Νέα

Οδηγός επιβίωσης σε rdv με Ελληνίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patir.gomenios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Δε την βρισκει.. ειδικα αμα ειναι απο fb 

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Σημερινό ραντεβού με ελλεινιδα ετών 29.. θέλει σοβαρή σχέση αλλα επειδή αδυνατει να εργαστεί λόγο προβλήματος υγείας (κολιτιδα) θέλει ο γκομενος να της καλύπτει τα έξοδα.

Πραγματικό γεγονός με γκομενα που βγήκα σήμερα (απόφοιτος παντειου) και μου είπε ευθεως ότι ψάχνει φραγκατο.   :vomit:

Πουτανες μέχρι να μη μου σηκωνετε. Τέλος.  :kneel:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Σημερινό ραντεβού με ελλεινιδα ετών 29.. θέλει σοβαρή σχέση αλλα επειδή αδυνατει να εργαστεί λόγο προβλήματος υγείας (κολιτιδα) θέλει ο γκομενος να της καλύπτει τα έξοδα.

Πραγματικό γεγονός με γκομενα που βγήκα σήμερα (απόφοιτος παντειου) και μου είπε ευθεως ότι ψάχνει φραγκατο.   :vomit:

Οφείλεις όμως να εκτιμήσεις το ότι ήταν ειλικρινής απέναντί σου.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Οφείλεις όμως να εκτιμήσεις το ότι ήταν ειλικρινής απέναντί σου.

Το σκεφτηκα και γω αυτο που λες αλλα δε μπορει να το θετει ετσι στη ψυχρα..

Κολιτιδα εχει δεν ειναι τυφλη.. και εχει και πτυχιο/μεταπτυχιακο.

Αλλη μια κακομαθημενη ελλεεινιδα πριγκιπεσσα.

OP
OP
patir.gomenios

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ρε Αμπαλαλες σοβαρά τώρα ψαξ' το λίγο γιατί οι γνωστοί σου, σε τρολαρουν και σου γνωρίζουν τη μία άκυρη την άλλη

Πουλάνε μούρη στις γκομενες τους με το να βγαζεις εσύ εξόδους τις φίλες
Δεν εξηγείται αλλιώς

Τουλάχιστον την κερασες παγωτό ή μόνο γεύμα

Α και που σαι ψάξε κι αυτήν στο τινευε μήπως η βρείς 

Συνημμένα

• IMG_20160611_060116.JPG
    IMG_20160611_060116.JPG
    55,7 KB · Εμφανίσεις: 55
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Ρε Αμπαλαλες σοβαρά τώρα ψαξ' το λίγο γιατί οι γνωστοί σου, σε τρολαρουν και σου γνωρίζουν τη μία άκυρη την άλλη

Δεν εξηγείται αλλιώς

:2funny:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Ελπιζω να την εκραξες τη μαλακισμενη !! :s&m_1:
:grin:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
:2funny: :2funny: :2funny:Ο κλασσικός μπουμπούκος των Β.Π που τον βαλανε με βυσμα στο δημόσιο και του κανουνε προξενιά μπας και δουνε κανα εγγόνι οι καψεροί γέροι του.Πόσο μαλακόφατσα πρέπει να 'σαι για να 'ρχονται οι υποψήφιες νύφες να σου λένε στα μουτρα απο το πρωτο ραντεβού οτι σε θελουν για είλωτα ρε παντοφλάκια!!!
Λοιπόν αμα θες να τελειώσουν τα βασανά σου,μια ειναι η λύση.Παίρνεις μια ρωσσίδα βίζιτα και την πας στους γερους σου και τους λες οτι τη γκαστρωσες και θα την πάρεις!Θα τους στείλεις αδιάβαστους,θα κληρονομήσεις κιόλας και μια χαρά.
Υ.Γ:Ξεροχύνω με το τρολάρισμα του πατερ γκομενιου!!Είσαι θεούλης!! :wanker: :wanker:

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
521
Πόντοι
81
:rockon: patir.gomenios  :rockon: Super Troll μιλαμε ... καραγουσταρω και εγω !

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796

Δεν εξηγείται αλλιώς

Το καταλαβες και συ patir.vlakentie; Ζω ενα δραμα.. εναν ωμο να κλαψω θελω τπτ αλλο..

