You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Buderus είσαι κορόιδο αγόρι μου, κατάλαβέ το. ΚΟΡΟΪΔΑΡΑ είσαι. Το γαμήσι είναι απλό πράγμα και το κάνεις για να χύσεις με γυναίκα και όχι μόνος σου. Εσύ τραβάς όλο το μήνα το τσουτσούνι σου ενώ εγώ όλο το μήνα ΓΑΜΑΩ. Μαλάκααα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.975
- Πόντοι
- 5.506
Buderus είσαι κορόιδο αγόρι μου, κατάλαβέ το. ΚΟΡΟΪΔΑΡΑ είσαι. Το γαμήσι είναι απλό πράγμα και το κάνεις για να χύσεις με γυναίκα και όχι μόνος σου. Εσύ τραβάς όλο το μήνα το τσουτσούνι σου [size=20pt]ενώ εγώ όλο το μήνα ΤΡΩΩ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ για να χύσω με τις σάπιες[/size]. Μαλάκααα.
Σωστός και ειλικρινής πάνω απ' όλα.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Σωστός και ειλικρινής πάνω απ' όλα.
μικρη μπαρου ξερογλυφεσαι με τα κ@λοδαχτυλα;
Εχω πολλά χιλιόμετρα ακόμα να διανύσω,ο μύστης dmtrsxxx που γνωρίζω είναι σε άλλη κλάση...Χαιρετώ στο νόμο του Picker τον μεγαλύτερο ίσως γαμιά του site Επιρρεπή. Καλή χρονιά.
Γιατί να ζοριστώ να χύσω δύο φορές την ίδια πουτάνα σε μία ώρα;Αν έχω τόση καύλα πάω να πιώ έναν καφέ και επιστρέφω στην ίδια ή σε άλλη.
δεν σου ειπε κανεις νσ ζοριστεις. αν εισαι φουλ στην καυλα πας, αν οχι μην πας. παντως ποιοτικα ειναι η μερα με την νυχτα. ακου λεει 5 λεπτα κι αλλα 5. αν σε ευχαριστει αυτο δικαιωμα σου. ο κωλοδακτυλακιας πεταχτηκε που δεν ξερει τι του γινεται.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.597
- Πόντοι
- 6.056
ρε τυπε με τα 50 μηνυματα και τα 35 για τον πικερδεν σου ειπε κανεις νσ ζοριστεις. αν εισαι φουλ στην καυλα πας, αν οχι μην πας. παντως ποιοτικα ειναι η μερα με την νυχτα. ακου λεει 5 λεπτα κι αλλα 5. αν σε ευχαριστει αυτο δικαιωμα σου. ο κωλοδακτυλακιας πεταχτηκε που δεν ξερει τι του γινεται.
και γω σχεδον αποκλειστικα cg παιρνω
αλλα παντου υτπαρχουν στανταρακια και σαπιες
οπου θελει και τον βολευει ο καθενας γαμαει
τι μας κανεις μαθημα?
Οι καθαρές υπηρεσίες δεν μπορούν να υπερβαίνουν βαριά το εικοσάλεπτο,από κει και πέρα αρχίζει ο κορεσμός.Αν πάρεις πρόγραμμα μιας ώρας πληρώνεις πολλά φρου-φρου κι αρώματα,οι πουτάνες δεν είναι γκόμενές μας να πιρφορίζουμε άσκοπα και αν κάποια είναι άξια στη δουλειά της μπορεί να δείξει τα προσόντα της στο εικοσάλεπτο,μετά παίζει ρόλο το πόσο είναι εκπαιδευμένη να σου τρώει τον χρόνο... ;)δεν σου ειπε κανεις νσ ζοριστεις. αν εισαι φουλ στην καυλα πας, αν οχι μην πας. παντως ποιοτικα ειναι η μερα με την νυχτα. ακου λεει 5 λεπτα κι αλλα 5. αν σε ευχαριστει αυτο δικαιωμα σου. ο κωλοδακτυλακιας πεταχτηκε που δεν ξερει τι του γινεται.
ρε τυπε με τα 50 μηνυματα και τα 35 για τον πικερ
τι μας κανεις μαθημα?
