Ο ρομνευ μορμόνος δεν είναι ?
Ναι, αν και δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο
Ο ρομνευ μορμόνος δεν είναι ?
ναι φιλε δεν εχεις καμμια σχεση με αμερικη γιαυτο επιτρεψε μου να σου πω οτι λες ανακριβειες!!!!!καμμια απολυτως σχεση!!!οσο για το επιπεδο ψαξε στα στατιστικα στων κατ κανονα κοκκινων πολιτειων και στον κατα κανονα μπλε πολιτειων και θα δεις με στοιχεια παντα οτι η μεγαλη πλειοψηφια των μορφωμενων και των επιχειρηματιων-εμπορων και λοιπων παραγωγικων ομαδων και θα δεις οτι το πιο παραγωγικο κοματι ανηκει στο κοκκινο!..οσο για τα αρχιδια που λες φιλε πας να συγκρινεις το κανσας με τη νεα υορκη υποννοωντας το μανχαταν μονο που το μανχαταν δεν παρα ενα πολυ μικρο μερος της νεας υορκης..πανε στις μεγαλες γειτονιες της πολης με το καθε καρυδιας καρυδι και τοτε ναι τοτε θα καταλαβεις οτι το κανσας ειναι η εδεμ μπροστα στη νεα υορκη..οσο για κου κλουξ κλαν και τετοια που λες το εκλαμβανω οτι αναφερεσαι σε αλλη χωρα γιατι περα του οτι ζουμε στο 2012 τετοια στοιχεια φανατισμενα-ρατσιστικα δεν εχουν καμμια σχεδον σχεση και με τα 2 κοματα..οσο για τον γερουσιαστη ε και??νομιζεις μονο εδω υπαρχουν φανατισμενοι??παντου ειναι!!τελος οσο αφορα το tea party δεν ξερω ιδεολογικα που ανηκεις αλλα σαν κινημα ηταν απο τα πιο φιλελευθερα στην ιδεολογικη πλατφορμα θετικο κατεμεΚατ' αρχας ρε ΠΑΠΑΡΕΣ, το αρχικο ερωτημα ηταν "ποιον βλεπετε να κερδιζει"
Μεχρι το σημερινο πρωι, οπου ολα ειχαν κριθει, ο Ρομνευ ειχε 4 ψηφους
Τωρα εχει 6
Καλα κρασα
Δευτερον, σαφως οι Δημοκρατικοι εχουν ανωτερο πνευματικο επιπεδο
Οι αλλοι ειναι κατα το 1/3 ή 1/4 τους Τea Party, δηλαδη Κου Κλουξ Κλαν χωρις κουκουλες
Ο Ρομνευ βγηκε κι ελεγε οτι "πιστευει στο Θεο" (πραγμα που ο μαυρος ΠΟΤΕ δεν ειπε)
Ο Ιστγουντ βγηκε με κατι κουμπουρια στο συνεδριο των Ρεμπουμπλικανων, και μουσικη σπαγγετι γουεστερν
Ο γερουσιαστης τους ελεγε οτι ο βιασμος ειναι θελημα Θεου, και πως η εκτρωση ειναι αμαρτια
Το τελευταιο, και πιο αδιασειστο επιχειρημα: Εντος μεγαλων αστικων κεντρων παιρνουν Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
Και ολοι ξερουμε ποια ειναι η διαφορα επιπεδου μεταξυ Νεας Υορκης και χωριων του Κανσας
Θα μου πεις: Αν στην Ελλαδα ψηφιζαν μονο τα αστικα κεντρα, θα ειχαμε ΣΥΡΙΖΑ τωρα
Ναι, αλλα αυτο δεν αποφευχθηκε λογω της καλης ενημερωσης των κωλοβλαχων. Αποφευχθηκε απο... σποντα!!! Δηλαδη, απο παππουδες που ψηφισαν Σαμαρα και Βενιζελο εθιμοτυπικα, και τελικα (κατα τη γνωμη μου) ειχαν δικιο
ΥΓ Δεν εχω καμια σχεση με Αμερικη, ουτε εχω παει ποτε. Γι' αυτο και θεωρω πως η γνωμη μου ειναι πιο σωστη
Το τελευταιο, και πιο αδιασειστο επιχειρημα: Εντος μεγαλων αστικων κεντρων παιρνουν Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
Και ολοι ξερουμε ποια ειναι η διαφορα επιπεδου μεταξυ Νεας Υορκης και χωριων του Κανσας
ο ομπαμα πηρε τα ολα τα μεγαλα αστικα κεντρα, και ανατολικη και τη δυτικη ακτη και τις μεγαλες λιμνες, αλλα στις κεντρικες βλαχοεπαρχιες επαθε πανωλεθρια (80-90%) επερνε ο ρομνευ ο μεσος ψηφοφορος ρομνευ δεν εχει μεγαλυτερο αι κιου απ το μεσο ψηφοφορο των χρυσαυγουλων
Γενικεύεις αφόρητα!
Νέα Υόρκη είναι και το Μπρονξ, όπου (υποθέτω) ο Ομπάμα θα πήρε 95%. Θεωρείς πως οι κάτοικοι του Μπρονξ έχουν "επίπεδο";
το αμερικανικο εκλογικο συστημα ειναι περιεργο, μπορει ο ενας να εχει παρει περισσοτερους αριθμητικα ψηφους των αμερικανων αλλα να μη βγει προεδρος. παιζουνε μεγαλο ρολο οι εκλεκτορες, καθε πολιτεια εχει συγκεκριμμενο αριθμο εκλεκτορων και πρεπει να παρει την πλειοψηφια.
δες τα στοιχεια!!!δηλ το 59%των λευκων ειναι ηλιθιοι ενω οι μειονοτητες ειναι οι ανωτερης φυλης ανθρωποι!!!απο επιχειρηματα αλλο τπτ!και δεν μου λες ρε φιλε δηλ οι πιο ευκαταστατοι που ψηφισαν ρομνευ που μενουν στα προαστια και στην εξοχη και στην υπαιθρο ειναι πιο ηλιθιοι απο τους μεταναστες των μην καλων συνθηκων διαβιωσης που ψηφισαν ομπαμα...!ο ομπαμα πηρε τα ολα τα μεγαλα αστικα κεντρα, και ανατολικη και τη δυτικη ακτη και τις μεγαλες λιμνες, αλλα στις κεντρικες βλαχοεπαρχιες επαθε πανωλεθρια (80-90%) επερνε ο ρομνευ ο μεσος ψηφοφορος ρομνευ δεν εχει μεγαλυτερο αι κιου απ το μεσο ψηφοφορο των χρυσαυγουλων
δες τα στοιχεια!!!δηλ το 59%των λευκων ειναι ηλιθιοι ενω οι μειονοτητες ειναι οι ανωτερης φυλης ανθρωποι!!!απο επιχειρηματα αλλο τπτ!και δεν μου λες ρε φιλε δηλ οι πιο ευκαταστατοι που ψηφισαν ρομνευ που μενουν στα προαστια και στην εξοχη και στην υπαιθρο ειναι πιο ηλιθιοι απο τους μεταναστες των μην καλων συνθηκων διαβιωσης που ψηφισαν ομπαμα...!
2 κομματα εχουν στην αμερικη δεν εχουν 30 οπως εμεις, ωστε να εχου και καποια καθαρα ρατσιστικα αναγκαστικα οι ρατσιστες καπου θα πανε, δεν ειπα εγω οτι ειναι ολοι οι του ρομνευ χρυσαυγουλοι αλλα για πες μου τωρα οι της κου κλουξ κλαν τι ψηφισαν? ομπαμα?Μόνο που ο Ρόμνεϋ πήρε 49%.
Άρα στις ΗΠΑ 49% χρυσαυγίτες!!
Μάλιστα!
Τίποτα άλλο;
ναι φιλε δεν εχεις καμμια σχεση με αμερικη γιαυτο επιτρεψε μου να σου πω οτι λες ανακριβειες!!!!!καμμια απολυτως σχεση!!!οσο για το επιπεδο ψαξε στα στατιστικα στων κατ κανονα κοκκινων πολιτειων και στον κατα κανονα μπλε πολιτειων και θα δεις με στοιχεια παντα οτι η μεγαλη πλειοψηφια των μορφωμενων και των επιχειρηματιων-εμπορων και λοιπων παραγωγικων ομαδων και θα δεις οτι το πιο παραγωγικο κοματι ανηκει στο κοκκινο!..οσο για τα αρχιδια που λες φιλε πας να συγκρινεις το κανσας με τη νεα υορκη υποννοωντας το μανχαταν μονο που το μανχαταν δεν παρα ενα πολυ μικρο μερος της νεας υορκης..πανε στις μεγαλες γειτονιες της πολης με το καθε καρυδιας καρυδι και τοτε ναι τοτε θα καταλαβεις οτι το κανσας ειναι η εδεμ μπροστα στη νεα υορκη..οσο για κου κλουξ κλαν και τετοια που λες το εκλαμβανω οτι αναφερεσαι σε αλλη χωρα γιατι περα του οτι ζουμε στο 2012 τετοια στοιχεια φανατισμενα-ρατσιστικα δεν εχουν καμμια σχεδον σχεση και με τα 2 κοματα..οσο για τον γερουσιαστη ε και??νομιζεις μονο εδω υπαρχουν φανατισμενοι??παντου ειναι!!τελος οσο αφορα το tea party δεν ξερω ιδεολογικα που ανηκεις αλλα σαν κινημα ηταν απο τα πιο φιλελευθερα στην ιδεολογικη πλατφορμα θετικο κατεμε
ουτε το χιουμορ δε μπορεις να καταλαβεις καθυστερημενε "ανωτερε" βρες τι εγραψαΝομίζω πως ο ασιατοφανατικός έχει δηλώσει "ρατσιστής" εναντίον των λευκών-λευκών.