:'(  :'(    :thefinge:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
:2funny: :2funny: :2funny:Ο κλασσικός μπουμπούκος των Β.Π που τον βαλανε με βυσμα στο δημόσιο και του κανουνε προξενιά μπας και δουνε κανα εγγόνι οι καψεροί γέροι του.Πόσο μαλακόφατσα πρέπει να 'σαι για να 'ρχονται οι υποψήφιες νύφες να σου λένε στα μουτρα απο το πρωτο ραντεβού οτι σε θελουν για είλωτα ρε παντοφλάκια!!!
Λοιπόν αμα θες να τελειώσουν τα βασανά σου,μια ειναι η λύση.Παίρνεις μια ρωσσίδα βίζιτα και την πας στους γερους σου και τους λες οτι τη γκαστρωσες και θα την πάρεις!Θα τους στείλεις αδιάβαστους,θα κληρονομήσεις κιόλας και μια χαρά.
Υ.Γ:Ξεροχύνω με το τρολάρισμα του πατερ γκομενιου!!Είσαι θεούλης!! :wanker: :wanker:

Πιο δημοσιο ρε αουγκανε; 9 χρονια στον ιδιωτικο τομεα εχω φτυσει αιμα γαμημενε στοκε, και πιο πριν ειχα επιχειρηση. Εσυ παιζεις το πουλακι σου στις καφετεριες ε;

Χιλιες φορες ρωσιδα βιζιτα με ξεχειλωμενο μουνι παρα ελεεινιδα..  

:orchestra:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Ελπιζω να την εκραξες τη μαλακισμενη !! :s&m_1:
:grin:

Αυτο μου το ειπε μετα απο πολυ κουβεντα και αρκετα ποτακια.. αυτολεξει της απαντησα "σιγουρα θα βρεις καποιο μαλακα, εγω προσωπικα χαλαω 1000 ευρω τον μηνα στις βιζιτες"
Ψιλοκλανω στα γελια αφου ειχα πιει, και η ελεεινιδα πνιγηκε με το κοκτειλ της. Παρτα καργια σκεφτηκα απο μεσα μου. 

penecazzo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
1
Σημερινό ραντεβού με ελλεινιδα ετών 29.. θέλει σοβαρή σχέση αλλα επειδή αδυνατει να εργαστεί λόγο προβλήματος  (ξεκωλιτιδα)  :2funny: θέλει ο γκομενος να της καλύπτει τα έξοδα.
οχι κολιτιδα αλλα ξεκωλιτιδα εχουν! σε λιγο θα μας λενε οτι δεν μπορουν να εργαστουν καθολο υ γιατι εχουν περιοδο μια φορα
το μηνα  :jerking:

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
Καραγουσταρω πατηρ γκομενιο γι'αυτο θα δωσω υλικο.

Ραντεβου με (ψιλογνωστη σε μπουρδελιαρηδες, απ'οτι εχω καταλαβει) χορευτρια (καραλολ) ελλεεινιδα μετα απο συνοπτικες διαδικασιες σε σναπτσατ. Η γκομενα πασαρρεται για 25, εγω την εκανα 30 ευκολα αν και σφιχτοκωλα. Τερμα επιδειξιας, αλλα δεν το κανει με σεξουαλικο κινητρο, μονο καθαρα οικονομικο. Καθε βδομαδα αλλαζει και γκομενο, και γενικα δεν της λειπει τιποτα απο τους εκαστοτε αγαπουληδες. Ενας απ'αυτους της εκανε δωρο το σμαρτ που κυκλοφορει, για να νιωσετε.

Με το που συστηθηκαμε η γκομενα προσπαθει να βγει απο πανω. Ποσα ταξιδια κανει, ποση καλοπεραση, ποση χλιδη, μεχρι στα και ποσα βγαζει πηγε να με ανταγωνιστει οταν της ειπα τι κανω. Μ'εκανε απλα να περιμενω τη σωστη στιγμη να τη γειωσω, αλλα η δουλεια ειχε ψωμι. Λιγο η αστοχη υπομονη μου, λιγο η απωλεια ενδιαφεροντος για οτιδηποτε εκτος μουνιου, αυτη καταλαβε πως "νικησε" και εγινε λιγοτερο εριστικη. Πινουμε κατι ποτακια ενω λεμε τα κλασσικα περι σχεσεων και "αυτο τον καιρο ψαχνω ποια ειμαι", ναι κουκλα; μπραβο, κανε το ταξιδι σου και που σ'εχει βγαλει μεχρι τωρα; Ε δε σου ειπα; Α ναι, μου ειπες οτι σ'εβγαλε σε καλα πορτοφολια, αλλα ειδικα μιλωντας; Τι ειδικα, μου λεει. Ειδικα, εδω μ'εμενα, τι κανεις; Α ωραια ειμαστε λεει και καλα περναμε, και θα δουμε κτλ. Εκει εγω πολυ ομορφα πληρωνω και κανω να φυγω.

Παυση εδω για να σημειωσω οτι συνηθως με τετοια γκομενακια πεταω οτι μου κατεβει για τα προσωπικα μου. Στο πως σε λενε θ'απαντησω και Εδουαρδος ο 4ος αμα γουσταρω αρκετα, και παραμυθι φουλ αλλα οχι προς εντυπωσιασμο, απλα προς διασκεδαση. Στη τελικη δε θα βαλω και στεφανι με το κομματι. Αυτη τη φορα δεν το εκανα, κυριως λογω βαρεμαρας.

Ψιλοκολλαει. Που πας μου λεει και απο τωρα κτλ; Της ειπα κατι σαν "αν θελω να τσιλημπουρδισω δε καθομαι να συζηταω ποια εισαι και τι κανεις, καλα τα λεμε αλλα πρεπει να φυγω και θα ξαναβρεθουμε". Τωρα ειμαι η γκομενα του ραντεβου και με τη βουλα, και μου κανει ελα να σε παω εξω. Μονο που δεν εχω βαλει τα γελια. Βγαινουμε εξω και ρωταει ποτε θα ξανασυναντηθουμε - προφανως για να πληρωσω αλλα 2-3 ποτακια κ οχι για πουτσα - της ειπα κατι του στυλ παρε κανενα τηλεφωνο οσο ειμαι Ελλαδα και βουρ. Η ιστορια συνεχιζεται αλλα εγω σταματω εδω.

Πατερ, την ευλογια σου!

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Αυτο μου το ειπε μετα απο πολυ κουβεντα και αρκετα ποτακια.. αυτολεξει της απαντησα "σιγουρα θα βρεις καποιο μαλακα, εγω προσωπικα χαλαω 1000 ευρω τον μηνα στις βιζιτες"
Ψιλοκλανω στα γελια αφου ειχα πιει, και η ελεεινιδα πνιγηκε με το κοκτειλ της. Παρτα καργια σκεφτηκα απο μεσα μου.  

Ηθελε και κοκτειλ η ελλεεινιδα  :vomit:
Καλα της τα πες  :dancing:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

Oι Ελλεινίδες είναι άγγελοι βρε παιδιά,αλλα τα φτερά τα έχουν στη σερβιέτα!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Πρεπει να της κοστισε πολύ αυτό ετσι στη ψυχρα που της το ξεφουρνισες.Θα κανε υπολογογισμους από μεσα της γιατι να πηγαινουν χαμενα τοσα λεφτα το μηνα και τι θα μπορουσε να κανει μ αυτά αν εβρισκε το κοροιδο που ψαχνει.Που στη προκειμενη περιπτωση ειχε βασιμες ελπιδες ότι το βρηκε σε σενα.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Πρεπει να της κοστισε πολύ αυτό ετσι στη ψυχρα που της το ξεφουρνισες.Θα κανε υπολογογισμους από μεσα της γιατι να πηγαινουν χαμενα τοσα λεφτα το μηνα και τι θα μπορουσε να κανει μ αυτά αν εβρισκε το κοροιδο που ψαχνει.Που στη προκειμενη περιπτωση ειχε βασιμες ελπιδες ότι το βρηκε σε σενα.

Μα επειδη ακριβως καταλαβε οτι το κοροιδο που ψαχνει δεν ειμαι εγω ειπε στη ψυχρα οτι ψαχνει φραγκατο.. εντωμεταξυ μου εστειλε "καλημερα :) " στο viber..

Θα ναι μαλακια να παω να την βρω πορτο ραφτη που ειναι και να τη ξεκωλιασω;

Χαρη θα της κανω οποτε κλαιν.. θα πεταχτω σε κανα στουντιο πιο λιγα θα χαλασω :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom