SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Δε την βρισκει.. ειδικα αμα ειναι απο fb
Σημερινό ραντεβού με ελλεινιδα ετών 29.. θέλει σοβαρή σχέση αλλα επειδή αδυνατει να εργαστεί λόγο προβλήματος υγείας (κολιτιδα) θέλει ο γκομενος να της καλύπτει τα έξοδα.
Πραγματικό γεγονός με γκομενα που βγήκα σήμερα (απόφοιτος παντειου) και μου είπε ευθεως ότι ψάχνει φραγκατο.![]()
Πουτανες μέχρι να μη μου σηκωνετε. Τέλος.![]()
p thn gnorises?
Οφείλεις όμως να εκτιμήσεις το ότι ήταν ειλικρινής απέναντί σου.
Ρε Αμπαλαλες σοβαρά τώρα ψαξ' το λίγο γιατί οι γνωστοί σου, σε τρολαρουν και σου γνωρίζουν τη μία άκυρη την άλλη
Πουλάνε μούρη στις γκομενες τους με το να βγαζεις εσύ εξόδους τις φίλες
Δεν εξηγείται αλλιώς
Τουλάχιστον την κερασες παγωτό ή μόνο γεύμα
Α και που σαι ψάξε κι αυτήν στο τινευε μήπως η βρείς
Σημερινό ραντεβού με ελλεινιδα ετών 29.. θέλει σοβαρή σχέση αλλα επειδή αδυνατει να εργαστεί λόγο προβλήματος υγείας (κολιτιδα) θέλει ο γκομενος να της καλύπτει τα έξοδα.
Πραγματικό γεγονός με γκομενα που βγήκα σήμερα (απόφοιτος παντειου) και μου είπε ευθεως ότι ψάχνει φραγκατο.![]()
Ρε Αμπαλαλες σοβαρά τώρα ψαξ' το λίγο γιατί οι γνωστοί σου, σε τρολαρουν και σου γνωρίζουν τη μία άκυρη την άλλη
Πουλάνε μούρη στις γκομενες τους με το να βγαζεις εσύ εξόδους τις φίλες
Δεν εξηγείται αλλιώς
Τουλάχιστον την κερασες παγωτό ή μόνο γεύμα
Α και που σαι ψάξε κι αυτήν στο τινευε μήπως η βρείς
![]()
![]()
Ο κλασσικός μπουμπούκος των Β.Π που τον βαλανε με βυσμα στο δημόσιο και του κανουνε προξενιά μπας και δουνε κανα εγγόνι οι καψεροί γέροι του.Πόσο μαλακόφατσα πρέπει να 'σαι για να 'ρχονται οι υποψήφιες νύφες να σου λένε στα μουτρα απο το πρωτο ραντεβού οτι σε θελουν για είλωτα ρε παντοφλάκια!!!
Λοιπόν αμα θες να τελειώσουν τα βασανά σου,μια ειναι η λύση.Παίρνεις μια ρωσσίδα βίζιτα και την πας στους γερους σου και τους λες οτι τη γκαστρωσες και θα την πάρεις!Θα τους στείλεις αδιάβαστους,θα κληρονομήσεις κιόλας και μια χαρά.
Υ.Γ:Ξεροχύνω με το τρολάρισμα του πατερ γκομενιου!!Είσαι θεούλης!!![]()
![]()
patir.gomenios
Super Troll μιλαμε ... καραγουσταρω και εγω !
Ελπιζω να την εκραξες τη μαλακισμενη !!
![]()
οχι κολιτιδα αλλα ξεκωλιτιδα εχουν! σε λιγο θα μας λενε οτι δεν μπορουν να εργαστουν καθολο υ γιατι εχουν περιοδο μια φοραΣημερινό ραντεβού με ελλεινιδα ετών 29.. θέλει σοβαρή σχέση αλλα επειδή αδυνατει να εργαστεί λόγο προβλήματος (ξεκωλιτιδα)θέλει ο γκομενος να της καλύπτει τα έξοδα.
Αυτο μου το ειπε μετα απο πολυ κουβεντα και αρκετα ποτακια.. αυτολεξει της απαντησα "σιγουρα θα βρεις καποιο μαλακα, εγω προσωπικα χαλαω 1000 ευρω τον μηνα στις βιζιτες"
Ψιλοκλανω στα γελια αφου ειχα πιει, και η ελεεινιδα πνιγηκε με το κοκτειλ της. Παρτα καργια σκεφτηκα απο μεσα μου.
Πρεπει να της κοστισε πολύ αυτό ετσι στη ψυχρα που της το ξεφουρνισες.Θα κανε υπολογογισμους από μεσα της γιατι να πηγαινουν χαμενα τοσα λεφτα το μηνα και τι θα μπορουσε να κανει μ αυτά αν εβρισκε το κοροιδο που ψαχνει.Που στη προκειμενη περιπτωση ειχε βασιμες ελπιδες ότι το βρηκε σε σενα.Αυτο μου το ειπε μετα απο πολυ κουβεντα και αρκετα ποτακια.. αυτολεξει της απαντησα "σιγουρα θα βρεις καποιο μαλακα, εγω προσωπικα χαλαω 1000 ευρω τον μηνα στις βιζιτες"
Ψιλοκλανω στα γελια αφου ειχα πιει, και η ελεεινιδα πνιγηκε με το κοκτειλ της. Παρτα καργια σκεφτηκα απο μεσα μου.
Πρεπει να της κοστισε πολύ αυτό ετσι στη ψυχρα που της το ξεφουρνισες.Θα κανε υπολογογισμους από μεσα της γιατι να πηγαινουν χαμενα τοσα λεφτα το μηνα και τι θα μπορουσε να κανει μ αυτά αν εβρισκε το κοροιδο που ψαχνει.Που στη προκειμενη περιπτωση ειχε βασιμες ελπιδες ότι το βρηκε σε σενα.