Τα προσωπικα σου δεν τα λες στην τηλεοραση αλλα σε ανθρωπους που σε καταλαβαινουνε και σε αγαπανε. Αλλιως δινεις την εντυπωση οτι μεσω αυτου επιζητας τη δημοσιοτητα. Αφου λοιπον δεν σεβεσαι εσυ την προσωπικη σου ζωη, γιατι να την σεβαστουν οι αλλοι? Αυτο συναγεται οταν βγαινουν ευαισθητα προσωπικα δεδομενα στη φορα. Επιπλεον, ειναι προφανες οτι θα ακουστουν κακεντρεχη σχολια. Ειναι κανονας στη δημοσια ζωη. Αλλες φορες δικαιολογημενα και αλλες αδικαιολογητα. Εσυ πρεπει να εισαι εξυπνος και να αποφυγεις οτιδηποτε μπορει να σε βλαψει. Γιαυτο ζυγιζεις τι θελεις να ακουστει παραεξω και τι οχι. Εχω αδικο?
ΔΕΝ εχεις καθολου αδικο σε οτι λες, αλλα η συναισθηματικη φορτιση τις περισσοτερες φορες δεν ελεγχεται.
Οι δημοσιογραφοι πολλες φορες παιζουν και τον ρολο του ψυχολογου, με ερωτησεις που σε ξεκλειδωνουν ωστε να επιτυχουν τις δακρυβρεχτες απαντησεις προς χαρην της ακροαματικοτητας..... (η δουλεια τους ειναι αυτη)
Το παραπονο που μπορει να εχει κανεις μεσα του και οι δυσκολιες που πιθανον εχει περασει μεσα απο καταστασεις, τον καθιστουν ευαλωτο και ευαισθητο σε πολλα.....
Αυτο που ειπες..... ''να μιλησεις σε ανθρωπους που σε αγαπουν και σε καταλαβαινουν'' ..... ειναι πολυ σχετικο και ποτε δεν μπορεις να ξερεις, αν ο καθενας εχει και αυτους τους ανθρωπους που λες πλαι του.....
Δεν θα υπηρχε και ολη αυτη η φαση στο νετ, αν ηταν ολα οπως τα φανταζομαστε ..... (η μοναξια βλεπεις υπαρχει παντου στην σημερινη εποχη, καθως οι ανθρωποι εχουν αποξενωθει πλεον)
Σιγουρα θα κριθει απο πολλους, ειτε καλως, ειτε κακως..... (οι λογοι ειναι παρα πολλοι και περιλαμβανουν απο προσωπικες διαφορες, μεχρι ψυχολογικες διαταραχες με αναλογα ξεσπασματα και ανταγωνισμο σε πολλα επιπεδα)
Αν δεις και αυτους που κρινουν ετσι ευκολα και κακοπροεραιτα απο κοντα, θα καταλαβεις πολλα.....
Συνηθως η ''κακοπροεραιτη κριση'' γινεται απο αποσταση και απροσωπα τις περισσοτερες φορες, γιατι μεχρι εκει φτανει η δειλια και η κακομοιρια τους....
Στο να βγαλουν τα απωθημενα τους ξεσπωντας σε τριτους, που δεν τους εχουν πειραξει κιολας !!!!!!
Ναι σιγουρα υπαρχουν πολλοι που επιζητουν την προσοχη, η και την προβολη μεσω αυτου, ειτε ηθελημενα, ειτε ασυναισθητα...
Τι πρεπει να κανουμε δηλαδη ?
Να τους χτυπαμε εκει που πονανε ?
Εμεις τι κερδιζουμε δηλαδη ?
Αναγνωριση στο μπου ?
Υγ. Ειδε κανεις την Δις Σαντρα να χλευαζει η να ενοχλει καποιον ?
Εγω τοσα χρονια που γραφω εδω, δεν επεσε κατι κακο στην αντιλληψη μου, απο μερους της
Εξηγω οτι δεν την γνωριζω την γυναικα και απλα αγανακτισα (τα ΜΑΛΑ) με τα οσα διαβασα ....
Κουβεντα κανουμε και δεν εχω διαθεση να την ''πω'' σε κανεναν....