαταλαβουμε σωθηκαμε.ειναι υαινες θα σας κατασπαραξουν απο την πεινα τους για αυτο δωστε τους τοσο ωστε να μην πεινανε τοτε θα διαπιστωσετε οτι οι κανονες του παιχνιδιου θα αλλαξουν... καλο απογευμα.

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ειναι σαν να ρωτας τον Νανοπουλο ποσο κανει 1 + 1..

Αυτα..

ΥΓ - Διαβασε τα 1000'αδες των σχετικων μηνυματων που εχουν γραφτει ολα αυτα τα χρονια, πηγαινε αλλες 5-6 φορες σε αυτα τα μαγαζια και μετα εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε σε οτι αποριες σου εχουν μεινει αλυτες.

Thanks Nokia

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
υποτιθεται οτι το σαιτ ειναι για να παιρνουμε πληροφοριες για πραγματα που δεν ξερουμε τοσο καλα.εγω οσο αναφορα τα στριπτιτζαδικα δεν ειναι το φορτε μου και θελω να μαθω καποια πραγματα εφοσον δεν εχω τα λεφτα να πηγαινω.ας πουμε στα μπουρδελα ειμαι αρκετα κατατοπισμενος.αν δεν μπρειτε να μας πληροφορησετε οι γνωστες τοτε καλυτερα ας το κλεισουμε το μαγαζι

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
υποτιθεται οτι το σαιτ ειναι για να παιρνουμε πληροφοριες για πραγματα που δεν ξερουμε τοσο καλα.εγω οσο αναφορα τα στριπτιτζαδικα δεν ειναι το φορτε μου και θελω να μαθω καποια πραγματα εφοσον δεν εχω τα λεφτα να πηγαινω.ας πουμε στα μπουρδελα ειμαι αρκετα κατατοπισμενος.αν δεν μπρειτε να μας πληροφορησετε οι γνωστες τοτε καλυτερα ας το κλεισουμε το μαγαζι
δικιο εχει το παιδι!
μαθε μας ομορφα πραγματα!

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
φιλε μηπως ειρωνευεσαι?

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
επισης ειναι αγενεια να μην δινεις πληροφοριες που εσυ ξερεις σε καποιον που δεν ξερει

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
εξαρτάται από το μαγαζί και την κοπέλα το τι ακριβώς θα κάνει στο πριβε. Κατα βάσει πάντως δεν πρέπει να περιμένεις και πολλα. Εξαρτάται φυσικά και το τι ψάχνεις να βρείς στο πριβέ

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ευχαριστω φιλε Bad Indian.επιτελους ενα σωστο μελος.οι υπολοιποι που εχουν γραψει στο συγκεκριμενο θρεντ ειναι ειρωνες και το παιζουν

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
είμαι διαθέσιμος να παράσχω πληροφορίες σχετικά με τα όσα αποκόμισα και δυστυχώς ή ευτυχώς θα συνεχίσω να αποκομίζω από τις εμπειρίες μου σε strip clubs. Εξάλλου το θρέντ ονομάζεται Οδηγός Επιβίωσης σε στριπτιζάδικο και πίστεψε με περι επιβίωσης πρόκειται και δε νομίζω να διαφωνήσει κανένας σ'αυτό.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
φιλε μου ευχαριστω.ομως οι υπολοιποι γιατι μου απαντησαν με τετοιο τροπο?εγω δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να πηγαινω στα στριτιτζαδικα και θελω τη φορα που θα παω να ειμαι οσο το δυνατον ενημερωμενος και κατατοπισμενος

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί σου απάντησαν έτσι δεν το γνωρίζω. Πάντως αν απ'ότι λές δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πηγαίνεις θα σου συνιστούσα να μην το επιχειρήσεις γιατί είναι ΠΡΕΖΑ! Όσο για το αν θα περάσεις καλά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο... Απλά έχε υπόψιν σου πως είναι σαν να παίζεις στο καζίνο. Τα λεφτά που θα διαθέσεις, ήδη τα κλαις οπότε αποδέξου το και κοίτα να περάσεις καλά κάνοντας χαβαλέ με τις κοπέλες και πιάνοντας ό,τι μπορείς να πιάσεις. Να κερδίσεις τη μπάνκα (να φορτώσεις δηλαδή) είναι πιθανότητα απειροελάχιστη ειδικά αν δεν διαθέτεις ανάλογη εμπειρία. Ελπίζω να σε κάλυψα.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καμια σχεση δεν εχει φιλε το καζινο με τις πουτανες,στο καζινο μπορεις να καταστραφεις σε χρονους απο 1 ωρα εως και 1 εβδομαδα εντελως,οσα φραγκα και να εχεις.στις πουτανες αμα φας κανενα κολλημα καλο οσα φραγκας και να φας θα συνελθεις σε κανενα 2-5μηνο.στο καζινο μπορει να παιξεις και τα αρχιδια σου και να μην το καταλαβεις.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
δεν διαφωνο σε αυτό που λές αλλά το πνεύμα μου ήταν άλλο, ότι δηλαδή τα φράγκα που θα φας τα κλαις πριν καν μπείς στο καζίνο. Γιατί όποιος πάει με σκοπό να τινάξει την μπάνκα στον αέρα είναι χαμένος από χέρι. Το ίδιο συμβαίνει και στο strip club. Τα λεφτά που θα διαθέσεις τα κλαις πριν καν παραγγείλεις το ποτό σου. Δεν πιστεύω να διαφωνείς σ'αυτό. Όσο για το τυχόν κόλλημα με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
φιλε μου ευχαριστω.ομως οι υπολοιποι γιατι μου απαντησαν με τετοιο τροπο?εγω δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να πηγαινω στα στριτιτζαδικα και θελω τη φορα που θα παω να ειμαι οσο το δυνατον ενημερωμενος και κατατοπισμενος

Τωρα που τελειωσε η ΑΕΚ, εχω να σου πω οτι ουδεις σου απαντησε παραξενα. Αντιθετα σου ειπαν να διαβασεις τα 1000'αδες των σχετικων μηνυματων ωστε την αλλη φορα που θα πας, να εισαι καπως πιο ενημερωμενος.

Ο λογος που γραφτηκαν αυτα τα 1000'αδες των μυνυματων, δεν ηταν να αποδειχθει οτι ορισμενοι χαιρονται να βαρανε τα πληκτρα του keyboard, αλλα ορισμενοι νεοι να βρουν ετοιμη και μασημενη τροφη.

Τωρα εσυ ερχεσαι και ζητας, αυτην την τροφη να στην βαλουν και στο στομα..

Μηπως θα ηθελες να την χωνεψουν κιολας για σενα ?

Αντε..τωρα σε αφηνω γιατι σε λιγο ξεκινα ο Βαζελος.

Αυτα..

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ναι φιλε θελω μασημενη τροφη.εχεις κανενα προβλημα; δεν εχω λεφτα να πηγαινω στα στριπ.τα οικονομικα μου φτανουν μονο για μπουρδελα.
αντε γεια!
τριφυλλαρα!!!!!!!
καλη επιτυχια στην παναθα!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ναι φιλε θελω μασημενη τροφη.εχεις κανενα προβλημα; δεν εχω λεφτα να πηγαινω στα στριπ.τα οικονομικα μου φτανουν μονο για μπουρδελα.
αντε γεια!
τριφυλλαρα!!!!!!!
καλη επιτυχια στην παναθα!

Φιλε με συγχωρεις που επεμβαινω αλλα καπου εχει ενα δικιο ο νοκια

τι νοημα εχει η ''μασημενη τροφη'' ?

η ολη καυλα ειναι να την καταφερεις ΕΣΥ μονος σου
(το νοημα του κυνηγου) που λεμε .......

στο παρον θρεντ ο καθενας λεει τις εμπειριες του και αποτελει εναν ατυπο οδηγο για ολους μας .........

ΤΕΣΠΑ

αντε ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ......

ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ 2πλο στην ΙΣΠΑΝΙΑ και φυγαμε για τους 8

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
δεν νομιζω οτι εχει δικιο ο νοκια αλλα ενταξει.
τριφυλλαρα!!!!!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κοιτα να δεις φιλαρακο ....

το πριβε ειναι σαν τον απλο χορο απλα σου δημιουργει την ψευδαισθηση οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο

Χορος 10-12 ευρω
πριβε 50 ευρω αρα κραταει πιο πολυ και μαλλον σε παει σε λιγο πιο κλειστο χωρο  :jerking:

Κατι αλλο αναλογα με το ευαγες ιδρυμα εχεις κι αναλογη περιποιηση

κι εξηγω .....

ειχα παει με εναν φιλο στο τεσσερα παλια παει 1,5 - 2 χρονια δεν ειμαι σιγουρος
και παιρνουμε δυο κοπελες να παρουμε χορο ......

η δικια μου τα εβγαλε ΟΛΑ και τις εκανα και δακτυλο και με φιλαγε κιολας  :dancing:
εκεινου η κοπελα εμεινε με το στρινγακι και δεν εκανε τιποτα
στο τελος ?

εγω πληρωσα 15 ευρω  :boobies:
εκεινος 45 ευρω :2funny: :2funny: :2funny: :S

Και ακριβως για 'υτα τα φαινομενα αισχροκερδιας χρεισημευει το παρον θρεντ....

ελπιζω να σε καλυψα ....

παω να δω την ΟΜΑΔΑΡΑ τωρα

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Τωρα που τελειωσε η ΑΕΚ, εχω να σου πω οτι ουδεις σου απαντησε παραξενα. Αντιθετα σου ειπαν να διαβασεις τα 1000'αδες των σχετικων μηνυματων ωστε την αλλη φορα που θα πας, να εισαι καπως πιο ενημερωμενος.

Ο λογος που γραφτηκαν αυτα τα 1000'αδες των μυνυματων, δεν ηταν να αποδειχθει οτι ορισμενοι χαιρονται να βαρανε τα πληκτρα του keyboard, αλλα ορισμενοι νεοι να βρουν ετοιμη και μασημενη τροφη.

Τωρα εσυ ερχεσαι και ζητας, αυτην την τροφη να στην βαλουν και στο στομα..

Μηπως θα ηθελες να την χωνεψουν κιολας για σενα ?

Αντε..τωρα σε αφηνω γιατι σε λιγο ξεκινα ο Βαζελος.

Αυτα..

Φιλε ΝΟΚΙΑ

βλεπεις το ταλεντο του νεο Ελληνα ειναι να τρωει τα ετοιμα οπως λενε.

Αυτα που με πονο και πολυ χρημα εμαθε ο καθενας μας εδω πρεπει να το καταλαβει ο καθενας σε 5 γραμμες εδω.

Και να μην κανει και τον κοπο καν να διαβασει λιγες σελιδες πισω.

Μετα ακουμε και κανα κουφο του στιλ οτι ανακαλυψαν την Αμερικη επειδη τους σερβιρισε φραπεδακι με 2 σερι πριβε η γκαμπριελα στο Λιντο χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ε ρε γελιαααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom