Νέα

«Όχι» του ΣτΕ για πάγωμα της επιστράτευσης των καθηγητών !

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ΟΚ μάγκα μου.
Άχρηστα παράσιτα? Όπως γουστάρεις. Δε θα σου πάω κόντρα.
Αφού λοιπόν είναι άχρηστα παράσιτα, διώξ'τους χθες. Να πάρουν τον πούλο άμεσα λοιπόν αφού δεν προσφέρουν.
Τους απολύεις όλους αύριο το πρωί και στ'αρχίδια σου.
Το ν'απαιτείς όμως να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια είναι τουλάχιστον γελοίο.
Απόλυση αύριο το πρωί σε όλους κι όπου το πει. Μαζί σου.
Έτσι κι αλλιώς δε θα μας λείψουν, οπότε δε θα δημιουργήσει πρόβλημα η μη διεξαγωγή των πανελληνίων.
Ή μήπως όχι??
Αν έχεις λοιπόν τα κάκαλα τους απολύεις κι όπου το πει.
Έχεις τ' αρχίδια??

Καταρχην να πω πως ειμαι κατα του μετρου της επιστρατευσης οχι μονο για αυτη την απεργια αλλα για καθε απεργια. Αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Η απεργια ειναι απεργια.

Τωρα για το παρασιτα ναι ο τροπος λειτουργιας και ενσωματωσης δηαλδη η προσκοληση σε ενα δημοσιο κορβανα δηλαδη με το στανιο απομυζηση χρηματων δικων μου δικων σου το αλλου ειναι παρασιτισμος.
Η σωστη και δικαιη συναλλαγη ειναι οταν υπαρχει ισοτητα και δικαιοσυνη μεταξυ των συναλασομενων. Οταν εγω δινω κατι και θελω να αξιολογω και ελεγχω τι θα λαβω ως ανταλλαγμα.
Οταν κουτσαβακικα και τραμπουκικα ο φορεας που λεγεται κρατος και ακομη χειροτερα ο εσμος εγκληματιων και μαφιοζων που λεγεται ελληνικο κρατος ερχεται και με αφαιμαζει απο εκει και περα οποιος προσποριζεται το προιον τετοιας αφαιμαξης με οποιο τροπο, εστω και ενα σεντ ειναι παρασιτισμος. Τελαια και παυλα.
Και οπως εγω δεν ζω παρασιτικα και δεν πηγα ποτε με το ζορι να παρω τον κοπο του αλλου για να ζησω ( η να πλουτισω ενιοτε) δε θελω να κανουν το ιδιο και σε μενα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαλακάκο δε θα μου λες εμένα αυτά που έλεγα πριν 2 χρόνια.
Δρόμο όλοι και 90% ανεργία ASAP.
Μπας και ξυπνήσει κανας μαλάκας επιτέλους..

Μου λεγες εμενα πριν 2 χρονια?  :2funny: :2funny:

πάει μέθυσες. Εκει στο χωραφ αντι να κανετε καμια δουλεια με τους αλλους καθεστε και τις βαράτε τις ρακιές.Αμ δεν βγαινει ετσι δουλειά.... χικς

Επισκέπτης
Αμα τους απολυσει ολους ρε γελοιε τυπε θα φυγει στο 50% η ανεργια θα πεσει ταφοπλακα στην αγορα. Ελεος μυαλο δεν εχετε στο κεφαλι σας ειρωνευεστε κιολας ορισμενοι
Ε,οχι και 50%...γυρω στο 45% θα παει,και τι εγινε δηλαδη.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
φραγκο στην τσεπη δεν εχω αλλα σου λεω ειμαι υπερ του φιλελευθερισμου διοτι αυτο ειναι το σωστο.

Είσαι επειδή ακόμα πιστεύεις ότι έπιασες τον παπά απ' τα αρχίδια. Όταν καταλάβεις ότι με ένα πτυχιάκι πληροφορικής,  χωρίς προυπηρεσία και μεταπτυχιακά, δεν γίνεσαι Αμπράμοβιτς θα αναθεωρήσεις...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είσαι επειδή ακόμα πιστεύεις ότι έπιασες τον παπά απ' τα αρχίδια. Όταν καταλάβεις ότι με ένα πτυχιάκι πληροφορικής,  χωρίς προυπηρεσία και μεταπτυχιακά, δεν γίνεσαι Αμπράμοβιτς θα αναθεωρήσεις...

ρε τον ζηλιαρη  :2funny: :2funny:

απο το στρατο πηγαμε στο πτυχιακι τωρα...  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

μπα....οι ανεργοι πτυχιουχοι σε εποχες κοινωνικης αποσυνθεσης  πανε συνηθως  αλλου

URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.877
Πόντοι
25.467
Α μπα τι εγινε ? πάει ο σεβασμος?  :2funny:

Μπαααα... άυπνος είμαι σήμερα, κι έχω νεύρα .

Δεν λέω... καλή στο κρεβάτι η γκόμενά σου, αλλά πολύ κρεβατομουρμούρα ρε αδερφέ.

Όλο στο στόμα της τον έδινα, για να μην μιλάει.

Επισκέπτης
ειδικα αυτο με τους επιχειρηματιες που κανουν δημοσιες σχεσεις με το πολιτικο συστημα ειναι επιπεδου Μπεν Χουρ σχολιο στην εφημεριδα που δημοσιευεται  :2funny: :2funny: :2funny:
"Ευτυχώς που υπάρχουν – και προκόβουν – στην Ελλάδα και οι επιχειρήσεις που προτιμούν να δουλεύουν και να αναπτύσσονται, αντί να κάνουν δημόσιες σχέσεις με το πολιτικό σύστημα!"

Ετσι για την πλακα,σημερα θα τσεκαρω ΜΕGA να δω αν θα εχουν το ΘΡΑΣΟΣ να πεταξουν κατι στην ιδια γραμμη...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
μπα....οι ανεργοι πτυχιουχοι σε εποχες κοινωνικης αποσυνθεσης  πανε συνηθως  αλλου

http://[URL unfurl="true"]www.militaria-archive.com/AlbumsII/early-ss/content/bing/images/large/1932_SS_105a.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Μπααα... Συνήθως εκεί πάει όλο το λουμπεναριό.

Επισκέπτης
Καταρχην να πω πως ειμαι κατα του μετρου της επιστρατευσης οχι μονο για αυτη την απεργια αλλα για καθε απεργια. Αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Η απεργια ειναι απεργια.

Τωρα για το παρασιτα ναι ο τροπος λειτουργιας και ενσωματωσης δηαλδη η προσκοληση σε ενα δημοσιο κορβανα δηλαδη με το στανιο απομυζηση χρηματων δικων μου δικων σου το αλλου ειναι παρασιτισμος.
Η σωστη και δικαιη συναλλαγη ειναι οταν υπαρχει ισοτητα και δικαιοσυνη μεταξυ των συναλασομενων. Οταν εγω δινω κατι και θελω να αξιολογω και ελεγχω τι θα λαβω ως ανταλλαγμα.
Οταν κουτσαβακικα και τραμπουκικα ο φορεας που λεγεται κρατος και ακομη χειροτερα ο εσμος εγκληματιων και μαφιοζων που λεγεται ελληνικο κρατος ερχεται και με αφαιμαζει απο εκει και περα οποιος προσποριζεται το προιον τετοιας αφαιμαξης με οποιο τροπο, εστω και ενα σεντ ειναι παρασιτισμος. Τελαια και παυλα.
Και οπως εγω δεν ζω παρασιτικα και δεν πηγα ποτε με το ζορι να παρω τον κοπο του αλλου για να ζησω ( η να πλουτισω ενιοτε) δε θελω να κανουν το ιδιο και σε μενα

Τώρα είμαι εγώ υπέρ της επιστράτευσης όμως.
Και υπέρ της κατάργησης της απεργίας και υπέρ των μαζικών απολύσεων. Υπέρ της υπέρμετρης φορολογίας της ποινικοποίησης της αποταμίευσης, της ιδιοκτησίας, υπέρ της ελαστικοποίησης της εργασίας, υπέρ της κατάργησης των αδειών και γενικά είμαι υπέρ της πούτσας μέχρι τα παπούτσα..
Αν δε μπορείς να καταλάβεις το γιατί πολύ ευχαρίστως να σου εξηγήσω..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μπααα... Συνήθως εκεί πάει όλο το λουμπεναριό.

λουμπεναριο ηταν τα SA....τα SS ειχαν την αφροκρεμα της μεσοαστικης μορφωμενης πανεπιστημιακα νεολαιας που ειχε καταστραφει απο την κριση....οι ναζι ηταν μαλιστα απο τα πιο νεανικα κομματα σε συνθεση....

Επισκέπτης
Όχι σ'εσένα.
Πριν 2 χρόνια δε μπορούσα να φανταστώ πόσο βλάκας άνθρωπος μπορεί να υπάρχει..
Θα μαθαινες ποτε αν δεν υπηρχε το μπου οτι κυκλοφορει ΤΟΣΗ βλακεια εξω,και μαλιστα απο κοσμο που εχει και ενα χαρτι απο ΑΕΙ?Του πουστη δηλαδη.

Σχολειο το μπου λεμε...

Επισκέπτης
Θα μαθαινες ποτε αν δεν υπηρχε το μπου οτι κυκλοφορει ΤΟΣΗ βλακεια εξω,και μαλιστα απο κοσμο που εχει και ενα χαρτι απο ΑΕΙ?Του πουστη δηλαδη.

Σχολειο το μπου λεμε...

Κάποια στιγμή με αφορμή ένα μέλος του οποίου το νικ μας έχει ζητηθεί να μην αναφέρουμε, σου είχα πει πως το πτυχίο ενός ΑΕΙ από μόνο του είναι ένα χαρτί και τπτ άλλο..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Σχολειο το μπου λεμε...

ναι το μπου περιμεναμε , η πρωτια της ΔΑΠ τα τελευταια 27 χρονια δεν μας φτανει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πριν πενηντα χρονια ο στρατος ειχε λογο στα κουμαντα της χωρας.Οταν δεν ηταν στους δρομους.
Ομαλοτητα στη χωρα,οπως την εννοεις εσυ,υπηρχε και πριν την ΕΕ.Στην ΕΕ η Ελλαδα μπηκε το 1992.
Ζητω η μη καταρρευση του κρατους λοιπον,ψοφηστε ολοι αν χρειαστει αρκει το κρατος(των τραπεζιτων,εννοειται)να μεινει ορθιο.
Και τι θα γινει μετα?Θα αποκτησει θεσμικο ρολο ο Στρατος επισημα ας πουμε?

πως διάολο εγώ έχω την εντύπωη ότι μπήκαμε το 1981  :think: :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom