diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 434
- Πόντοι
- 186
[facebook]
]
[facebook] ]
να γελασεις η να κλαψεις??
κολο γεροι το σπιτι τους μεσα
να γελασεις η να κλαψεις??
κολο γεροι το σπιτι τους μεσα
εγω τοχω παθει παντως στον δρομο της πατρας...ευτυχως ημουνα με μηχανη και τον προσπερασαέχουν γίνει σε αρκετούς δρόμους παρόμοια περιστατικά.
στην έξοδο της Χαλκίδας προς Αθήνα είχε τρακάρει ο πατέρας ενός φίλου μου πριν χρόνια με πολλά χιλιόμετρα και σώθηκε από θαύμα.
τυποι ειναι πολυ απλο.ο τυπος πηγαινε σωστα και ολοι οι υπολοιποι χυστες αναποδα :S :S :S
εγω τοχω παθει παντως στον δρομο της πατρας...ευτυχως ημουνα με μηχανη και τον προσπερασα
εγω τοχω παθει παντως στον δρομο της πατρας...ευτυχως ημουνα με μηχανη και τον προσπερασα
οχι ρε ...γυρισα πισω και του ζητησα τυροπιτα για ψυχικη οδυνηφτου ρε γαμωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !
ξενερωσα τωρα((((((((((
οχι ρε ...γυρισα πισω και του ζητησα τυροπιτα για ψυχικη οδυνη
οχι ρε ...γυρισα πισω και του ζητησα τυροπιτα για ψυχικη οδυνη
:S :S :S και?....λεγε κατι παραπανω ρε με εχει φαει η αγωνια
ΧΑΡΑΚΙΡΙ θα κανει ο Ζανβερ μολις το δει περα απο πλακα ΥΠΕΡΓΗΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΨΑΛΑ που οδηγουν ελευθερα στα 80-85 ειναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ εμενα μου επεσε πανω και μου εγαδε ολη την αριστερη πλευρα ενας κωλογερος 83χρ οντας εγω σταματημενος σε φαναρι πηγε να περασει απο διπλα που ηταν 50 ποντοι χωρος μιλαμε τρελαθηκα αν δεν ερχοταν λιμενικο θα τον εδερνα και στα αρχιδια μου που ηταν γερος.Δευτερες πιο ανικανες οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ οδηγοι και τριτοι οι νουμπαδες νεοι