Κάπου το έγραψε σήμερα.
Ίσως πει πως ήταν αστείο μόνο που με τις αμέσως προηγούμενες δηλώσεις του το επιβεβαιώνει! ;)
φιλε πολυ ευχαριστως να κανουμε διαλογο με χαροποιει αλλα πες μου που τα δες στο tea party πολεμους σταυροφοριες και τετοια??γιατι εγω που τα βλεπω απο κοντα τα πραγματα δεν εγινε αυτο το κινημα ουτε για να εισβαλει στο ιραν η αμερικη ουτε για να καταργησει την επιστημη.ποια επιστημη ρε φιλε να καταργησει???μα ολα τα ιδρυτικα στελεχη ηταν πολυ μορφωμενα...οσο για το κρατος μαλλον ανηκουμε σε διαφορετικες οικονομικες ιδεολογιες παντως εγω απεχθανομαι το μεγαλο σπαταλο κρατος των ελλειματων και των χρεων...δεν ξοδευουμε παραπανω αποσα βγαζουμε κατα κανονα και παντως οχι να το παρατραβηξουμε με τα ελειματα οπως κανει ο ομπαμα και θα προσγειωθει νομιζω ανωμαλα!!οσο για κτηνοβασιες και τετοιοι αφορισμοι ε πιστευω οτι απο αυτα που λες δεν προκυπτει σοβαρος διαλογος με τεκμηρια και γνωση της πραγματικης αμερικης.To Tea Party θεωρει ως ελευθερια το να επιβιωνει ο καθενας με ο,τι πορους εχει, χωρις ΚΑΜΙΑ κρατικη προνοια, το να κουβαλανε ολοι οπλα για να μην τους γαμησουν οι μεξικανοι τις κορουλες, το να ΜΗΝ φορολογουνται οι πλουσιοι, το να μην κανει ο κοσμος εκτρωσεις, το να κανει η Αμερικη παντου πολεμους, το να επιτρεπεται να μη στελνεις τα παιδια σου σχολειο (αμα θες), για να μη "διαφθαρουν" απο την παλιοκοινωνια, και να τα μορφωνεις κατ' οικον, και φυσικα, να μην πιστευεις στην επιστημη αλλα στο Θεουλη και στις ψευδοεπιστημονικες θεωριες περι "ευφυους ανωτερης δυναμης"
Ως προς το ποιον των ψηφοφορων... Εσεις δηλαδη πιστευετε οτι αν τραβηξω εναν, στην τυχη,απο τη Νεα Υορκη, και εναν απο το Νταλας, ο Νεοϋορκεζος θα αποδειχθει πιο παρακατιανος??
Κι ενταξει, οι αληταραδες του Χαρλεμ ειναι αποπατος. Ακομα κι ετσι, ομως, ζουν μεσα σε ενα περιβαλλον μεγαλουπολης και εχουν ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΣΕΣ!!!!! Δεν ζουν μεσα σε φαρμες, με γκανια, κτηνοβασιες και εικονοστασια.
ουτε το χιουμορ δε μπορεις να καταλαβεις καθυστερημενε "ανωτερε" βρες τι εγραψα
μπορουν να ψηφισουν οτι θελουν αν θεωρουν ομως οτι δε ψηφιζουν ομπαμα γιατι ειναι μισος μαυρος και ας συμφωνουν (λεμε τωρα) στο προγραμμα του, τοτε ναι ο ρατσισμος τους τους κανει ηλιθιους, και βλαχους που τους ειπαΕσύ είσαι καθηστερημένος και ΔΕΝ καταλαβαίνεις τί γράφω!
Και να πεις πως δεν σε είχα προλάβει στα περί "χιούμορ"!
Το πρωινό ήταν όντως χιούμορ (κακόγουστο βέβαια και κυρίως κάπου έδειχνες να το πιστεύεις)
Όμως στο αμέσως προηγούμενο σου ποστ σε αυτό το θρεντ χαρακτηρίζεις ηλίθιους και χρυσαυγίτες το 60% των λευκών Αμερικανών επειδή ΔΕΝ ψήφισαν Ομπάμα.
Εμένα αυτό για ρατσισμός μου φαίνεται...
φιλε πολυ ευχαριστως να κανουμε διαλογο με χαροποιει αλλα πες μου που τα δες στο tea party πολεμους σταυροφοριες και τετοια??γιατι εγω που τα βλεπω απο κοντα τα πραγματα δεν εγινε αυτο το κινημα ουτε για να εισβαλει στο ιραν η αμερικη ουτε για να καταργησει την επιστημη.ποια επιστημη ρε φιλε να καταργησει???μα ολα τα ιδρυτικα στελεχη ηταν πολυ μορφωμενα...οσο για το κρατος μαλλον ανηκουμε σε διαφορετικες οικονομικες ιδεολογιες παντως εγω απεχθανομαι το μεγαλο σπαταλο κρατος των ελλειμσατων και των χρεων...δεν ξοδευουμε παραπανω αποσα βγαζουμε κατα κανονα και παντως οχι να το παρατραβηξουμε με τα ελειματ οπως κανει ο ομπαμα και θα προσγειωθει νομιζω ανωμαλα!!
μπορουν να ψηφισουν οτι θελουν αν θεωρουν ομως οτι δε ψηφιζουν ομπαμα γιατι ειναι μισος μαυρος και ας συμφωνουν (λεμε τωρα) στο προγραμμα του, τοτε ναι ο ρατσισμος τους τους κανει ηλιθιους, και βλαχους που τους ειπα
αυτο που λες ισχυει απολυτα, μπραβο που το βλεπεις και απ την αναποδη, αρα που καταληγουμε, οτι οι αμερικανικες εκλογες γινονται φυλετικες αν εχουν ενα μαυρο, λατινο, ασιατη (σε καταγωγη σαν υποψηφιο για προεδρο) οπως συσπειρωνονται οι "λευκοι" ετσι συσπειρωνονται και ολοι οι υπολοιποι παντως ο τσομσκι ειχε γραψει πριν κατι χρονια που ειχα διαβασει οτι απ τον ομπαμα σαν πολιτικο δε περιμενει τιποτα, αλλα και μονο του οτι ενας μειονοτικος αμερικανος γινετε προεδρος εχει τεραστια σημειολογια και για τη σωστη λειτουργια της δημοκρατιας σε ολο το κοσμοΝα σημειωσω οτι μου εχουν σπασει τ' αρχιδια και οι μαυροι που ψηφιζουν συλληβδην Ομπαμα λογω χρωματος, ενω πολλοι απο αυτους θελουν μια οικονομικη πολιτικη τυπου Ρομνευ. Πχ εβλεπα κατι μαυρους Ραπερ να στηριζουν Ομπαμα, ενω ΔΕΝ θελουν φορους, ΔΕΝ θελουν κοινωνικο κρατος κλπ κλπ κλπ... (προφανως δεν θελει φορους καποιος που φοραει μπριγιαντενιο ρολοι των 100 χιλιαδων δολλαριων)
μπορουν να ψηφισουν οτι θελουν αν θεωρουν ομως οτι δε ψηφιζουν ομπαμα γιατι ειναι μισος μαυρος και ας συμφωνουν (λεμε τωρα) στο προγραμμα του, τοτε ναι ο ρατσισμος τους τους κανει ηλιθιους, και βλαχους που τους ειπα
αυτο που λες ισχυει απολυτα, μπραβο που το βλεπεις και απ την αναποδη, αρα που καταληγουμε, οτι οι αμερικανικες εκλογες γινονται φυλετικες αν εχουν ενα μαυρο, λατινο, ασιατη (σε καταγωγη σαν υποψηφιο για προεδρο) οπως συσπειρωνονται οι "λευκοι" ετσι συσπειρωνονται και ολοι οι υπολοιποι παντως ο τσομσκι ειχε γραψει πριν κατι χρονια που ειχα διαβασει οτι απ τον ομπαμα σαν πολιτικο δε περιμενει τιποτα, αλλα και μονο του οτι ενας μειονοτικος αμερικανος γινετε προεδρος εχει τεραστια σημειολογια και για τη σωστη λειτουργια της δημοκρατιας σε ολο το κοσμο