Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ΟΚ μάγκα μου.
Άχρηστα παράσιτα? Όπως γουστάρεις. Δε θα σου πάω κόντρα.
Αφού λοιπόν είναι άχρηστα παράσιτα, διώξ'τους χθες. Να πάρουν τον πούλο άμεσα λοιπόν αφού δεν προσφέρουν.
Τους απολύεις όλους αύριο το πρωί και στ'αρχίδια σου.
Το ν'απαιτείς όμως να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια είναι τουλάχιστον γελοίο.
Απόλυση αύριο το πρωί σε όλους κι όπου το πει. Μαζί σου.
Έτσι κι αλλιώς δε θα μας λείψουν, οπότε δε θα δημιουργήσει πρόβλημα η μη διεξαγωγή των πανελληνίων.
Ή μήπως όχι??
Αν έχεις λοιπόν τα κάκαλα τους απολύεις κι όπου το πει.
Έχεις τ' αρχίδια??
Καταρχην να πω πως ειμαι κατα του μετρου της επιστρατευσης οχι μονο για αυτη την απεργια αλλα για καθε απεργια. Αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Η απεργια ειναι απεργια.
Τωρα για το παρασιτα ναι ο τροπος λειτουργιας και ενσωματωσης δηαλδη η προσκοληση σε ενα δημοσιο κορβανα δηλαδη με το στανιο απομυζηση χρηματων δικων μου δικων σου το αλλου ειναι παρασιτισμος.
Η σωστη και δικαιη συναλλαγη ειναι οταν υπαρχει ισοτητα και δικαιοσυνη μεταξυ των συναλασομενων. Οταν εγω δινω κατι και θελω να αξιολογω και ελεγχω τι θα λαβω ως ανταλλαγμα.
Οταν κουτσαβακικα και τραμπουκικα ο φορεας που λεγεται κρατος και ακομη χειροτερα ο εσμος εγκληματιων και μαφιοζων που λεγεται ελληνικο κρατος ερχεται και με αφαιμαζει απο εκει και περα οποιος προσποριζεται το προιον τετοιας αφαιμαξης με οποιο τροπο, εστω και ενα σεντ ειναι παρασιτισμος. Τελαια και παυλα.
Και οπως εγω δεν ζω παρασιτικα και δεν πηγα ποτε με το ζορι να παρω τον κοπο του αλλου για να ζησω ( η να πλουτισω ενιοτε) δε θελω να κανουν το ιδιο και σε μενα