Νέα

Obama vs Romney

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Obama vs Romney

• Obama

Ψήφοι: 40 87,0%
  • Romney

Ψήφοι: 6 13,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    46

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τυπε απο οτι φαινετε θα κανει.
οι αποθηκες γεμησανε μπαρουτι και στα εργοστασια κολοβαρανε εδω και 4 χρονια.
για αρχη βλεπω να γινετε κανενα πανηγυρι στην συρια.
αλλα το μεγαλο πανηγυρι θα γινει με το ιραν,αλλα δεν εχουν αρχιδια για εκει περα.
μονο ο μπους θα μπορουσε να κανει τετοια μαλακια.
Αλβανία πότε έχετε εκλογές;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε απο οτι φαινετε θα κανει.
οι αποθηκες γεμησανε μπαρουτι και στα εργοστασια κολοβαρανε εδω και 4 χρονια.
για αρχη βλεπω να γινετε κανενα πανηγυρι στην συρια.
αλλα το μεγαλο πανηγυρι θα γινει με το ιραν,αλλα δεν εχουν αρχιδια για εκει περα.
μονο ο μπους θα μπορουσε να κανει τετοια μαλακια.
τυπε και εγω πιστευω οτι στην 2η τετραετια θα εχει μαθει τι πρεπει να κανει
δικε μου νομιζω οτι ο μονος που θα ειχε αρχιδια να κανει πολεμο με ιραν ηταν αυτος
http://[URL unfurl="true"]www.openmarket.org/wp-content/uploads/2012/03/bill-clinton.jpg[/img[/URL]]

τωρα αν πιασουν κοροιδο τον αραψ θα τον βαλουν σε πολεμο με ιραν
αλλιως υπαρχουν και αλλες πιο λαιτ επιλογες που θα μπορουσε να μακελεψει :headbang3:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
δικε μου νομιζω οτι ο μονος που θα ειχε αρχιδια να κανει πολεμο με ιραν ηταν αυτος
http://[URL unfurl="true"]www.openmarket.org/wp-content/uploads/2012/03/bill-clinton.jpg[/img[/URL]]

αλλιως υπαρχουν και αλλες πιο λαιτ επιλογες που θα μπορουσε να μακελεψει :headbang3:
[/quote]σιγα τα αρχιδια....του τα ειχε παπαριασει η μονικα...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τσακ για προεδρος....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και αυτός είχε παπαριάσει το πούρο που είχε γεύση κωλίλα Μόνικας   :grin:
monicaclinton1.jpg

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36

[/quote]
τυπε μονο ενας μαλακας προεδρος θα εκανε πολεμο στο ιραν,και αυτος ειναι ο μπους.
τυπε ο μπους θα ξεκινουσε τον πολεμο και μετα θα καταλαβαινε την μαλακια που εκανε.
παντως αν γινει τετοια μαλακια και ριξει πυρινικα το ιραν,ειμαστε απο τις πρωτες χωρες που θα παρει η μπαλα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μονο ενας μαλακας προεδρος θα εκανε πολεμο στο ιραν,και αυτος ειναι ο μπους.
τυπε ο μπους θα ξεκινουσε τον πολεμο και μετα θα καταλαβαινε την μαλακια που εκανε.
παντως αν γινει τετοια μαλακια και ριξει πυρινικα το ιραν,ειμαστε απο τις πρωτες χωρες που θα παρει η μπαλα.
λες να κυκλοφορουμε ετσι τυπε? :grin:
URL]]

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
λες να κυκλοφορουμε ετσι τυπε? :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.e-typos.com/content/adasdas.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δεν νομιζω.
σιγα να μην εχει το ελληνικο κρατος να δωσει μασκες.

παντως ο ενας αρχηγος ηρθε σημερα.

[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/greece/article/stin-elada-o-arxigos-ton-enoplon-dinameon-tou-irak[/URL]

τυπε λες να τον εστειλαν οι αμερικανοι εδω για βολτα η για ξεκαρφωμα?

kaulanwmalos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Απο οτι βλεπω οι μπουρδελιαριδες Αθηνων και πασης Ελλαδος επεσαν μεσα στα προγωστικα τους...  Χαιρομε για το πνευματικο επιπεδο των συναγωνιστων μου...

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
φιλε εγω που εχω σχεσεις με αμερικη και ειδα πολλα πραγματα απο κοντα πιστεψε με δεν ειναι καθολου ετσι οπως παρουσιαζοταν απο τα ελληνικα μεσα που αμα εισαι δημοκρατικος εισαι σπλαχνικος και ουσιαστικα ανωτερου επιπεδου και αμα εισαι ρεπουμπλικανος εισαι γκαου και καθολου μαλακας δεν ηταν ο μπους....περα και του οτι εχει τωρα μεγαλη δημοφιλια μαζι με τον κλιντον...αυτοι οι 2 οπου πανε μαζευουν παρα πολυ κοσμο...και κοιτα εν τελει το γενικο μορφωτικο και βιοτικο επιπεδο των ρεπουμπλικανων και θα δεις οτι ειναι σε πολυ ανωτερη κατασταση απο το γενικο επιπεδο των δημοκρατικων...αυτη ειναι η αποψη μου κατεμε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697
:grin: :pipa1:

Συνημμένα

• 752_n.jpg
    752_n.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 28

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
φιλε εγω που εχω σχεσεις με αμερικη και ειδα πολλα πραγματα απο κοντα πιστεψε με δεν ειναι καθολου ετσι οπως παρουσιαζοταν απο τα ελληνικα μεσα που αμα εισαι δημοκρατικος εισαι σπλαχνικος και ουσιαστικα ανωτερου επιπεδου και αμα εισαι ρεπουμπλικανος εισαι γκαου και καθολου μαλακας δεν ηταν ο μπους....περα και του οτι εχει τωρα μεγαλη δημοφιλια μαζι με τον κλιντον...αυτοι οι 2 οπου πανε μαζευουν παρα πολυ κοσμο...και κοιτα εν τελει το γενικο μορφωτικο και βιοτικο επιπεδο των ρεπουμπλικανων και θα δεις οτι ειναι σε πολυ ανωτερη κατασταση απο το γενικο επιπεδο των δημοκρατικων...αυτη ειναι η αποψη μου κατεμε

Η vice president Sara Palin δεν έλεγε ότι οι προιστορικοί άνθρωποι κυνηγούσαν δεινόσαυρους;

From 50% to 80% of Americans, depending on the poll and how one interprets the data, do not believe in evolution. Yet natural selection theory has been settled science for more than a century.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Κατ' αρχας ρε ΠΑΠΑΡΕΣ, το αρχικο ερωτημα ηταν "ποιον βλεπετε να κερδιζει"
Μεχρι το σημερινο πρωι, οπου ολα ειχαν κριθει, ο Ρομνευ ειχε 4 ψηφους
Τωρα εχει 6
Καλα κρασα   :idiot:

Δευτερον, σαφως οι Δημοκρατικοι εχουν ανωτερο πνευματικο επιπεδο
Οι αλλοι ειναι κατα το 1/3 ή 1/4 τους Τea Party, δηλαδη Κου Κλουξ Κλαν χωρις κουκουλες
Ο Ρομνευ βγηκε κι ελεγε οτι "πιστευει στο Θεο" (πραγμα που ο μαυρος ΠΟΤΕ δεν ειπε)
Ο Ιστγουντ βγηκε με κατι κουμπουρια στο συνεδριο των Ρεμπουμπλικανων, και μουσικη σπαγγετι γουεστερν
Ο γερουσιαστης τους ελεγε οτι ο βιασμος ειναι θελημα Θεου, και πως η εκτρωση ειναι αμαρτια

Το τελευταιο, και πιο αδιασειστο επιχειρημα: Εντος μεγαλων αστικων κεντρων παιρνουν Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
Και ολοι ξερουμε ποια ειναι η διαφορα επιπεδου μεταξυ Νεας Υορκης και χωριων του Κανσας

Θα μου πεις: Αν στην Ελλαδα ψηφιζαν μονο τα αστικα κεντρα, θα ειχαμε ΣΥΡΙΖΑ τωρα
Ναι, αλλα αυτο δεν αποφευχθηκε λογω της καλης ενημερωσης των κωλοβλαχων. Αποφευχθηκε απο... σποντα!!! Δηλαδη, απο παππουδες που ψηφισαν Σαμαρα και Βενιζελο εθιμοτυπικα, και τελικα (κατα τη γνωμη μου) ειχαν δικιο

ΥΓ Δεν εχω καμια σχεση με Αμερικη, ουτε εχω παει ποτε. Γι' αυτο και θεωρω πως η γνωμη μου ειναι πιο σωστη

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Ο ρομνευ μορμόνος δεν είναι ?   :think:

Stories