Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δηλαδή τοσα χρονια που γραφοταν το βιολογικο φυλο στις ταυτότητες και όχι το κοινωνικο θιγονταν τα δικαιώματα τους?Εν μέρει συμφωνώ μαζί σου. Διαφωνώ όμως οτι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να θεωρηθούν ανώμαλοι. Έχουν ίσα δικαιώματα με όλους εφόσον δεν ενοχλούν κανέναν!
και ο άλλος πολύ σωστα εγραψε μπορει να ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ιαπωνας αν γουσταρει.
η ταυτοτητα δεν είναι για το τι θελεις εσυ να αυτοπροσδιοριστεις αλλα πως σε προσδιορίζει το κρατος για να σε ταυτοποιησει.
και εγω θελω η ταυτοτητα μου να γραφει 1.90 υψος και αμα βαλω τακουνια θα γινω 1.90 ΑΛΛΑ το κρατος θελει κατι που να μην αλλαζει ευκολα για να σε ταυτοποιει. πχ η αναγραφη στις ταυτότητες εχει νοημα μονο για το φυσικο χρωμα μαλλιων που δεν αλλαζει και μπορουν να το δουν από την ριζα, το βαμμενο κάθε βδομαδα μπορεις να το αλλαξεις και ΔΕΝ ΣΕ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ μονιμα και ουσιαστικα.
να κανουμε κινημα και οι κοντοι να γραφεται το υψος μας με παπούτσια γιατι ετσι φαινομαστε εξω όπως το κοινωνικο φυλο των ομοφυλοφιλων και όχι το βιολογικο υψος χωρις παπούτσια.
το να αναφέρονται λοιπον άλλο φυλο , άλλο υψος, άλλη υπηκοοτητα από αυτά που μπορουν να πιστοποιηθουν ΕΝΟΧΛΟΥΝ.
και εγω λοιπον θελω να γραφω 1.90 στα σαητ γνωριμιών για να πλησιαζω γκομενες, αλλα αν το κανω πολύ σωστα οι γκομενες θα με πουν απατεωνα. αν λοιπον στις ταυτότητες πχ γραφει γυναικα χωρις να αναφερει εξ αλλαγης(ή διορθωσης φυλου αν προτιμανε έναν πιο νέο ορο, παντως να είναι σαφες σε καποιον που το διαβαζει) είναι απατη και οσοι χωρις να το ξερουν παντρευτηκαν τέτοιες γυναικες δικαιωθηκαν από τα δικαστηρια διοτι είναι σημαντικο χαρακτηριστικο που πρεπει να ξερει ενας συζυγος αν η γυναικα του γεννηθηκε αγορι και οποια το αποκρυπτει διαπρατει απατη