Νέα

Όχι από κώλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zutka Patka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Εδω ειναι ο ΝΤΙΚΥ και μας βλεπει που και που ....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Καλα ενταξει κωλοπαιδια χεχεχεχε

Κατσε να μπει και θα του τα πω ολα / θα δειτε !!!!!!

tritos_daktylos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άπαπαπα.... ποτέ τέτοιο πράγμα.... Σκέτη αηδία είναι.  :jerking:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.107
Πόντοι
22.785
Τι σε πειραξε κολητε........φαε μια τσιχλα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
Την γυναικα μου την γαμαω μονον απο το κωλο πια απο τοτε που μου ειπε οτι θελει και αλλο παιδι.
καυλωνει καλυτερα απο το κωλο και μετα το ριχνει στο χεσιμο ......ειναι και 150 και εχει πολυ πραμα να βγαλει. παιδι εγω δεν συχαινομαι τον κωλο της τον τιμω

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
στο κρεβατι ολα δεκτα .......
εκτος παιδεραστες και κοπρολαγνοι ...

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μάγκες βαράτε ροδέλα αλύπητα. Εγώ τα πετάω όλα μέσα, τρελή απ΄λαυση. Τώρα όσο για τα μαλακισμένα με τις τελειωμένες που λένε, μάλλον αυτοί είναι τελειωμένοι. Θα τους έλεγα ότι η κοπελίτσα που θα σεβαστεί ο άντρας και δεν θα την πάρει από πίσω, θα τους πει μαλάκες και ανίκανους. Κάποιος από μας θα την πάρει στην συνέχεια από τον κόλο. Μετά θα μας λένε, την σεβάστηκα και μου την έκανε. Εδώ πάει, τους έτρωγε ι κόλος τους να την πάθουν.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Κώλος και μετά ξερό ψωμί...άντε και καμιά ελιά...  :rockon: :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Κώλος και μετά ξερό ψωμί...άντε και καμιά ελιά...  :rockon: :rockon:

όχι ρε ξερο ψωμι....εισαι τελικα πολυ σκληροπετσος γενικα,το εχω καταλαβει,ακου εκει ξερο ψωμι....μετα απο κωλο ρε....ξερεις τί εχει?Onion rings! :rockon:για να σου θυμιζει τι γαζωνες προ ολιγου! :dancing:

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες, τι ζορι τραβατε με το κολο καθε γυναικας? οποια γουσταρει και βρει την αντιστοιχη χημεια με τον τυπο που ειναι εκεινη τη στιγμη θα το κανει, οποια δεν θελει δεν θα το κανει. Αυτο σημαινει οτι η γκομενα που το κανει ειναι τελειωμενη? Τοσο υποληψη εχετε ρε για τους αλλους και νομιζετε οτι εσεις ειστε οι γαμαω που μπορουν να βγαζουν γενικα συμπερασματα? Ξεστραβωθειτε λιγο και κοιταξτε πρωτα τις δικες σας μαλακιες να διορθωσετε και αφηστε τις παπαριες για το ποιος ειναι τελειωμενος και ποιος οχι.

+1000

Επισκέπτης
Τίποτα δεν είναι σαν ένα στενό κωλοτρυπιδάκι το οποίο να συμπληρώνει το φρεσκοξυρισμένο μουνάκι :)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
προσωπικά δεν τη βρίσκω με τον κώλο...

για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω πάρει κώλο, αλλά δε με τρελαίνει η ιδέα αυτή....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom