Νέα

Ο Παπακωνσταντίνου αφαίρεσε ονόματα συγγενών του από τη λίστα Λαγκάρντ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 334
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Σε κάθε περίπτωση η ιστορία εξελίσσεται σε φάρσα. Οι κατηγορίες εναντίον του Παπακωνσταντίνου δεν στέκουν με τίποτα. Παραποίηση δημοσίου εγγράφου δεν υφίσταται, αφού η περίφημη λίστα δεν έγινε ΠΟΤΕ δημόσιο έγγραφο, με αρ. πρωτοκόλλου ως εισερχόμενον κλπ.
Οι δε συγγενείς του δεν είχαν κανένα λόγο να κρύψουν τους λογαριασμούς τους όπου ο πρώτος δεν είχε τίποτα και η δεύτερη νόμιμα και φορολογημένα χρήματα.

Και σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα πως θα χρησιμοποιήσεις ΝΟΜΙΜΑ μια λίστα που είχε αποκτηθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ (από υποκλοπή από τράπεζα στην Ελβετία για την οποία αυτός που την υπέκλεψε είναι στις Ελβετικές φυλακές!) ήταν όντως υπαρκτό.
Πιο λογικό ήταν να ψάξουν στα εμβάσματα προς ξένες τράπεζες που είχαν γίνει μέσω της τραπέζης της Ελλάδος και περισσότερα ευρήματα θα είχαν.

Δεν νομίζω τελικά να βγει καμία άκρη, μάλλον με τις απορίες θα μείνουμε.
Ακόμα ένα "Βατοπέδι"...  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σε κάθε περίπτωση η ιστορία εξελίσσεται σε φάρσα. Οι κατηγορίες εναντίον του Παπακωνσταντίνου δεν στέκουν με τίποτα. Παραποίηση δημοσίου εγγράφου δεν υφίσταται, αφού η περίφημη λίστα δεν έγινε ΠΟΤΕ δημόσιο έγγραφο, με αρ. πρωτοκόλλου ως εισερχόμενον κλπ.
Οι δε συγγενείς του δεν είχαν κανένα λόγο να κρύψουν τους λογαριασμούς τους όπου ο πρώτος δεν είχε τίποτα και η δεύτερη νόμιμα και φορολογημένα χρήματα.

Και σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα πως θα χρησιμοποιήσεις ΝΟΜΙΜΑ μια λίστα που είχε αποκτηθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ (από υποκλοπή από τράπεζα στην Ελβετία για την οποία αυτός που την υπέκλεψε είναι στις Ελβετικές φυλακές!) ήταν όντως υπαρκτό.
Πιο λογικό ήταν να ψάξουν στα εμβάσματα προς ξένες τράπεζες που είχαν γίνει μέσω της τραπέζης της Ελλάδος και περισσότερα ευρήματα θα είχαν.

Δεν νομίζω τελικά να βγει καμία άκρη, μάλλον με τις απορίες θα μείνουμε.
Ακόμα ένα "Βατοπέδι"...  

η ιστορία είναι μία φάρσα.. .όπως καλή ώρα το Βατοπέδι...

το ερώτημα είναι cui bono από όλα αυτά ....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
η ιστορία είναι μία φάρσα.. .όπως καλή ώρα το Βατοπέδι...

το ερώτημα είναι cui bono από όλα αυτά ....

Η γνώμη μου είναι πως κερδίζουν ο Σαμαράς κι ο Κουβέλης, ενδοκυβερνητικά, επιδιώκοντας υποτείθεται να χυθεί άπλετο φως και πως κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, στην ουσία στριμώχνοντας το ΠΑΣΟΚ την ίδια στιγμή που υποτίθεται "προστατεύουν" τον ίδιο το Βενιζέλο.
Μπερδεμένο, αλλά σαφές!

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κοσμάρα του, μαζί με τον Καμμένο και την Χ.Α. (μάλλον τα ίδια μυαλά κουβαλάνε!) με απαιτήσεις μαξιμαλιστικές (για να γίνει ακόμα πιο μεγάλο το φιάσκο!)

