jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Φαίνεται το Jet-set!
Και να θέλει να κρυφτεί δεν μπορεί!
έχω ταξιδέψει με αεροπλάνο, ναι!
Φαίνεται το Jet-set!
Και να θέλει να κρυφτεί δεν μπορεί!
Σαπακια τα Ικαρους?Ετσι σας ελεγαν στη Νουδουλα τοτε,σουργελο?προιόντα σοσιαλιστικής τεχνολογίας...
σαπάκια αγορασμένα με σάπια πορτοκάλια...
Σαπακια τα Ικαρους?Ετσι σας ελεγαν στη Νουδουλα τοτε,σουργελο?
Τα Ικαρους εβγαλαν-και βγαζουν-χιλιομετρα που τα υπολοιπα δεν προκειται να δουν ποτε τους.Και ας περασαν απο πανω τους οι ΣΕΠιτες με τις πατεντες τους.
Ελα ρε φωτεινε παντογνωστη,τωρα εγινες και μηχανικος αυτοκινητων?θα μου επιτρέψεις σε θέματα μηχανολογίας να γνωρίζω κάτι παραπάνω...
Σαπακια τα Ικαρους?Ετσι σας ελεγαν στη Νουδουλα τοτε,σουργελο?
Τα Ικαρους εβγαλαν-και βγαζουν-χιλιομετρα που τα υπολοιπα δεν προκειται να δουν ποτε τους.Και ας περασαν απο πανω τους οι ΣΕΠιτες με τις πατεντες τους.
Ελα ρε φωτεινε παντογνωστη,τωρα εγινες και μηχανικος αυτοκινητων?
Εδώ ξεχωρίζεις τις επιταχύνσεις των διαφόρων τύπων αεροσκαφών!
Aπ'όσο θυμάμαι τα Μαγκιρους ήσαν μπουρδέλα..
Να ενα μετρο συγκρισης τραβατρομπακο,ενα συγχρονο των ικαρους οχημα.Aπ'όσο θυμάμαι τα Μαγκιρους ήσαν μπουρδέλα..
Παπαριές.
Αν ήξερε να ξεχωρίζει δε θα έγραφε για το 320..
Για πες μας για την μποχα απο την εξατμιση στο εσωτερικο των μαγκιρους...
εντέλει μην μαλώνετε, θα φέρουμε το MAN ND 202 που έχουμε και στην Hauptstadt.
Να ενα μετρο συγκρισης τραβατρομπακο,ενα συγχρονο των ικαρους οχημα.
Για πες μας για την μποχα απο την εξατμιση στο εσωτερικο των μαγκιρους...
A,δεν ξερω γι'αυτο,αλλα ΙΜΟ τα καλυτερα που προλαβα εδω ηταν τα πρασινα Volvo της ΗΣΑΠ.Aρχίδια.
Το καλύτερο:
Όποιος έχει μπει ξέρει..
Aρχίδια.
Το καλύτερο:
Όποιος έχει μπει ξέρει..
Ευτηχως που τωρα τα λεωφορεια ειναι αυτοματα και αντεχουν λιγο παραπανω στα <<εμπειρα>> χέρια των εργαζομενων. Παλιά , τα κριαρια με οποια ταχυτητα σταματαγαν στην σταση, με αυτην ξεκινηγαν οι περισσοτεροι γιατι βαριοντουσαν να κουνησουν το χερι τους λιγο.ρε παπάρες Βαρώνοι φον Ριχτχόφεν,
έκανα ένα συμβολικό σχόλιο για τις κακές υπηρεσίες από τους υπερπληρωμένους πρώην γιδοβοσκούς σίγουρα βισματικούς οδηγούς της ΕΑΣ, πολλές φορές σε δρομολόγια έχω την αίσθηση οτι οι επιβάτες θα έπρεπε να είναι δεμένοι (και εννοείται όχι όρθιοι)
και εσείς σφυράτε κλέφτικα για το για ποιά αεροπλάνα μίλησα?
τάχα μου δεν καταλαβαίνετε τι λέω?