Νέα

«Όχι» του ΣτΕ για πάγωμα της επιστράτευσης των καθηγητών !

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η μαλακία δεν κάνει διακρίσεις.
Σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου το ίδιο μαλάκας είσαι!

Αστο σε εχω παρει χαμπάρι προ πολλου.  :P

απο το στρατο πήγαμε στα πτυχια τωρα  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μην υποτιμάς εκείνο που αποκαλείς "Λαο". Λίγο-πολύ όλοι γνώριζαν για το "πάρτυ" και όλοι ωφελήθηκαν από αυτό. Ο μπατίρης λίγο, ο λεφτάς πολύ.
Συγνώμη φίλε, κεράσανε και παλιά το γνωστό "μαζί τα φάγαμε", αλλά δεν θα πάρω.  Οι δικαιολογίες και οι συμψηφισμοί δεν μου αρκούν. ο λαός είναι κλινικά νεκρός. Τον βάζεις στη ουρά για να πάρει αυτό που έχει πληρώσει απο υπαλλήλους που πληρώνει και περιμένει 14 ώρες και λέει και ευχαριστώ. Προφανώς και δεν τον υποτιμάω. Αναφέρω την πραγματικότητα που ζω καθημερινά απο κόσμο που κλαίγοντας παρακαλάει .. Είναι για εμένα λοιπόν κατάντια όταν ζεις σε τέτοια κατάντια να έχεις αγωνία για τις πανελλήνιες και να προτάσεις ως δημόσιο συμφέρον οχι την σωστή δωρεάν παιδεία και που θα κάνει το παιδί σου ελεύθερο πολίτη κατά τας γραφάς.. αλλά τις πανελλήνιες. Εγώ τέτοιο λαό τον λέω αφανισμένο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σιγα μη σπαραξει η καρδια μας . Οπως μεγαλος ο πονος μερικων για να συνεχιζουμε να ταιζουμε αχρηστα παρασιτα. Ο ορος " κρατικοδιαιτα" ειναι καπως επιτηδευμενος. Με τα ΔΙΚΑ μας λεφτα ζουν και εισπραττουν ολοι αυτοι.
Να σπαράξεις γιατί αν κάνεις παιδιά με το καλό θα θές να έχουν μια καλή ζωή και όχι μια ζωή κατάντιας. Κατά τα λοιπά όπως πληρώνεις φόρους εσύ πληρώνει και ο καθηγητής. Τώρα αν θεωρείς άχρηστα παράσιτα τους δασκάλους σου δεν μπορώ να βοηθήσω, οι κρίσεις ειναι υποκειμενικές και δεν χρίζουν συζήτησης στο παρόν θέμα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλα ετσι και βρεθει δουλεια στο εξωτερικο ??? πουυυυυυυλο.

Σιγα μην κατσεις εδω να ακους καθε μερα τα ιδια και τα ιδια. Ο μισθος παντου 500-600 ευρω ειναι μεγιστο για πρωτος.Η αγορα της Ελλαδας ειναι πεθαμενη καλα τα λεει το φαντασμα αν δεν σ αρεσει βρες αλλη αγορα.

πριν δυο τρεις μήνες στα μάτια σου σου ο μισθός ήτο 1500 ευρώ. Κάτσε να δεις τι πούτσα θα φας και θα θυμάσαι την έρι και θα κλαις..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ότι τώρα ήρθε το φάντασμα να μας πει πως πεταλώνουμε τζιτζίκια..
[size=20pt]Ίσια[/size] λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Φίλε εμένα ξέρεις δύο πράγματα με έχουν πληγώσει τα κόστα μπόντα που έκαψαν  και οι πανελλήνιες που αγωνιουν τα παιδιά και οι οικογένειες ..

Επισκέπτης
Φίλε εμένα ξέρεις δύο πράγματα με έχουν πληγώσει τα κόστα μπόντα που έκαψαν  και οι πανελλήνιες που αγωνιουν τα παιδιά και οι οικογένειες ..

Δε μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω.
Πρέπει κάποια στιγμή οι ΟΛΜΕδες να καταλάβουν πως παίζουν με την αγωνία ενός υποψηφίου.
Την αγωνία του αν θα καταφέρει επιτέλους να ζήσει τη μεγάλη στιγμή του ν'αναγκαστεί στα μισά των σπουδών του ν'αλλάξει πόλη, νομό και σχολή  γιατί το τμήμα του καταργήθηκε.
Και πολλές άλλες μεγάλες στιγμές όπως το να φιλήσει με τους γονείς του καμιά κατουρημένη ποδιά για καμιά θεσούλα των 300€ μικτά μέσω ΕΣΠΑ..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δε μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω.
Πρέπει κάποια στιγμή οι ΟΛΜΕδες να καταλάβουν πως παίζουν με την αγωνία ενός υποψηφίου.
Την αγωνία του αν θα καταφέρει επιτέλους να ζήσει τη μεγάλη στιγμή του ν'αναγκαστεί στα μισά των σπουδών του ν'αλλάξει πόλη, νομό και σχολή  γιατί το τμήμα του καταργήθηκε.
Και πολλές άλλες μεγάλες στιγμές όπως το να φιλήσει με τους γονείς του καμιά κατουρημένη ποδιά για καμιά θεσούλα των 300€ μικτά μέσω ΕΣΠΑ..
Επειδή με νιώθεις πάρε κι αυτό...
Άδωνις Γεωργιάδης  αφηγείται στον Αυτιά την τραυματική του εμπειρία από τη μεγάλη απεργία του '90 που καθυστέρησε τις εξετάσεις και του προξένησε "μεγάλη βλάβη" Γιατί απ' τα νεύρα του πέταξε λέει άει σιχτίρ τα βιβλία κι έμεινε 4 βδομάδες αδιάβαστος κι όπως πήγε αδιάβαστος έγραψε λέει 559 μονάδες κι η βάση βγήκε 560 κι έμεινε έξω για ένα μόριο, μα είναι δυνατόν μελλοντικός ταγός του Έθνους τέτοιας εμβέλειας να χάσει τη χρονιά του από βλάβη στο μόριο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πριν δυο τρεις μήνες στα μάτια σου σου ο μισθός ήτο 1500 ευρώ. Κάτσε να δεις τι πούτσα θα φας και θα θυμάσαι την έρι και θα κλαις..

Μαλλον εσυ εχεις καιρο να την φας για αυτο μπηκες φορτωμενη σημερα. Ειχα βαλει αγγελιες των 1300 ευρω οι οποιες σαν θέσεις υπάρχουν ακομη αλλα πρεπει να χεις καμια 10αρια χρονια προυπηρεσια και βαλε και να ξερεις αρκετα.

Υπαρχουν ακομη μεγαλοστελεχη στις εταιρειες αλλα στις πολυεθνικες.

Και για τον στρατο πουτσα μου ελεγαν οτι θα φαω αλλα την πέρασα σαν VIP(εδω πλανταζει ο bestman της μιζεριας)  :2funny: . Εμενα μην με κλαις παντοτε βρισκω τροπο να κανω αυτο που θελω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μαλλον εσυ εχεις καιρο να την φας για αυτο μπηκες φορτωμενη σημερα. Ειχα βαλει αγγελιες των 1300 ευρω οι οποιες σαν θέσεις υπάρχουν ακομη αλλα πρεπει να χεις καμια 10αρια χρονια προυπηρεσια και βαλε και να ξερεις αρκετα.

Υπαρχουν ακομη μεγαλοστελεχη στις εταιρειες αλλα στις πολυεθνικες.

Η αλήθεια είναι ότι έχω έχω πολλά νεύρα που δεν αφήνουν τα παιδιά να δώσουν πανελλήνιες.

Επισκέπτης
Επειδή με νιώθεις πάρε κι αυτό...
Άδωνις Γεωργιάδης  αφηγείται στον Αυτιά την τραυματική του εμπειρία από τη μεγάλη απεργία του '90 που καθυστέρησε τις εξετάσεις και του προξένησε "μεγάλη βλάβη" Γιατί απ' τα νεύρα του πέταξε λέει άει σιχτίρ τα βιβλία κι έμεινε 4 βδομάδες αδιάβαστος κι όπως πήγε αδιάβαστος έγραψε λέει 559 μονάδες κι η βάση βγήκε 560 κι έμεινε έξω για ένα μόριο, μα είναι δυνατόν μελλοντικός ταγός του Έθνους τέτοιας εμβέλειας να χάσει τη χρονιά του από βλάβη στο μόριο...

Mόνο η εκκλησία μας στέκεται δίπλα στα παιδιά:

Συνημμένα

• 945603_564926830218474_1325778364_n.jpg
    945603_564926830218474_1325778364_n.jpg
    45,1 KB · Εμφανίσεις: 14

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και για τον στρατο πουτσα μου ελεγαν οτι θα φαω αλλα την πέρασα σαν VIP. Εμενα μην με κλαις παντοτε βρισκω τροπο να κανω αυτο που θελω.

.. είναι γνωστό ότι οι φελλοί επιπλέουν για να μην πω για τους δωσίλογους που ακόμα και στην κατοχή επιβίωσαν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και οι δημοσιοι εχουν νευρα επειδη τους κοβουν τους μισθους ελαχιστοι ειναι οι φιλανθρωποι ερχεσαι να μας μιλησεις για ανθρωπια και ενδιαφερον σε ενα κρατος που απο παλια μεχρι και σημερα ηταν τιγκα στους διχασμους ακομη και στις εκλογες αυτο φαινεται.... ποτε οι πολιτες δεν συνεργαστηκαν να βγαλουν ενα κομμα και να μεινουν εκει.

Αυτο το βλεπουν οι ξενοι και σε εχουν παρει χαμπαρι τι μπουζουκι βαρας εσυ νομιζεις εριναλ οτι εσυ εισαι η εξυπνη και ολοι οι αλλοι ειναι οι μαλακες και δεν σε παιρνουν χαμπαρι σαν εθνος

Επισκέπτης
Και οι δημοσιοι εχουν νευρα επειδη τους κοβουν τους μισθους ελαχιστοι ειναι οι φιλανθρωποι ερχεσαι να μας μιλησεις για ανθρωπια και ενδιαφερον σε ενα κρατος που απο παλια μεχρι και σημερα ηταν τιγκα στους διχασμους ακομη και στις εκλογες αυτο φαινεται.... ποτε οι πολιτες δεν συνεργαστηκαν να βγαλουν ενα κομμα και να μεινουν εκει.

Αυτο το βλεπουν οι ξενοι και σε εχουν παρει χαμπαρι τι μπουζουκι βαρας εσυ νομιζεις εριναλ οτι εσυ εισαι η εξυπνη και ολοι οι αλλοι ειναι οι μαλακες και δεν σε παιρνουν χαμπαρι σαν εθνος

Ρε μαλάκες, ξέρει κανείς σουαχίλι για να μου εξηγήσει τι στομπούτσο γράφει?? 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom