Νέα

Οδηγεί ανάποδα στην εθνική Κορίνθου - Πατρών και δεν έχει καταλάβει τι γίνεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
εγω θα οδηγαω μεχρι τα 120
δεν γαμιεστε ρε

τι παει να πει επειδη ειναι κωλογεροι δεν ξερουνε να οδηγανε ??

ξερετε ποσοι troubakhdes ασχετοι οδηγανε καθε μερα ???

βρηκαμε την καραμελα τωρα γερος αρα θα κανει μαλακια

αν την εκανε ο troubakhs που εχει γαμηθει και παραβιαζει στοπ το ιδιο δεν ειναι ???

οι αισθήσεις λειτουργούν σε χαμηλότερο βαθμό: δεν βλέπουν καλά, δεν ακούν καλά. Επίσης η αντίληψη είναι πιο αργή. Αν οδηγούν π.χ. σε κατοικημένη περιοχή και πεταχτεί παιδί μπροστά τους θα αργήσουν περισσότερο από εσένα να το αντιληφθούν.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
εγω τοχω παθει παντως στον δρομο της πατρας...ευτυχως ημουνα με μηχανη και τον προσπερασα
Τύπε ανέβηκες πολύ στα μάτια μου τώρα που είπες ότι έχεις μηχανή.

Εγώ φοβαμαι, ούτε σε πατινι δεν έχω ανέβει.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
οι αισθήσεις λειτουργούν σε χαμηλότερο βαθμό: δεν βλέπουν καλά, δεν ακούν καλά. Επίσης η αντίληψη είναι πιο αργή. Αν οδηγούν π.χ. σε κατοικημένη περιοχή και πεταχτεί παιδί μπροστά τους θα αργήσουν περισσότερο από εσένα να το αντιληφθούν.

να σου υπενθυμισω για τα περισσοτερα τροχαια ευθυνονται νεοι κατω των 30 ετων και οχι σαπιογεροι

ο νεος παει γαμιωντας και προκαλει τα περισσοτερα τροχαια

αυτο που λενε με τα γεροντια ειναι απλα ΚΑΡΑΜΕΛΑ

Επισκέπτης
να σου υπενθυμισω για τα περισσοτερα τροχαια ευθυνονται νεοι κατω των 30 ετων και οχι σαπιογεροι

σε αυτο εχεις δικιο , αλλος ενας νεος " οδηγος - εγκληματιας " :

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

φίλε μου, έτερον εκάτερον. Αυτό που λες ισχύει. Άρα για τον νέο είναι θέμα διάθεσης, η οποία μπορεί να διορθωθεί είτε με το καλό είτε με το άγριο. Για το γέρο όμως είναι θέμα ικανότητας, η οποία ΔΕΝ μπορεί να διορθωθεί. Τι δεν καταλαβαίνεις; Γι' αυτό και ο νόμος αντιμετωπίζει διαφορετικά τους γέρους.

Επισκέπτης
φίλε μου, έτερον εκάτερον. Αυτό που λες ισχύει. Άρα για τον νέο είναι θέμα διάθεσης, η οποία μπορεί να διορθωθεί είτε με το καλό είτε με το άγριο. Για το γέρο όμως είναι θέμα ικανότητας, η οποία ΔΕΝ μπορεί να διορθωθεί. Τι δεν καταλαβαίνεις; Γι' αυτό και ο νόμος αντιμετωπίζει διαφορετικά τους γέρους.
καθε βραδυ να δεις ποσοι πιτσιρικαδες περνανε κοκκινο στο κεντρο και πανε αναποδα σε μονοδρομους αλλα εκει ειναι " μαγκια "

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326

φιλε μου εσυ δεν καταλαβαινεις και σορρυ κιολας

εσυ μιλας για τα σαψαλα με παρκινσον και αλτσχαιμερ

αν ενας ΨΩΛΟΓΕΡΟΣ κρατιεται οκ και δεν εχει θεματα μια χαρα μπορει να οδηγαει μεχρι τα 85-90

ΟΙ ΝΕΟΙ ειναι οι επικινδυνοι

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
καθε βραδυ να δεις ποσοι πιτσιρικαδες περνανε κοκκινο στο κεντρο και πανε αναποδα σε μονοδρομους αλλα εκει ειναι " μαγκια "

οι γεροι μας πειραξανε

οτι να ναι

δεν σου λεω ρε μαλακα ο αλλος να ειναι 100 χρονων με παρκινσον και να εχει βιασει 10 ανηλικες αφου εχει παρει κοκο και να πιανει τιμονι

σου λεω ενας φυσιολογικος ΨΩΛΟΓΕΡΟΣ που ειναι οκ στα καλα του
και δεν εχει τιποτα τρελα θεματα υγειας
γιατι να μην οδηγαει ?

ωραια εχει λιγο πιο μειωμενη αντιληψη απο τον ΚΑΡΑΚΑΥΛΩΜΕΝΟ νεο

οκ?

αν πηγαινει σιγα μια χαρα ειναι η αντιληψη του

τα πουστοπαιδα εχουνε γαμηθει να παραβιαζουνε στοπ και κοκκινα
εκει ειναι ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ

ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ εγω θα σας τα λεω

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

ωραία. Το έγραψα κι εγώ ότι ισχύει. Πού θες να καταλήξεις; Να αποκλείσουμε τους νέους και να δώσουμε τόπο στα γηρατειά;

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Το ότι ο άλλος οδηγούσε και είχε το κινητό να γράφει βίντεο συγχρόνως, εντελώς ασχολίαστο....

Λες και είναι η πρώτη φορά.

Να είναι νύχτα στον ίδιο αυτοκινητόδρομο, και από το πουθενά να βλέπεις τον άλλον να οδηγεί αντίθετα το όχημα,

λες και είναι F-16...

Εκεί να δεις γούστα.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
ωραία. Το έγραψα κι εγώ ότι ισχύει. Πού θες να καταλήξεις; Να αποκλείσουμε τους νέους και να δώσουμε τόπο στα γηρατειά;

να δεις τι κανανε στην σουηδια για να εχουνε μειωσει 99% των τροχαιων τους

μολις περναει με κοκκινο ο αρχιδαρας ο 18χρονος να του παιρνουνε κανα νεφρο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
φιλε μου εσυ δεν καταλαβαινεις και σορρυ κιολας

εσυ μιλας για τα σαψαλα με παρκινσον και αλτσχαιμερ

αν ενας ΨΩΛΟΓΕΡΟΣ κρατιεται οκ και δεν εχει θεματα μια χαρα μπορει να οδηγαει μεχρι τα 85-90

ΟΙ ΝΕΟΙ ειναι οι επικινδυνοι

πάλι τα ίδια. Αφού θες να παίξουμε την κολοκυθιά: ΕΣΥ δεν καταλαβαίνεις και σορυ κιόλας

Επισκέπτης
οχι

απλα σου λεω οτι την μαλακια που εκανε αυτος απο αγνοια την κανουν καθε μερα πιτσιρικαδες εν γνωση τους

μεγαλη διαφορα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
να δεις τι κανανε στην σουηδια για να εχουνε μειωσει 99% των τροχαιων τους

μολις περναει με κοκκινο ο αρχιδαρας ο 18χρονος να του παιρνουνε κανα νεφρο

για αυτό, δεν σου έγραψα ήδη ότι συμφωνώ; ότι είναι διάθεσης η οποία αλλάζει είτε με το καλό είτε με το άγριο; Πόσες φορές θες να τα γράψω για να πειστείς ότι συμφωνώ; Εσύ θα συμφωνήσεις ότι οι αισθήσεις και η αντίληψη των γέρων είναι χαμηλότερες κι αυτό τους καθιστά λιγότερο ικανούς;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
οχι

απλα σου λεω οτι την μαλακια που εκανε αυτος απο αγνοια την κανουν καθε μερα πιτσιρικαδες εν γνωση τους

μεγαλη διαφορα

ωραία. Συμφωνούμε. Του νέου, λοιπόν, του αφαιρείς την άδεια να οδηγεί για 2 χρόνια και βλέπουμε αν θα το ξανακάνει. Του γέρου τι θα του κάνεις; Αλλαγή εγκεφάλου;;;

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
για αυτό, δεν σου έγραψα ήδη ότι συμφωνώ; ότι είναι διάθεσης η οποία αλλάζει είτε με το καλό είτε με το άγριο; Πόσες φορές θες να τα γράψω για να πειστείς ότι συμφωνώ; Εσύ θα συμφωνήσεις ότι οι αισθήσεις και η αντίληψη των γέρων είναι χαμηλότερες κι αυτό τους καθιστά λιγότερο ικανούς;

τεσπα συμφωνουμε φιλε
απλα εγω πιστευω οτι ακομα και με χαμηλοτερη αντιληψη οι γεροι αν πηγαινουνε προσεχτικα/σιγα με την ζωνουλα τους κομπλε ειναι

αυτα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
του αφαιρεις την αδεια , το ιδιο

Ναι ε; Στο νέο το κάνεις για να συμμορφωθεί. Στο γέρο γιατί; Για να συμμορφωθεί στον άλλο κόσμο που θα οδηγεί μετά από 2 χρόνια; Η σωστή απάντηση είναι ότι δεν έπρεπε να του την είχες δώσει, διότι δεν είχε την ικανότητα να οδηγεί, αλλά εσύ δεν το εξέτασες καθόλου σε τούτο το μπουρδελοκράτος. Ενώ ο νέος δεν είχε δώσει κανένα τέτοιο δείγμα.

Επισκέπτης
Ναι ε; Στο νέο το κάνεις για να συμμορφωθεί. Στο γέρο γιατί; Για να συμμορφωθεί στον άλλο κόσμο που θα οδηγεί μετά από 2 χρόνια; Η σωστή απάντηση είναι ότι δεν έπρεπε να του την είχες δώσει, διότι δεν είχε την ικανότητα να οδηγεί, αλλά εσύ δεν το εξέτασες καθόλου σε τούτο το μπουρδελοκράτος. Ενώ ο νέος δεν είχε δώσει κανένα τέτοιο δείγμα.
τωρα πας αλλου το θεμα

θα επρεπε ολοι να δινουμε εξετασεις την πρωτη φορα και οχι να το στελνουν σπιτι

και να μην ειναι για 40 χρονια αλλα για 5

και καθε 5 να εχει επανεξεταση

γιατι δεν σημαινει οτι και ο νεος ειναι ικανος να οδηγαει

γιατι μπορει μεν ο γερος να εχει μειωμενα αντανακλαστικα αλλα και ο νεος δε να ειναι πρεζακι

η κουβεντα τραβαει κτλ...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

για τον νεο δεν ειναι θεμα διαθεσης ειναι θεμα ικανοτητας απλα δεν ξερουν να οδηγουν ουτε τι κανει το αμαξι τους ξερουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom