xristos350
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 298
- Πόντοι
- 1.510
Μ αρεσει που η Πιπιλη ρωταγε ποσο εχει και το προφυλακτικο!
Μ αρεσει που η Πιπιλη ρωταγε ποσο εχει και το προφυλακτικο!
Παρατηρήσεις για την εκπομπή:
1) Santra Love πρώτη μούρη στο Καβούρι.
2) Πιπιλή εγκεφαλογράφημα ευθεία.
3) Σρόιτερ ξεροκατάπινε όταν η Santra έλεγε ότι οι πελάτες ζητάνε περίεργα γούστα.
4) Το συμπέρασμα ήταν να διώξουμε τις ξένες για να γαμάμε και στα μπουρδέλα Ελλεηνίδες.
5) Η πρόεδρος έχει γίνει κουράδα από το φαί.
Τώρα στο φινάλε, αυτή η κάργια η πιπιλή χέζει τους πελάτες (τους λέει εγκληματίες).
Μαύρο στην καριόλα.
Καλα το πε ο συναγωνιστης οτι το χει ναναι τσατσα παντως Kαι εγω την ωρα που μιλαγε τη φανταζομουνα να καραμουζιαζει συναγωνιστες
Φίλε γέλασα! Τέλειος!Παρατηρήσεις για την εκπομπή:
1) Santra Love πρώτη μούρη στο Καβούρι.
2) Πιπιλή εγκεφαλογράφημα ευθεία.
3) Σρόιτερ ξεροκατάπινε όταν η Santra έλεγε ότι οι πελάτες ζητάνε περίεργα γούστα.
4) Το συμπέρασμα ήταν να διώξουμε τις ξένες για να γαμάμε και στα μπουρδέλα Ελλεηνίδες.
5) Η πρόεδρος έχει γίνει κουράδα από το φαί.
Ξέχασαν ακόμα να μας πουν και για τα εκατομμύρια μαύρα λεφτά...
Δεν εννοεί αυτόν τον Κακλαμάνη ρε. Τον άλλο λέει τον πρόεδρα της βουλής.Η αδερφάρα ο Κακλαμάνης ναούμε..
ειναι αδικο αυτο που λεςΗ αδερφάρα ο Κακλαμάνης ναούμε..
Εγώ τη φαντάζομαι να μου μιλάει προσπαθώντας να κάνει ένα point, να την κοιτάω καλά-καλά, να θολώνω απ΄την αναγούλα και την αηδία, και να την ξερνάω στο πρόσωπο.εγω τη φανταζομαι περισσοτερο να λεει το προγραμμα στο σαλονι. εχει ολο το πακετο φωνη/παρουσιαστικο.
Α ναι. Παπάρας.Δεν εννοεί αυτόν τον Κακλαμάνη ρε. Τον άλλο λέει τον πρόεδρα της βουλής.
Kαλά έκανες και πήγες και μπράβο σου που βγήκες με πρόσωπο στην κάμερα, αλλά δεν μας είπατε τα εξής πραγματάκια:καλησπερα ,στην παρεα ... ημουνα για καλό όλων μας στην εκπομπη οχι να πουλαω μουρη
ημουνα για καλό όλων μας στην εκπομπη οχι να πουλαω μουρη
το προηγουμενο με τον σροιτερ που ειχε χεστει με τους χρυσαυγιτες ειχε πιο πλακα
θρασύδειλος ο Σρόιτερ στην εκπομπή με τους Χρυσαυγίτες απέναντί του χέστηκς και την επομένη στο δελτίο ειδήσεων μόνος του τους τα έχωνε!