Νέα

Όχι από κώλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zutka Patka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Z

Zutka Patka

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τ
Φανταζομαι τι σαβουρες γκομενες εχουν αυτοι οι τυποι που γραφουν εδω...

:jerking:

Δεν νομιζω και πολλοι απο αυτους να εχουν ποτε γαμησει κανονικη κοπελα απο κωλο.Απλα φαινεται οτι πληρωσαν καμια φορα καμια πουτανα παραπανω να τους φυγει η καβλα με την κωλοτρυπιδα και τωρα καυχιεντε τι μαγκες που ειναι.

Επισκέπτης
πρωκτικο.Μηπως κατι ξερουν?

Οσες μα οσες τον παιρνουν απο τον κωλο ειναι τελειωμενη υποθεση σαν γυναικες.Κοινως τα λεσα της κοινωνιας.Αν καποιοι θελουν να γαμαν γυφτισες και βρομιαρες απο τον κωλο μεγια τους με χαρα τους.

Επισης μην παραλειψετε να γαμισετε και κανα τραβελι.Μιας και ειναι σχεδον τζαμπα και ο αντρικος κωλος τους ειναι το ιδιο με τον γυναικειο.Ετσι θα καταντησεται μερικοι.

Αχ σας εφαγε το πολυ μπουρδελο μου φαινεται...

Ωπα ρε μεγαλε, κανε λιγο κρατει...
Ακου οσες τον περνουν απ' τον κωλο ειναι τελειωμενες. Αμα εχεις γκομενα, σκιστεις το κωλαρακι εσυ, για να μην το κανει κανας αλλος και μετα μας γραφεις εδω για τις Ελεεινιδες, που....που...και....και...που...
Και οσοι γαμανε γυναικειο κωλο δεν συμαινει οτι γουσταρουν πουστηδες ή τραβελους.

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1

Και επειδη εγω αναφερομαι στο Sex με την κοπελα μου και οχι στο Sex με κανα πουτανακι η καμια πουτανα.

Οσες μα οσες τον παιρνουν απο τον κωλο ειναι τελειωμενη υποθεση σαν γυναικες.Κοινως τα λεσα της κοινωνιας.Αν καποιοι θελουν να γαμαν γυφτισες και βρομιαρες απο τον κωλο μεγια τους με χαρα τους.

ΩΠΑ!!! Τώρα μας τα γυρνάς μεγάλε.... εσύ άνοιξες το Post γράφοντας:
<<Θα θελα να μαθω αν υπαρχουν και αλλοι που αηδιαζουν με κωλοτρυπιδες και γαμησια απο κωλο.Δεν ξερω εγω το φυσιολογικο πραγμα μου αρεσε να βλεπω και να γαμαω που ειναι το μουνι.>>

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΗΔΙΑΖΕΙΣ ??? ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΟΧΙ ???

Ε, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΒΡΩΜΟΚΟΛΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ .........ΠΕΣ ΤΟ ΕΤΣΙ...............

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δεν νομιζω και πολλοι απο αυτους να εχουν ποτε γαμησει κανονικη κοπελα απο κωλο.Απλα φαινεται οτι πληρωσαν καμια φορα καμια πουτανα παραπανω να τους φυγει η καβλα με την κωλοτρυπιδα και τωρα καυχιεντε τι μαγκες που ειναι.

Μα ποια σοβαρη γυναικα δεχεται να την πηδανε απο πισω ρε? Το ξερεις οτι αν καποια τον παιρνει απο πισω μπορει να σκιστει εντελως αν παει να γεννησει? Ειναι επικινδυνο γενικα!

Ο πρωκτος δεν ειναι φτιαγμενος για να τον πηδανε αλλα μονο για να χεζει, ας διαβασει καποιος ανατομια και θα καταλαβει γιατι το πρωκτικο σεξ ονομαζεται "παρα φυση".

Κατα τα αλλα παντα θα υπαρχουνε τελειωμενοι και τελειωμενες  :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Μα ποια σοβαρη γυναικα δεχεται να την πηδανε απο πισω ρε? Το ξερεις οτι αν καποια τον παιρνει απο πισω μπορει να σκιστει εντελως αν παει να γεννησει? Ειναι επικινδυνο γενικα!

Ο πρωκτος δεν ειναι φτιαγμενος για να τον πηδανε αλλα μονο για να χεζει, ας διαβασει καποιος ανατομια και θα καταλαβει γιατι το πρωκτικο σεξ ονομαζεται "παρα φυση".

Κατα τα αλλα παντα θα υπαρχουνε τελειωμενοι και τελειωμενες  :jerking:
Nαι,επισης το στομα ειναι φτιαγμενο για να τρωμε και παει λεγοντας..αν θες κατι διαφορετικο τοτε πρεπει να δοκιμαζεις για να αποκταει και καποιο ενδιαφερον το θεμα...ολο το ιδιο και το ιδιο καποια στιγμη το βαριεσαι..αυτο με το σκισιμο στη γεννα ειναι αποδεδειγμενο ή σου ρθε τωρα πανω στην καυλα?..

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Μα ποια σοβαρη γυναικα δεχεται να την πηδανε απο πισω ρε?   :jerking:

Ο Λ Ε Σ .   Πίστεψε το πως όλες το 'χουν γαργαλήσει το κουλούρι.... Μη ζεις με οράματα και αυταπάτες.
ΟΛΕΣ ξεκολιάστηκαν έστω για μια φορά κι αν μετά δεν τους άρεσε, το απεύφευγαν...

Αν δεν σου κάθονται απ' τον κόλο να ξέρεις πως ή σου κάνουν τις δύσκολες ή δεν είναι ερωτευμένες μαζί σου και δε σε θέλουν όσο εσύ.....

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Eγω παντως τρελενομαι νε το κανω αυτο.......

Συνημμένα

• spf.jpg
    spf.jpg
    68,9 KB · Εμφανίσεις: 34

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ο Λ Ε Σ .   Πίστεψε το πως όλες το 'χουν γαργαλήσει το κουλούρι.... Μη ζεις με οράματα και αυταπάτες.
ΟΛΕΣ ξεκολιάστηκαν έστω για μια φορά κι αν μετά δεν τους άρεσε, το απεύφευγαν...

Αν δεν σου κάθονται απ' τον κόλο να ξέρεις πως ή σου κάνουν τις δύσκολες ή δεν είναι ερωτευμένες μαζί σου και δε σε θέλουν όσο εσύ.....

Δεν ειπα οτι δεν το εχουν κανει οι περισσοτερες εστω και μια φορα, για δοκιμη σιγουρα θα το εχουν κανει! Αυτο δεν σημαινει ομως οτι το προτιμανε ή οτι το επαναλαμβανουν τακτικα.

Απο ερευνα που εχω διαβασει, μονο ενα 10% των γυναικων συνηθιζει να κανει πρωκτικο σεξ, το υπολοιπο 90% δεν το κανει. Οποτε ας μη μιλαμε γι' αυτο σαν κατι που οι περισσοτερες το συνηθιζουν, γιατι απλα δεν ειναι ετσι!

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ρε μαγκες, τι ζορι τραβατε με το κολο καθε γυναικας? οποια γουσταρει και βρει την αντιστοιχη χημεια με τον τυπο που ειναι εκεινη τη στιγμη θα το κανει, οποια δεν θελει δεν θα το κανει. Αυτο σημαινει οτι η γκομενα που το κανει ειναι τελειωμενη? Τοσο υποληψη εχετε ρε για τους αλλους και νομιζετε οτι εσεις ειστε οι γαμαω που μπορουν να βγαζουν γενικα συμπερασματα? Ξεστραβωθειτε λιγο και κοιταξτε πρωτα τις δικες σας μαλακιες να διορθωσετε και αφηστε τις παπαριες για το ποιος ειναι τελειωμενος και ποιος οχι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τα αγγουρια στα κωλαρακια σας κρυφαδερφουλες  ;)

Φιλαρακι που ανοιξες το thread, μην ανησυχεις... Και απο τις πουτανες μονο κατι λιγες τελειωμενες τον παιρνουν απο πισω.

Φανταζομαι τι σαβουρες γκομενες εχουν αυτοι οι τυποι που γραφουν εδω...

:jerking:

Eεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε παπαράκο....
τις γκόμενες που έχω γαμήσει από τον κώλο ούτε για κατούρημα δε θα σε είχαν........

Για να μην πω γι αυτές που βλέπεις στις τσόντες και λες την κλασσική ατάκα του κλασσικού έλληνα μαλάκα...

Πωπω ρε πούστη μου κοίτα κάτι κώλους που γαμάνε οι καριόληδες.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν ειπα οτι δεν το εχουν κανει οι περισσοτερες εστω και μια φορα, για δοκιμη σιγουρα θα το εχουν κανει! Αυτο δεν σημαινει ομως οτι το προτιμανε ή οτι το επαναλαμβανουν τακτικα.

Απο ερευνα που εχω διαβασει, μονο ενα 10% των γυναικων συνηθιζει να κανει πρωκτικο σεξ, το υπολοιπο 90% δεν το κανει. Οποτε ας μη μιλαμε γι' αυτο σαν κατι που οι περισσοτερες το συνηθιζουν, γιατι απλα δεν ειναι ετσι!
μάγκες άρχισαν πάλι οι έρευνες........

ο αυστραλός επέστρεψε.............
ισ2001.........

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Και εγω παιδια τον σιχαινομουνα τον κωλο μεχρι που ηρθε η Αγια Μερα που μπηκα στο γκροβερακι της / πολυ ωραιο και ακομα το θυμαμαι / ο πουτσος κεντραρει και η γκομενα σφαδαζει απο ηδονη και πονο / μονο να μην χυσετε μεσα στον κωλο της γιατι μετα κλεινει η κωλοτρυπιδα και μενουν τα χυσια μεσα της και δεν ειναι καλο απο θεμα υγιεινης

βεβαιως ολα αυτα συναρτησει του γεγονοτος να ειναι η κωλαρα καθαρη και οχι οταν βγαζεις τον πουτσο σου να βλεπεις κομματακι απο φλιδα ντοματας που εφαγε το μεσημερι

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.107
Πόντοι
22.785
Οποιος κολο δεν γαμη στραβος παη στον αδη......... :uglystupid: :uglystupid:

magospatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χμμ φιλε ο κωλος ειναι πολυ ωραιος γτ ειναι πολυ στενος οταν βαλεις το πεος σου μεσα θα δεις την γλυκα
φυσικα η γκομενα πρεπει να ειναι παντα καθαρη
επισης θελει προσοχη γενικα
το site εχει ενα αρθρο γιαυτο το θεμα και ειναι πολυ καλο ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Και εγω παιδια τον σιχαινομουνα τον κωλο μεχρι που ηρθε η Αγια Μερα που μπηκα στο γκροβερακι της / πολυ ωραιο και ακομα το θυμαμαι / ο πουτσος κεντραρει και η γκομενα σφαδαζει απο ηδονη και πονο / μονο να μην χυσετε μεσα στον κωλο της γιατι μετα κλεινει η κωλοτρυπιδα και μενουν τα χυσια μεσα της και δεν ειναι καλο απο θεμα υγιεινης

βεβαιως ολα αυτα συναρτησει του γεγονοτος να ειναι η κωλαρα καθαρη και οχι οταν βγαζεις τον πουτσο σου να βλεπεις κομματακι απο φλιδα ντοματας που εφαγε το μεσημερι

Υπουργέ τις ντομάτες γι αυτό τις καθαρίζουμε.........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Το ωραίο στο κόλο είναι ότι πονάει η κοπέλα.

Αυτό είναι που αρέσει και στους δύο (όταν αρέσει και στους δύο).
Πολώνονται τα ένστικτα. :boff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom