Πολύ ωραίο θέμα αλλά με κούρασαν τα άμα και άμα! Άμα είχαμε ρόδες θα είμασταν πατίνια!
Ο κώλος είναι μια υπέροχη φαντασίωση!
Ο κάθε άνθρωπος έχεις τις φοβίες του και τα κόμπλεξ του! Το θέμα βασίζετε στον δημιουργό του, ότι φοβάται και συχαίνεται τον κώλο πράγμα δεκτών! - Αλλά δεν έχει το δικαίωμα να ξεφτιλίζει και να κάνει διακρίσεις με βάση αυτό που θέλει να ακούσει.
Ρε φίλε είσαι σε μια κοινότητα και μιλάς κάτι που σε απασχολεί τι πάει να πει δεν θέλω να μου πουν αυτή που γουστάρουν και θέλω να ακούσω αυτά που θέλω εγώ! Πιστεύω πριν γαμήσεις κώλο θα πρέπει πρώτα να μιλάς και να συζητάς τα προβλήματά σου!
Δεν έχει σημασία πόση από εδώ γαμούσαν κώλο αλλά ποσού τους αρέσει αυτή η πράξη και αν έχουν την ευκαιρία το κάνουν ξανά και ξανά και ξανά
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Τι πάει να πει αηδία; τι πάει να πει ανωμαλία; Στο Sex όλα επιτρέπονται για αυτό τον λόγο μια που ήμαστε διαφορετική βρίσκουμε είτε άντρες είτε γυναίκες με τα ίδια θέλω μας!Στην προκειμένη περίπτωση τον ΚΩΛΟ!
Πρέπει να δεκτής τον εαυτό σου όπως είναι και τα γενονότα όπως έχουν και όχι να ψάχνεις 3ους για να επιβεβαιωθείς!
Ευχαριστώ παιδιά για το βήμα ελπίζω να τα ξαναπούμε και σε άλλα θέματα γιατι είμαι σχετικά νέο;
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Από εκεί και πέρα ο άνθρωπος είναι άκυρος ! μου άρεσαν πολύ αρκετές απαντήσεις αλλά τ