Το ΚΚΕ σταθερό στη λογική του "Ότι και να κάνετε δεν σας εμπιστευόμαστε". Δεν οδηγεί πουθενά σαφώς, αλλά ως άποψη στέκει.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ασχολουμαστε με βλακειες και κανεις δεν ασχολειται με την λιστα των 54000 και  την διαπραγματευση με την ελβετια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η γνώμη μου είναι πως κερδίζουν ο Σαμαράς κι ο Κουβέλης, ενδοκυβερνητικά, επιδιώκοντας υποτείθεται να χυθεί άπλετο φως και πως κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, στην ουσία στριμώχνοντας το ΠΑΣΟΚ την ίδια στιγμή που υποτίθεται "προστατεύουν" τον ίδιο το Βενιζέλο.
Μπερδεμένο, αλλά σαφές!

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κοσμάρα του, μαζί με τον Καμμένο και την Χ.Α. (μάλλον τα ίδια μυαλά κουβαλάνε!) με απαιτήσεις μαξιμαλιστικές (για να γίνει ακόμα πιο μεγάλο το φιάσκο!)

Το ΚΚΕ σταθερό στη λογική του "Ότι και να κάνετε δεν σας εμπιστευόμαστε". Δεν οδηγεί πουθενά σαφώς, αλλά ως άποψη στέκει.

αυτήν την δεδομένη στιγμή ναι... το θέμα είναι ότι διαχρονικά ούτε Σαμαράς ούτε Κουβέλης κερδίζουν αλλά και το κυριώτερο δεν το ξεκινήσανε αυτοί...

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Γιατί ως γνήσιοι παλαιοκομματικοί ξέρουν μόνο το "οτι πει η κυβέρνηση εμείς το αντίθετο" και περιμένουμε να πέσει η κυβέρνηση (τακτική του "ώριμου φρούτου"). Έτσι τα βρήκαμε, έτσι τα κάνουμε, έτσι θα τα αφήσουμε...
Σωστά.
Δεν αλλάζουν μυαλά οι έλληνες πολιτικοί με τίποτα.
Λες και τους κάνουν μάγια μόλις μπουν στην πολιτική

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
«Αυτή τη στιγμή καλείστε να παραπέμψετε σε Ειδικό Δικαστήριο εμένα που, όπως και να το κάνουμε, ζήτησα τα στοιχεία, και εξαιτίας μου ήρθαν στην Ελλάδα, εμένα που τα έδωσα για έλεγχο, προκάλεσα συσκέψεις προκειμένου να αξιοποιηθούν, και τα παρέδωσα στον αρμόδιο πριν την αποχώρησή μου. Και την ίδια στιγμή, αυτός που μαζί με τον κ. Διώτη κυριολεκτικά έθαψαν τα στοιχεία για όλο το μετέπειτα χρονικό διάστημα, επιβραβεύεται και γίνεται αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών» είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Ave Ceasar! Morituri te salutant! Πόσος παραλογισμός μπορεί πια να χωρέσει σε αυτή την υπόθεση;».

Εν συνεχεία, όσον αφορά την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος ανέφερε ότι πρόκειταιΆλλοι αλλοίωσαν τη λίστα Λαγκάρντ
Άλλοι αλλοίωσαν τη λίστα Λαγκάρντ
για παραλογισμό. «Αν δεν ήθελα να αξιοποιήσω τη λίστα δεν θα την είχα ζητήσει από τους Γάλλους. Οι ισχυρισμοί διαψεύδονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο από τις ίδιες καταθέσεις».

Επικαλέστηκε επίσης την κατάθεση του Φ. Γεωργακόπουλου στην εισαγγελέα Ε. Ράικου. «Σας απέκρυψαν την άποψη του προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους» «Αυτό το πόρισμα που έχετε δεν περιλαμβάνεται το έγγραφο από το ΝΣΚ».

«Με ποια λογική θα έσβηνα τα ονόματα των συγγενών μου; Αν τα άφηνα στη λίστα νομίζετε θα ελέγχονταν ποτέ; Η ιστορία ότι εγώ αφαίρεσα τα ονόματα (σ.σ. των συγγενών μου) δεν στέκει» πρόσθεσε. «Όλη η προσπάθεια ενοχοποίησής μου βασίζεται σε ένα usb που δεν έδωσα εγώ» τόνισε.

Υπογράμμισε ταυτόχρονα ότι στο έργο της Προανακριτικής έγιναν κρίσεις «που παραβιάζουν κάθε δικονομικό κανόνα». Τόνισε παράλληλα ότι η Επιτροπή του στέρησε τον ελάχιστο αναγκαίο χρόνο για να μελετήσει τη δικογραφία. «Μέγεθος δικογραφίας: 20.000 σελίδες. Και γι αυτές μου δόθηκαν αρχικά 7 ημέρες προθεσμία και ύστερα από τις διαμαρτυρίες μου, μου παραχωρήθηκαν άλλες 10 ημέρες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επιλεκτική χρήση στοιχείων εναντίον μου
Επιλεκτική χρήση στοιχείων εναντίον μου
Για το πόρισμα της Επιτροπής ο κ. Παπακωνσταντίνου υπογράμμισε ότι «κάνει επιλεκτική και ακραία μεροληπτική χρήση στοιχείων και μαρτυριών, ενώ παραβλέπει μαρτυρίες και απλώς αγνοεί αντικειμενικά και αδιαμφισβήτητα στοιχεία». «Μνημονεύεται μόνο ό,τι βολεύει στην κατασκευή της ενοχής μου - με απολύτως αστήρικτη και αυθαίρετη εξαγωγή συμπερασμάτων. Ό,τι δεν βολεύει, απλώς δεν αναφέρεται, λογοκρίνεται», τόνισε. Έκανε λόγο για «πλήρη ευτελισμό της διαδικασίας» στο απίστευτο γεγονός ότι «από τους επτά βουλευτές που υπογράφουν το πόρισμα της πλειοψηφίας, οι δύο δεν μετείχαν καν των εργασιών της Επιτροπής».

«Δεν είχα ούτε offshore, μόνο χρέη, δεν έβγαλα λεφτά από την πολιτική. Στοχοποιούμαι γιατί ήμουν ο υπουργός που έβαλα τη χώρα στο Μνημόνιο το οποίο πολλοί εμίσησαν, πολλοί όμως σήμερα υπηρετούν», τόνισε και ανέφερε ότι πιστεύει πως με την παραπομπή του «θα ανακουφιστεί η κοινωνία». «Θα έχει βρεθεί ο αποδιοπομπαίος τράγος από την κυβέρνηση Παπανδρέου», ανέφερε χαρακτηριστικά., ενώ πρόσθεσε: «Δεν φταίω εγώ για όλα τα δεινά της χώρας».

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
Ειναι αργα για δακρυα Στελλα , τωρα θα το φας ολο το πουτσο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
Κάτσε να πλησιάσει η φυλακή ;)
Αυτός δεν είναι γέρος σαν τον Άκη. :)

Μακαρι τυπε , αλλα ειπαν οτι και να πει τωρα δεν μπορουν να κανουν τιποτα στους αλλους ...

Την γλυτωσαν παλι τα μουνια !!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Το ρεταλι αυτο θα θυσιαστει με τα νεα μετρα του Ιανουαριου...Περιουσιολογιο-πλειστηριασμοι

Μετα οταν ο περισσοτερος κοσμος θα δυστυχει καθημερινα μη αντεχοντας να καλυψει τις καθημερινες βασικες του αναγκες θα θυσιαστει αλλο ρεταλι...

Μαντεψτε ποιο....

Ετσι θα ηρεμει η γιαγια και ο μισθωτος..Σου λεει ζω με 200ε απο 1000ε, αλλα εχουμε δικαιοσυνη..τιμωρηθηκαν...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Μακαρι τυπε , αλλα ειπαν οτι και να πει τωρα δεν μπορουν να κανουν τιποτα στους αλλους ...

Την γλυτωσαν παλι τα μουνια !!!
Αυτοί δεν μπορούν,ο ελληνικός λαός [size=40pt]ΜΠΟΡΕΙ[/size]!!!!!!

KREMALA+%25282%2529.jpg

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Το να παραπεμφθεί ο συγκεκριμένος (και ακόμα περισσότερο το να χωθεί) ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ LAGARDE το θεωρώ μαλακία.
Υπάρχουν (είμαι βέβαιος) άπειροι άλλοι λόγοι και για να παραπεμφθεί, και για να χωθεί, και αυτός και οι τότε συνεργάτες και προϊστάμενοι του (ΓΑΠ, Βενιζέλος, κλπ).

Κι αν δεν υπάρχουν (με τη στενή ερμηνεία του νόμου - γιατί τους νόμους τους έχουν μαγειρέψει  με τρόπους που αυτούς τους ίδιους τους αφήνουν απ' έξω) μπορούν να υπάρξουν σε κάτι σαν λαϊκό δικαστήριο. Π.χ. ο ΠΠΚ έχει πει ψέμματα στον Ελληνικό λαό όταν έλεγε το 2010 "Σας βάζουμε τώρα στο μνημόνιο, αλλά το 2012 θα ξαναβγούμε στις αγορές".
Νόμος δεν υπάρχει για να χωθεί κάποιος για ένα τέτοιο ψέμμα, αλλά μόνο γι' αυτό, στη συνείδηση του εξαπατηθέντος λαού υπάρχει αρκετή δικαιολογία για να πάει μέσα ο τύπος, μην πω τίποτα χειρότερο.
Κι αν δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος νόμος, ένα λαϊκό δικαστήριο θα τον έχωνε για παράβαση της εντολής: "Ου ψευδομαρτυρήσεις...".

Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Ούτως ή άλλως ο συγκεκριμένος τύπος δε νομίζω ότι θησαύρισε από την "εμπλοκή του με τα κοινά" (όπως άλλοι).

Σίγουρα όμως ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ και αυτό που (νομίζω ότι) είναι το ζητούμενο στη συγκεκριμένη φάση και περίπτωση δεν είναι το να τον χώσουμε (κι αν τον χώσουμε, τι θα κερδίσουμε?) αλλά ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙ αυτά που ξέρει.

Αυτό, θα είχε πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον.

Καθήκια.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Λίστα Λαγκάρντ:Ο Παπακωνσταντίνου έψαχνε την οικογένειά του, Παπανδρέου και Βαρδινογιάννη
Posted date: Φεβρουαρίου 14, 2013 8:49 ΜΜ In: Ρεπορτάζ-ειδήσεις | comment : 3

Τα ξημερώματα της 30ης Σεπτεμβρίου 2010, λίγες ώρες αφότου παρέλαβε το CD με τη Λίστα Λαγκάρντ από τις γαλλικές αρχές, ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου έσπευσε να αναζητήσει τα ονόματα που περιέχονταν σε αυτή, ξεκινώντας από τα ξαδέρφια του, τα ονόματα «Παπανδρέου», αλλά και το όνομα «Βαρδινογιάννης». Συγκεκριμένα, αναζήτησε:
00:28:53 BARZILAY (BARZILAI) IAKOVOS-ZAK-JACQUES
00:29:00 REVAH REINA RINA
00:30:56 ENERGOMARINE S.A.
00:31:11 PAPANDREOU EVANGELOS
00:32:14 PAPANDREOU EVGENIA
00:32:48 PAPANDREOU ELENI
00:34:24 FYSSAS CHRISTOS
00:35:02 MOUROUZIS THEMISTOKLIS
00:36:24 VARDINOGIANNI AMALIA-ANASTASIA
00:36:33 MOUROUZIS PANAGIOTIS
00:37:09 HAJIOANNOU POLYS
00:37:21 HAJIOANNOU NIKOLAOS
00:37:29 VANDEMAR CORPORATION
00:38:19 PAPAKONSTANTIN ARISTIDES
00:51:24 ECONOMOU NICOLAS
00:52:07 ECONOMOU KONSTANTINOS
00:52:12 OIKONOMOU MARIOS
00:52:17 KYRIAKOU MAGDALINI
00:53:19 AGRANIOTI MARIA
00:53:30 KYRIAKOU MARIA
00:53:39 KYRIAKOU BASIL
00:53:52 KYRIAKOU ELLII
00:53:58 PANTAZAKOU AMALIA
00:54:10 PANTAZAKOS STEFANOS

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Το να παραπεμφθεί ο συγκεκριμένος (και ακόμα περισσότερο το να χωθεί) ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ LAGARDE το θεωρώ μαλακία.
Υπάρχουν (είμαι βέβαιος) άπειροι άλλοι λόγοι και για να παραπεμφθεί, και για να χωθεί, και αυτός και οι τότε συνεργάτες και προϊστάμενοι του (ΓΑΠ, Βενιζέλος, κλπ).

Κι αν δεν υπάρχουν (με τη στενή ερμηνεία του νόμου - γιατί τους νόμους τους έχουν μαγειρέψει  με τρόπους που αυτούς τους ίδιους τους αφήνουν απ' έξω) μπορούν να υπάρξουν σε κάτι σαν λαϊκό δικαστήριο. Π.χ. ο ΠΠΚ έχει πει ψέμματα στον Ελληνικό λαό όταν έλεγε το 2010 "Σας βάζουμε τώρα στο μνημόνιο, αλλά το 2012 θα ξαναβγούμε στις αγορές".
Νόμος δεν υπάρχει για να χωθεί κάποιος για ένα τέτοιο ψέμμα, αλλά μόνο γι' αυτό, στη συνείδηση του εξαπατηθέντος λαού υπάρχει αρκετή δικαιολογία για να πάει μέσα ο τύπος, μην πω τίποτα χειρότερο.
Κι αν δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος νόμος, ένα λαϊκό δικαστήριο θα τον έχωνε για παράβαση της εντολής: "Ου ψευδομαρτυρήσεις...".

Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Ούτως ή άλλως ο συγκεκριμένος τύπος δε νομίζω ότι θησαύρισε από την "εμπλοκή του με τα κοινά" (όπως άλλοι).

Σίγουρα όμως ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ και αυτό που (νομίζω ότι) είναι το ζητούμενο στη συγκεκριμένη φάση και περίπτωση δεν είναι το να τον χώσουμε (κι αν τον χώσουμε, τι θα κερδίσουμε?) αλλά ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙ αυτά που ξέρει.

Αυτό, θα είχε πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον.

Καθήκια.
δεν θησαυρισε?απλα δεν εχει τη δυναμη ακομα οπως ο χοντρος
μπενυ και τον τραβανε.αλλιως μεχρι και τα δισεγγονα με χρυσα καουταλια
θα τρωνε

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν θησαυρισε?απλα δεν εχει τη δυναμη ακομα οπως ο χοντρος
μπενυ και τον τραβανε.αλλιως μεχρι και τα δισεγγονα με χρυσα καουταλια
θα τρωνε
τι λες ωρέ;

ο Παπακωνσταντίνου απο μικρός ήταν αριστερός ιδεολόγος....

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα. [size=14pt]Στα νιάτα του υπήρξε μέλος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος και της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος - Β΄ Πανελλαδική. [/size]Έχει σπουδάσει οικονομικά στην Αγγλία (London School of Economics). Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και Διδακτορικό δίπλωμα από τη Σχολή Οικονομικών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (London School of Economics). Μετά τις σπουδές του, εργάστηκε επί 10 χρόνια στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στη Γαλλία.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Βουλή: Τεράστιες διαρροές ψήφων υπέρ της αλήθειας. Η αθλιότητα κατά Παπακωνσταντίνου καταρρέει με το καλημέρα.
Μέτα από 6 μήνες νυχθημερούς προπαγάνδας οργουελιανών διαστάσεων εναντίον του Παπακωνσταντίνου απο τη γνωστή πολιτικοεπιχειρηματική κομπανία, τα χθεσινά αποτελέσματα της ψηφοφορίας στη Βουλή θα έκαναν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους: Από τους 283 που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, 46 ΔΕΝ ψήφισαν το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, 60 ΔΕΝ ψήφισαν το αδίκημα της απιστίας και 115 ΔΕΝ ψήφισαν το αδίκημα της νόθευσης εγγράφου.

Προηγήθηκαν άλλες δύο ψηφοφορίες για τον Παπακωνσταντίνου, τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο. Σε κάθε ψηφοφορία αυξάνονταν οι διαρροές υπέρ του με αποκορύφωμα τη χθεσινή. Υπενθυμίζουμε ότι σε ΟΛΕΣ τις ψηφοφορίες, και στη χθεσινή, ΟΛΑ τα κόμματα («συνταγματικού τόξου» και μη, χέρι-χέρι με τη Χρυσή Αυγή) ήταν υπέρ ΟΛΩΝ των κατηγοριών εναντίον του. Παρόλα αυτά, οι διαρροές ενάντια στα κομματικά κελεύσματα και υπέρ της αλήθειας έφτασαν και τις 115.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Βουλή: Τεράστιες διαρροές ψήφων υπέρ της αλήθειας. Η αθλιότητα κατά Παπακωνσταντίνου καταρρέει με το καλημέρα.
Μέτα από 6 μήνες νυχθημερούς προπαγάνδας οργουελιανών διαστάσεων εναντίον του Παπακωνσταντίνου απο τη γνωστή πολιτικοεπιχειρηματική κομπανία, τα χθεσινά αποτελέσματα της ψηφοφορίας στη Βουλή θα έκαναν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους: Από τους 283 που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, 46 ΔΕΝ ψήφισαν το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, 60 ΔΕΝ ψήφισαν το αδίκημα της απιστίας και 115 ΔΕΝ ψήφισαν το αδίκημα της νόθευσης εγγράφου.

Προηγήθηκαν άλλες δύο ψηφοφορίες για τον Παπακωνσταντίνου, τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο. Σε κάθε ψηφοφορία αυξάνονταν οι διαρροές υπέρ του με αποκορύφωμα τη χθεσινή. Υπενθυμίζουμε ότι σε ΟΛΕΣ τις ψηφοφορίες, και στη χθεσινή, ΟΛΑ τα κόμματα («συνταγματικού τόξου» και μη, χέρι-χέρι με τη Χρυσή Αυγή) ήταν υπέρ ΟΛΩΝ των κατηγοριών εναντίον του. Παρόλα αυτά, οι διαρροές ενάντια στα κομματικά κελεύσματα και υπέρ της αλήθειας έφτασαν και τις 115.

Δημοσιογράφοι και ατιμωρησία... Σε αυτήν την χώρα το " ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω ", το έχουμε κάνει αφού κανείς δε είναι αναμάρτητος = κανείς να μην τιμωρηθεί ποτέ και για τίποτα. Αηδία σκέτη... Η χώρα που γίνονται διαρκώς εγκλήματα αλλά κανείς δεν φταίει έχουμε καταντήσει, ποιος θα μας πάρει ποτέ στα σοβαρά όταν εμείς οι ίδιοι είμαστε ασόβαροι; Το αστείο του θέματος είναι ότι κάτι αριστεριστές υποστηρίζουν τέτοιες μαλακίες συνήθως, οι οποίοι είναι και παράλληλα άθεοι. Με λίγα λόγια υποστηρίζουν ανοιχτά ότι οι μαλακίες δεν πρέπει να τιμωρούνται ποτέ και με τίποτα (και φυσικά ούτε και ο ανύπαρκτος Θεός  θα τους τιμωρήσει σε μια άλλη ζωή, οπότε μαλακίες να κάνουμε και να περνάμε ζωή και κότα...). Προσωπικά νιώθω ότι φυλακή να έπιανες και να έβαζες όποιον υποστηρίζει την ατιμωρησία σε τέτοιες περιπτώσεις, με κανένα άλλο στοιχείο πέρα από αυτό θα ήταν σχεδόν απίθανο να τον αδικούσες, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχει λερωμένη την φωλιά του κάπου. Κάθε φορά που διαβάζω ένα τέτοιο άρθρο ή ακούω παρόμοιες τοποθετήσεις, μου έρχεται να σηκώσω το δάκτυλο και να φωνάξω "Να ένας εγκληματίας, πιάστε τον".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom