Νέα

«Όχι» του ΣτΕ για πάγωμα της επιστράτευσης των καθηγητών !

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλά κι εγώ τον Στουρνάρα για ψιλοκουμμούνι τον έχω! :grin:
Κάποιοι μπορεί να θεωρούν τον Κουβέλη "δεξιό"
Είναι προφανώς θέμα "οπτικής γωνίας".

Τώρα για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής κι εγώ δεν θα έλεγα πως ο Κουβέλης είναι και αριστερός, διότι θεωρώ πως όντως διαθέτει κάποιο επίπεδο νοημοσύνης...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του ΚΚΕ εσωτερικού, του οποίου διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, και έπειτα συμμετείχε στην ιδρυση της ΕΑΡ, στην οποία εξελέγη μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής.

Αν δεν ειναι αριστερος αυτος τοτε τι ειναι? ωραια αν ειναι ετσι να σταματησετε να κραζετε και τους αλλους που κανουν κωλοτουμπες απο το ΛΑΟΣ στην ΝΔ. Δεν βλεπω να το κανετε ομως.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του ΚΚΕ εσωτερικού, του οποίου διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, και έπειτα συμμετείχε στην ιδρυση της ΕΑΡ, στην οποία εξελέγη μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής.

Αν δεν ειναι αριστερος αυτος τοτε τι ειναι? ωραια αν ειναι ετσι να σταματησετε να κραζετε και τους αλλους που κανουν κωλοτουμπες απο το ΛΑΟΣ στην ΝΔ. Δεν βλεπω να το κανετε ομως.

Σου λένε ότι δεν είναι τώρα πια αριστερός. Τόσο στόκος είσαι που δεν το καταλαβαίνεις;
Ρητορική ερώτηση.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Ρε παίχτη δεν το έπιασες το υπονοούμενο (που έλεγε κι ο Καρατζαφέρης), ρε γαμώ το μου!

Είπαμε ο άνθρωπος, ότι και προϊστορία και ιδεολογικές αγγυλώσεις να έχει, έχει δείξει πως κάποιο μυαλό το διαθέτει!

Ξέρεις εσύ (πραγματικούς) αριστερούς με μυαλό; ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Σαμαρας δεν μπορει να παιξει οπως θα επαιζε πραγματικα ενας φιλελευθερος με δικη του αυτοδυναμια πρεπει να παιρνει ιδεες και προτασεις απο το κομμουνι που απο παλια ηταν κομμουνι και τωρα απλα ισως προσπαθει να το κρυψει. Οποιος δεν ειναι χαζουλης και αφελης ξερει οτι το παρον του ανθρωπου δεν μπορει αλλαξει τοσο ευκολα το παρελθον του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ετσι πιστευω οτι ισχυει.

Επισκέπτης
Θα στο εξηγησω εγω αν και εχεις αποδειξει οτι καταλαβαινεις μονο αυτα που σε συμφερουν. Εβγαινε ο Μητσοτακης προσπαθουσε να κανει τις συγκοινωνιες ιδιωτικες... μετα εβγαινε το καθε τυπακι που ηθελε να μπει στο δημοσιο και δεν ηθελε να ρισκαρει και να δουλεψει στην ελευθερη αγορα ψηφιζε σοσιαλισμο (ΠΑΣΟΚ) και καλα .... εβγαινε ο Κολλας εκανε τις συκοινωνιες παλι δημοσιες και εμπαινε ο καθε αχρηστος και τοσα χρονια επαιρνε ο ταμιας 3000 ευρω για να καθεται να κτυπαει εισιτηρια μεσα στο γραφειακι του ΠΑΣΑΣ με τον κλιματισμο του και την πορτοκαλαδιτσα και 2 παρα σπιτι του...
O Mπολντης τοτε βυζαινε ακομη τη μανα του και ομως μιλα με ανεση για γεγονοτα λες και τα εζησε,σα να ανακαλει στη μνημη του εικονες απο την απεργια στην ΕΑΣ τοτε.

Αν και απ'οτι φαινεται στο κατηχητικο της ΔΑΠ"ξεχασαν"να τους πουνε για τις ηρωικες εποχες του σκατοκομματρια και του αρουλη του πορδοσαλτε.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ο Σαμαρας δεν μπορει να παιξει οπως θα επαιζε πραγματικα ενας φιλελευθερος με δικη του αυτοδυναμια πρεπει να παιρνει ιδεες και προτασεις απο το κομμουνι που απο παλια ηταν κομμουνι και τωρα απλα ισως προσπαθει να το κρυψει. Οποιος δεν ειναι χαζουλης και αφελης ξερει οτι το παρον του ανθρωπου δεν μπορει αλλαξει τοσο ευκολα το παρελθον του.

Σωστό είναι αυτό ρε παίχτη, αλλά ακόμα σωστότερο είναι πως οι δύσκολες αποφάσεις χρειάζονται ευρύτερες συμφωνίες και νομιμοποιήσεις! ;)

Και ακόμα καλύτερα και διαφωνίες και αντιρρήσεις από "γραφικούς", τύπου ΑΝ.ΕΛ. και Χ.Α. ταυτιζόμενες με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ! ;) ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Μπες μία wikipedia να δεις τι παρελθόν είχε ο Μουσολίνι. Έτσι για ένα πολύ "φιρμάτο" παράδειγμα.

Καλά δεν αυτός δεν άλλαξε και τίποτα σπουδαίο!
Ήταν "σοσιαλιστής", έγινε "εθνικοσοσιαλιστής" όταν ο εθνικισμός "πουλούσε" περισσότερο από τον σοσιαλισμό!
Σιγά τη διαφορά!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...και ομως μιλα με ανεση για γεγονοτα λες και τα εζησε,σα να ανακαλει στη μνημη του εικονες απο την απεργια στην ΕΑΣ τοτε.

να σου μιλήσω εγώ για ένα γεγονός που ζω.

τα g που έχουν τα λεωφορεία της ΕΑΣ όταν φρενάρουν και ξεκινάνε οι πρώην γιδοβοσκοί οδηγοί τους δεν τα έχουν ούτε Airbus 320 όταν απογειώνονται.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ο γκαβούλιακας και ο μπολ συνομιλούν για τον αριστερό Κούβελη. Μεγάλες στιγμές Βέβαια αυτά για λίγο ακόμα γιατί σε λιγάκι αρχίζουν οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ και όλοι με σεβασμό και δέος θα σταθούμε αρωγοί στα νιάτα μας που μοχθούν να διαβάσουν τόσα χρόνια και περιμένουν το επιστέγασμα των κόπων τους. :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

τα g που έχουν τα λεωφορεία της ΕΑΣ όταν φρενάρουν και ξεκινάνε οι πρώην γιδοβοσκοί οδηγοί τους δεν τα έχουν ούτε Airbus 320 όταν απογειώνονται.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και στους οποιους φυσικά αν κάνεις μια ερώτηση σου απαντούν με γρυλλισμούς...

Επισκέπτης
Μαλλον εσυ εχεις καιρο να την φας για αυτο μπηκες φορτωμενη σημερα. Ειχα βαλει αγγελιες των 1300 ευρω οι οποιες σαν θέσεις υπάρχουν ακομη αλλα πρεπει να χεις καμια 10αρια χρονια προυπηρεσια και βαλε και να ξερεις αρκετα.

Υπαρχουν ακομη μεγαλοστελεχη στις εταιρειες αλλα στις πολυεθνικες.

Και για τον στρατο πουτσα μου ελεγαν οτι θα φαω αλλα την πέρασα σαν VIP(εδω πλανταζει ο bestman της μιζεριας)  :2funny: . Εμενα μην με κλαις παντοτε βρισκω τροπο να κανω αυτο που θελω.
Ειρμος σκεψης μπολντη(προσεξτε,εχει σημασια):αναζητηση εργασιας--->μεγαλοστελεχος σε εταιρεια,κατα προτιμηση πολυεθνικη--->θητεια στον ΕΣ,οπου ο μπολντης περασε ζαχαρη λογω βυσματος.

Οποιος δεν προλαβε το κλαπετο στα ικαρους 260 δεν ξερει τιποτε.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Φαίνεται το Jet-set!
Και να θέλει να κρυφτεί δεν μπορεί! :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τεσπα παω να την κανω

αντε bye.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ο γκαβούλιακας και ο μπολ συνομιλούν για τον αριστερό Κούβελη. Μεγάλες στιγμές Βέβαια αυτά για λίγο ακόμα γιατί σε λιγάκι αρχίζουν οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ και όλοι με σεβασμό και δέος θα σταθούμε αρωγοί στα νιάτα μας που μοχθούν να διαβάσουν τόσα χρόνια και περιμένουν το επιστέγασμα των κόπων τους. :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom