Επισκέπτης
Μεταφραστε...δεν ομιλω την γαλλικην...
passable -> αγγλική
Μεταφραστε...δεν ομιλω την γαλλικην...
ενταξει,...δε θα μαλωναμε ΠΟΤΕ γ αντρα!!!ΠΟΤΕ!!!!Ρε φέρε μου εμένα 4-5 τέτοια να τα κλειδώσω σ'ένα δωμάτιο όλη νύχτα..
και μόλις ξεκαβλώσω θα μου περάσει...αααααχαχαχαχαχαχ
δε κοβω φλεβα αλλα περναει.καλο ειναι.Μεταφραστε...δεν ομιλω την γαλλικην...
Εννοω το δικο μου....λουρακι που λεγαμε..Αυτό δεν είναι ντίτζιταλ όμως.....![]()
ε αυτος θα εχει μαθει να διαβαζει την ωρα.Αυτό δεν είναι ντίτζιταλ όμως.....![]()
Μεταφράζω και ίσως να συννενοηθούμε ...Μεταφραστε...δεν ομιλω την γαλλικην...
Μαλιστα καλουτσικο......κεκτιμενη ταχυτηςpassable -> αγγλική
2 χρονια εδω μεσα ειπες και κατι σωστο πρασινο απολειφαδι.
Αυτο τυπε ειναι γαματο..μιλαμε γαμηθηκα στο γελιο την αλλη φορα που το ειδα...Μεταφράζω και ίσως να συννενοηθούμε ...
ουτε εναμιση ρε τενεκε.
κανε μια αναζητηση στα ποστς σου να δεις ποσες φορες εχεις συμφωνησει μαζι μου την τελευταια βδομαδα
γαμω τα λεω παντα.
Αυτός ο κανόνας ισχύει κ για τα αρσενικά;;;Μαλλον εφαγες πουτσο και εστρωσες. Δεν εξηγειται αλλιως.
Μαλλον εφαγες πουτσο και εστρωσες. Δεν εξηγειται αλλιως.
Αυτός ο κανόνας ισχύει κ για τα αρσενικά;;;![]()
Απο τον κωλο ?
αααααααααααααααχαχαχα !
Όχι φχαριστώ τύπε,ας δοκιμάσει κάποιος άλλος!!!Θες να φας τυπε να μας πεις και εμας?![]()
Αντε τωρα να εχεις παντρευτει αυτην την γυναικα και να θελεις να κανεις συζητηση. Η απαντηση που θα λαβαινεις ειναι "εγω γαμω τα λεω παντα".ουτε εναμιση ρε τενεκε.
κανε μια αναζητηση στα ποστς σου να δεις ποσες φορες εχεις συμφωνησει μαζι μου την τελευταια βδομαδα
γαμω τα λεω παντα.
γτ τον αναλ θα παρει>?Αντε τωρα να εχεις παντρευτει αυτην την γυναικα και να θελεις να κανεις συζητηση. Η απαντηση που θα λαβαινεις ειναι "εγω γαμω τα λεω παντα".
γτ τον αναλ θα παρει>?
Γιατί όχι;;;γτ τον αναλ θα παρει>?
Τωρα την εμαθες?Αντε τωρα να εχεις παντρευτει αυτην την γυναικα και να θελεις να κανεις συζητηση. Η απαντηση που θα λαβαινεις ειναι "εγω γαμω τα λεω παντα".