Νέα

Όχι από κώλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zutka Patka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
οπως λεει και ο μπαρμπας μου ( που ειναι 85+) την γυναικα πρεπει να την παιρνεις απο παντου, οπου εχει τρυπα εσυ να χωνεις
Και μιας και μιλαμε και για κωλαρακια, υπαρχει τιποτα καλυτερο απο ενα καθαρο γυναικειο κωλαρακι????
Κωλοτρυπιδα και ξερο ψωμι ρεεεεεεε :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
σίγουρα αλλά δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία βασικά....

αλλά με τίποτα δε το συγκρίνω με ένα άτριχο υγρό μουνάκι.... ;);)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
καλά... και ποιος δεν είναι.... ;);););)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ΚΩΛΟ ΛΕΜΕ!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αυτό το κάνω όταν η γκόμενα έχει ΒΥΖΑΡΕΣ!!!! ;);)

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Θα θελα να μαθω αν υπαρχουν και αλλοι που αηδιαζουν με κωλοτρυπιδες και γαμησια απο κωλο.Δεν ξερω εγω το φυσιολογικο πραγμα μου αρεσε να βλεπω και να γαμαω που ειναι το μουνι.

Τελος παντων πιστευω οτι η κωλοτρυπιδα ειναι το πιο αηδιαστικο και βρωμερο πραγμα στο σωμα ενος ανθρωπου.

Οταν πας να παρεις καμια τσοντα οι περισσοτερες εχουν και πρωκτικο και λες γαμω τον πουστη μου μεσα γαμω.Τοσο απειχηση εχει παντου το γαμησι απο κωλο.
αυτά πίστευε και κάποιος φίλος,η γυναικα του γούσταρε κόλο και περίμενε από αυτόν να κάνει την πρώτη κίνηση,σε συζήτησις που είχαν αυτή έβλεπε ότι ο τύπος δεν γουστάρει και τελικά γαμιόταν με άλλους και το ευχαριστιόταν,όταν το ανακάλυψε ο δικός τις του είπε ότι γουστάρει να την πηδάν από πίσω και έμεινε  :bigdick: μαλάκας ο κολλητός μου.αν έχεις βρει γυναικα μου δεν γουστάρει  :think:είσαι σε καλο δρόμο,αν όχι :sleeping: τότε τι να πω.σχεψου και το άλλο δηλαδή να γουστάρεις εσύ να σου περνούν πίπα  και η γκόμενα να σου λέει σιχαίνομαι αν βρείς άλλη δεν θα την στήλης?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εμένα πότε δεν με ενθουσίαζε ο κώλος. Πολλή δουλειά και προετοιμασία για το τιποτα. Οι (δυσάρεστες) εκπλήξεις που παραμονεύουν δρούν αποτρεπτικά σε μένα. Εχω αρκετά πράγματα να ανησυχω στη ζωή μου, δεν θέλω να προσθεσω και την αιφνίδια ηρωική έξοδο γυναικέιων περιτομάτων στις ανησυχίες μου... :2funny:

Ενα (ή και 2 :2funny:) καλό, αξιοπρεπούς σφικτότητας, περιποιημένο αιδίο(α :2funny:) με ένα (2 :2funny:) ικάνο και willing στωματάκι(α) φτάνουν και περισσεύουν πιστεύω....

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Εμένα πότε δεν με ενθουσίαζε ο κώλος. Πολλή δουλειά και προετοιμασία για το τιποτα. Οι (δυσάρεστες) εκπλήξεις που παραμονεύουν δρούν αποτρεπτικά σε μένα. Εχω αρκετά πράγματα να ανησυχω στη ζωή μου, δεν θέλω να προσθεσω και την αιφνίδια ηρωική έξοδο γυναικέιων περιτομάτων στις ανησυχίες μου... :2funny:

Ενα (ή και 2 :2funny:) καλό, αξιοπρεπούς σφικτότητας, περιποιημένο αιδίο(α :2funny:) με ένα (2 :2funny:) ικάνο και willing στωματάκι(α) φτάνουν και περισσεύουν πιστεύω....
υπάρχουν πολλές λύσης για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις,άμα γουστάρεις τις briskis.ti να πω γούστα είναι αυτά

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τι λένε ρε οι άνθρωποι; Δεν θέλουν γυναικείο κώλο;
Πρεζάκια είναι;
Να, λοιπόν, πως χαλάει η πιάτσα από κάτι τέτοιους τζιτζιφλώρους.

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
προσωπικά δεν τη βρίσκω με τον κώλο...

για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω πάρει κώλο, αλλά δε με τρελαίνει η ιδέα αυτή....
αυτο μάλλον θα πρέπει να το κοιτάξεις..
μη το αφήνεις έτσι  :think:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Τι λένε ρε οι άνθρωποι; Δεν θέλουν γυναικείο κώλο;
Πρεζάκια είναι;
Να, λοιπόν, πως χαλάει η πιάτσα από κάτι τέτοιους τζιτζιφλώρους.

και μετα σου μενε οι ελεεινηδες ξενερωτος στο κρεβατι.
απο κατι τετοια παραδειγματα χαλαει η πιατσα. :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom