Νέα

O Βαγγέλης έγινε Ανδρομέδα και δείχνει τη νέα της ταυτότητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.250
Πόντοι
2.021
Τι να μας  πει η "νεα εποχή" .
Στο παρακάτω βίντεο στο 14ο λεπτό ο μαλάκας δημοσιογράφος κωστας τσαρούχας κατεβαίνει τα σκαλιά στο Φυλής 99 εν ετη 1995 που δούλευε η Μαίρη .
Χειρουργημένο κορίτσι (ετσι αποκαλούσε το συνάφι η μια την άλλη)  αλλά το είχαμε πάρει  τότε η παρέα μου .
Ειχε αδυναμία δε , σε εναν φίλο που την είχε μεγάλη .
Ενρυνη φωνή η Μαίρη λόγω επέμβασης και στην μύτη . Βιαστική στο τσιμπούκι με κάποιους άναρθρους ήχους ταυτόχρονα αλλά με ωραία , μαλλον επιτυχημένα βυζιά .

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
εχει περασει απ τα hotspot ειναι και σε ΜΚΟ οποτε παει το γλεντι σ αλλο τοπο

Καθε ΜΚΟ που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να αποτελείται απο πούστηδες, φεμινίστριες, αγαμητες με γάτες και λαθρομετανάστες. Οι άλλες ΜΚΟ τυπου Ερυθρού Σταυρού ή της εκκλησίας ειναι μπαναλ.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
τυπε εμεις εδω στο μπου το αποδεχομαστε το διαφορετικο     :woldman:
απλα ο τυπος ειναι λιγο μπουστης     :grin: :grin: :grin: :effemine: :gay:

οχι περισοτερο απο σενα που εισαι καταπιεσμενος κρυφοπουστας που τη βρισκεις με φωτογραφιες του λιλα και ταχα μου κραζεις ...........

μαλακα    :S :S

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
Τι να μας  πει η "νεα εποχή" .
Στο παρακάτω βίντεο στο 14ο λεπτό ο μαλάκας δημοσιογράφος κωστας τσαρούχας κατεβαίνει τα σκαλιά στο Φυλής 99 εν ετη 1995 που δούλευε η Μαίρη .
Χειρουργημένο κορίτσι (ετσι αποκαλούσε το συνάφι η μια την άλλη)  αλλά το είχαμε πάρει  τότε η παρέα μου .
Ειχε αδυναμία δε , σε εναν φίλο που την είχε μεγάλη .
Ενρυνη φωνή η Μαίρη λόγω επέμβασης και στην μύτη . Βιαστική στο τσιμπούκι με κάποιους άναρθρους ήχους ταυτόχρονα αλλά με ωραία , μαλλον επιτυχημένα βυζιά .

τυπε, τα ημιζ τα διαλυσατε;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.276
Πόντοι
7.885
οχι περισοτερο απο σενα που εισαι καταπιεσμενος κρυφοπουστας που τη βρισκεις με φωτογραφιες του λιλα και ταχα μου κραζεις ...........

μαλακα    :S :S

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,μεγάλος πιρφόρος ο πουστροντουράς τύπε μου.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656

μαλακα    :S :S

τυπε πως κανεις ετσι που καναμε ρομπα τον γαμια σου τον λιλα;    :S :S :S
αδερφες εισαστε και θιχτηκες,η στεναχωρηθηκες που εχασες τις αλλαξοκωλιες που κανατε;    :2funny: :2funny: :2funny: :gay: :effemine:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,μεγάλος πιρφόρος ο πουστροντουράς τύπε μου.

τυπε δεν πας να ρουφηξεις και εσυ κανενα τραβελι οπως ο πιπαλεκος;      :grin: :grin: :grin: :gay: :effemine:

η καντε καμμια αλλαξοκωλια μεταξυ σας γιατι το εχετε τεραστια αναγκη    :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom