sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ρε με δοθλευεις?????????με το καπελο??????????????θεα!!!!!!!!!!!!!!!στυλατη κ θεα!!!!!!!!!!!
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
Ρε με δοθλευεις?????????με το καπελο??????????????θεα!!!!!!!!!!!!!!!στυλατη κ θεα!!!!!!!!!!!
ρεεεε μη βαζετε κολλητα μπλουζακια γαμω εστω κ αν ειστε τερμα γυμνασμενοι. ειναι υπερτατη μαλακια, μπλεργκ
φλωριααααααα!!!!!!!!!!Και γω με λουράκι έχω....![]()
οχι.Ρε με δοθλευεις?????????![]()
ξενερωτικο καργα!!!!!!!!!!!Πωωωωωωωωωωωωωω...κολλητά μπλουζάκια σε γυμνασμένα κορμάκια...πσσσσσσσσσ..γαμάει ρε...
Καθόλου..να το'χεις βάλει κάτω και να το γλύφεις μέχρι να λιώσει..!!φλωριααααααα!!!!!!!!!!οχι.
ξενερωτικο καργα!!!!!!!!!!!
Ρε η φατσα της ειναι σαν σκεπαρνη...αβυζη τελειως μια μαλακια και μιση
βασικα δε μαρεσουν τα κολλητα μπλουζακια και τα πολυ γυμνασμενα κορμια οποτε...Καθόλου..να το'χεις βάλει κάτω και να το γλύφεις μέχρι να λιώσει..!!
δε περιμενω γουστο απο σας...Ρε η φατσα της ειναι σαν σκεπαρνη...αβυζη τελειως μια μαλακια και μιση
οχι απλα φλωρικο.Ντίτζιταλ όμως....![]()
Εμένα πάντως μου αρέσει,αλλά είμαι ανώμαλος οπότε μην ασχολείστε...δε περιμενω γουστο απο σας...![]()
Έλα ρε συ...δεν πας για γάμο..προτιμάς να έχει γύρω-γύρω σωσίβιο κι εσύ να κάνεις την όλιβ του ποπάυ?βασικα δε μαρεσουν τα κολλητα μπλουζακια και τα πολυ γυμνασμενα κορμια οποτε...![]()
Αυτο...Ντίτζιταλ όμως....![]()
Έλα ρε συ...δεν πας για γάμο..προτιμάς να έχει γύρω-γύρω σωσίβιο κι εσύ να κάνεις την όλιβ του ποπάυ?
Το βάζεις κάτω το μωρό και το ξεζουμίζεις..δεν θα πονέσει καθόλου..
Εμένα πάντως μου αρέσει,αλλά είμαι ανώμαλος οπότε μην ασχολείστε...![]()
πασαμπλ.Αυτο...
Ενταξει...οχι και να μας την λες.....μαλλον της μοιαζεις...δε περιμενω γουστο απο σας...![]()
Ρε φέρε μου εμένα 4-5 τέτοια να τα κλειδώσω σ'ένα δωμάτιο όλη νύχτα..![]()
![]()
δεν ειναι θεμα γαμου.απλα δε με καυλωνουν...
![]()
![]()
![]()
γτ να μην σας την πω?με αυτες που αποθεωνετε τι να κανω;!Ενταξει...οχι και να μας την λες.....μαλλον της μοιαζεις...
Μεταφραστε...δεν ομιλω την γαλλικην...πασαμπλ.![]()