εγω καθομουν ησυχα στην χατζη κτλ κι αυτος κουβαληθηκε να κανει τον ξυπνιο. θα τον πηγαινω τρενακι οποτε μπαινω γιατι δεν σου κρυβω οτι το διασκεδαζω. απ οτι διαβασα δε ειμαι ο μονος; μηπως εσυ μας κανεις μαθημα που θα γραφουμε; καλη χρονια λοιπον.
Οι καθαρές υπηρεσίες δεν μπορούν να υπερβαίνουν βαριά το εικοσάλεπτο,από κει και πέρα αρχίζει ο κορεσμός.Αν πάρεις πρόγραμμα μιας ώρας πληρώνεις πολλά φρου-φρου κι αρώματα,οι πουτάνες δεν είναι γκόμενές μας να πιρφορίζουμε άσκοπα και αν κάποια είναι άξια στη δουλειά της μπορεί να δείξει τα προσόντα της στο εικοσάλεπτο,μετά παίζει ρόλο το πόσο είναι εκπαιδευμένη να σου τρώει τον χρόνο... ;)
ενταξει φιλαρακι. οπου θες πηγαινε κι οπου νομιζεις. δεν σου εβαλε κανεις χερι. αλλοι το παιζουν ξυπνιοι.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.975
- Πόντοι
- 5.506
ρε τυπε με τα 50 μηνυματα και τα 35 για τον πικερ
τι μας κανεις μαθημα?
Εμείς φταίμε που προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να καταλάβει τη διαφορά και τον πίκη να αποδεχθεί οτι είναι
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.597
- Πόντοι
- 6.056
και συ τι εισαι ο αυτοκλητος τιμωρος της χατζητετοιαςεγω καθομουν ησυχα στην χατζη κτλ κι αυτος κουβαληθηκε να κανει τον ξυπνιο. θα τον πηγαινω τρενακι οποτε μπαινω γιατι δεν σου κρυβω οτι το διασκεδαζω. απ οτι διαβασα δε ειμαι ο μονος; μηπως εσυ μας κανεις μαθημα που θα γραφουμε; καλη χρονια λοιπον.
γραφε οπου θες στα παπαρια μου
αλλα και ο πικερ οπου γουσταρει θα γραφει
απο το σπιτι σας το φερατε το θρεντ
και θα ειστε μονο οι σαλιαμουνιδες εκει μεσα?
και συ τι εισαι ο αυτοκλητος τιμωρος της χατζητετοιας
καταρχην δεν ειμαι τιμωρος κι ουτε με νοιαζει η χατζηαυτη. ουτε εγω γραφω εκει αφου ερχεται ο μαλακας και ειρωνευεται βριζοντας. ηρθα εδω λοιπον να του κανω τα ιδια. αν δεν μιλαει σενια θα τον λιωσω μαζι με τους αλλους που τον πηδανε. ηδη γιναμε και φιλοι στο προφιλ. αυτα τα ολιγα!!!!!
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
και συ τι εισαι ο αυτοκλητος τιμωρος της χατζητετοιας
Είναι κλώνος του barock, όπως και ο Μωυσής. Αν προσέξεις, κανένας από τους δύο κλώνους (buderus και Μωυσής) δεν γράφει με τρόπο που να μαρτυρεί κάποιου είδους ανθρώπινη ιδιοσυστασία. Λες και τους έχουν αποστραγγίξει την ψυχή από μέσα τους. Συν τοις άλλοις, και οι δύο γράφουν μόνο στα νήματα του Πίκερ, του Mr Μαλάκα και του Χατζηαβάτη.
Ο ανασφαλής και παλαβιάρης barock, ο οποίος παλιά έμπαινε ως maximos555 μέχρι που τον μπάναραν γιατί έβριζε, φροντίζει οι κλώνοι του να έχουν κάποια θεματάκια σε ορθογραφία και σύνταξη ή να αποφεύγουν τους τόνους.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 24.596
στυγνος παραβατης του νομου :- :S :S :Sπικερ εχω φυγει αχυστος απο μπουρδελο
αλλα το μετραω γαμησι
και την πουτανα δεν την ξαναγαμησα γιατι ηταν φολα
αλλα την μετραω οτι την γαμησα
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 24.596
Χαιρετώ στο νόμο του Picker τον μεγαλύτερο ίσως γαμιά του site Επιρρεπή. Καλή χρονιά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις