Νέα

Όχι από κώλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zutka Patka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

μπάμπης(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αμα εχει βγη η γκομενα απο το μπανιο και ο κολος ειναι
ζεστος ........ εκει να δης καυλες μολι περαση το
κεφαλι απο το στενο σημειο και ισχωριση στα αδυτα....... :knockinb: :piss:
πωπω ρε μαλάκα...μας κάβλωσες πάλι...για κάτσε να δοκιμάσουμε αυτό με το ντους

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Πολύ ωραίο θέμα αλλά με κούρασαν τα άμα και άμα! Άμα είχαμε ρόδες θα είμασταν πατίνια!
Ο κώλος είναι μια υπέροχη φαντασίωση!
Ο κάθε άνθρωπος έχεις τις φοβίες του και τα κόμπλεξ του! Το θέμα βασίζετε στον δημιουργό του, ότι φοβάται και συχαίνεται τον κώλο πράγμα δεκτών! - Αλλά δεν έχει το δικαίωμα να ξεφτιλίζει και να κάνει διακρίσεις με βάση αυτό που θέλει να ακούσει. Ρε φίλε είσαι σε μια κοινότητα και μιλάς κάτι που σε απασχολεί τι πάει να πει δεν θέλω να μου πουν αυτή που γουστάρουν και θέλω να ακούσω αυτά που θέλω εγώ! Πιστεύω πριν γαμήσεις κώλο θα πρέπει πρώτα να μιλάς και να συζητάς τα προβλήματά σου!
Δεν έχει σημασία πόση από εδώ γαμούσαν κώλο αλλά ποσού τους αρέσει αυτή η πράξη και αν έχουν την ευκαιρία το κάνουν ξανά και ξανά και ξανά  :dancing: Τι πάει να πει αηδία; τι πάει να πει ανωμαλία; Στο Sex όλα επιτρέπονται για αυτό τον λόγο μια που ήμαστε διαφορετική βρίσκουμε είτε άντρες είτε γυναίκες με τα ίδια θέλω μας!Στην προκειμένη περίπτωση τον ΚΩΛΟ! :sunglasses:

Πρέπει να δεκτής τον εαυτό σου όπως είναι και τα γενονότα όπως έχουν και όχι να ψάχνεις 3ους για να επιβεβαιωθείς!
Ευχαριστώ παιδιά για το βήμα ελπίζω να τα ξαναπούμε και σε άλλα θέματα γιατι είμαι σχετικά νέο; :jerking:
Από εκεί και πέρα ο άνθρωπος είναι άκυρος ! μου άρεσαν πολύ αρκετές απαντήσεις αλλά τ
:dancing: :dancing: :thumbsup: :smitten:

Aleksakhs

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κωλος, το μουνι του μελλοντος...Πλακα κανω! και εγω με τον κωλο δεν εχω ιδιαιτερη σχεση, μου ειναι καθαρα εγκεφαλικο και οχι σακρικο, μου αρεσει να βλεπω εναν ωραιο κωλο αλλα οχι να τον γαμησω, θα γαμησω καθαρα μουνακι!

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΑΣΤΕΙΑΚΙ
Όπως έλεγε και ένας παλιός φίλος:

Η γυναίκα πρέπει στο σαλόνι να είναι κυρία, στην κουζίνα νοικοκυρά,
και στο κρεβάτι...

...

...

...

...

πουτάνα ΠΟΥΣΤΗΣ! Για να τη γ**άς απ' τον κώλο!!!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
καθαρο το κωλαρακι ειναι τελειο,σφιχτο και οντως συμφωνω με καποιον που ειπε οτι ειναι ωραια να βλεπεις την γκομενα να σφαδαζει.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Και εγω παιδια τον σιχαινομουνα τον κωλο μεχρι που ηρθε η Αγια Μερα που μπηκα στο γκροβερακι της / πολυ ωραιο και ακομα το θυμαμαι / ο πουτσος κεντραρει και η γκομενα σφαδαζει απο ηδονη και πονο / μονο να μην χυσετε μεσα στον κωλο της γιατι μετα κλεινει η κωλοτρυπιδα και μενουν τα χυσια μεσα της και δεν ειναι καλο απο θεμα υγιεινης

βεβαιως ολα αυτα συναρτησει του γεγονοτος να ειναι η κωλαρα καθαρη και οχι οταν βγαζεις τον πουτσο σου να βλεπεις κομματακι απο φλιδα ντοματας που εφαγε το μεσημερι
:rockon: :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
κτες περίμενα το ταξί και δίπλα μου ήταν μία 18άχρονη ξανθιά με μήκος φούστας ίσα με 
ένα γυναικείο βρακί ( κανονικό όχι στρινγκ κλπ ) . φένονταν τα μπουτάκια της και όταν έσκυψε φάνηκε ο κόλος της και εγώ έμεινα χάσκοντας να την κοιτάω . Αν δεν είμασταν σε δημόσιο χώρο θα της τον ακουμπούσα δλδ είχα τρελαθεί  από την καύλα . πάλι καλά που κόρναρε ο ταξιτζής για να ανεβώ γιατί δεν ξέρω τι θα γίνοταν και θα έτρεχα σε αστυνομίες ....

έχω γίνει επικύνδινος ; α ρε γαμημένο aids που μας κάνεις να μην πηγαίνουμε στα μπουρδέλα για να μην κολλήσουμε .

α και για να είμαι σχετικός με το θέμα , κατά πόσο της εκατό θα τον βγάλεις με σκατά αφού τον βάλεις ;
δηλαδή ο ταξιτζης δεν κοιταγε το κωλοτρυπιδι της καριολας;  :S :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom