Νέα

«Όχι» του ΣτΕ για πάγωμα της επιστράτευσης των καθηγητών !

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
.. είναι γνωστό ότι οι φελλοί επιπλέουν για να μην πω για τους δωσίλογους που ακόμα και στην κατοχή επιβίωσαν

μμμμμ .. .έτσι εξηγείται η ύπαρξις σου... επίπλευσις και επιβίωσις...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny:

εχετε μεγαλη πλακα ολη η παρέα.

:2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Και οι δημοσιοι εχουν νευρα επειδη τους κοβουν τους μισθους ελαχιστοι ειναι οι φιλανθρωποι ερχεσαι να μας μιλησεις για ανθρωπια και ενδιαφερον σε ενα κρατος που απο παλια μεχρι και σημερα ηταν τιγκα στους διχασμους ακομη και στις εκλογες αυτο φαινεται.... ποτε οι πολιτες δεν συνεργαστηκαν να βγαλουν ενα κομμα και να μεινουν εκει.

Αυτο το βλεπουν οι ξενοι και σε εχουν παρει χαμπαρι τι μπουζουκι βαρας εσυ νομιζεις εριναλ οτι εσυ εισαι η εξυπνη και ολοι οι αλλοι ειναι οι μαλακες και δεν σε παιρνουν χαμπαρι σαν εθνος

όντως. ελληνικά είναι όχι σουαχίλι σίγουρα αλλά το μήνυμα δεν περνάει. τι σχέση έχουν οι δημόσιοι με τους φιλάνθρωπους, οι διχασμοί είναι άλλη ιστορία, να βγάλουμε ένα κόμμα και να μείνουμε εκεί τι σημαίνει αυτό?

και οι ξένοι που βλέπουν την ερινάλ (fabulous tits by the way!) και δεν μας παίρνουν  χαμπάρι ως έθνος.

Ο Ανδαλουσιανός Σκύλος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μη μιλάς αγράμματε.
Ο μπόλντης έχει φτυχίο..

εμ γιαυτο δεν νιώθεις τον πόνο για τις πανελλήνιες
Ρε μαλάκες, ξέρει κανείς σουαχίλι για να μου εξηγήσει τι στομπούτσο γράφει??  

Μετάφραση: λέει.. ότι οι καθηγητές δεν κινούνται στην απεργία ορμώμενοι απο ανθρωπιστικά ιδεώδη και το ήθος που επικαλούμαι εγώ που παριστάνω αναληθώς την ανθρωπίστρια (ενώ κατά βάθος είμαι μια αριστερή φασίστρια αγάμητη και δήθεν). Οπότε οι απέλπιδες προσπάθειες μου να άγιο ποιήσω τους καθηγητές σε ένα κράτος διεφθαρμένο μοιάζουν κουτές την ώρα που έχει ιστορικά αποδειχθεί ότι η χώρα αυτή είναι συνυφασμένη με διχασμούς και πολιτικές συγκυρίες διαμάχης που την καθιστούν στα μάτια των εταίρων μας "πρόβατο προς σφαγή" καθώς και διατηρούν ανάλγητη θέση απέναντί της ακριβώς για τον ίδιο λόγο.Επομένως καλό θα ήταν να μην κάνω την έξυπνη και να προτείνω προσπάθειες απο κοινού για ένα καλύτερο κόσμο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν οι καθηγητες του δημοσιου αν εκαναν σωστα την δουλεια τους δεν υπηρχε παραπαιδεια και φροντιστηρια.

Δεν ειμαι μαζι τους. Και τα 700 που παιρνουν σαν 1ο μισθο το μηνα ειναι καλα σε συγκριση με τους μισθους που θα παρεις σαν πρωτη δουλεια και τις ωρες που θα κανεις.

Αριστεροι στην Ελλαδα δεν υπαρχουν ... μονο πονηρουληδες που κοιτανε να πιαστουν στο δημοσιο να την περασουν μια ζωη φινα.... και να τσεπωνουν απο 2000 και πανω. Και να το παιζουν οτι ανηκουν στο καλυτερο εθνος του πλανητη την ιδια στιγμη που αλλα κρατη προοδευουν συνεργαζονται ολοι μαζι και κανουν τις αγορες και τις οικονομιες τους πιο ανταγωνιστικες.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
όντως. ελληνικά είναι όχι σουαχίλι σίγουρα αλλά το μήνυμα δεν περνάει. τι σχέση έχουν οι δημόσιοι με τους φιλάνθρωπους, οι διχασμοί είναι άλλη ιστορία, να βγάλουμε ένα κόμμα και να μείνουμε εκεί τι σημαίνει αυτό?

και οι ξένοι που βλέπουν την ερινάλ (fabulous tits by the way!) και δεν μας παίρνουν  χαμπάρι ως έθνος.

Ο Ανδαλουσιανός Σκύλος.

Καλά πάει. Ανάλογο ειρμό σκέψης είχε και η γιαγιά μου μετά το τρίτο εγκεφαλικό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν εισαι με τους καθηγητες εριναλ τοτε εισαι ΣΥΡΙΖΑ σιγουρα... και ο ΣΥΡΙΖΑ αυτα κανει χρησιμοποιει τους καθηγητουληδες για να την πει στην κυβερνηση.

Επισκέπτης
εμ γιαυτο δεν νιώθεις τον πόνο για τις πανελλήνιες
Μετάφραση: λέει.. ότι οι καθηγητές δεν κινούνται στην απεργία ορμώμενοι απο ανθρωπιστικά ιδεώδη και το ήθος που επικαλούμαι εγώ που παριστάνω αναληθώς την ανθρωπίστρια (ενώ κατά βάθος είμαι μια αριστερή φασίστρια αγάμητη και δήθεν). Οπότε οι απέλπιδες προσπάθειες μου να άγιο ποιήσω τους καθηγητές σε ένα κράτος διεφθαρμένο μοιάζουν κουτές την ώρα που έχει ιστορικά αποδειχθεί ότι η χώρα αυτή είναι συνυφασμένη με διχασμούς και πολιτικές συγκυρίες διαμάχης που την καθιστούν στα μάτια των εταίρων μας "πρόβατο προς σφαγή" καθώς και διατηρούν ανάλγητη θέση απέναντί της ακριβώς για τον ίδιο λόγο.Επομένως καλό θα ήταν να μην κάνω την έξυπνη και να προτείνω προσπάθειες απο κοινού για ένα καλύτερο κόσμο.

Aφού ξέρεις κι από μετάφραση ξήγα μου κι αυτό με τη συνεργασία για ένα κόμμα..

Επισκέπτης
κιομως εχω δει κουραδα στα μεσονερα στην αυτονομη

Ψάρια του βυθού δεν τα τρώμε επειδή σαβουριάζουν βαρέα μέταλλα.
Αφρόψαρα δεν τρώμε επειδή τρώνε σκατά.
Άμα είναι να φτάνουν τα σκατά στα μεσόνερα, γάματα..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

ο μπολ θεωρεί ότι το ιδεατό κράτος είναι να συμφωνήσουν όλοι μαζί να ψηφίσουν ένα κόμμα. Δεν κατανοεί το λόγο ύπαρξης πολλών απόψεων κομμάτων και την σημασία τους στην δημοκρατία. Στην ουσία δεν πιστεύει στην δημοκρατία. Πιστεύει στο δόγμα "όλοι συμφωνούν με εμένα που έχω μέσον και την βγάζω καθαρή "

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Θα στο εξηγησω εγω αν και εχεις αποδειξει οτι καταλαβαινεις μονο αυτα που σε συμφερουν. Εβγαινε ο Μητσοτακης προσπαθουσε να κανει τις συγκοινωνιες ιδιωτικες... μετα εβγαινε το καθε τυπακι που ηθελε να μπει στο δημοσιο και δεν ηθελε να ρισκαρει και να δουλεψει στην ελευθερη αγορα ψηφιζε σοσιαλισμο (ΠΑΣΟΚ) και καλα .... εβγαινε ο Κολλας εκανε τις συκοινωνιες παλι δημοσιες και εμπαινε ο καθε αχρηστος και τοσα χρονια επαιρνε ο ταμιας 3000 ευρω για να καθεται να κτυπαει εισιτηρια μεσα στο γραφειακι του ΠΑΣΑΣ με τον κλιματισμο του και την πορτοκαλαδιτσα και 2 παρα σπιτι του...

Καταλαβες? μεχρι και τωρα εκανες τρικοματικη κυβερνηση και εβαλες μεσα το παλιοκομμουνι τον Κουβελη "Εντολη για να δοθει λυση" και αλλες τετοιες παπαριες... αν θες μισθους και καλη αγορα η λυση ειναι μια στροφη προς τον φιλελευθερισμο και διωχνεις τον κρατισμο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο μπολ θεωρεί ότι το ιδεατό κράτος είναι να συμφωνήσουν όλοι μαζί να ψηφίσουν ένα κόμμα. Δεν κατανοεί το λόγο ύπαρξης πολλών απόψεων κομμάτων και την σημασία τους στην δημοκρατία. Στην ουσία δεν πιστεύει στην δημοκρατία. Πιστεύει στο δόγμα "όλοι συμφωνούν με εμένα που έχω μέσον και την βγάζω καθαρή "

Να συμφωνησουν ολοι για να φτιαξουν το κρατος τους. Το κρατος φτιαχνεται μονο με δυνατη ελευθερη αγορα να επενδυσουν ανθρωποι με μυαλο και ικανοτητες οχι να γεμισουμε ρεμπεσκεδες του δημοσιου το σταθερο μας εφαγε... να μπουμε καπου να χουμε σταθερο λες και εξω αμα αποκτησεις ονομα και κανεις καλη δουλεια δεν θα εισαι σταθερος αλλα δεν θελουν αυτο θελουν να ξερουν οτι εχουν περιθωρια να λουφαρουν και να συνεχιζει το κρατος να τους πληρωνει το ΙΔΙΟ.

Σεβομαι το ποσοστο του πληθυσμου που ψηφιζει κομμουνια και καταστρεφει την ΕΛΛΑΔΑ αλλα δεν πιστευω οτι πραττουν σωστα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Θεούλης  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ε πες μου οτι δεν θεωρεις και τον Κουβελη αριστερο να σταματησω επιτοπου την συζητηση ελεος και ο πιο ασχετος το ξερει αυτο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ψάρια του βυθού δεν τα τρώμε επειδή σαβουριάζουν βαρέα μέταλλα.
Αφρόψαρα δεν τρώμε επειδή τρώνε σκατά.
Άμα είναι να φτάνουν τα σκατά στα μεσόνερα, γάματα..

μα ταχω δει ολα λεμε στη κακομοιρα τη θαλασσα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Καλά κι εγώ τον Στουρνάρα για ψιλοκουμμούνι τον έχω! :grin:
Κάποιοι μπορεί να θεωρούν τον Κουβέλη "δεξιό"
Είναι προφανώς θέμα "οπτικής γωνίας".

Τώρα για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής κι εγώ δεν θα έλεγα πως ο Κουβέλης είναι και αριστερός, διότι θεωρώ πως όντως διαθέτει κάποιο επίπεδο νοημοσύνης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom