Νέα

Οδηγεί ανάποδα στην εθνική Κορίνθου - Πατρών και δεν έχει καταλάβει τι γίνεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
τωρα πας αλλου το θεμα

θα επρεπε ολοι να δινουμε εξετασεις την πρωτη φορα και οχι να το στελνουν σπιτι

και να μην ειναι για 40 χρονια αλλα για 5

και καθε 5 να εχει επανεξεταση

γιατι δεν σημαινει οτι και ο νεος ειναι ικανος να οδηγαει

γιατι μπορει μεν ο γερος να εχει μειωμενα αντανακλαστικα αλλα και ο νεος δε να ειναι πρεζακι

η κουβεντα τραβαει κτλ...

ρε τύπε, τι το πάω αλλού; Από την αρχή το ίδιο πράμα λέω: Ο γέρος έχει και μειωμένες αισθήσεις και μειωμένη αντίληψη. Τρίτη ή τέταρτη φορά που το γράφω. Πόσες ακόμα να το γράψω; Σωστά κι αυτά που λες και ναι, συμφωνώ για πιο τακτική επανεξέταση ΚΑΙ για τους νέους. Αλλά για τους νέους είναι μια ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ κάτι να στράβωσε από τη στιγμή που κρίθηκαν ικανοί. Ενώ για τους γέρους, δεν είναι πιθανότητα, είναι ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ! Άρα για αυτούς είναι επιτακτική η ανάγκη σωστής επανεξέτασης. Τι στο καλό; Εμένα αυτό μου φαίνεται αυτονόητο. Μου κάνει εντύπωση που κάποιοι δεν το βλέπετε...

Επισκέπτης
ρε τύπε, τι το πάω αλλού; Από την αρχή το ίδιο πράμα λέω: Ο γέρος έχει και μειωμένες αισθήσεις και μειωμένη αντίληψη. Τρίτη ή τέταρτη φορά που το γράφω. Πόσες ακόμα να το γράψω; Σωστά κι αυτά που λες και ναι, συμφωνώ για πιο τακτική επανεξέταση ΚΑΙ για τους νέους. Αλλά για τους νέους είναι μια ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ κάτι να στράβωσε από τη στιγμή που κρίθηκαν ικανοί. Ενώ για τους γέρους, δεν είναι πιθανότητα, είναι ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ! Άρα για αυτούς είναι επιτακτική η ανάγκη σωστής επανεξέτασης. Τι στο καλό; Εμένα αυτό μου φαίνεται αυτονόητο. Μου κάνει εντύπωση που κάποιοι δεν το βλέπετε...
εδω δεν συμφωνω , το εχεις σιγουρο οτι οποιος ειναι νεος οδηγαει και σωστα

τα ατυχηματα αλλα δειχνουν  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

όχι, αλλά πώς θα τον κρίνουμε; Θα του βάλουμε μια κάμερα να τον παρακαολουθεί μέρα νυχτα;  

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
για τον νεο δεν ειναι θεμα διαθεσης ειναι θεμα ικανοτητας απλα δεν ξερουν να οδηγουν ουτε τι κανει το αμαξι τους ξερουν

και για τον γέρο πώς τεκμαίρεται δηλαδή η ικανότητα ρε φίλε;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και για τον γέρο πώς τεκμαίρεται δηλαδή η ικανότητα ρε φίλε;

ποιος γερος λες μετα απο μια ηλικια ελαχιστοι οδηγουν και οσοι το κανουν ειναι τζιμανια υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις αλλα καμια ασφαλιστικη δεν σου δημιουργει θεμα σε αντιθεση με τους νεους οδηγους που λαδωσαν για να το παρουνε και οδηγουνε αυτοκινητα που δεν ξερουν πως να τους φερθουνε

πχ ο γιος του τζαμπο που πηρε στον λαιμο του ειχε αθλια οδηγηκη ικανοτητα νομιζε πως ηταν ο στιβμακουιν στο λεμοντ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

επίσης, το "δεν οδηγώ σωστά" μάλλον δείχνει έλλειψη διάθεσης, παρά ικανότητας. Όταν ο άλλος οδηγεί μεθυσμένος, αυτό είναι έλλειψη ικανοτητας; όταν παραβιάζει το όριο ταχύτητας; όταν παραβιάζει το στοπ; δεν ξέρει δηλαδή τι σημαίνει το σήμα;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

Επισκέπτης
όχι, αλλά πώς θα τον κρίνουμε; Θα του βάλουμε μια κάμερα να τον παρακαολουθεί μέρα νυχτα;  
γιωργο καλη η κουβεντα αλλα ολα κρινονται απο το αποτελεσμα

το αποτελεσμα ειναι τα ατυχηματα

εαν δεις λοιπον τα ατυχηματα τα περισσοτερα γινονται απο νεοτερους οδηγους

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
ποιος γερος λες μετα απο μια ηλικια ελαχιστοι οδηγουν και οσοι το κανουν ειναι τζιμανια υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις αλλα καμια ασφαλιστικη δεν σου δημιουργει θεμα σε αντιθεση με τους νεους οδηγους που λαδωσαν για να το παρουνε και οδηγουνε αυτοκινητα που δεν ξερουν πως να τους φερθουνε

πχ ο γιος του τζαμπο που πηρε στον λαιμο του ειχε αθλια οδηγηκη ικανοτητα νομιζε πως ηταν ο στιβμακουιν στο λεμοντ

αυτό ποιος σου το είπε;;; Αν ήταν άσχετος από μικρός, έγινε τζιμάνι στα γεράματα;

Επισκέπτης
επίσης, το "δεν οδηγώ σωστά" μάλλον δείχνει έλλειψη διάθεσης, παρά ικανότητας. Όταν ο άλλος οδηγεί μεθυσμένος, αυτό είναι έλλειψη ικανοτητας; όταν παραβιάζει το όριο ταχύτητας; όταν παραβιάζει το στοπ; δεν ξέρει δηλαδή τι σημαίνει το σήμα;
οκ δεν ειναι ελλειψη ικανοτητας

μπορει να ειναι ηλιθιος

το αποτελεσμα ειναι το ιδιο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
γιωργο καλη η κουβεντα αλλα ολα κρινονται απο το αποτελεσμα

το αποτελεσμα ειναι τα ατυχηματα

εαν δεις λοιπον τα ατυχηματα τα περισσοτερα γινονται απο νεοτερους οδηγους

πάλι τα ίδια; ΓΙΑΤΙ γινονται από νέους είναι το θέμα; Γιατί δεν είναι ικανοί ή γιατί έχουν κακή νοοτροπία; Σίγουρα το 2ο. Ενώ από τους γέρους, το 1ο. Το γράφω για 5η φορά!

Επισκέπτης
πάλι τα ίδια; ΓΙΑΤΙ γινονται από νέους είναι το θέμα; Γιατί δεν είναι ικανοί ή γιατί έχουν κακή νοοτροπία; Σίγουρα το 2ο. Ενώ από τους γέρους, το 1ο. Το γράφω για 5η φορά!
το γιατι δεν μπορω να το αλλαξω εγω και εσυ

εγω και εσυ βλεπουμε το αποτελεσμα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
οκ δεν ειναι ελλειψη ικανοτητας

μπορει να ειναι ηλιθιος

το αποτελεσμα ειναι το ιδιο

ηλίθιος μπορεί να είναι κι ο γέρος όμως. Κι εκτός από ηλίθιος έχει και το επιβαρυντικό της μειωμένης αντίληψης και των μειωμένων αισθήσεων. Το γράφω για 6η φορά!  :grin:

Επισκέπτης
ηλίθιος μπορεί να είναι κι ο γέρος όμως. Κι εκτός από ηλίθιος έχει και το επιβαρυντικό της μειωμένης αντίληψης και των μειωμένων αισθήσεων. Το γράφω για 6η φορά!  :grin:

το αποτελεσμα μετραει , το εγω γραψει και εγω αρκετες  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

το αποτελεσμα μετραει , το εγω γραψει και εγω αρκετες  :grin:

το βλέπεις σωστό ότι το αποτέλεσμα μετράει κι όχι οι λόγοι που οδηγούν στο αποτέλεσμα;

Επισκέπτης
το βλέπεις σωστό ότι το αποτέλεσμα μετράει κι όχι οι λόγοι που οδηγούν στο αποτέλεσμα;
τα παντα κρινονται απο το αποτελεσμα στην ζωη μας

κακως ο γερος οδηγαει αναποδα αλλα ακομα πιο κακως αυτη η περιπτωση ειναι μειονοτητα σε συγκριση με το πληθος των ατυχηματων που γινονται απο νεους

αυτη ειναι η αληθεια , μας αρεσει ή οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom